Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Valla ya erkek olup futbolcu olmak vardı .. Üstelik bişey yapmasan bile tıkır tıkır alıyon paranı . .Ne güzel
    yada bayan olup futbolcuyla evlenmek vardı ;)
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• manisa ile kayseri mi peşindeydi bu oyuncunun? Onların teklif ettiği para bu civarda ise piyasa bu diyeceğim. Hayır şayet değilse (düşükse); hem büyük takımda oynayacaksın ismin reklamın itibarın olacak, hem yerin garanti olacak (sağ bek), hem de daha çok maç kazanacağı için daha çok prim alacaksın, hem de daha çok paraya transfer olacaksın. Bana çok mantıklı gelmiyor. Tabi burda futbolcuyu suçlamıyorum. Basiretsiz yöneticileri suçluyorum
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• ‘Gitmiyorum’

Ersen Martin, ayrılacağı yönündeki söylentilere yanıt verdi...

01.05.2007

Teknik heyetin tek forvet tercihi kullandığı karşılaşmada genelde yedek kulübesinde bekleyen Ersen Martin, ayrılacağı yönündeki söylentilere yanıt verdi... Devre arasında Güney Kore'nin Samsung takımının gündemine gelen golcü futbolcu, "Bir yere gitme gibi bir niyetim yok. Şu anda Trabzonspor'un futbolcuyum ve takımımın başarısı için elimden geleni yapmaya hazırım. Teknik heyetin vereceği tüm kararlara saygılıyım" açıklamasını yaptı.

Avrupa motivasyonu

Bordo-Mavililer, cuma günkü Sivasspor karşılaşması için tempoyu yükseltti.

02.05.2007

Trabzon'da dün akşam yapılan idmana sakatlıkları süren Musa, Risp, Jefferson ve Ufukhan katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan Celalettin ve Yattara ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Diğer futbolcular koşunun ardından depar ve kısa pas çalışması gerçekleştirdi. Oyuncularıyla kısa bir görüşme yapan teknik direktör Ziya Doğan, UEFA hedefini son ana kadar korumaları için kalan 4 maçı da kazanmaları gerektiğine dikkat çekip, “Biz üzerimize düşeni yapmaya mecburuz. Hepinizin bu bilinçle hareket edeceğinizden eminim” dediği öğrenildi.

FANATİK
        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Ali Sakal, Trabzon'da

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin başarılı orta saha oyuncusu Ali Sakal, bordo-mavililerle prensip anlaşmasına vardı. Trabzonlu yöneticilerin, Gaziantep'te kiralık olarak forma giyen 24 yaşındaki futbolcuya lig biter bitmez imza attıracağı öğrenildi.

Kişisel Bilgiler

Doğum Yer : TİREBOLU

Doğum Tarihi : 8 Ağustos 1983

Uyruk: TC

Tam bir felaket arkadaş ön libero yaş 24 Diyarbakırsporun oyuncusu Antep Belediye de kiralık işte ziya ile olacağı sonuç bu hiç milli olmamış ve bu sene golü de yok aynı bizim ön liberolar gibi.

Yorum

• Burada da 3 kişi!

02.05.2007

Seçim sürecinde taraftarın gönlünü hoş tutan ütopik vaatleri bir kenara bıraktık. Bunların neden olduğu büyük beklentilerin hayal kırıklığına dönüşmesini de...
            Transferlerdeki geldi-gittileri, Halilhodziç sonrası teknik direktör belirleme yöntemleri, teknik direktörleri sahiplenme ya da dışlama yanlışlarını. Yönetimdeki, “filan grubun futbolcularına diğer grubun tepkilerini”, grup avantajıyla forma bulup, dezavantajıyla kulübeye mahkûm olanları da koyduk bir kenara...
            Şu son olaylar bile tek başına yönetimin göreve devam ısrarının artık kuruma büyük zararlar vereceği gerçeğini çok net gösteriyor. Bütün yanılgı ve yanlışların nedeni olan bu bölünmüşlük ortadayken, son haftalara kadar kamuoyunda verilen birlik-beraberlik gösterilerinin ne kadar yapmacık olduğu da böylece net olarak anlaşıldı.
            Daha bir sezon önce “olası yönetim değişikliği sürecini hızlandırır” diye takımın yenilgisinden medet umanlar ve her kötü sonuçta “timsah gözyaşları” dökerek ellerini ovuşturanların varlığından yakınıyordu camia. Ne yazıktır ki, gelinen noktada bu çember yönetim kurulu içine varacak kadar daraldı. Yönetimde bile kupadan elenmişliğe “oh oldu!” diyenlerin-hadi hafifletelim iddiayı, fazla üzülmeyenlerin- varlığı gündemde şu anda. Bu iddiayı dile getirenlerin, bundan yakınanların yönetim içinden olması, durumun vahametini göstermesi açısından çok manidardır. Bu iddiaların doğruluğunu test edebilmek için Başkanın gitmediği maçlardaki Şeref Tribünü temsili tartışmalarına bakınız. Bir grup varsa, diğer grubun bulunmadığı seyahatlere bakınız.
            Yetmedi; İkinci Başkanın, hiç ilgisi olmadığı bir konuda, bir başka kulüple ilgili kurumu zorda bırakacak gereksiz açıklamalarına bakınız. Başkanın muhatabından kamuoyu huzurunda özür dilemek zorunda kalmasına... İkinci Başkanın bunun üzerine, “sırtından vurulmak” değerlendirmesine... İkinci ve üçüncü adamlarının, “öncelik alma” kavgasını önlemekten aciz başkanın, suskunluğunu, kendi yönetiminin tamamen parçalanmasını göze alarak bozmasına bakınız.
            Bu yönetimin -öncekileri sineye çekilse de- bundan sonraki her icraatı kaygıyla izlenir duruma gelmiştir. Kulübün geleceğe yönelik gelirlerini teminat gösterip kredi kullanarak, olası seçimde göreve talip olacakların elini-kolunu bağlar duruma getirme çabalarıyla ilgili kuşku, taraflı-tarafsız her kesimde oluşmaya başlamıştır. İlginçtir; camianın dinamikleri, bu duruma seyirci kalmaktadır.

