Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ibrahim - Bu Taraftar senin ile Gurur duyuyor!

Bunu maci seyrederken duydugumda "cildirdim".
    Bu ne ayipdir böyle?

Biz kimsenin Adami degiliz diyenler nasil olduda bunu yapabildiler?

Haciosmanoglunun neresi ile gurur duyacakmisiz?
    Takima ne kazandirmis?
    Ziya Hocayimi?

Fenere laf atmak ile gurur duyulacaksa bunu bende yaparim.
    Demekki Yöneticilik bu kadar kolaymis???
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• TARAFTAR STRES ATTI

Zihni Ağırman
      zagirman@takagazete.com

Biliyorum herkes Trabzonspor’da Kaptan Hüseyin Çimşir ile atom karınca Gökdeniz Karadeniz’iz muhteşem oyununu yazacak. Maşallah Allah nazardan saklasın her ikisi de adam gibi oynadı. Dört dörtlük oynadılar. Son haftalardaki istikrarlı oyunlarını sürdürdüler kendilerine hayran bıraktılar.

Bu maç seyircinin maçı desem yerinde olur. Yani seyircinin bir sezonun stres atma maçı oldu. Trabzonspor’un Kayseri Erciyes faciasından sonra seyircisiyle buluştuğu Avni Aker stadında taraftar bütün hıncını dün akşam aldı desek yerinde olur.

Hani Trabzonspor’un bir sezona bedel ve eleyemediği Kayseri Erciyes maçı vardı ya, seyircinin de bir sezona bedel bir yıl biriktirdiği stresi akşamki maçta attı. Seyirci futbolla ilgilenmedi, futbolcuyla ilgilenmedi, yönetimle uğraştı. Golde ayağa kalktı, diğer anlarda ise futbola bakmadı bile yoktu. Yönetim aleyhinde atılan tezahüratlar başkan Nuri Albayrak’ın maçın ikinci yarısını izlememesine neden oldu.

“Yönetim istifa, Albayrak istifa. Seninle cehennem ödüldür, sensiz cennet zulümdür bize. 40 yıllık efsane rezil oldu sizinle. Ziya Doğan seneye Gümüşhane’ye. Albayrak uyuma Fener’e de destek ver. Fenerli başkan istemiyoruz. Nuri gol gol, Ziya gol gol. Susmak ne acı, İbrahimler baş tacı. İyi günde kötü günde …… kadar Trabzonluyuz. Bu sene şampiyon yine taraftar. Fatih Tekke. Musampa kalsın Ziya gitsin” gibi sloganlar atarken eski hakem Cem Papila ve Fenerbahçeli yönetici Ali Koç’u da hatırladı.

Tabi ki atılan sloganların hepsine katılmak mümkün değil. Ama taraftara bu sezon çin işkencesi çektirildi desem yerinde olur. Ama bu tezahüratlar Başkan Nuri Albayrak’ın stadı terk edecek derecede olmamalıydı. Bence Albayrak’a haksızlık yapılıyor. Tabi ki seyirci takımının şampiyon olmasını ister. Tabi ki üzülmek istemez. Ben bile bu takım benim sinirlerimi bozuyor gerekçesiyle mahkemeye gitmeyi bile düşündüm. Ama sağlıklı düşünmek lazım.

Başkan Albayrak ne yapmalıydı. Aldığı futbolculara bir bakın. Özellikle devre arasında üç tane bomba transfer yapmadı mı. Ziya Doğan’ın istediği futbolcuları almadı mı. Ceyhun, Ayman, Risp ve Mustafa Keçeli. Kötü futbolcu mu bunlar, hepsi de kaliteli. Bunların Erdinç, Hüseyin Çimşir, Gökdeniz, İbrahima Yattara, Umut Bulut, Ersen Martin, Hasan Üçüncü gibi futbolculara eklenince ortaya nasıl bir takım çıkıyor düşünüyor muyuz. Bence kadro iyi.

Tüm futbolculara tek tek bir bakın. Hepsi tavan yapmış futbolcular. Eksik yok mu var tabi. Tolga pişecek, pişene kadar kaleyi şövalye gibi bir asker kollayacak. İyi bir kaleci ve birkaç kaliteli transferle mükemmel bir kadro çıkar. Demek ki sıkıntıyı kadroda aramamak lazım. Başkan Nuri Albayrak’ın iyi niyetinden şüphesi olar var mı. Benim yok. Haaa başkanın yapacağı çok şey var. En başta yönetim içindeki ikiliği önlemek.

