Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "TRANSFER STRATEJİSİ"

Trabzonspor’da göreve başladıktan sonra çoğu yaşlı ve yabancı olmak kaydıyla 20’nin üzerinde futbolcunun transferini gerçekleştiren yönetim, Haziran ayında yeni bir stratejiyi hayata geçirmeyi planlıyor. Nuri Albayrak başkanlığındaki ekip özellikle ekonominin açık vermesi nedeniyle pahalı ve yaşlı oyuncu transferinden vazgeçerken, yeni bir anlayışı egemen kılmaya çalışacak. Albayrak ve ekibinin Türkcell Süper Liginde forma giyen 6-7 Trabzon kökenli futbolcunun transferini gerçekleştirecek. 2-3 tane genç ve yetenekli ismin de alınmasından sonra 1-2 geleceğe dönük yabancı oyuncuyla birlikte transfer kapatılacak.

Yerlinin de Yerlisi Dönemi

Daha önce birçok yabancıyı bünyeye katan Başkan Nuri Albayrak’ın, bu kez Trabzonlu isimlere yöneleceği ifade edildi. Buna göre Antalyasporlu Ali Bilgin, G,Birliğinde oynayan Engin Baytar ve Kerem Şenes, Samsunsporlu Adnan, Çaykur Rizespolu Serhat Akyüz, Beşiktaşlı İbrahim Akın’ın yanı sıra Ankaragücü’den Abdurrahman ve Sedat Bayrak, Kayserispor’dan Ragıp Başdağ için transfer kararı almayı planlıyor. Yine Sakaryaspor’da kiralık Ergin Keleş, aynı takımdaki Suat ve Kayserispor’da kiralık olarak görev yapan Tayfun Cora’nın geriye çağrılacağı kaydedildi.Böylece öze dönüş programının ilk ayağının gerçekleştirileceği ifade edildi.
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      "HAYALLERİ ERTELENDİ"

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, camia olarak bir bütünlük sergiledikleri takdirde asla yıkılmayacaklarına inandığını belirterek, ''Trabzonspor bu sezon olmazsa gelecek sezon hak ettiği yere gelecektir'' dedi. Trabzonspor' da Başkan Nuri Albayrak ligi Trabzonspor' a yakışır bir şekilde bitirmek istediklerini ifade ederek, "Bunun için el ele vererek bu zorlu maratonu tamamlamak istiyorduk. Az bir yolumuz kaldı. Bunun içinde başarının anahtarı olan birliği bırakmadan doğru bildiğimiz yönde devam edeceğiz. Gelecek sezon için yönetim olarak yapmayı düşündüğümüz şeyler var. Bunları önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Şu anda ligi iyi bir yerde bitirmeye kendimizi şartladık. İnşallah kalan maçlardan en iyi sonuçlarla ayrılır ve bunu başarırız. Bu sezon istediğimizi elde edemedik, gelecek sezon farklı olacak" dedi.

Gelecek Sezon İddialıyız

Camia olarak bir bütünlük içerisinde hareket etmeleri gerektiğini söyleyen Başkan Albayrak, "Trabzonspor Türkiye' nin en büyük kulüplerinden bir tanesidir. Böyle bir kulüpte başarıyı küçük hedefler koyarak yakalayamazsınız. Büyük hedefler koyduğunuzda da aksaklıklar olabiliyor. Ancak biz önümüze çıkan engelleri camiamızın büyüklüğüne ve birliğine güvenerek aşacağımızı biliyoruz. Bu sezon hedeflediğimiz yerlere belki ulaşamadık ama gelecek sezon için daha güçlü bir Trabzonspor ile bu hedefe ulaşmak için çalışacağız" diye konuştu. Ligin bitimine az bir zaman kala tüm maçlarından galibiyetle ayrılmanın planlarını yaptıklarını söyleyen Albayrak, sezon sonunda da ilk 4 takım içinde olacaklarını vurguladı.
      Daha yonetim bir olamadi, bolunmus durumda camia nasil birlessin?
      Saldırın Seferoğulları
      Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak FANATIK61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        "TARAFTAR BAŞKANIN DEĞİL BENİM YANIMDA"

Antalya maçı öncesi futbolcuları yüz üstü bırakanların vicdanlarının nasıl rahat olduğuna bir anlam veremediğini söyleyen Hacıosmanoğlu, "Ben zaten 9 gündür evimden ayrıydım. Cumartesi günü takımla Nevşehir'e geçtim, Kayseri' de şanssız bir şekilde elendik. İstanbul' a dönüp şirketteki toplantılara katılmam gerekiyordu.