Ergun ATA

Yorum

• TRABZON'UN 1 NUMARASI LUİS MARTİNEZ

Bordo-Mavililer, Sakaryaspor'un Kolombiyalı kalecisinin peşinde... Doğan isteği doğrultusunda Albayrak, Sakarya ile Martinez için ön görüşme yaptı.

İÇERDEN OLSUN

Trabzonspor, 1 numara için Martinez'e yöneldi. Teknik Patron Ziya Doğan'ın Başkan Nuri Albayrak ile yaptığı transfer zirvesinde kaleye uyum sorunu yaşamaması için yurt içinden transfer yapılmasını isteyerek, Martinez'in bu yönde iyi bir tercih olduğunu söylediği belirtildi. Bunun üzerine Albayrak'ın Martinez için Sakaryaspor ile bir ön görüşme yaptığı belirtildi. Sakaryaspor'un kaleci+para karşılığında bu transfere onay verebileceğini Trabzonspor'a ilettiği öğrenildi.

JEF KİRALANACAK

Trabzonspor'un Martinez'in transferini bitirmesi durumunda, Jefferson'u yurt içine kiralamayı düşündüğü ifade edildi. Martinez'in transferine karşılık Sakaryaspor'a kaleci Ahmet'in yanı sıra bir miktar para verilmesinin düşünüldüğü belirtildi. Bordo-Mavililer, Martinez'in transferinde sorun yaşaması durumunda Hasagiç ve Pletikosa'ya yöneleceği öğrenildi.

KARADENİZ

Yorum

• olur ya daha bu nekı zıya nın kaldıgı hergun boyle transfer haberlerı cıkacak ....

...adamlar dedıklerını yapıyor ellerını cabuk tutup kazmaları hıckımseye bırakmıyorlar.......

.....daha ne sakal ler ne kecı ler gelır bılınmez ama ıkı yıldızımız oldu sımdıden

.....alı sakal.....adnan güngör...ulan formaları bıle bır tane satmaz bu adamların

isimlere baksana bırı kahvecı ısmı adnan ....otekını soyadına bak yat yere gul.....
                deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• VE GÖZLER ALBAYRAK'TA

Trabzonspor'da yönetim toplanıyor...

GENİŞ KATILIMLI

Trabzonspor'da son günlerde yönetim içerisinde yaşanan olaylarda sessizliğini koruyan Başkan Nuri Albayrak, yönetimini olağanüstü topluyor. Bugün veya yarın Trabzon'a gelmesi beklenen Albayrak, yönetimin tamamına yakınının katılacağı toplantıda, son yaşananlarla ilgili olarak değerlendirme yaparak, gelecek yıl için yapılması gerekenleri masaya yatıracağı belirtildi.

KONGRE YOK

Albayrak'ın kongreyi kesinlikle düşünmediğini ifade edilirken, toplantıda Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ve Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na "Bundan sonra içeride sorun istemiyorum" mesajı vereceği belirtildi. Başkan Albayrak, Ziya Doğan'ı masaya yatırmayı isteyen Trabzon kanadına izin vermeyeceği sızan bilgiler arasında.

