Su bir gercekki, hakikaten cok komik duruma düstük. Güya protesto ettiler. Kahvede millet dalga gecti bizlerle. Hele bir ara Ibrahim diye sesler duydum, kizardim yahu. Neyse insallah düzelecek hersey.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
nazan ercanın konuşması çok enteresan ..
...okurken heyecanlanıyosun ortalara doğru ağlayasın geliyor...
...sonlara doğru ise iğrenç geliyor..trabzonluymuşta fenerliymiş ...
...arabana değilde kafana atsaydılar o taşları belki akıllanırdın...deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
....mehmetlerden birini fatih yapar.......
Yorum
-
matacascer
BaŞkan Trabzonsporludur. Bunu Herkes Bİlsİn. Bİlİp Bİlmeden Yorum Yapmasİn. Buraya Gelİrkende BaŞbakan Ona Gİrme Dedİ Bu İŞe. OyÜzdende Aralarİ Bozuldu. Federasyon SeÇİmlerİnde Ulusoyu Destekleyerek Ve SeÇtİrerek Yİne HÜkÜmete Kafa Tuttu. Sİyaset İÇİn Gelseydİ Bunlarİ Yapmazdİ. Sadece Bu İŞİ Çok İyİ BİlmedİĞİ AnlaŞİldİ. GerÇİ BaŞkan OlduĞunda Ben SÖylemİŞtİm Yapamaz Dİye İyİ Bİr TanİdİĞİ Olarak Ve SÖyledİklerİm Çİktİ. DÜn Statta Anasİna Edİlen KÜfÜrler Bence Çok YanlİŞtİ. HİÇ Bİr KÜlÜbÜn Taraftarİnİn BÖyle Bİr Hakkİ Yoktur. Nurİ Albayrak Kulube GeldİĞİnde BİrÇok KİŞİnİn Nemalanmasİnİ KestİĞİ İÇİn Çok Sert EleŞtİrİlmektedİr. Atay AktuĞun YeĞenİ 15 Mİlyar MaaŞ Almaktaydİ KulÜpten. Ama SonuÇta BaŞkan Ve Ekİbİ BaŞarİsİz OlmuŞtur. Bu İŞ Korkak Zİyayla Olmaz. Takimin Bİ Amaci Kalmayinca HÜcum Oynatmaya BaŞladi. Bu Sene Şampİyon OlabİleceĞİmİz En Uygun Seneydİ. Ama Tekkenİn Satilmasiyla Bu Şansi Kaybettİk.
Yorum
-
Şöyle Trabzonlu olupta başka takımları tutanlara uyuz oluyorum. Gerçi Trabzonlu olmayıp da Trabzonspor u tutan bizler bunu gördükçe daha bir gururlanmıyoruz da değil... Enteresan bir duygu...İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenazan ercanın konuşması çok enteresan ..
...okurken heyecanlanıyosun ortalara doğru ağlayasın geliyor...
...sonlara doğru ise iğrenç geliyor..trabzonluymuşta fenerliymiş ...
...arabana değilde kafana atsaydılar o taşları belki akıllanırdın...
Yorum
-
...işin heyecanı orda söylediği bazı gercekler ...yani o zaman sokaklarda olanlar falan yoksa elbette anlattıkları dinlenmez bi fenerlininİlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFenerli birinin ağzından bu olayı dinlemek nedense hiç heyecan vermiyor bana.Çünkü inandırıcı değil.deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
Yorum
-
Vegas
Trabzonsporlu olduguna dair 3 tane ozelllik yazar misin?İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFenerli başkan istemiyoruz sözleri iğrençti...
Yorum
-
niye yazamıyorsun ki ...İlk olarak matacascer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSİmkovyakin GİdİŞ Nedenİde Zİya DoĞan DeĞİldİr. Fatİh Akyel Dİr. SebeBİnİ Sormayin Burda Yazamam.
...bu yazdığında yanlış....
...syzmekin ailevi problemleri vardı o yüzden ve ziya onu takımdan ve futboldan soğuttuğu için gitti...
...akyel yüzünden gittiğine kimse inanmaz ...
