Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• HOCA ADAYLARI ÇOĞALIYOR

Hoca konusunda kaos yaşayan Bordo-Mavili ekibin Ziya Doğan ile çalışmaması durumda önümüzdeki sezon için yabancı hoca alternatifleri bir bir ortaya çıkıyor
    Önümüzdeki sezon Ziya Doğan ile çalışmama ihtimalini göze alan Bordo-Mavililer'in, Alman teknik adam Lothar Mattheus'tan sonra sezon başında da gündemine aldığı Fransız hoca Jacques Santini'yi yeniden gündemine aldığı belirlendi. Bordo-Mavili takımın yabancı alternatif olarak düşündüğü Fransız hocanın Türkiye'ye gelmesi ise biraz zor göründüğü ve ikna edilemeyeceği konuşuluyor.

ALTERNATİF İSİM

Vahid Halilodzic döneminden sonra bu hocanın yakın arkadaşı olan Santini'nin Trabzonspor'a gelmeye pek sıcak bakmadığı, ancak yönetimin tecrübeli teknik adamı takımın başına getirmeyi düşündüğü belirlendi. Yarın yapılacak olan zirveden çıkacak sonuca göre hareket edecek olan yönetimin, Ziya Doğan ile çalışmayı düşünmemesi durumunda bir yöneticinin Fransa'ya gideceği öğrenildi.

Güngör KAYA
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• desenize yine bir kaç yönetici tatile başlıyor. Faruk kanca yıda yolladık mı brezilyaya tamam. sonra ara ki kanca bulasın

Yorum

• İlk olarak gurcuayhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abdullahın eşinin yazısını okurken tüylerim diken diken oldu o günü tekrar yaşadım adeta Allahım ne kabustu askerdeydim o dönem Trabzonsporum uzun bi aradan sonra şampiyon olacak ve ben bunu doya doya yaşayamayacağım askerde diye hayıflanıyordum çok inanmıştık o yıl aynı Abdullah gibi ama olmadı o günki aşırı hırs ve ali şen denen insan nüsvettesinin oyunları bizi avucumuzun içine aldığımız şampiyonluktan etti ve bugünlerimize dahi sirayet etti inanılmaz bir kadro kurmuştuk ama baş ağrımız her zamanki sorunumuz kaleci sorunumuzu çözememiştik iyi bir kalecimiz olsaydı bugün başka şeyleri konuşacaktık. Birde kaçan şampiyonluk yüzünden intihar eden gencecik kardeşlerimizi unutamıyorum dayanılmaz bir acı ne kötü günlerdi...
        Zamanın da boynunda fenerbahçe kolyesi taşıyan birinin bu tür lafları etmesi ne kadar dürüstçedir sizce?...
        En son EmrahYalçınalp tarafından düzenlendi; 04.05.2007, 16:33. Sebep: Daha dikkatli ve sağduyulu yazalım

Yorum

• İlk olarak Salih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Zamanın da boynunda fenerbahçe kolyesi taşıyan birinin bu tür lafları etmesi ne kadar dürüstçedir sizce?...
          Cidden ayıp oluyor.
          En son EmrahYalçınalp tarafından düzenlendi; 04.05.2007, 16:33.

Yorum

• İlk olarak ceserdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            using TürkiyeSüperLigi;

Ersun YANAL Trabzonspor = new Ersun YANAL();
            Trabzonspor.Şampiyonluk(2007-2008);
            Hayal kurmak tatlıdır. Sadece bu hayallerle yaşıyoruz zaten.

Yorum

• İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              desenize yine bir kaç yönetici tatile başlıyor. Faruk kanca yıda yolladık mı brezilyaya tamam. sonra ara ki kanca bulasın
              Korkarım yaz dönemi boyunca Kanca abi bi yere gitmez...
              İsmi muhtemel futbol şb sorumluları arasında en ön sırada...
              Yazi bütün yaz Kanca Trabzonda olabilir anlayacağın..
              EEE o kadar liste yaptı adam boşunamı gitsin listeler

Yorum

• sevinçten ağladığımı hatırladığım tek andır o gol esnası....
                TrabZonguldaklı...

Yorum

• İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Cidden ayıp oluyor. Ölmeyi hakettiniz dediğin futbolcuyu günahım kadar sevmem artık ama fenere yenildiğimiz maçta tek golümüzü o adam atmıştı....
                  Bazı şeyler vardır bilinmiyen ben naçizane az çok biliyorum o yüzden bunları yazdım mesela maçtan sonra sevinç çıglıkları attıgı arabasında korna çaldıgı için taşlandıgı Abdullahın fener maçından hemen sonra istanbula kaçması ogünün kandırılması gibi şeyler dahası da var ama bunlar yeterli olur sanırım...

Yorum

Zamanın da boynunda fenerbahçe kolyesi taşıyan birinin bu tür lafları etmesi ne kadar dürüstçedir sizce?..
                    Kendi ağzıyla söylüyor zaten ben febeliyim diye, abartmayalım.
                    En son EmrahYalçınalp tarafından düzenlendi; 04.05.2007, 16:34.