Ama ben o futbolcuları orada yalnız bırakmamak için her şeyi bıraktım. En azından birinin onların yanında olduğunu bilmesini istedim. O futbolcu kardeşlerimi o maça hazırlarken ne zorluklar çektiğimizi kimse bilemez. Bunu gidip futbolcuların kendilerine sormanız gerekiyor. Trabzon halkı, gerçek Trabzonspor sevdalıları benim yanımda.

Trabzonspor' un resmi sitesine girip baktığınızda başkanın açıklamalarına verilen oy miktarının ne kadar düşük olduğunu göreceksiniz. O kötü oy verenlerin hepsi demek benim yanımda. Dik duruşumu hiçbir zaman bozmayacağım. Benim dik duruşum Trabzonspor'un dik duruşudur. Kimsenin önünde eğilmedik, eğilmeyiz de. Benim tüm gayretim daha güçlü bir Trabzonspor yaratmak içindir" dedi.
        Haciosmanoglu'nun baskan hakkindaki bu laflarindan sonra ikisinden biri istifa etmezse benim bu iki adam hakkinda soyleyebilecek hicbir seyim kalmayacak.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şimdi CAN KARYAĞDI'nın haberinde Ziya DOĞAN'la başkanın görüşmesinin son derece olumlu geçtiği ve gelecek yılın planlarını yaprıklarını söyledi. Ya sabııııır...
          tüh yazıklar olsun.
          Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• ya şu can karyağdıya söleyin böle haberleri vermesin zaten çok bi haber verdiği yok bunlarıda sölemese olur
            eğer ziya başımızda kalırsa vay halimize
            inadına TRABZON
            ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şimdi CAN KARYAĞDI'nın haberinde Ziya DOĞAN'la başkanın görüşmesinin son derece olumlu geçtiği ve gelecek yılın planlarını yaprıklarını söyledi. Ya sabııııır...
              Hala ziya doganla devam edecez diyolarya bu adamdan ne basarı gördülerki hala devam ediyolar anlamadım.İlk yarı transfer istedi kulübü borça soktu sonra o kadar emek verilip alınan ceyhun ziya dogan tarafından yedek otuturuluyo.Bu adamı çözemiyorum bir türlü sabrımız kalmadı artık bi sezon daha bu adamın gerceklesmeyen sözleriyle geciremeyiz...
              BMN|KOCAELİ

Yorum

• Evet Devam kararı çıkmış galiba Ziya Hoca Gidecek futbolcuların listesini vermiş başkana (ligtv) Ziya hocanın basın toplantısı yarın 11.00 da
                Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Evet Devam kararı çıkmış galiba Ziya Hoca Gidecek futbolcuların listesini vermiş başkana (ligtv) Ziya hocanın basın toplantısı yarın 11.00 da
                  eğer o adamla devam kararı çıktıysa benim için taraftarlık foruma girip haber almaktan ve ziyanın istifasını beklemekten öteye geçmez.
                  Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    eğer o adamla devam kararı çıktıysa benim için taraftarlık foruma girip haber almaktan ve ziyanın istifasını beklemekten öteye geçmez.
                    Haklısın en azından burda yaza yaza yorulmayız arada bir bi girip arkadaşların hatırını sorarız forumda
                    '' İnsanoğlunun değeri bir kesirle ifade edilecek olursa; payı gerçek kişiliğini gösterir, paydası da kendisini ne zannettiğini,payda büyüdükçe kesrin değeri küçülür... ''

