Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Futbol Ana Sayfası | Milli Takım Ana Sayfası

Umut'un milli sevinci

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından 2 Haziran'da oynanacak olan Bosna Hersek maçı için A Milli takım aday kadrosuna çağırılan Umut Bulut, milli takımda oynamanın kendisi için çok büyük bir onur olacağını söyledi.

A MİLLİ TAKIM BENİM İÇİN BÜYÜK ONUR
    A Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde 2 Haziran'da oynayacağı Bosna Hersek ile 5 Haziran'da Dortmund'ta oynayacağı Brezilya özel maçının kadrosuna çağırılan Umut Bulut büyük sevinç yaşıyor.

Bulut, Milli takıma hizmet etmekten büyük onur duyacağını ifade ederek, "Fatih hocama bana bu şansı verdiği için çok teşekkür ediyorum. Formamın hakkını vermek için ne gerekiyorsa yapacağım. Bana verilen şansı en iyi şekilde kullanmak için canla başla çalışacağım. Takım arkadaşlarım Gökdeniz ve Hüseyin'in de Milli takım kadrosunda yer alması bana ayrı bir heyecan veriyor" dedi.

TRABZONSPOR BENİM HAYALİMDİ
    Çocukluğundan beri Trabzonspor'da forma giymeyi hayal ettiğini söyleyen Umut, "Ankaragücü' nde oynarken, kulübüme çeşitli takımlardan transfer teklifi geldiğini duydum. Ancak ben Trabzonspor'u tercih ettim. Futbola başlamadan önce bile bir gün Trabzonspor'da forma giymeyi hayal ediyorum. Şimdi bu hayalime kavuştum. Bu nedenle çok mutluyum. Ancak zaman içinde ne olur bilemem. Bu takımda kalıcı olmak istiyorum. Ancak ileride belki beni kulüp istemeyebilir. Bu nedenle şu anda yorum yapmak doğru olmaz" diye konuştu.

ANKARAGÜCÜ'NDE SERBEST OYNUYORDUM
    Trabzonspor'un her sezona şampiyonluk parolası ile başladığını vurgulayan Umut, "Gelecek sezon da aynı şekilde başlayacağız. İyi bir kadromuz var. Şampiyonluğa giden yolda takımıma atacağım gollerle katkıda bulunmak istiyorum. Ankaragücü'nde daha serbest oynuyordum. Burada ise tek forvet olarak görev alıyorum. Sırtım kaleye dönük olduğu için her zaman şut çekmeyi düşünemiyorum. Bu nedenle şut sayısında azalma meydana geliyor. Ayrıca Trabzonspor'un forvet oyuncusu olmak zor. Rakipler bize karşı daha çok önlem alıyorlar" dedi.

İSPANYA'DA OYNAMAK İSTERİM
    Umut, bir gün İspanya'da futbol oynamayı istediğini belirterek, "Eğer Avrupa'ya gidecek olursam buranın İspanya olmasını çok isterim" dedi. Umut, Henry ve Ronaldo'yu beğendiğini de ifade ederek, "Onların oyun stili hoşuma gidiyor. Ben de her geçen gün kendimi daha da geliştiriyorum. Ancak beklentiler büyük. Trabzonspor'da oynamak diğer büyük takımlarda oynamaktan daha zor. Atmosfer etkili" dedi. Umut ayrıca, Ankaragücü forması ile İstanbulspor'a karşı attığı ilk golünü hiç unutamadığını söyledi.

DİVAN KURULU TOPLANIYOR
    Trabzonspor'un 18. Olağan Divan Genel Kurul Toplantısı yarın saat 13.00 de Kanuni Anadolu Lisesi toplantı salonunda yapılacak. Toplantı yoklama ve açılış ile başlayacak. Ardından Divan Kurulu seçimi yapılacak. Yönetim kurulunun da kulüp faaliyetleri hakkında bilgi sunacağı kurulda, muhalefet ve yönetim arasında sert tartışma yaşanması bekleniyor.
    .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• MEHMET ÇAKIR TAMAMTrabzonspor, G.Birliği?nin genç yıldızının işini bitirdi...Doğan?ın istediği Başkan Albayrak?ın, G.Birliği Başkanı Cavcav ile görüşerek, el sıkıştı...

Wederson için nabız yoklayan Bordo-Mavililer, Zakrzewski için de harekete geçiyor...

