Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• keşke seyirci olsaydı bizim maçta yattara coşardı ceyhun yırtardı gökdeniz atardı
    FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ya abi bu olmadi simdi, ne güzel o seyircilerin önünde onlari dagitacaktik off yaa su sansizliga bak.
      Aynen oyle ya,boyle sarmaz,orada 55.000 kisinin onunde rezil edecektik.Ama ben size diyim simdi kiyamet kopar fenerde yine ,cezalarin yarisi rahat kalkar

Yorum

• İlk olarak Emre05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aynen oyle ya,boyle sarmaz,orada 55.000 kisinin onunde rezil edecektik.Ama ben size diyim simdi kiyamet kopar fenerde yine ,cezalarin yarisi rahat kalkar
        Valla insallahitiraz ederlerde bizim mac seyircili oynanir, aslinda bence bu cezalar bana göre cok az büyük miktarda para cezasi olmasi gerekiyor ve aurelionun daha cok mac oynamama cezasi almasi gerekiyordu.
        Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ya abi bu olmadi simdi, ne güzel o seyircilerin önünde onlari dagitacaktik off yaa su sansizliga bak.
          Bilal kardeş seninde şanssızlıgın...Üzme kendini fbyönetimi itirazda bulunacakmış.Cezaların büyük kısmı kalkar.

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bilal kardeş seninde şanssızlıgın...Üzme kendini fbyönetimi itirazda bulunacakmış.Cezaların büyük kısmı kalkar.
            Koraycim benimde gitmem biraz zorlasti bazi sorunlarim cikti, biraz zor gibi görünüyor ama daha vazgecmedim, birde bu seyircisiz mac olursa cok üzülürüm.
            Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• haluk ulusoy giderayak azizeye bir ayar verdi inşallah kalkmaz cezaları türkiyenin tek büyük ermeni takımı kim diye sormayın sakınnn ))
              .:Trabzonspor:.

Yorum

• Beklenen gün geldi: Sakaryasporumuz'a talibiz!

Sakaryasporlular Dernegi (TATANGALAR), Sakaryaspor Kulübü'ne, büyük bir projeyle talip oldugunu, yaptıklari basin açiklamasiyla duyurdu.

Saygıdeğer Sakaryaspor Kamuoyuna,

Sakaryaspor’un, BELPAŞ A.Ş. Yönetimi’ne geçmesinin üzerinden, neredeyse 10 yıla yakın bir süre geride kalmış olmasına rağmen, bugün itibarıyla, kulübümüzün hak ettiği şekilde yönetilemediği, bu yönetememe kaosu içinde, şehrimizin ortak değeri olan Sakaryaspor’un siyasetin içerisine batırılmış olması sebebiyle, bu bozuk yapının artık son bulması gerektiği aşikârdır.

7 seneden beri; kendi anlayışları çerçevesinde, Sakaryaspor’u yöneten BELPAŞ Yetkilileri’nin, tüm şehrin sesine kulak vererek, Sakaryaspor Yönetimi’ni, Sakarya Halkı’na devretme zamanı gelmiştir. Belediyecilik görevi yanında, Sakaryaspor’a da mesai harcamaları nedeniyle, oldukça yorulduğunu düşündüğümüz BELPAŞ Yönetimi’nin, artık Sakaryaspor konusunda, şehir halkı ile helalleşmesi gerekmektedir.

Karar vericilerin; siyasi ikballerini planlama aşamasında ve ciddi bir kafa karışıklığı içerisinde bulunduğu bugünlerde ve bu belirsizlik ortamında, Sakaryaspor’un şanlı mazisine yakışacak tarzda yönetilebilmesini sağlamak amacıyla; Sakaryasporlular Derneği (TATANGALAR) olarak, Sakaryaspor’a talip olduğumuzu ve bu talebi somutlaştırarak, Sakaryaspor A.Ş. Yönetimi’ne, finans, yönetişim ve hukuk uzmanlarımız tarafından son düzenlemeleri yapılan projemizi, Mayıs ayının ilk döneminde tamamlayarak sunacağımızı gururla açıklıyoruz.

Bilinmelidir ki; ortaya konulan irade, çocukça bir heves olmayıp; belirlenmiş bir Çalışma Komisyonu tarafından aylardır üzerinde çalışılan ve tüm detayları en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş, çağdaş, bilimsel ve konunun uzmanları tarafından hayata geçirilen bir projedir.

