Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yok makara yapmıyorum bu haber zaten dogru idi yaklaşık da 10 gündür vardı böyle bir durum ... zaten bu haber benim yazım değil bir haber sitesinden alıntı ....zaten dediğim gibi görüşmeler de dogru idi tıpkı aykut kocamanla görüştükleri gibi ...şu anki durum şöyle çok ciddi bir kongre olasılıgı oluştu ki beklenen süreçti sadece daha da hızlanmış oldu ...Ali Koç olayı çok şeyi tetikledi ve özellikle yapılan bir manevra ...şimdi burada karışık olan konu şu ersun yanal ile görüşen işi bitiren 2. başkan idi ama şu an onun durumu belli değil haşim sayitoglu gücü eline alırsa kuvvetle muhtemel aykut kocaman gelir ...ortalık yatışmadan belli olmadan hiç bir şey belli değil .. ama yukarıdaki haber dogru ..
    iyide yönetim her firsatta gelecek sezon icin ziya dogan ile planladiklarini söylüyor ve ziya dogan gelecek sezon icin alinacak oyunclarin listesini bile verdi yönetime...
    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

--------------------------------------------------------------------------------
      Trabzonspor gelecek sezon için Ersun Yanal ile anlaştı

Fortis Türkiye Kupası'ndan elenerek Avrupa kupalarına katılma şansını yok eden Trabzonspor, gelecek sezon için şimdiden kolları sıvadı. Bordo mavililer sezon sonunda Ziya Doğan ile yollarını ayırma kararı alırken teknik direktörlük için Ersun Yanal ile anlaştı.

Ziya Doğan'ın gelecek sezon takımın başında kalıp kalmaması uzun süredir yönetimde tartışılıyordu. Ancak bordo mavili takımın Fortis Türkiye Kupası yarı finalinde düşme hattındaki Kayseri Erciyesspor'a hem de yedek oyuncuların yer aldığı maçta elenmesi yönetimde Ziya doğan karşutlarını güçlü hale getirdi.
      Bordo mavili yönetim Vestel Manisaspor'dan ayrılan Ersun Yanal ile masaya oturup her konuda anlaşmaya vardı.
      Ersun Yanal'ın Vestel Manisaspor'da sorunlar yaşaması nedeniyle yeni bir ekiple çalışacağı ve önceliğini bu konuya verdiği öğrenildi.
      Ersun Yanal önce beraber çalışacağı ekibi seçecek ve daha sonra transferi düşünülen futbolcuları izleyecek.
      Sezon sonunda Trabzonspor ile sözleşme imzalayacak Ersun Yanal'ın güçlü bir kadro sözü aldığı ve ligde ve kupada şampiyonluk hedeflediği ifade edildi.
      Bir dönem adı Galatasaray ile anılan Ersun Yanal Erik Gerets'in gelecek sezon takımın başında kalacak olması nedeniyle Trabzonspor'un teklifine olumlu cevap verdi.

Tarih: 27.04.2007 Saat: 23:44
      Ziya gidiyormu yaniArkadaşlar umarım kaynak kesindir. Hevesimiz kursağımızda kalmasın sonra.....

:meşale1: :meşale2:
      HİÇKİMSEDEN FAYDA BEKLEME,FAYDAYI KENDİNDE ARA
      istediğini söyleyen,istemediğini işitir.

Yorum

• onu mecbur söylüyorlar..
        bu memlekette yöneticilerin en büyük özellikleri yalan söylemeleri zaten..

Yorum

• ya su ersun yanal haberi 3-4 gündür var....ama hala resmi bir aciklama falan yok...balon haber oldugu her halinden belli
          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• sene sonuna kadar getirilecek hoca kim olursa olsun resmi haber veremezler.

türkiye geleneğine aykırı..
            açıklarlarsa ziya istifa eder zaten.

sene biter yenisi açıklanır.

en azından şimdiden anlaşma yapmaları olumlu..

Yorum

• Dudu KuŞu Zİya Gİtmez Arkadaslar...ancak Kovulur...

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sene sonuna kadar getirilecek hoca kim olursa olsun resmi haber veremezler.

türkiye geleneğine aykırı..
                açıklarlarsa ziya istifa eder zaten.

sene biter yenisi açıklanır.

en azından şimdiden anlaşma yapmaları olumlu..

bu haberin dogru oldugunu nerden biliyorsun?

Yorum

• Arkadaşlar bırakın ziya dogan denen ne oldugu belli olmayan adamı Trabzonsporda bugün için çok ciddi bir yönetim sorunu ve kongre süreci başlamıştır ...zaten hep sorun olan yönetim kendini son olay ile bitirmiştir ...2. başkan haşim sayitoglunun istifasını isterken kendi istifa etmek durumu ile karşı karşıya kalmıştır.. burada başkan insiyatifini haşim sayitoglu tarafından kullanmıştır ..yoksa her zaman ki gibi sessiz kalıp bu ikilinin kavgalarını seyredebilirdi ama bunu yapmayıp direk 2. başkana cephe alıp haşim sayitoglunun yanına geçmiştir ....2. başkan ya istifa edecek ya da kukla gibi yönetimde oturup her şeye kafa sallayacaktır .. her zaman delikanlılıktan bahseden bir 2.başkan burada istifa etmeli yönetim de kongre sürecini başlatmalıdır zaten gözüken de o .....bir olasılık da 2. başkanın istifasının kabul edilip yönetimin yoluna devam etmesi .... ama bu ne kadar faydalı olur ciddi şekilde tartışılır ...burada tek gerçek şudur eger bu yönetim hala daha aralık ayına kadar devam derse gelecek sezonu da kaybederiz tek kazancımız ziya dogan denen adamdan !!!!!!! kurtulmamız olur mümkün değil orada kalamaz ....kongre süreci olmalı hatta şu an için dahi de öyle bir hava var .. ama gidilecek kongre de başkan kongreyi kaybedecegi için (MAY aday olursa ) kongreye gitmek istemeyecektir... kafa koparıp yola devam diyecek ...

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu haberin dogru oldugunu nerden biliyorsun?
                    ben yeni teknik direktör sene sonu açıklanır dedim.. ersun yanal değil..

kiminle anlaşırlarsa anlaşsınlar bugün resmi olarak açıklamazlar.

Yorum

• GittiGidiyor.com da İkinci El az kullanılmış Teknki Direktör Ziya Dogan Satılıktır niye açık attırma mı açsam yanında Mantalite de hediye...

Yorum

• arkadaşlar ersun yanal haberi % 100 dogrudur .. yalanlansa da dogru ...bu görüşme ve anlaşma dogrudur...Trabzonsporun bu yönetimi kalırsa yeni sezonda hocamız ya ersun yanal ya aykut kocamandır ...2. başkanın durumuna göre ersun yanal olayı gerçekleşecektir ya da eger başkan isterse ersun yanalı ... eger 2. başkan ayrılırsa olay haşim sayitogluna kalırsa hocamız aykut kocamandır ...haşim sayitoglu eger gücü eline alırsa o an tek gerçek var .. ziya dogan kapıdan içeri giremez ...

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ben yeni teknik direktör sene sonu açıklanır dedim.. ersun yanal değil..

kiminle anlaşırlarsa anlaşsınlar bugün resmi olarak açıklamazlar.
                          Simdi takimin basina koysalar, takimi daha iyi tanisa daha iyi olmaz mi?
                          Saldırın Seferoğulları
                          Bordo Mavi . Net

Yorum

• öncelikler yönetim sorununun hemen çözülmesi gerekiyor ondan sonrada td ve transfer işlerine başlanması gerekiyor transferi kampa yetiştiremezsek seneyede kayıp olur.

Yorum

arkadaşlar ersun yanal haberi % 100 dogrudur .. yalanlansa da dogru ...bu görüşme ve anlaşma dogrudur...Trabzonsporun bu yönetimi kalırsa yeni sezonda hocamız ya ersun yanal ya aykut kocamandır ...2. başkanın durumuna göre ersun yanal olayı gerçekleşecektir ya da eger başkan isterse ersun yanalı ... eger 2. başkan ayrılırsa olay haşim sayitogluna kalırsa hocamız aykut kocamandır ...haşim sayitoglu eger gücü eline alırsa o an tek gerçek var .. ziya dogan kapıdan içeri giremez ...
                              aykut gelecekse sevmediğim ziya doğan kalsın daha iyi ersun hocaya tam destek veriyorum

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Simdi takimin basina koysalar, takimi daha iyi tanisa daha iyi olmaz mi?
                                bana sorsan evet.
                                ama aynı sene içinde 3 farklı t.direktör eskiten yönetim imajı vermek istemiyorlar sanırım..
                                gerçi ne imaj kaldı ne karizma ama elde kalanı kurtarma çabaları..

en azından zorlayarak seneyi bitirmek istemelerini anlayabiliyorum...
                                ama önümüzdeki sene de devam edeceğiz falan derlerse onu anlamam..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X