Kısacası dün akşam seyirci gibi biz de stressiz bir maç izledik. Güzel bir futbol vardı. Gökdeniz ve Hüseyin’in resitallerini zevkle izledik. Galibiyet de aldık. Bundan iyisi can sağlığı.
      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Ne yazık ki bazı taraftarlar ibrahim hacıosmanoğlu tarafından satın alınmıştır yazıklar olsun..
        "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• RUHUM AVNİ AKERDE

Hami Mandıralı
          hmandirali@takagazete.com

Trabzonspor taraftarının tepkisinden başlamak isterim. Kimse o büyük tarafı eleştirmeye kalkmasın.
          Şunun için, Lig şampiyonluğu gitti, diğer taraftan kupa gitti, Trabzonspor en zayıf kadrolu döneminde bile UEFA’ya katılmıştır.
          Onun için tepkiler olacaktır ve bunları Yönetim ve Başkan doğal karşılamalı.

Maça gelince Trabzonspor’un kazanmasına çok sevindim. Trabzonspor bizim dünyamız.
          Benim ruhum orada. Avni Aker stadında.
          Hala, Trabzonspor’un en çok satan maç kasetleri zirveye çıktığımız dönemdeki kasetler.

O camianın büyümesinde varım. Hatalarımız olmadı mı, hepsinden ders aldık.

Hata yapan olmadı mı, onlarda ders almalıdır.
          Haftaya oynayacağımız Fener maçını sorarsanız, Trabzonspor Fener maçlarının tümünde hep stresli olan taraftı.
          Bugün 5 Mayıs. 1996 yılının 5 Mayısında Avni Aker’de 20 tane vurdum, Rüştü köşeden çıkardı. Rüştü öyle bir kalecilik daha ömrü hayatında yapmadı.
          Olmayınca olmuyor.

2005’te kaçan şampiyonlukta da türlü entrikalar döndü. Ama bu akşam iş bitecek. Bu akşam eğer Fener Beşiktaş’ı yenerse düğüm çözülür.
          Trabzonspor o zaman kazanabilir. Trabzonspor’un Fener maçları her zaman keyif verir, zevk verir.
          Trabzonspor’a başarılar diliyorum.
          3 maçta 9 puan daha alırlarsa UEFA’ya gidebilirler..

Yorum

• İstifa çağrısı

Sivas'tan alınan 3 puana rağmen Trabzonspor'da taraftarlar başkan Nuri Albayrak ve ekibini görevi bırakmaya davet etti.

Trabzonspor taraftarının öfkesi dinmiyor. Süper Lig'deki tüm hedeflerini kaybeden ve son olarak da Fortis Türkiye Kupası'na veda eden bordo-mavililerde taraftarlar, Sivasspor maçında yönetimi hedef seçti. Karşılaşma boyunca "Albayrak istifa" diye bağıran tribünler, "Yeter artık" sloganları da atmaktan geri kalmadılar. Bu istifa baskısında Trabzonspor taraftar derneklerinen organizasyonu çok büyük rol oynadı.

ALBAYRAK TERK ETTİ

Trabzonspor'un üstün oynadığı ve gol bulduğu anlarda "istifa protestolarının" şiddeti daha da arttı. Karşılaşmayı Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz ile birlikte izleyen başkan Nuri Albayrak'ın bu protestolar karşısında oldukça sıkıntılı anlar yaşadığı gözlendi. Başkan Albayrak taraftarın bu baskısının ardından devre arasında stadı terk etti.
            En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 05.05.2007, 10:55.

Yorum

• Yanılıyorsam beni düzeltin:

* Hacıosmanoğlu birkaç haftadır taraftar derneği başkanı mıdır çılgınlar liderimidir bunlarla maç izliyor şeref tribününde başkanın yanında olmak yerine

* Son haftalardaki yersiz ve manasız demeçlerinden sonra Albayrak'ın açıklamalarına karşı hadsiz tepkilerine devam etti ( Başkanın açıklamaları onu küçültmüştür beni büyütmüştür, taraftarın kimin yanında olduğu resmi sitemizde yer alan açıklamalara verilen puanlamalardan belli vb )

* Aynı günlerde, Hacıosmanoğlu aldığı binlerce (!) destek mesajından sonra fikir değiştirdiğini, Trabzonspor'a hizmet etmeye devam etmek istediğini ima etti

* Birkaç gün önce Taraftar derneği başkanı başkanı maçlara gelmediği için eleştirdi ve kulüpte daha çok mesai harcayıp maça gelmesi konusunda uyardı

* Maçta küfürlü tezahurat yüzünden başkan staddan ayrılmak zorunda kaldı

Muhittin Öztürk açıklamıştı spor programında, muhalefet hep devreye girecek lig bitiminde. Yine her yerde buram buram ayak oyunları yaşayacağız sanırım. Her taraftan bir ses. Ne yapsak bilemiyorum...
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Avni Aker İstifa Sesleriyle İnledi

Bordo-Mavili taraftarlar, Albayrak'ı protesto edip istifaya çağırdı. Sinirlenen Başkan ilk yarı sonunda stadı terketti.

