Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    adriano yarmasi her hafta gol atiyor masallah
    O adamı sezon ortasında göndereceklerdi işe bak

Yorum

• Kameraların kablolarını kesmişler tam ezik bunlar ya. Cumhuriyetleri yıkıldı ya
      İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• Sisko Sansal Kablolarimiz kesildi diyor. Ne hale kaldilar utanmiyorlar. Yinede onlarin pesinde kosarlar Köpek gibi. Iyi bir ders olsun :
        Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• Salaklar bu farktan kaptiracaklar sampiyonlugu. Sonrada baslarlar gene ona buna laf atmaya. Ezikler
          Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
          Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• Kamerlar kesilmiş. Maç sonucunu gösteremiyolar. 8 Kamerdan 6 of durumda. Kadıköyden haber yok. Cumhuriyet yıkıldı.Başka bir devlet şekli aranıyo. Hırsızın hakında çalınıyomuş demek ki. Niye zorlarına gidiyorki anlamdım. Hırsızın malını hırsız çalar zaten

Yorum

• şimdi delikalıysalar ligden çekilsinler
              TRABZONSPOR
              https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• Allah Belanı Versin Fenerbahçe... Bu Kadarda Küçülemez Bir Takım... Haydi Başiktaş Bastır...
                Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Fener Cumhuriyeti yıkıldı.Şeriat düzen,ne dönsünler bence

Yorum

• Şimdi fener ihtilal ister bunların futbol mantalitesi bizim ziyadan da beter ne diyim Allah işte çektiriyor...

Yorum

• Deli Ziya acaba böyle maçları seyrederek bir nebze bir şey kafasına sokabiliyor mu.Zannetmiyorum ya?Onun kafasında bu işlemi yapacak bir corteks olduğuna inanmıyorum.
                      Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                      Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                      Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• Sensin deli. Sana cok daha güzel seyler söylerdim ya neyse. Sen kimsinde Ts hocasina küfür ediyorsun ulan.
                        Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                        Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• bu ezikler ligden ççekilse denizli kümeye düşer
                          TRABZONSPOR
                          https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• Başkanımız Nuri Albayrak'tan açıklama

Başkanımız Nuri Albayrak Yönetim Kurulu Üyemiz İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç ile ilgili kullandığı ifadeler üzerine bir açıklama yapmayı uygun gördü.

Başkanımız açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Bilindiği üzere kulübümüz Yönetim Kurulu Üyesi Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu, bu hafta sonu oynanan Antalyaspor- Trabzonspor maçı sonrası bazı açıklamalarda bulunmuştur.

Yapılan açıklamanın, oynanan müsabakayla alakalı olmayan ve Türkiye'de yatırımları bulunan saygın bir aileyi hedef alan bölümlerini tasvip etmemiz mümkün değildir. Kullanılan ifadeler kulübümüzün ve camiamızın görüşleri olarak değil, sayın İbrahim Hacıosmanoğlu'nun şahsi fikirleri olarak değerlendirilmelidir.

Bu vesileyle bir kez daha Trabzonspor Kulübü olarak 'Fair Play' ruhunu sadece sahada değil, her zeminde yaşatmak azminde olduğumuzu kamuoyuna saygıyla bildiriyoruz. “

Bu açıklama Hacıosmanoğlunu çok zor duruma düşürmüştür bir başkanın

öncelikle yöneticisine sahip çıkması gerekir kanımca bu haberi ısrarla ve

sevinçle Sayitoğlu bu haberi resmi siteye yerleştirmiştir.
                            2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Deli Ziya acaba böyle maçları seyrederek bir nebze bir şey kafasına sokabiliyor mu.Zannetmiyorum ya?Onun kafasında bu işlemi yapacak bir corteks olduğuna inanmıyorum.
                              bence bazı kelimelerde dikkatli olalım yani hakaret forumda yasak bir şeydir..

İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sensin deli. Sana cok daha güzel seyler söylerdim ya neyse. Sen kimsinde Ts hocasina küfür ediyorsun ulan.
                              benim görevim deil ama bence yangına körükle gitme..

+

bu kadar da hemşeri savunmasına geçmemek lazım..

Yorum

• İlk olarak musti61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu ezikler ligden ççekilse denizli kümeye düşer
                                puhahahahaha

kelkitli29 & karatasof renkdaşlar kırmayın birbirinizi gerek yok.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X