İMZA AŞAMASINDA
      Trabzonspor transferde sessiz ve derinden giderken, ilk bombayı Mehmet Çakır ile patlatmak üzere. Teknik Patron Ziya Doğan?ın ısrarla istediği G.Birliği?nin genç yıldızı Mehmet Çakır için Başkan İlhan Cavcav ile görüşen Başkan Nuri Albayrak?ın büyük ölçüde anlaştıkları, transferin gelecek hafta biteceği ifade edildi. Bordo-Mavililer?de Doğan listesinde diğer önemli isimlerden Ankarasporlu Wederson için de temasların başladığı ve önemli mesafenin alındığı belirtildi.
      DOĞAN GİDİYOR
      Yerlilerde Kayserisporlu Mehmet Topuz, Gökhan Ünal, Antalyasporlu Ali Bilgin ve Volkan Yaman, F.Bahçeli Serkan ve M.Yozgatlı?yı gündeminde bulunduran Trabzonspor?da Ziya Doğan?ın Ankaraspor maçı sonrası Polonya?ya giderek yardımcılarının olumlu rapor verdiği Lech Pozan?ın orta alandaki etkili ismi Zakrzewski ve Murawski?yi son kez izleyeceği belirtildi. Doğan?ın onay vermesi durumunda özellikle düşündüğü Zakrzewski için yönetimin girişimleri başlatacağı ifade edildi
      .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• MUSAMPA'YA ARAP KANCASI!

Trabzonda gözden düşen siyahi oyuncuya Birleşik Arap Emirliklerinden teklif var...

Bordo-Mavili yönetim ile temasa geçen bir Arap menajerlik şirketi, Musampa?nın bonservisini almak istediğini iletti. BAE?den Al Sha?ab ve Al Wahda?nın Musampa?yı istediği belirtildi

İKİ TAKIM İSTİYOR
        Trabzonspor?da Musampa?ya sürpriz teklif. Sezon başında transfer edilen ve bir türlü bekleneni veremediği için gönderilmesine kesin gözüyle bakılan siyahi oyuncunun bonservisini almak için Birleşik Arap Emirlikleri?nden bir menajerlik şirketinin harekete geçtiği ifade edildi. Musampa?nın transferini gerçekleştiren Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu ile temasa geçen Arap menajerlik şirketinin, siyahi oyuncunun şartları için bilgi aldığı belirtildi. Şirketin, Musampa?nın bonservisini alarak, siyahi oyuncuyu transfer etmek isteyen Al Sha?ab ve El Wahda?ya pazarlamayı düşündüğü belirtildi.
        1.5 MİLYON EURO
        Yönetimin, Musampa için Araplar?dan gelen bu sürpriz teklife sıcak baktıkları belirtilirken, bonservis için 1.5 milyon EURO?dan kapıyı açacağı sızan bilgiler arasında. Arap şirketinin önümüzdeki günlerde Musampa için Trabzonspor ile tekrar görüşerek, transferi bitirmek istediği ifade edildi.

Kaynak: Karadenizgazete.com
        Tarih: 25.05.2007
        En son Semih Kırsüleymanoğlu tarafından düzenlendi; 25.05.2007, 12:47.

Yorum

• SEÇİM YATIRIMI CEYHUN ERİŞ

Trabzonun yıldız oyuncusu, Bursada başkan adayı Mestanın kozu...

"Ceyhun?a Bursa?ya getireceğim" diyen Mestan, 2 milyon $ı gözden çıkarttı

EN BÜYÜK KOZU
          Trabzonspor?un devre arasından A.Gücü?nden büyük umutlarla transfer ettiği ancak bir türlü bekleneni veremeyen Ceyhun?a, Bursaspor talip. Pazartesi günü yapılacak kongrede en güçlü başkan adayı olan Mesut Mestan, Ersun Yanal ile anlaştığını belirterek, "Trabzonspor?dan Ceyhun?u da ne pahasına olursa alacağım" dedi.
          2 MİLYON $
          Mestan?ın seçimi kazanması durumunda Trabzonspor ile Ceyhun için masaya oturacağı ve bu transfer nedeniyle 2 milyon $?ı gözden çıkarttığı belirtildi. Bordo-Mavililer?in iyi bir fiyat karşılığında Ceyhun?u bırakabileceği ifade edilirken, yıldız oyuncu ise "Böyle bir teklif olursa, karar kulübümündür" dedi.