LİGDE şampiyonluğa ilk yarı bitmeden, kupaya da 10 gün önce havlu atan Trabzonspor'da taraftarlar Sivas maçında isyan bayrağı açtı. Pankartlarla Başkan Nuri Albayrak'a tepki gösteren tribünler "Albayrak istifa", "Yönetim istifa" tezahüratlarıyla da Avni Aker'i inletti. Taraftarların 2. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun talimatıyla Başkan'a tepki gösterdiği iddia edilirken Albayrak, maçın devre arasında stadı terketti. Bugün yapılacak toplantıda radikal kararların alınması beklenirken Hacıosmanoğlu'nun istifasının isteneceği öğrenildi.

TAKVİM

Yorum

• Başkan terk etti

Bordo - mavili taraftarlar, karşılaşmadan önce yönetimi istifaya davet ederken, "40 yıllık efsane rezil oldu sizinle", "Defol Albayrak" ve "Albayrak istifa" diye tezahüratlar yaptı. Kadroların okunması sırasında teknik direktör Ziya Doğan'ı yuhaladı. İstiklal Marşı sırasında ise maraton tribününde, "Biz Trabzonspor sevdalısıyız Hacıosmanoğlu, kişilerin değil" pankartı açıldı. Taraftarlar karşılaşma öncesi de futbolcuları tribünlere çağırarak, "Seviyoruz sizi" diye tempo tuttu. Protestolara sinirlenen Başkan Nuri Albayrak, devre arasında stadı terk etti.

Yönetime ültimatom

Trabzonspor'un aldığı kötü sonuçlar ve yönetimdeki uyuşmazlık nedeniyle aralarında bir çok eski yönetici ve Divan Kurulu üyesinin de bulunduğu 120 kişi, imzaladıkları ortak açıklamayı yönetim ve Divan Kurulu'na verdi. Açıklamada yönetimin bir an önce olağanüstü genel kurul kararı alması istendi, son günlerdeki açıklamalarıyla dikkati çeken Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da Disiplin Kurulu'na sevki istendi.

MİLLİYET
                  En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 05.05.2007, 11:06.

Yorum

• Protesto edilen Albayrak şeref tribününü terk etti
                    Trabzonsporlu taraftarlar maç boyu Başkan Nuri Albayrak ile Teknik Direktör Ziya Doğan’ı istifaya çağırdı. Taraftarlar, “yönetim istifa” “Albayrak uyuma Fener’e sahip çık!” “Fenerli Başkan istemiyoruz” “Nuri gidecek, yüzümüz gülecek”, “40 yıllık efsane rezil oldu sizinle”, Ziya Doğan, Gümüşhane’ye” şeklinde bağırıp yönetimi protesto etti. Bu tezahüratlar üzerine Başkan Albayrak, ikinci yarıda tribünleri terketti. Taraftarların tepkisin doğal bulduğunu kaydeden İbrahim Hacıosmanoğlu “Bunları ikaz olarak değerlendirmek lazım” dedi. Hafta içindeki demeçlerden sonra başkanla görüştüğünü ifade eden Hacıosmanoğlu, ‘’Agresif bir tepki verdik. Hata yapsak da bizim ağabeyimizdir bağışlar” diye konuştu. Sakatlıklardan dert yanan Ziya Doğan ise sezon başında iyi idman almamış futbolcuların bulunduğunu, mevcut oyuncularla en iyisini yapmaya çalıştıklarını söyledi.

AKŞAM

Albayrak kaçtı!

SİVAS maçında Avni Aker büyük protestolara sahne oldu. 90 dakika öncesi ve ilk yarı boyunca tribünler yönetimi ve teknik patron Ziya Doğan’ı istifaya davet etti. Taraftarlar, açtıkları pankartlarla da protestolarını sürdürdü.

Kulüp Başkanı Nuri Albayrak, tepkiler nedeniyle devre arasında stadı terketti. Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu ise konuyla ilgili olarak ‘Tepkiler doğal ama bunlar güzel şeyler değil. Yine de bunları ikaz olarak değerlendirmemiz lazım’ ifadesini kullandı.

STAR
                    En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 05.05.2007, 11:08.

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      “Albayrak uyuma Fener’e sahip çık!” “Fenerli Başkan istemiyoruz”
                      Ben bunları niye duymadım
                      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ben duydum bi ara boyle tezahurat oldu.
                        BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

• İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

vallahi bende televizyondan duydum bu tür tezahüratları da ziya seneye gümüşhaneye ziya istifa denildim ben duymadım televizyondan

Yorum

• ilginç bir pankart daha kim hazırlatmış acaba

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ilginç bir pankart daha kim hazırlatmış acaba
                              ben orda sağdan ikinci siyah parkart var ziya ile ilgili onda ne yazıyor acaba onu merak ediyorum.
                              Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ben orda sağdan ikinci siyah parkart var ziya ile ilgili onda ne yazıyor acaba onu merak ediyorum.
                                Ibrahimler bas taci diye pankart acanlar..ziya icinde soyle demislerdir..

" Bu kalp seni unuturmu sirma sac ziya"
                                BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X