Defolun ulan bu taraftar sivas maçında hak ettiğiniz cezayı kesecek

Yorum

• YABANCI ENFLASYONU

Trabzonspor'da yönetim sezon sonu kontejanını boşalmak için hayli terleyecek... Tomas Jun ve Djokaj'ın gelişi ile sezon sonu kadrosunda 7 yabancı olacak Bordo-Mavililer, transfer yapabilmek için en az 3 oyuncuyu elden çıkartmak amacında

4'Ü GİDECEK

Trabzonspor'da yönetim sezon sonu yabancı konusunda yine terleyecek. Lig başında ve devre arasında yabancı transferi yapabilmek için elindekileri çıkarmak amacıyla yoğun bir çaba sarfeden Bordo-Mavili yönetimi sezon sonu da sıkıntılı günler bekliyor. Kiralık gönderilen Tomas Jun ve Djokaj'ın dönüşü ile yabancı sayısı 7'e çıkacak olan Trabzonspor'da yönetim, transfer yapabilmek için 4 oyuncuyu gönderme düşüncesinde.

SATMA DÜŞÜNCESİ

Yönetimin, Tomas Jun ve Djokaj'ı bu kez satarak, iki yabancıdan tamamen kurtulmalarının planını yapıyor. İki oyuncunun bu sezonki kötü performansı nedeniyle yönetim, Tomas ve Djokaj'ı en az zararla satmak amacında. Trabzonspor'da yönetim, Teknik Patron Ziya Doğan'ın isteği doğrultusunda eldeki yabancılardan Musampa ve Jefferson'u da göndererek, kadrosuna 2 yabancı katmayı planlıyor.

Yorum

• bu ziya gitse bile arkasında bir sürü kazma bırakıp gidecek

alooo taraftarrrrrrrrrrr daha neyi bekliyorsunuzzzzzzzzzzz?????????????*
                      '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• TEK UMUT İSTASYON

Trabzonspor'da borçların kapatılması için gözler satışa çevrildi...15 TRİLYON BEKLENTİSİ
                        Trabzonspor'da yönetimin 20 trilyona yakın olan borcun büyük bir kısmını kapatmak için umut bağladığı İstanbul Kartal'daki benzin istasyonunun ihalesi Mayıs ayında tamamlanacağı belirtildi. Buradan kasaya 12 ila 15 trilyon arasında girmesi durumunda yönetim, büyük ölçüde rahatlayacak. Başkan Nuri Albayrak'ın benzin istasyonunun kiralanması olayı ile bizzat ilgilendiği ifade edildi.

Bu borcu nasıl yaptın Albayrak hangi futbolcuya bonservis ödedi Trabzon şaşırıyorum vallahi

Yorum

• BENİM İÇİN FARKETMEZ

Tolga, kaleci arayışlarını düşünmüyor...

KALEYİ BIRAKMAM

Trabzonspor'da ikinci yarıda kaleyi devralan ve inişli-çıkışlı grafiği ile zaman zaman eleştirilen kaleci Tolga, sezon sonu kaleye arayışlar yapılmasının kendisini etkilemeyeceğini söyledi. Tolga, "Ben iyiysem, kim gelirse gelsin yedek oturur. Onun için kaleye oyuncu aranması veya alınması önemli değil. Bunları düşünmüyorum. Sadece en iyisini yapmak için uğraşıyorum" dedi.

Doğrusu da budur zaten gelsin Martinez hanginiz iyiyseniz o o oynasın öyle tek başına ben bu kaleyi korurum olmaz dünyada takımlar bunun örnekleriyele dolu.

Yorum

• ADNAN TAMAM

Samsunsporlu oyuncunun işini bitiren Trabzon, Oftaş'lı Gökhan'ın peşinde...

GENÇ HAREKAT

Teknik Patron Ziya Doğan'ın istediği doğrultusunda genç oyuncular için atağa kalkan Trabzonspor, Samsunspor'un sağ kanat oyuncusu Adnan'ın işini bitirirken, G.Birliği Oftaş'ın yıldızı Gökhan için girişimlerini sürdürüyor.

ADNAN GELİYOR

Adnan'dan devre arası yüksek bonservis nedeniyle vazgeçen Bordo-Mavililer, sezon sonu serbest kalacak oyuncu ile 2-3 ay önce anlaştığı belirtildi. Trabzonspor, G.Saray'ın da istediği orta saha ve defansta oynayan Gökhan'ın da işini bitirmek istiyor.

KARADENİZ

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ''Ligler Ağustos ayında başlamasın''

İTÜ Meteoroloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Afet Yönetim Uzmanı Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, Futbol Federasyonu'na lig planlaması konusunda uyarıda bulunarak, liglerin Ağustos ayında başlatılmaması gerektiğini söyledi...