En son Semih Kırsüleymanoğlu tarafından düzenlendi; 25.05.2007, 12:51.

Yorum

• IŞTE İNTER TOTO KARMASI
            Trabzonsporda ilk turda mücadele edeceği gençler ağırlıklı kadro şekilleniyor

Bordo-Mavililer, kadroyu Trabzon takımlarında ve dışarıda kiralık oynayan oyuncularından oluşturacak

Murat Ocak, Cem, Ufukhan ile profesyone yapılan 3 oyuncuda yer alacak kadro 20 Haziran?da Gerede?de toplanacak

GEREDE?DE TOPLANIYOR
            Trabzonspor?un 2.turdan katılacağı İntertoto Kupası?nın ilk turunda mücadele edeceği genç kadroyu oluşturuyor. Bordo-Mavililer, 20 Haziran?da Gerede?de toplanacak olan ilk grup takım büyük çoğunluğunu başta Trabzon takımlarında olmak üzere dışarıya kiralanan genç oyunculardan oluşturacak. 20-30 Haziran?da Gerede?de kamp yaptıktan sonra Trabzon?a dönüp burada hazırlıklarını sürdürecek olan genç kadro, 7-8 Temmuz?daki ilk maç ile bir hafta sonraki rövanşta Trabzonspor formasını giyecek.
            İŞTE GENÇ KADRO
            Trabzonspor?un İntertoto Kupası?nın ilk turunda mücadele edeceği kadroda şu isimler yer alacak: Selim, Muhammet, Emre Aygün, Emre Hızarcı, Enis, Ufuk (A.Sebat), Çağdaş, M.Beşir, Burak (Arsin), Arda ve Yavuz (Sürmene), Eyüp Kadri, Emrah Kol (Sarıyer), Emre, Kadir, Yunus, Barış, Murat Ocak, Cem Demir, Ufukhan. Kadroda kaleci Tolga?nın yer alıp almayacağına sonra karar verilecek.
            ASLAR 2.TURDA
            Gençlerden oluşan bu kadronun Hırvatistan ile Arnavutluk temsilcilerinin galibi ile oynayacağı turu geçmesi durumunda, 2.turda Trabzonspor as kadro ile mücadele edecek. Bordo-Mavililer?in A kadrosu 29 Haziran?da Gerede?de hazırlıklarına başlayacak.

Yorum

• MARTİNEZ'İ İSTİYORUM

Doğanın, kale için 1 numaralı adayı...

asagiç ile el sıkışan yönetim, bu nedenle Kolombiyalı için bastırıyor

YENİDEN HIZLANDI
              Trabzonspor?da Doğan?ın 1 numara için adayı Martinez. Sakaryaspor?un yüksek bonservis isteği nedeniyle Martinez?in transferinde geri adım atan Bordo-Mavililer, Hasagiç?in işini büyük ölçüde bitirmesine rağmen Teknik Patron Ziya Doğan?ın, Kolombiyalı kaleci de ısrar etmesi nedeniyle, yeniden girişimlerini hızlandırdı.
              RÜŞTÜ ÖNERİSİ
              Bordo-Mavililer, Martinez?in işini bitirmek için yeniden harekete geçerken, bu transfer gerçekleşmezse Hasagiç?e imza attırma düşüncesinde. Buarada F.Bahçe?den gönderilmesi düşünülen Rüştü?nün de Trabzonspor?a gelmek için mesaj yolladığı da sızan bilgiler arasında.