...syzmek akyele papuç bırakacak adam değildir ...
onunla problem yaşayım gitmezdi oda biliyordu taraftarın onu sevip akyeli sevmediğini ........hatta bu yönetim olmnasın bu taraftar için yine gelir syzmek ve aslanlar gibi oynardeha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
Yorum
-
BIrakalım bu reklam kokan hareketleri, Nuri Albayrağın burda reklam yapmak istediği açıktı ama ne yazıkki başarılı olamadı. Bana Fatih TEKKE gibi ibir yıldızın satılmasını nasıl açıklayabilirsiniz hemde şampiyonluk parolasıyla gelmişken yönetime, Bana yaşı nerdeyse geçmiş bir futbolcuyu yıldız diye izlemeden ve sadece ismi duyulmuş ama uyumu konusunda hiçbir fikir edinmeden bu takıma nasıl getirildiğini anlatabilirmisiniz. Brezilyada transfer diye tatil yapmaya gidildiğini bana nasıl açıklayabilirsiniz. Klübün devamlı olarak borçlandığı gerçeğini ve yönetimin bu borçlara karşılık cebinden ne kadar ödediğini bana açıklayabilirmisiniz. Açıklayamazsınız. Eğer bu yükün altında eziliyorsan birileri sana küfür ediyorsa, o zaman suçu kendinde ara ve gururunla bırak. 10 kişinin bildiği değil 100 binlerin bildiği doğrudur. Yönetim İSTİFAİlk olarak matacascer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaŞkan Trabzonsporludur. Bunu Herkes Bİlsİn. Bİlİp Bİlmeden Yorum Yapmasİn. Buraya Gelİrkende BaŞbakan Ona Gİrme Dedİ Bu İŞe. OyÜzdende Aralarİ Bozuldu. Federasyon SeÇİmlerİnde Ulusoyu Destekleyerek Ve SeÇtİrerek Yİne HÜkÜmete Kafa Tuttu. Sİyaset İÇİn Gelseydİ Bunlarİ Yapmazdİ. Sadece Bu İŞİ Çok İyİ BİlmedİĞİ AnlaŞİldİ. GerÇİ BaŞkan OlduĞunda Ben SÖylemİŞtİm Yapamaz Dİye İyİ Bİr TanİdİĞİ Olarak Ve SÖyledİklerİm Çİktİ. DÜn Statta Anasİna Edİlen KÜfÜrler Bence Çok YanlİŞtİ. HİÇ Bİr KÜlÜbÜn Taraftarİnİn BÖyle Bİr Hakkİ Yoktur. Nurİ Albayrak Kulube GeldİĞİnde BİrÇok KİŞİnİn Nemalanmasİnİ KestİĞİ İÇİn Çok Sert EleŞtİrİlmektedİr. Atay AktuĞun YeĞenİ 15 Mİlyar MaaŞ Almaktaydİ KulÜpten. Ama SonuÇta BaŞkan Ve Ekİbİ BaŞarİsİz OlmuŞtur. Bu İŞ Korkak Zİyayla Olmaz. Takimin Bİ Amaci Kalmayinca HÜcum Oynatmaya BaŞladi. Bu Sene Şampİyon OlabİleceĞİmİz En Uygun Seneydİ. Ama Tekkenİn Satilmasiyla Bu Şansi Kaybettİk.İmzam yok parmak bassam olurmu ?
Yorum
-
Son dakika haberlerinde bunu tartışmak yanlış ama;İlk olarak matacascer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDİkkat Edersen Yazimda BaŞkan Ve Ekİbİ BaŞarisiz OlmuŞtur Dİye Yazdim Zaten. Tabİkİ Reklam Yapmak İÇİn GelmİŞtİr. Ama Trabzonsporludur Bunada Kİmse İnanmiyo. Bu İŞİ Bİlmİyo Sadece. Israrla Bazi ArkadaŞlar Fenerlİ Dİyo.
İşi bilmiyor derken ben de katılıyorum buna. Diğer yandan Trabzonspor sonuçta bir anonim şirket, kendisinin holdingi var. Ayrıca İstanbul Büyükşehir BelediyeSpor'da 10 senelik yöneticilik geçmişinden söz ediliyor. Bütün bunlara rağmen işi bilmiyor olması, hiçbir konuda, tesis, sportif, mali..., başarı gösterememiş olması üzücüEn son Travelair tarafından düzenlendi; 05.05.2007, 13:17.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
...başkanın bi trabzonsporlu olarak yapacağı en güzel sey ...
..istifa edip.....kulube 10 m dolar cebinden vermesidir....
...hem o parayla bi yıldız alınır o da vermiş olduğu sözü tutmuş olur
....ama bunu yapamaz çünkü paracıklar uçtu...
...zaten yapabilecek olsa emin olun bi dk durmaz .....
.....kimi kaldırsak altından bi koku cıkıyo ....
....deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum