Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O GÜN NELER OLDU?

Cumartesi, Trabzonspor’un avucunun içindeki şampiyonluğu F.Bahçe’ye kaptırmasının 11. yıl dönümü. 5 Mayıs 1996’daki bu tarihi maçı kaleme alan Nazan Ercan, “Abdullah, .....
    TAKA
    Kendi fbli, karısı fbli, oğlu fbli, ağızlarını ne zaman açsalar Trabzonspor'dan bahsediyorlar. Konuşsana kardeşim fb'den. "3 kuruş para için gittik, sonra da ortada kaldık işte" desene.

Aynı şey Ogün için de geçerli. "Kaptan Ogün'ün web sitesini" unutmadım ben. Yok ben ve arkadaşlarım fbmizin başarısı için çalışıyoruz falan... Ondan sonra gel veteran turnuvasında Trabzonspor'umun formasını giy. Ne mide öyle...

Yorum

• Ve Tigana da bırakacağını açıkladı !..

Önceki gün Milliyet Gazetesi'nden Bilal Meşe'nin "Tigana sezon sonu Beşiktaş'tan ayrılacak" haberi, Fransız çalıştırıcı tarafından da doğrulandı. Fransa'nın dünyaca ünlü spor dergisi France Football'a konuşan Tigana bu sezon iki kupayı birden kazandıktan sonra Beşiktaş'tan ayrılacağını söyledi !..

TIGANA: BIRAKACAĞIM
      DHA'nin haberine göre Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası'nı kazandıktan sonra Beşiktaş'ı bırakacağını açıklarken, Fransız dergi France Football'a da konuştu.

Geçen sezon Fortis Türkiye Kupası'nı kazandıklarını hatırlatan Jean Tigana, "Bu sene iki kupayı birden kazanmak istiyorum. Kazandığım zaman da Beşiktaş'ı bırakacağım" dedi.

"İki yarış içinde bir Fransız" manşetiyle Jean Tigana'nın açıklamalarına yer veren France Football, Fransız hocanın "Beşiktaş son 8 maçtır yenilmedi. 7 galibiyet 1 beraberlik olmak üzere yenilmedik. 9 puan geriden takip ettiğimiz Fenerbahçe'yi neredeyse yakaladık. Bu benim takımımım için iyi bir nokta" sözlerini yayınladı.

Tigana, sözlerini şöyle tamamladı: "Burada tam bir delilik hakim, herkes derby maçı konuşuyor. Paris Saint Germain-Olimpik Marsilya maçları öncesinde yaşananlar gibi bir ortam var. Tek fark iki takım aynı şehrin takımı ve aralarında en fazla 30 km var. Son olarak 2006 yılında Türkiye Kupası'nı kazandık. Erciyesspor karşısında da kupayı alacağımı umut ediyorum. Bu sene hepsini alabiliriz, hem süper lig kupasını hem de Türkiye Kupasını kazanabiliriz. Tamamen yeniden yapılanan bir takıma sahibim, bir çok genç oyuncum var. 5 oyuncum henüz 21 yaşında bile değil "
      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Ümit Millilerimiz Norveç'e 1-0 yenildi

Ünal Karaman yönetimindeki Ümit Milli Takımımız, Norveç'e deplasmanda 1-0 yenildi. Norveç'in başkenti Oslo'nun Arasen Stadı'nda oynanan karşılaşmadaki tek golü 47. dakikada Andreas Gundersen kaydetti.

Ümit Milli Futbol Takımımızın kadrosunda şu oyuncular bulunuyordu;

İbrahim Kaş (Beşiktaş), Ferhat Öztorun, Mehmet Topal, S.Fırat Kocaoğlu (Galatasaray), Uğur Uçar, İlhan Parlak (Kayserispor), Gürhan Gürsoy (Sivasspor), Ediz Bahtiyaroğlu, Özer Hurmacı (Ankaraspor), Eray Birnican, Uğur Yanıkdemir (Konyaspor), Ergin Keleş (Sakaryaspor), Orhan Şam (Gençlerbirliği OFTAŞ Spor), Alp Ergin (Altay), Eyüp K. Ataoğlu (Sarıyer), Mevlüt Erdinç (Sochaux), Ceyhun Gülselam (Unterhaching).
        En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 04.05.2007, 14:07.
        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kendi fbli, karısı fbli, oğlu fbli, ağızlarını ne zaman açsalar Trabzonspor'dan bahsediyorlar. Konuşsana kardeşim fb'den. "3 kuruş para için gittik, sonra da ortada kaldık işte" desene.

Aynı şey Ogün için de geçerli. "Kaptan Ogün'ün web sitesini" unutmadım ben. Yok ben ve arkadaşlarım fbmizin başarısı için çalışıyoruz falan... Ondan sonra gel veteran turnuvasında Trabzonspor'umun formasını giy. Ne mide öyle...
          Hislerime tercüman oldun ...
          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ve Tigana da bırakacağını açıkladı !..

Önceki gün Milliyet Gazetesi'nden Bilal Meşe'nin "Tigana sezon sonu Beşiktaş'tan ayrılacak" haberi, Fransız çalıştırıcı tarafından da doğrulandı. Fransa'nın dünyaca ünlü spor dergisi France Football'a konuşan Tigana bu sezon iki kupayı birden kazandıktan sonra Beşiktaş'tan ayrılacağını söyledi !..

TIGANA: BIRAKACAĞIM
            DHA'nin haberine göre Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası'nı kazandıktan sonra Beşiktaş'ı bırakacağını açıklarken, Fransız dergi France Football'a da konuştu.

Geçen sezon Fortis Türkiye Kupası'nı kazandıklarını hatırlatan Jean Tigana, "Bu sene iki kupayı birden kazanmak istiyorum. Kazandığım zaman da Beşiktaş'ı bırakacağım" dedi.

"İki yarış içinde bir Fransız" manşetiyle Jean Tigana'nın açıklamalarına yer veren France Football, Fransız hocanın "Beşiktaş son 8 maçtır yenilmedi. 7 galibiyet 1 beraberlik olmak üzere yenilmedik. 9 puan geriden takip ettiğimiz Fenerbahçe'yi neredeyse yakaladık. Bu benim takımımım için iyi bir nokta" sözlerini yayınladı.

Tigana, sözlerini şöyle tamamladı: "Burada tam bir delilik hakim, herkes derby maçı konuşuyor. Paris Saint Germain-Olimpik Marsilya maçları öncesinde yaşananlar gibi bir ortam var. Tek fark iki takım aynı şehrin takımı ve aralarında en fazla 30 km var. Son olarak 2006 yılında Türkiye Kupası'nı kazandık. Erciyesspor karşısında da kupayı alacağımı umut ediyorum. Bu sene hepsini alabiliriz, hem süper lig kupasını hem de Türkiye Kupasını kazanabiliriz. Tamamen yeniden yapılanan bir takıma sahibim, bir çok genç oyuncum var. 5 oyuncum henüz 21 yaşında bile değil "
            Yorumunu yapacak olursak o kadroda sadece 4 hadi bide bobo diyelim 5 adam gibi şampiyonluğa koşacak oyuncusu var. Ama o büyük bir avantaj elde etti MANTALİTE sayesinde helal olsun, Güle Güle Tigana...
            En son Vkgz tarafından düzenlendi; 04.05.2007, 14:09.
            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ümit Millilerimiz Norveç'e 1-0 yenildi

Ünal Karaman yönetimindeki Ümit Milli Takımımız, Norveç'e deplasmanda 1-0 yenildi. Norveç'in başkenti Oslo'nun Arasen Stadı'nda oynanan karşılaşmadaki tek golü 47. dakikada Andreas Gundersen kaydetti.

Ümit Milli Futbol Takımımızın kadrosunda şu oyuncular bulunuyordu;

İbrahim Kaş (Beşiktaş), Ferhat Öztorun, Mehmet Topal, S.Fırat Kocaoğlu (Galatasaray), Uğur Uçar, İlhan Parlak (Kayserispor), Gürhan Gürsoy (Sivasspor), Ediz Bahtiyaroğlu, Özer Hurmacı (Ankaraspor), Eray Birnican, Uğur Yanıkdemir (Konyaspor), Ergin Keleş (Sakaryaspor), Orhan Şam (Gençlerbirliği OFTAŞ Spor), Alp Ergin (Altay), Eyüp K. Ataoğlu (Sarıyer), Mevlüt Erdinç (Sochaux), Ceyhun Gülselam (Unterhaching).
              Ünal Karamanın sisteminin Ziyadan bi farkı aynı zamanda kadroda hiç Tsli olmamasıda ilginç

Yorum

• İlk olarak Salih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Zamanın da boynunda fenerbahçe kolyesi taşıyan birinin bu tür lafları etmesi ne kadar dürüstçedir sizce?...Abdullah ve Eşi siz ölmeye hak ettiniz...11 yıl öncesi için bunları söylüyorum kimse ksr bakmasın...
                Kardeş ben sadece bu yazıyı okuyunca o acı günleri tekrar yaşadığımı ve acı çektiğimi belirtmek istedim yoksa çokta önemi yok artık fb nin kolyesi varmış dürüstmüş yada değilmiş gencecik canlar yitti ogün ocaklar söndü gerisi hikaye ve ayrıca neolursa olsun ölümü hakettiniz demek te doğru değil bence keşke hiçbiri yaşanmasaydı bunları konuşuyor olmasaydık o günlere ağıt yakmasaydık
                KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
                Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ünal Karamanın sisteminin Ziyadan bi farkı aynı zamanda kadroda hiç Tsli olmamasıda ilginç
                  İki Tane Trabzonsporlu futbolcumuz var birtanesi Sakaryada kiralık olan Ergin Keleş diğeride şu an Sarıyerde kiralık oynayan Eyüp Kadri Ataoğlu

Yorum

• "HEDEFTEKİ İSİM!"

Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Haciosmanoğlu’nun önce Kulüpler Birliği’ne ve başkanı Özhan Canaydın’a, ardından, Fenerbahçe kulübüne yönelik sert açıklamaları kamuoyunda rahatsızlık yaratmıştı. Son dönemlerde ise Fenerbahçe Başkan Yardımcısı Ali Koç’a yönelik söylediği sözlerle birlikte başlayan süreçte Başkan Nuri Albayrak’a, ‘Abi diyerek yola çıktıklarım beni sırtımdan vurdu. Ama benim başkanın gücüne ihtiyacım yok, onun benim gücüme ihtiyacı var. Taraftarlar da benim yanımda” demişti. Son olarak ise Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak’ı hedef alan sözleriyle bomba etkisi yaratmıştı.

Disiplin İçin İmza Başladı

Haciosmanoğlu’nun son açıklamalarına son olarak eski Başkan Faruk Özak’ı eklemesi adeta bardağı taşırdı. Öne Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Özgür Özal, “Biz kimsenin adamı değiliz, kimseyi de desteklemiyoruz. Sadece Trabzonspor’u destekliyoruz” ifadelerini kullandı. Dün gün boyu eski yöneticiler bir araya gelerek ve telefon trafiğiyle birlikte Haciosmanoğlu’nun Disiplin Kurulu’na sevk edilmesi için imza kampanyası başlattılar. Disiplin Kurulu’na sevk için bir imzanın yeterli olmasına rağmen, imza sayısının yüksek olması için özel çaba harcanırken, Haşim Sayitoğlu’nun da bu kategoriye eklenmesi istendi.

Ercan Saral Çok Sert Çıktı

Başkan Yardımcısı İbrahim Haciosmanoğlu’na yönelik tepkiler bununla sınırlı kalmadı. Bazı 2. ve 3. Lig kulübü yöneticileri de bu ismin konuşmalarının yakışıksız olduğunu dile getirdiler. Ofspor Başkanı Ercan Saral ise, “Trabzonspor’da futbol oynamış, yöneticilik yapmış, başkanlık makamında oturmuş ve bugün bakan olarak Türkiye’ye hizmet eden değerli insan Faruk Özak’a yönelik, İbrahim Haciosmanoğlu’nun yaptığı açıklamaları üzüntüyle karşılıyor ve kınıyoruz.Haciosmanoğlu’nun futbolu hiçbir katkısı yoktur. Ama futbola her türlü katkıyı yapan insanı hedef yapıyor. İstifa etmesini bekliyoruz” dedi.

Günebakış

Yorum

• "ALBAYRAK’A CiDDi UYARI"

Bordo-Mavili Kulübün yetkili kurulları dün akşam Başkan Nuri Albayrak’la görüştü. Kurullar, Albayrak’a artık yönetim içi huzursuzluklara bir son verilmesi çağrısında bulunulurken, kulübün önünün açılması konusunda karar vermelerini talep etti. Kritik görüşmede Ziya Doğan ile de yola devam edilmemesi istendi. Dün akşam saatlerinde Trabzon’a gelen Albayrak, hemen Divan Başkanı Nizamettin Algan, Denetleme Kurulu Başkanı Hakkı Terzibaş, Disiplin Kurulu Başkanı Rüştü Araz, Sicil Kurulu Başkanı Tayfun Sezeroğlu ve Müze Kurulu Başkanı Selim Atal ile görüştü.

Rahatsızlıklar Anlatıldı

Divan Başkanı Nizamettin Algan’ın, kurullar adına konuşarak, "Uzun bir süredir yönetim içinde büyük sıkıntılar son dönemlerde çok ciddi boyuta ulaştı. Ya yönetim içindeki birliği sağlayın veya kulübün önünü açın" dediği ileri sürüldü. Bu arada Albayrak’a gerekirse yönetimin tümünün istifasını istemesi, bunları Divan Başkanlığına teslim etmesi önerisi de getirildiği iddia edildi. Bu öneriye göre Albayrak’a, "Divan Kurul’u yeniden görevi sana versin ve istediğin 5 arkadaşınla birlikte kulübü kongreye kadar yönet" güvencesinin de verildiği kaydedildi. Albayrak’ın önerileri değerlendireceği belirtildi.

Günebakış

Yorum

• "Sine-i Taraftar"

Aslında Türk siyasi tarihinde bolca kullanılan bir kelimedir Sine-i Millet. Halka geri dönmek. Genelde tıkanmışlıkta ve çaresizlikte kullanılır siyasetçilerimiz tarafından. Birazda şantaj yapmanın bir başka şeklidir.
                        Son birkaç haftadır tribünde taraftarlarla maç seyreden İbrahim Hacıosmanoğlu’nu görünce bu başlık geldi aklıma.

Sıne-i taraftar belki birazda taraftarı hakem tayin etmenin bir başka yoludur. Ama ne oldu nasıl oldu da başkan yardımcımız bu kararı aldı. Neydi onu yönetiminden ayıran ve yalnız kararlar vermeye iten sebepler bilinmez. Ama bildiğimiz bir şey var ki zaten sevgili başkan yardımcımız hep yalnız hareket etti. Kulüpler birliği toplantısını terk edip Canaydın’a hakaretler dizerken de yalnızdı, Federasyon seçimlerinde Mehmet Ali Yılmaz’ın arkasındayız derkende. Fenerbahçe camiasına ve Ali Koç’a o methiyeleri dizerken de yalnızdı sevgili ikinci başkan. O karar verdi ve yaptı. Biz koca şehir yanında olmak istememize rağmen hep yalnızdı.

Bizler bu camiaya gönül verenler hepinizin yanında olmak için can attık. Sayın başkan, sevgili Haşim Sayidoğlu, Zeyyat Kafkas, Kahraman Altuntaş ve diğerleri. Ama olmadı bir türlü o birliktelik sağlanamadı. Biz sizi sahiplenmeye çalıştıkça siz bizlere rağmen kararlar aldınız. Halilhodziç’in görevine son verip Lazaroni ile anlaşma imzalarken bırakın bizi, birbirinize bile haber vermediniz.

Avrupa da yeni hoca arayışındaki başkan yardımcınız sanırım cep telefonu mesajıyla bilgilendirildi. Hodziç ile İstanbul’da kapalı kapılar ardında yapılan pazarlıkta Trabzon kanadı dışlanırken Lazaroni ile yapılan anlaşmada ise Sayın Hacıosmanoğlu’na gol atma edaları vardı. Yapılan transferler dahi neredeyse gövde gösterisine dönüştü. O onun adamı, öteki sizin adamınız düşüncesi camiayı kutuplara böldü. Bir maçtan sonra Sayın Hacıosmanoğlu’nun’’ Bunu bu şehre kim getirdiyse hesabını da o versin’’diyerek tek başına kalma sevdasını kimseden gizlemedi. Hele Trabzon’da oynanan Fenerbahçe maçı sonrası yönetici arkadaşlarını statda bırakıp taraftarla gözyaşlarını paylaşma düşüncesi Sine-i Taraftarın en önemli gösterisiydi.

Ama asıl gözden kaçan şey sayın başkanın davranışlarıdır. İbrahim Hacıosmanoğlu her ne kadar yalnız davranma sevdası içinde olsada asla başkanını yalnız bırakmamıştır. Sayın başkan defalarca kendisini yüz üstü bırakmasına rağmen hep yanında olmuştur.