Yorum

Bazı şeyler vardır bilinmiyen ben naçizane az çok biliyorum o yüzden bunları yazdım mesela maçtan sonra sevinç çıglıkları attıgı arabasında korna çaldıgı için taşlandıgı Abdullahın fener maçından hemen sonra istanbula kaçması ogünün kandırılması gibi şeyler dahası da var ama bunlar yeterli olur sanırım...
                      Böyle birşeyin doğru olduğuna inanmıyorum imkansız birşey o maçta sahanın yıldızıydı Apdullah Rüştüye öyle bir gol atmıştıki hatırlıyorum süzülmüştü ve Apdullah öyle bir sevinç yaşamıştı ki Tribünlerle yaarken beynimizdeki zincirleri kırıp öyle yazalım lütfen.
                      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

Yahu Salih krdesim su Avatarini Allah askina degistir.

Resimdekileri gördükce Basim DÖNÜYOR!!

Bak bayiltacaksin beni
                        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ziya Doğan kalırsa Gökdeniz gidecek

Trabzonspor'da yeni sezon için planlar yapılmaya başlanırken tecrübeli teknik adamın kalması halinde yıldız futbolcu takımdan ayrılmak için yönetime çıkacak.

Sezon başında Ersun Yanal'ın takımın başına gelmesi için yönetime başvuran Gökdeniz, Manisa izin vermeyince hedefine ulaşamamıştı. Lazaroni'nin kovulmasından sonra da Yanal için kulis yapan yıldız oyuncunun Ziya Doğan'la yıldızı bir türlü barışmadı. Gökdeniz, kendisini ilk yarıda eleştiren Doğan'a "Beğenmiyorsan oynatma" restini çekmişti.

ÇOĞUMUZ ERSUN YANAL'I İSTİYOR

Yeni sezon öncesi takımda kalıp kalmayacağına Doğan'ın durumuna göre karar verecek olan Gökdeniz, deneyimli çalıştırıcı kalırsa yönetime çıkıp, "Ben yokum" diyecek. Gökdeniz'in "Çalışma sistemi ve tavırları nedeniyle bir çok oyuncu kendisine karşı. O kalırsa bir çok isim ayrılmayı düşünüyor. Çoğumuz Ersun Yanal'ı istiyor" dediği ifade edildi.

TAKVİM

Arkadaşlar haberin doğru olma ihtimali çok az gazetede ylan haberler eklemekde üstüne olmayan Takvim ama yine ekleyeyeim dedim.

haber yalandır mutalaka ama
                          bende gökdeniz olsam bende her aklı başında yetenekli özellikle forvet oyuncusu gibi ziya ile çalışmak istemezdim
                          adam futbolcu katili yaw ziyanın sevdiği futbolcu tipi : kazma
                          '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

Dedikodulara kulak asmayın bence....

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İlle de Marti

Sakaryaspor'dan olumlu yanıt alan bordo-mavililer, şimdi Kolombiyalı kaleciyi ikna etmek için yoğun uğraş veriyor.

Trabzonspor, Samsunsporlu Adnan'dan söz aldıktan sonra, transferdeki ikinci atağını Sakaryaspor'un Kolombiyalı kalecisi Martinez için yaptı. Bordomavililerin, devre arasından beri almak istedikleri tecrübeli kaleci için Sakaryasporlu yöneticilerle görüştüğü ve "Fransa'ya gitmek isteyen Martinez'i ikna
                              ederseniz bizden sorun çıkmaz, anlaşabiliriz" yanıtını aldıkları öğrenildi.

EN CİDDİSİ TRABZON

Fransa'da futbol oynamak isteyen Kolombiyalı kaleci "Dil konusunda sorun yaşamam diye Fransa'yı tercih ediyordum. Ancak Almanya'dan Nurnbeg'in istediğini duydum" dedi. Menajeri Batur Altıparmak da "Biz futbolcumuza Türkiye'de kalmasını öğütlüyoruz. Burada büyük bir yıldız olur. En ciddi teklif Trabzonspor'dan geldi" diye konuştu. Trabzon, şimdi Martinez'i ikna etmeye çalışıyor.

Hasagiç'ten yeşil yandı

G.Antep'in kalecisi Hasegiç'in Trabzon'dan gelecek teklife olumlu bakacağı öğrenildi. 2 Haziran'da Bosna Milli Takımı kalesini Türkiye'ye karşı koruyacak olan Hasagiç "Trabzon isterse giderim" diye konuştu.

FOTOMAÇ
                              bu fotomacin haberciliginin ben affedersiniz icine edeyim...insan bir haber yazarken biraz arastirir da yazar...nürnberg martinezi istiyormus...nürnberg daha 2-3 gün önce gelecek sezon icin cek bir kaleciyle anlasti bunlar neyin nesinden bahsediyor...
                              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu fotomacin haberciliginin ben affedersiniz icine edeyim...insan bir haber yazarken biraz arastirir da yazar...nürnberg martinezi istiyormus...nürnberg daha 2-3 gün önce gelecek sezon icin cek bir kaleciyle anlasti bunlar neyin nesinden bahsediyor...
                                O gazeteyi okuyan var mı hala yaa???

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X