Kaynak: karadenizgazete.com

Yorum

• Trabzon, Ankara'ya 8 eksikle gittiİnter Toto Kupası'na katılmayı geçen hafta garantileyen Trabzonspor, sezonun son maçını oynamak üzere Ankara'ya gitti. Bugün saat 20.00'de başkentte oynayacağı Ankaraspor maçına 8 eksik oyuncuyla gelen Bordo-Mavililer, vasat geçen bir sezonu galibiyetle kapamak istiyor.Ziya Doğan, Ankara Büyük Kolej'de düzenlenen panelde öğrencilerle buluştu.
                Dün THY'ye ait tarifeli uçakla başkente gelen Bordo-Mavili takımın kadrosunda 15 futbolcu bulunuyor. Sakatlığı sebebiyle daha önce sezonu kapadıkları açıklanan Musa, Risp, Stepanov, Erdinç, Jefferson, dün ameliyat olan Mustafa ve Ayman ile kart cezalısı Ceyhun olmak üzere 8 futbolcu Ankaraspor maçında forma giyemeyecek. Sezonu kapattığı açıklanan Ufukhan'ın ise kafileyle birlikte Ankara'ya götürüldüğü ve maçta oynayabileceği bildirildi. Teknik Direktör Doğan'ın ayrıca, PAF takımından orta saha oyuncusu Gökhan'ı da kadroya aldığı bildirildi.
                Trabzonspor ile Ankaraspor, ligde 6. kez karşı karşıya gelecekler. Bordo-Mavili takım, bugüne dek 2 takım arasında yapılan 5 maçta, 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Ligin ilk yarısında Trabzonspor, sahasında Ankaraspor'u 3-0 yenmişti.
                Öte yandan Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, Türk futbolunda son yaşanan olaylarla ilgili bir açıklama yaparak, bu anlamda sorumluluk sahibi olan herkesi göreve çağırdı. Albayrak, "Futbolun birleştirici, bütünleştirici özelliğinin her geçen süreçte daha da kan kaybettiğini üzülerek müşahede etmekteyiz. Trabzonspor gibi geçmişte tribün olaylarının haklı haksız sıkıntısını çekmiş, üzüntülerini yaşamış bir kulübün başkanı olarak, kendi içimizdeki sorunların büyük bölümünü aşmamıza rağmen, ülkede karşılaştığımız gündem maddeleri beni ve arkadaşlarımı derinden yaralamaktadır. Kaba kuvvete yönelik üstünlük kurma gayreti bu koşullar altında gelecek başarıyı da anlamsız kılar." ifadesini kullandı.
                MUHTEMEL KADROLAR
                ANKARASPOR: Hakan, Muhammed, Batak, Fırat, Wederson, Özer, Volkan, Hürriyet, Bilal, Murat Tosun, Murat Hacıoğlu.
                TRABZONSPOR: Tolga, Ferhat, Çağdaş, Ufukhan, Celaleddin, Hüseyin, Hasan, Gökdeniz, Ömer Rıza, Umut, Yattara.
                Stat: Yenikent ASAŞ Saat: 20.00 Ankara, Cihan
                25 Mayıs 2007, Cuma
                ......mutedil dalgalı..
                fırtına ihtilal efsane

Yorum

• TRABZON'DAN İLK BOMBA!.. Haberi yazdırın25f_write_month(5) Mayıs 2007 15:21

Fenerbahçe'de bu sezon sonunda sözleşmesi sona eren Serkan Balcı, Sarı Lacivertli kulüple yaptığı görüşmede kulübü ile anlaşma sağlayamadı..

Fenerbahçe yönetiminin Serkan'a 600 bin YTL teklif ettiği ve Serkan'ın bu teklifi çok düşük bulması üzerine Trabzonspor'un bu teklifin iki katı tutarındaki ücretle önerdiği sözleşme teklifini kabul etti..

Genç futbolcunun önümüzdeki günlerde Bordo Mavili kulüple resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.. Serkan bu transferle senelik 1,2 milyon YTL alacak..
                  www.akyuzkalip.com
                  www.facebook.com/akyuzkalip
                  www.twitter.com/akyuzkalip

Yorum

• Rüştü Trabzon'a mı?

Turkcell Süper Ligi'nde şampiyon olan Fenerbahçe'nin kalesinde hareketli günler yaşanıyor. Sarı-lacivertli ekibin milli kalecisi Rüştü Reçber'in Trabzonspor ile anlaştığı iddia ediliyor.

İHA'nın servis ettiği haberde Rüştü'nün Trabzonspor ile anlaştığının yanı sıra, Gençlerbirliği Oftaşspor'un genç kalecisi Ferhat ile de sarı lacivertli ekibin el sıkıştığı belirtildi.