Kadıoğlu, yaptığı açıklamada, eskiden Ağustos ayı için yarısı için yaz, yarısı için kış dendiğini belirterek, ''Şimdi de hepsi yaz oldu. Federasyon belkide liglerin kışa kalmaması için maçları Ağustos ayında başlatıyordu. Şimdi artık yaz tehlike oldu, kış değil'' dedi.

Bu sene yazın çok sıcak olmasının beklendiğine dikkati çeken Mikdat Kadıoğlu, ''Yaz günü hava sıcaklığı 40 dereceyi geçebilir. Tüm ay böyle geçmez ama bazı günler olabilir. Önemli olan sürekliliktir. Sıcaklıklar 3 gün üst üste 35 derece olabilir. En büyük problem ise gecelerdir. Gece sıcak ve nemli olduğu zaman insan vücudu dinlenemiyor. Bu nedenle gece maçları oyuncular için daha risklidir'' diye konuştu

''TRANSFERLER İKLİME UYGUN OLMALI''
                              Kadıoğlu, futbol kulüplerinin 'havadan sudan' konuları önemsemediğini, böyle olunca da transfer edilen yabancı oyuncuların adaptasyon ve performans sorunu yaşadıklarını kaydetti.

Trabzonspor'u örnek veren Mikdat Kadıoğlu, bir Brezilyalı veya Afrikalı oyuncunun Trabzonspor'da başarılı olmasının mümkün olmadığını söyledi.

Prof. Dr. Kadıoğlu, transfer edilen futbolcuların o yörenin iklim özelliklerine uygun olmasının gerekliliğine dikkati çekerek, ''Bizim spor kulüpleri 'havadan sudan' konuları önemsemiyorlar. Ancak, gelen oyuncularda performans düşüklüğü olduğu zaman kulüpler büyük zarar görüyorlar. Trabzonspor'un, Trabzon kentinin iklim şartlarına uygun futbolcular transfer etmesi lazım'' diye konuştu
                              avrupa elemeleri temmuz ortası agustos başında başlayacağı için ligler gene egustosta başlar
                              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• YA ÇOK ŞEY BİLİYOR YA DA...

ALİ SAVAŞ
                                alisalihsavas@gmail.com

Trabzonspor?un 2. Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu nun futbol yöneticiliğini biz A.Sebat tan biliriz. O zaman bu denli sert, iddialı ve de sansasyonel açıklamalar yapmazdı.

Yöneticisi olduğu kulüp A.Sebat olduğu için mi medya ona ilgisizdi?
                                Yoksa bu denli derin(!) ilişkileri bildiğine dair verdiği izlenimler mi etkisizdi?
                                Ya da A.Sebatın başkanısın aşağı deyip, bir kenara mı çekilmişti?
                                Bunu bilemeyiz. Ama karşımızda şimdi bir İbrahim Hacıosmanoğlu gerçeği var.
                                Başkanından "Brütüs" gibi bıçak yediğini açıklıyor.
                                İhanet içerisinde olanların varlığından bahsediyor.
                                Futbol dünyasında dönen dolapları bildiğini belirtiyor.
                                Trabzonspor?da tabu haline gelmiş kişi ve kurumları tartışmaya açıyor.
                                İbrahim Hacıosmanoğlu, ya çok şey biliyor, bildiği bu çok şeylerin derin(!) ilişkilerinde kendi de yer alıyor, o nedenle köprüleri yıkmış ya da hiçbir şey bilmiyor, pullu zarfları herkese yediriyor.
                                Hangisi doğru bilemem ama Hacıosmanoğlu?nun dedikleri, iddiaları, tespitleri, bu iddia ve tespitlerine karşı susanların varlığı, futbol dünyasının görünmeyen yüzünde neler döndüğünü de topluma yüksek dozda elektro şok etkisi yapıyor.
                                Şimdi önemli olan, Trabzonspor?daki giderek kokuşmuşluğun verdiği kurumsal çöküşe seyirci kalan tüzükte yığınla yetkisi olan kurumların sessizliği...
                                Bu tüzük bu tür kokuşmuşluğun önüne geçmek için hazırlandı. Oluşturulan kurullara yetkiler verildi. Bu yetki kullanılmıyor. Yok öyle yağma...
                                Hem Anayasa Mahkemesi üyesi olacağım hem de inşallah mahkemeye iş düşecek, kritik anlar yaşanmasın, diyeceksin. Var mı öyle bir şey?
                                Trabzonspor?un kurulları nerde? Nerde divan kurulu, disiplin kurulu, sicim kurulu? Nerede, ne iş yapar?
                                Kim dürtecek bu kurulları?
                                En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 02.05.2007, 13:48.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X