Sakaryaspor’un mevcut sahibi, BELPAŞ A.Ş.’ye sunacağımız söz konusu projemiz, Sakaryaspor üzerindeki siyasi baskıları, yönetişim bozukluğunu ortadan kaldıracak, kulübümüzü şahıslara bağlı olmaktan kurtaracak, kapalı yönetim anlayışını sona erdirecek, her kademesi sağlam, Sakarya Halkı’nın da içinde bulunacağı, kurumsal bir yapı çerçevesinde, finansal açıdan güçlü ve işinin ehli kadrolar elinde yönetilebilmesine imkan tanıyacaktır.

Özellikle belirtmemiz gerekir ki; seçimlerin yaklaştığı bu kritik dönemde, bu projenin arkasında; menfaat güden şahıslar, siyasi partiler, başarısız olmuş kişiler/kurumlar değil, sadece ve sadece; kuruluşundan bu yana, hayati ve dünya çapında ses getiren olumlu projelere imza atmış olan Sakaryasporlular Derneği (TATANGALAR) vardır.

Sakaryaspor’u kişi ve kurumların arpalığı ve yönetememe halinden çıkarma kararlılığında olan biz TATANGALAR; 20 Ocak 2007 tarihindeki “İsyan Haykırışı” ile başlayan uyarı görevi için belirlenen sürenin artık sonuna geldiğimizi, projemizi hayata geçirebilmek için her türlü girişimi deneyeceğimizi, kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.
                Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Okuldan yeni geldim. Direk bu konuya atladım.

İstifa var mı arkadaşlar istifa ?
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak İlhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Okuldan yeni geldim. Direk bu konuya atladım.

İstifa var mı arkadaşlar istifa ?
                    istifa yok gelecek senenin planlamaları var
                    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      istifa yok gelecek senenin planlamaları var
                      Plan mı palavramı ?
                      "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• hacıosmanoğlu adam doğru söylüyor destek vereceğine bakın özak bazılarının çok sevdiği köstek oluyor kara kaplı defteri açıklasın bunlar yeni sezona böle girmek istemiyoruz dio ama bakın nuriye sezon hazırlıklarına başladı bile bnun siyaset ile alakası vardır bir aralıktan önce kasımda seçimler war iki bunlar buradan rant sağlayıp oy bekleyecekler?
                        ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• Hacıosmanoğlu'na destek!

Doğu Karadeniz İhracatçıları Birliği Başkanı (DKİB) Ahmet Hamdi Gürdoğan, Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun tartışmaya neden olan açıklamalarına destek verdi.
                          Gürdoğan, yaptığı yazılı açıklamada, İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Fenerbahçe ve Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koç hakkında yapmış olduğu açıklamalara katıldığını söyledi.
                          Hacıosmanoğlu'nun açıklamalarının kendisini bağlayacağını söyleyen Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak'ı da kınayan Gürdoğan, Albayrak'ın Trabzonspor'un haklarını bugüne kadar koruyamadığını, bundan sonra da koruyamayacağına inandığını anlattı.
                          Trabzonspor camiasının bu dönemde büyük itibar kaybına uğradığını öne süren Ahmet Hamdi Gürdoğan, yönetimin de birlik oluşturamadığını ve bunun neticesinde Trabzonspor'un hiç hak etmediği bir duruma düştüğünü sözlerine ekledi.

01.05.2007
                          Kaynak : İHA
                          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• VAR MISINIZ?

Fenerbahçe As Başkanı Ali Koç, NTV’de Rıdvan Dilmen’in ‘Yüzde yüz’ futbol programına katılmıştı.
                            İş dünyasından böyle birinin programa katılması merak uyandırır.
                            Çünkü futbola seviye gelsin istiyoruz.
                            İzledim.
                            Ali Koç, her kulüpten söz etti. Yani 4 büyük takımdan 3’üne her defasında atıfta bulundu.
                            Ama Trabzonspor’u ağzına almadı.
                            Benim aklıma hemen Trabzonspor’un İstanbul’da oynayacağı maç geldi.
                            ‘Orada bunu Koç’a telafuz ettiririz’ dedim.
                            Kendi kendimi rahatlattım.
                            Program biterken söylediği, ‘Bu işe girdiğime pişman oldum’ sözlerine de üzülmüştüm.
                            Ancak, Fenerbahçe’nin Beşiktaş’a kaybettiği maçtan sonraki ağır üslubu beni hayal kırıklığına uğrattı.
                            Açıklaması Futbol Federasyonuna yönelikti ve ağırdı.
                            Futbol Federasyonuna yönelik söylenmiş sözler içinden Trabzonspor’un üzerine alacağı yok mu, vardı.
                            Ancak, Trabzonspor Kulübünün Başkan Yardımcısı Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu’nun ‘Tüpçü-Buzdolapçı, Kan Emici’ sözleri aceleci sözlerdi.
                            Hacıosmanoğlu’nun “Biz Trabzonspor’a yapılacak olan haksızlıklara cevap vermeyeceksek gider evde otururuz’ sözünün altına da imza atarım. Trabzonspor taraftarını heyecanlandıracak yöneticilere ihtiyaç vardır
                            Trabzonspor kongre üyesi DKİBB Ahmet Hamdi Gürdoğan, Başkan Yardımcısı Hacıosmanoğlu’nun taraftarın beklentilerine cevap verdiğini söylüyor ve Hacıosmanoğlu’nun arkasında durmayan Başkan Albayrak’ı istifaya çağırıyor. Gürdoğan’ın hakkıdır. Bu yönetim de hoca da başarısız olmuştur.
                            Doğrudur, Fenerbahçe camiası Trabzonspor’un canını yakmıştır.
                            1996 yılını geçtik.
                            Bugün Fenerbahçe’nin yönetimindeki Şekip Mosturoğlu ile birlikte Cem Papila bir gün tarih önünde açıklama yapacaklardır.
                            Dahası Cem Papila mutlaka bir gün şampiyonluğu nasıl Trabzonspor’dan aldıklarını açıklayacaktır.
                            Ama Fenerbahçe ile mücadele Trabzonspor’un kapasitesini yükseltmek, kariyerini yükseltmek, daha iyi bir stad, daha iyi bir yönetimle olur. Ali Koç’un da tribünlerinde oturduğu Avni Aker stadında Fenerbahçe’yi 3 golle uğurlamakla olur.
                            Futbolda ‘Kan-Man’ konuşuldukça bu işin cılgı çıkıyor.
                            Onun için, Trabzonspor hedefini Fenerbahçe olarak koymalı ve harekete geçmeli.
                            Mayıs ayının 2’sinde söylüyorum.
                            Yeni bir stad, star bir takım, şampiyonluk..
                            Ama görüyorum ki, zor..
                            Yönetim kaosu kapıda, teknik direktör ve transfer konusunda büyük bir proje yok.

Yorum

• Trabzonspor başkan yardımcısı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Radyospor'a yaptığı açıklamada Aziz Yıldırım'ı akrabasının şampiyon yaptığını söyledi. Hacıosmanoğlu Fenerbahçe as başkanı Ali Koç ile ilgili söylediklerinin arkasında olduğunu kaydederken başkan Albayrak'ın açıklamalarına da sert tepki gösterirken, taraftarın onu değil kendini seçtiğini açıkladı.

Hacıosmanoğlu Fenerbahçe taraftarını överek başladığı konuşmasına, "Fenerbahçe'nin öyle muhteşem taraftarı var ki, bu taraftarın o kulübü büyütmek için maddi ve manevi ne gerekiyorsa onu özveriyle yapıyor. Trabzonspor'un yıllık hasılatı Fenerbahçe'nin bir maçtaki hasılatına denk geliyor. Bu yönetimin değil taraftarın katkısı. Bu taraftara sahip fenerbahçe'nin sadece Türkiye'de değil Avrupa'da kupalar kazanması gerekiyor.

Trabzonspor'un da muhteşem taraftarı var ancak Trabzon küçük bir takım olduğu için yeterli katkıyı sağlıyamıyor. Fenerbahçe'ye verilen destek, ve Fenerbahçe'nin sahip olduğu gücü benim elime verin ben Fenerbahçe'yi her sene saha dışında değil saha şampiyon yaparım. Saha dışındaki güçleri kullanırsak her sene Trabzonspor şampiyon olur. Ama biz saha dışında değil saha içinde mücadeleden yanayız." dedi.

Fenerbahçe'nin vaat ettiği futbolcuları getiremediğinden dolayı bu muhteşem taraftara layık olamadığını ve taraftara karşı mahçup olduğundan dolayı saha dışı olaylara yöneldiğini kaydeden Hacıosmanoğlu, "Son anda milyon dolarları verip kamuoyunca tartışılan futbolcuları getireceksiniz, takımın başına yetersiz bir hocayı getireceksiniz, lig başında verdiğiniz sözleri yerine getirmemekten kaynaklanan suçlulukla başkalarını suçlayacaksınız. Bakın Beşiktaş'a, Galatasaray'a, Trabzon'a.. Başarısızlığın tek nedeni kendileri değilmişler gibi başkalarına çamur atıyorlar.