İHA'nın 15.59 saatiyle üyelerine servis ettiği haber;

Turkcell Süper Ligi'nde şampiyon olan Fenerbahçe'nin kalesinde hareketli günler yaşanıyor. Sarı-lacivertli ekibin milli kalecisi Rüştü Reçber'in Trabzonspor ile anlaştığı öğrenilirker, Fenerbahçe'nin Rüştü'nün ayrılacak olması nedeniyle Gençlerbirliği Oftaşspor'un genç kalecisi Ferhat ile el sıkıştığı öğrenildi.
                    İHA muhabirinin edindiği bilgilere göre Sarı-lacivertli ekipte sakatlandıktan sonra 3. kaleci durumuna düşen milli kaleci Rüştü Reçber'in gelecek sezon Trabzonspor forması giymeye yakın olduğu öğrenildi. Türkiye'nin İtalya oynadığı milli maçta sakatlanarak formasını önce Volkan'a, daha sonra ise Serdar'a kaptıran Rüştü'nün gelecek sezon Trabzonspor forması giyeceği öğrenildi. Bordo-mavili yöneticilerle bir görüşme yapan milli file bekçisinin, Trabzonspor'un teklifine olumlu yanıt verdiği belirtildi.
                    Rüştü'nün takımdan ayrılacak olması nedeniyle kaleci arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, bu sezon şampiyon olarak Süper Lig'e yükselen Gençlerbirliği Oftaşspor'un genç file bekçisi Ferhat Odabaşı ile prensip anlaşmasına vardı. Gençlerbirliği Oftaşspor'un şampiyon olmasında büyük emek sahibi olan 23 yaşındaki Ferhat'ın Fenerbahçe'nin teklifini kabul ettiği ve gelecek sezon 3. kaleci olarak, Sarı-lacivertli ekipte forma giyeceği kaydedildi.

Kaynak : İHA
                    25.05.2007
                    En son Semih Kırsüleymanoğlu tarafından düzenlendi; 25.05.2007, 16:23.

Yorum

• BEŞİKTAŞ-TRABZON YARIN KARŞILAŞIYOR!.. Haberi yazdırın25f_write_month(5) Mayıs 2007 15:04
                      Coca Cola B Gençler Türkiye Futbol Şampiyonası'nın final maçları yarın yapılacak.

İstanbul'da, 23 Mayıs'ta 8 takımın katılımıyla başlayan ve 2 grupta yapılan maçlar sonunda ilk sırayı alan Beşiktaş ile Trabzonspor şampiyonluk, grup ikincileri ise üçüncülük maçı yapacak.

Eyüp Stadı'nda gerçekleştirilecek organizasyonda, Beşiktaş ile Trabzonspor, saat 17.00'de finalde karşı karşıya gelecek. Bu maç öncesi saat 14.30'da ise Antalyaspor ile Adana Demirspor, üçüncülük maçı oynayacak.

Yorum

• Turkcell Süper Ligi'nde şampiyon olan Fenerbahçe'nin kalesinde hareketli günler yaşanıyor.

Sarı-lacivertli ekipte sakatlandıktan sonra 3. kaleci durumuna düşen milli kaleci Rüştü Reçber'in gelecek sezon Trabzonspor forması giymeye yakın olduğu öğrenildi.

Türkiye'nin İtalya oynadığı milli maçta sakatlanarak formasını önce Volkan'a, daha sonra ise Serdar'a kaptıran Rüştü'nün gelecek sezon Trabzonspor forması giyeceği öğrenildi.

Bordo-mavili yöneticilerle bir görüşme yapan milli file bekçisinin, Trabzonspor'un teklifine olumlu yanıt verdiği belirtildi.

Rüştü'nün takımdan ayrılacak olması nedeniyle kaleci arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, bu sezon şampiyon olarak Süper Lig'e yükselen Gençlerbirliği Oftaşspor'un genç file bekçisi Ferhat Odabaşı ile prensip anlaşmasına vardı. Gençlerbirliği Oftaşspor'un şampiyon olmasında büyük emek sahibi olan 23 yaşındaki Ferhat'ın Fenerbahçe'nin teklifini kabul ettiği ve gelecek sezon 3. kaleci olarak, Sarı-lacivertli ekipte forma giyeceği kaydedildi

Yorum

• F.Bahçe'de Rüştü bilmecesi

Transferde hareketli günler yaşayan F.Bahçe'de Rüştü'nün Trabzonspor ile anlaştığı iddia edilirken Ligtv.com.tr'ye açıklamalarda bulunan Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu böyle bir transferin söz konusu olmadığını hatta görüşme bile yapılmadığını kaydetti.