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Evet Devam kararı çıkmış galiba Ziya Hoca Gidecek futbolcuların listesini vermiş başkana (ligtv) Ziya hocanın basın toplantısı yarın 11.00 da
                      Yarın anayasa mahkemesi kararı var, hocanın basın toplantısı var, öğretmenlik kadrolarının açıklanması ihtimali var ... çok heyecanlı olacak
                      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• memleket gundemi ... TRABZONSPOR gundemi ..isyerini kapatma gundemi ..bu yazi atlatirsak insallah ................
                        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Acaba Kanser olmak icin kac Sezon Ziyali bir Trabzonsporu izlememiz lazim?
                          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• ALLAH'im sen bize gelecek Ziya'li sezon icin simdiden sabirlar ihsan eyle yüce rabbim

Yorum

• ALLAHIM şu aciz kullarının duasını kabul eyle bize ziyasız ve nuri siz bir sezon nasip eyle AMİN.....

Yorum

• Başkan Albayrak'ın, 2. başkanın açıklamalarından sonra "Bizi bağlamaz" ifadesini kullanması ipleri kopma aşamasına getirdi. Ayrılık rüzgarları esiyor, Hacıosmanoğlu adaylık sinyalleri veriyor.
                                01.05.2007

Başkan konuştu!
                                Trabzon’da yönetim içi gerilim her geçen gün yeni bir boyut kazanıyor. Uzun süren suskunluğunu siteye yaptığı açıklamayla bozan Başkan Nuri Albayrak'ın sözleri büyük yankı uyandırdı. Başkanın, "Hacıosmanoğlu'nun Fenerbahçe yöneticisi Ali Koç'u eleştiren sözleri kendisini bağlar" ifadelerine en çarpıcı tepki ikinci başkandan geldi. "Ağabey dediğim insanlar, beni sırtımdan vurdu" diyen Hacıosmanoğlu, önemli mesajlar verdi. İşte yönetimde deprem etkisi yaratacak açıklamalar:

Aday mı olacak?
                                “Şu andan itibaren çarpıklıklarla mücadele etmek için her şeyi yapmaya hazırım. Benim başkanın gücüne ihtiyacım yok, onun benim gücüme ihtiyacı var. Herkes yaptığının bedelini tarih önünde ödemiştir, bundan sonra da ödemeye devam edecektir. Trabzonspor'un başarısızlığının içinde yer alan bir kişi olarak, geceleri evimde uyuyamıyorum. Ama Trabzonspor'u ve Türk futbolunu daha iyi yerlere getirmek için bundan sonra daha etkin görevlerde de yer almaya hazırım..."

‘Yine söylerim’
                                “Türk futboluyla ilgili söylediğim her sözün, bana sorulan her soruya verdiğim cevabın şahsi düşüncem olduğunu söylüyorum. Tüm söylediğim ve söyleyeceğim sözler şahsıma ait. Benim aldığım aile terbiyesinde, bulunduğum hangi ortam olursa olsun, doğruluktan haktan ve adaletten yana tavır koymayı, yaşamımın sonuna kadar devam edeceğinin bilinmesini isterim. İlerleyen günlerde benim ağzımdan söylenmesi gereken ama yıllardır söylenemeyen çok daha şey duyulacak..."

‘Duruşumu bozmam’
                                “Antalya maçından önce futbolcuları yüz üstü bırakanların vicdanı nasıl rahat edecek? 9 gündür evimden ayrıydım ama cumartesi günü takımla Nevşehir'e geçtim. Erciyesspor'a şanssız bir şekilde elendik. İstanbul'a gidip şirket toplantılarına katılmam gerekiyordu. Futbolcuları yalnız bırakmamak için her şeyi bıraktım. Ne zorluklar çektiğimizi kimse bilemez. Gerçek Trabzonspor sevdalıları benim yanımda. Dik duruşumu hiçbir zaman bozmayacağım."
                                kaynak:fanatik

Trabzonumuz üzerinde oynayıp prim yapmaya devam Allah sonumuzu hayır etsin
                                BMN I TRABZON
                                7 geliyor 7

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X