Bunların başında da ligin son dört haftasına dokuz puan önde girmezsek bizi şampiyon etmezler sözlerini söyleyen Ali Koç'tur. Oradaki dört maçtan bir tanesi de Trabzon maçıdır. Trabzon mu Fenerbahçe'yi şampiyon yapacak. O Trabzon'u da zan altına aldı. Trabzon insanı ve Trabzonspor hiç bir zaman bu entrikaların içinde olmamıştır ve Trabzon'un üç kez elinden çalınan şampiyonlukları Fenerbahçe kazanmıştır." ifadelerini kullandı.

Benim Fenerbahçe camiası içinde çok etkili isimler var. Aziz Yıldırım'ı başkan yapan yakın akrabam Şevket Yılmaz'dır. Yakın akrabam ve yakın arkadaşlarımın olduğu Fenerbahçe'ye karşı art niyetli olmam mümkün değildir. Bizim aileden aldığımız terbiye doğrultusunda hangi sözü söylersek bunların arkasında dururuz. Bundan sonra söyleyeceğim sözlerin de arkasındayım. Şahsım adına söylediğim tüm sözlerin arkasındayım.

Trabzonspor başkanlığı için soruyu olumlu cevaplayan Hacıosmanoğlu "Benim son iki günden beri gelen binlerce mesaj var. Duruşumu takdir ediyorlar. Türk futbolu içerisinde kalmamızı istiyorlar. En son 60 yaşındaki bir kadın aradı. Doğruları konuşan bir kişinin futbolun içinde kalmasını istiyorlar. Başkanlık seçimleri için de şu an erken ama son bir kaç gündür başkanlık için bastırıyorlar ve ben de şu aşamada düşünüyorum" dedi.
                              Ali Koç'la ilgili açıklamalarının arkasında olduğunu vurgulayan Hacıosmanoğlu, "Başkan benimle istişare etmeden internet sitemizde bana cevap verdi ve şahsi görüşüm olduğun söyledi.

Trabzonspor taraftarları başkanı değil beni haklı buldu ve başkana tepki gösterdi. Sevgili başkanımdan isterdim ki benimden konuşup ondan sonra bir açıklama yapsaydı. Eleştirdiğim kişi federasyon başkanı ve kurullarına hırsız ve şerefsiz diyor, bir diğer asbaşkanı da başbakanı ve bakanı acizlikle suçluyor, daha da ileriye gidiyor ben böyle aciz devlet görmedim diyor. Bunun içinde Cumhurbaşkanı da var Genelkurmay'da.. Bunu Fenerbahçe'nin sitesinde asbaşkanları yalanlayan haber var mı.. Benim Türk insanı tarafından takdir gören açıklamalarımı başkan yalanlıyor. Bu açıklama beni büyütmüştür, başkanı ise yaralamıştır." şeklinde konuştu.

Ali Koç'la ilgili Ergun Gürsoy'un kendisini aradığını belirten Trabzonspor ikinci başkanı, "Bana Ali Koç'la ilgili açıklamalarımı yumuşatmamı istedi. Ben de düzeltmesem ne yapacaklar cevabı verdim. O da latife olarak direk yapmazlar en direk yaparlar. Ben de o zaman bundan sonra başıma gelecek her hangi bir şeyden onlar sorumludur cevabını verdim" dedi.
                              Hacıosmanoğlu son olarak, "Ben doğruluktan ve dürüstlükten yanayım. Doğduğum gün alacağım nefesin sayısı bellidir. Elbette hatalarımız olacaktır. Ancak ben köprünün altından geçerken sarhoş birine ayağım yalnışlıkla değse bile ve onu incitirsem af da dilerim. Ama doğruluktan yana kararlılığımdan da vazgeçemem." ifadelerini kullandı.

Bu adamı birileri durdursun iyice garip şeyler söylemeye başladı.
                              En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 01.05.2007, 19:51.

Yorum

• Trabzonspor'un da muhteşem taraftarı var ancak Trabzon küçük bir takım olduğu için yeterli katkıyı sağlıyamıyor.
                                Trabzonsporu küçük gören zihniyeti Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X