Öte yandan iddialar arasında F.Bahçe'nin G.Birliği OFTAŞ kalecisi Ferhat ile el sıkıştığı da var. Ajanslarından geçen haberlerde ise şu ifadelere yer verildi: "Sarı-lacivertli ekipte sakatlandıktan sonra 3. kaleci durumuna düşen milli kaleci Rüştü Reçber'in gelecek sezon Trabzonspor forması giymeye yakın olduğu öğrenildi. Türkiye'nin İtalya oynadığı milli maçta sakatlanarak formasını önce Volkan'a, daha sonra ise Serdar'a kaptıran Rüştü'nün gelecek sezon Trabzonspor forması giyeceği öğrenildi. Bordo-mavili yöneticilerle bir görüşme yapan milli file bekçisinin, Trabzonspor'un teklifine olumlu yanıt verdiği belirtildi. Rüştü'nün takımdan ayrılacak olması nedeniyle kaleci arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, bu sezon şampiyon olarak Süper Lig'e yükselen Gençlerbirliği Oftaşspor'un genç file bekçisi Ferhat Odabaşı ile prensip anlaşmasına vardı. Gençlerbirliği Oftaşspor'un şampiyon olmasında büyük emek sahibi olan 23 yaşındaki Ferhat'ın Fenerbahçe'nin teklifini kabul ettiği ve gelecek sezon 3. kaleci olarak, Sarı-lacivertli ekipte forma giyeceği kaydedildi"
                          Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Tek sürpriz Gökhan

LİGİN son haftasında Ankaraspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, 15 futbolcu ile başkent çıkarması yaptı. Teknik direktör Doğan kadrodaki sıkıntı nedeniyle PAF takımından orta saha oyuncusu Gökhan'ı da Ankaraspor maçı kadrosuna aldı.

=====================================================================

Son maç mutlu bitecek

SAKATLANIP sezonu kapatan Erdinç "Son maçı arkadaşlarım başarıyla geçecek" dedi. Şanssız bir dönem geçirdiklerini belirten tecrübeli oyuncu "En büyük şanssızlığım sakatlığım oldu. Gelecek sezon inşallah daha iyi olacak" diye konuştu.
                            Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• ZAKRZEVSKİ TAKİPTE
                              Trabzon’un futbolcu avcıları Doğan’a Polonya’nın Lech Poznan takımında oynayan Zbigniev Zakrzevski için tam not verdi
                              ŞAMPİYONLUK için mücadele edecek bir kadro oluşturma planları yapan Trabzonspor’da, teknik direktör Ziya Doğan’ın yabancı oyuncular için araştırmaları sürüyor. Tecrübeli teknik adamın favorisinin Polonya’nın Lech Poznan takımında forma giyen Zbigniew Zakrzevski olduğu öğrenildi. Doğan, 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Zakrzewski için yardımcılarından olumlu rapor aldı.

LECH Poznan takımının adeta bel kemiği olan ve orta sahada görev yapmasına rağmen 27 maçta tam 10 gol atan Zbigniew Zakrzevski’nin de Trabzonspor’da oynamaya sıcak baktığı belirtildi. Doğan’ın Lech Poznan takımındaki diğer gözdesi ise Rafal Murawski. Doğan, Mehmet Çakır, Wederson, Mehmet Topuz, Volkan Yaman, Uğur Kavruk ısrarlarını da sürdürüyor.

Yorum

• YATTARA PASCAL’I öve öve bitiremiyor
                                Siyahi yıldız, vatandaşı Pascal’a her açıdan kefil olduğunu açıkladı
                                TRABZONSPOR’UN Fransa’nın Etienne kulübünde sağ kenar olarak oynayan Pascal Feindouno’ya olan ilgisini sürerken bordo-mavili takımın yıldızı Yattara milli takımdan arkadaş olduğu Pascal’ı öve öve bitiremiyor. Sağ kenarda süper ikili oluşturacaklarını belirten İbrahima Yattara “Bizi kimse tutamaz” dedi.

YÖNETİM ve teknik direktör Ziya Doğan’ın Yattara ve Pascal’ın sağ kanatta oynamasının poblem yaratabileceği kuşkularını da yersiz gören siyahi oyuncu “Anamızda problem çıkmaz. Birbirimizi tamamlar ve rakip takımların korkulu rüyası oluruz. Çok iyi bir transfer olacağı inancındayım” diye konuştu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X