Vefa nın, İstanbul’da bir mahalle olarak anıldığı spor camiası sayın başkanı da mı kendine benzetti? Yoksa sayın başkan zaten bumuydu? Bunları bilemem ama şu bir gerçek ki tüm bu karmaşanın tek sorumlusu sayın başkanın kendisidir. Hiçbir şekilde masaya yumruğuna vuramayan ve devamlı olarak kontrolü kaybeden bir başkan tiplemesi bu camiayı çok kötü günlere taşıyacaktır. Bakın sayın başkan. Sizden önceki yönetimde Sayın Aktuğ ayni hataları yaşadı. Ömer Sarı ve Murat Bozoğlu arasındaki çekişmenin camiaya verdiği zarara sırtını döndü. Sonuçta kendini de camiayı da korkunç bir sona sürükledi. Siz bu gün aynı noktadasınız.
                        Sine-i millet genelde siyasetçilerin vatandaşı yolduktan sonra kullandığı bir çıkış arayışıdır.

Devamlı yonulan ve horlanan millet böylece kendini yolanların bazende onu adam yerine koyduğunu zanneder. Sine-i taraftar da bu açıdan aslında çok önemlidir. Hayatımın çok önemli bir bölümü taraftar kardeşlerimin içinde geçirdim. Bazen ağladık, bazen güldük, bazen sevindik bazen ise üzüldük. Ama hep bir aile olduk onlarla. Bilirim taraftar demenin ne olduğunu. Geceleri uyuyamamaktır taraftar olmak. Gerektiğinde uğruna çok şeyi geride bırakmaktır o nazlı bordo mavim için. Taraftar olmak Trabzonspor’umla yücelmek onunla yerin dibine girmektir. Yönetimi protesto etsen ‘para alamadın’ diye aşağılanan, etmeyince de ‘para aldı’ diye hedef olan hep sizlersinizdir kardeşlerim. O nedenle sinenizi kime ne kadar açacağınızı en iyi bilende sizlersiniz.

ceycey61@msn.com

Günebakış

Yorum

• İşte muhtemel 11'ler

Turkcell Süper Lig'de 31. haftanın ilk maçı bu akşam Trabzonspor ile Sivasspor arasında oynanacak. Avni Aker Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçı Hüseyin Göçek yönetecek.

Trabzonspor sahaya kalede Tolga, defansta Ferhat, Hüseyin, Erdinç, Celalettin; orta sahada Gökdeniz, Ayman, Hasan, Ceyhun; forvette de Yattara, Umut onbiriyle çıkacak. Sivasspor'un beklenen kadrosu ise şöyle: Kalede Petkoviç; savunmada Cem Can, Murat, Servet, Hayrettin; orta sahada Gürhan, Colosimo, Yasir, Serdar; forvette Mehmet ve Petrov.

(Lig TV)

Yorum

• Gazamız mübarek olsun. Her maçta olduğu gibi futbol oynamaya değil top geçer adam geçmez taktiği ile oynayacağız.
                            Beklenen gün gelecekse, çekilen çile kutsaldır...

Yorum

• Sanat Projesi”, Türkiye'nin ligde şampiyonluk kazanan dört büyük takımını bir resim sergisinde buluşturacak

4 Büyükler Sanatta Buluşuyor
                              “Şampiyon Sanat Projesi”, Türkiye'nin ligde şampiyonluk kazanan dört büyük takımını bir resim sergisinde buluşturacak.

İstanbul Modern Sanatlar Galerisi tarafından organize edilen sergide Trabzonspor"u resimleriyle Hüsamettin Koçan, yazılarıyla da Sunay Akın temsil edecek. Projede yer alan ressamlar, kendi takımlarının renklerini kullanarak 11'er adet sanat eserini sergileyecekler.

Ressam Tanju Demirci, Devrim Erbil ve Ertuğrul Ateş"in de eserleriyle katılacakları "Şampiyon Sanat Resim Sergisi”'nin açılış kokteyli 8 Mayıs Salı günü saat 19.00"da yapılacak ve sergi 31 Mayıs 2007 Perşembe gününe kadar, hafta içi ve Cumartesi günleri 11.00 – 20.00, Pazar günleri 11.00 – 17.00 saatleri arasında görülebilecektir.

İstanbul Modern Sanatlar Galerisi Genel Müdürü Ece Şeki, söz konusu organizasyonun sporun sanatla bütünleşmesi adına büyük önem taşıdığını vurgulayarak, tüm sporseverleri katılıma davet etti.

haber61.net
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• yenecez! Baska yolu yok...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X