İlk olarak İlhan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
radyospor
Karadeniz Spor Oyunları Hazırlık ve Düzenleme Kurulu Toplantısı Ankara'da yapıldı. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nde yapılan toplantıya Spordan Sorumlu Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, başkanlık yaptı.
Toplantıda, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay ile Karadeniz Spor Oyunları Hazırlık ve Düzenleme Kurulu Üyeleri hazır bulundu. Bakan Şahin, oyunlarla ilgili açılış ve kapanış organizasyonları ile oyunların tanıtımını üstlenecek kişileri belirlemek üzere bu toplantıyı yaptıklarını söyledi.
Bakan Şahin, 12 ülkenin katılacağı Karadeniz Oyunları'nda ev sahibi Trabzon'un yapacağı organizasyonla bu işin altından başarıyla kalkacağını kaydetti.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Rizeli biri maalesef bana hic hos olmayan bir Mesaj yazmis. Kendisi bu Forumdsan duyarli Adminlerimiz tarafindan uzaklastirilmis.
Niye buna gerek duymus, anlamak mümkün degil!
Ne bu kin? Ne bu nefret?
Rizenin yenmesini istiyordum ama size ne yapsak yaranamayiz.
RIZE KÜMEYE!!!!En son hüseyin1975 tarafından düzenlendi; 12.04.2007, 22:53.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Kötü örnek,örnek değildir yaklaşımını korumak istiyorum ama o dediğin şahıs tam bir şerefsiz.Burada ebedikardeşiz diye yazarken kendi forumundaki imzasi tek dileğim rumlara koymak şeklinde.İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRizeli biri maalesef bana hic hos olmayan bir Mesaj yazmis. Kendisi bu Forumdsan duyarli Adminlerimiz tarafindan uzaklastirilmis.
Niye buna gerek duymus, anlamak mümkün degil!
Ne bu kin? Ne bu nefret?
Rizenin yenmesini istiyordum ama size ne yapsak yaranamayiz.
RIZE KÜMEYE!!!!Zaten biz 2 seyden çekiyoruz:
1-Mahmut Hoca
2-TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak bodozlama tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKötü örnek,örnek değildir yaklaşımını korumak istiyorum ama o dediğin şahıs tam bir şerefsiz.Burada ebedikardeşiz diye yazarken kendi forumundaki imzasi tek dileğim rumlara koymak şeklinde.
Tam terbiyesizlik. Ikiyüzlü adam.
Bunu yaparak ne elde edecegini zannediyor?
Anlamak mümkün degil!
Yinede tabiki genelleme yapmamak daha iyidir.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Bu Rizelileri anlamakta zorlanıyorum.
İstanbul takımlarına hayranlıkları ise hiç anlamıyorum .
Komşumuzun puanları toplamasını temenni ediyorum.
Bu vesilesileylede Ziyadan Kurtuluruz ümidiyle...Ömür Dediğin Üç Gündür, Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür, O da Bugündür...
Yorum
-
ziya doğana bende senin kadar hatta senden daha fazla kızgınım elime geçse ona yapacaklarımın yarısı bile aklımda yok. Ama ne olursa olsun bir teknik adamın istifasını bekliyoruz diye bu büyük takımın yenilmesini bekleyemeyiz. Trabzonsporum kazansın her zaman kazansın zaten gidecekler gidecektir, kenelerde yapıştıkları yerlerden birgün düşerler. Düşmezseler düşürülürler. Trabzonsporum kazansın yeterki.İlk olarak efulim67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Rizelileri anlamakta zorlanıyorum.
İstanbul takımlarına hayranlıkları ise hiç anlamıyorum .
Komşumuzun puanları toplamasını temenni ediyorum.
Bu vesilesileylede Ziyadan Kurtuluruz ümidiyle...
En son Yasin N. tarafından düzenlendi; 12.04.2007, 23:35.İmzam yok parmak bassam olurmu ?
Yorum
-
yok kardeş yok..
bu rize 20 maç yenilir bişe olmaz..
bizede yenilince suçu bize atarlar, siz kümeye yolladınız derler..
çok arkadaşım var öyle sizin yüzünüzden küme düştük diyen...
gitsin medetlerini febeden istesinler..
başkanları yaltaklanıyodu pazar günü febeye..
bir biz bide febeyi yakıyolar bu ligde diyodu...
derdini azizeye yansın..işinmi yok!
İlk olarak yalçın61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleziya doğana bende senin kadar hatta senden daha fazla kızgınım elime geçse ona yapacaklarımın yarısı bile aklımda yok. Ama ne olursa olsun bir teknik adamın istifasını bekliyoruz diye bu büyük takımın yenilmesini bekleyemeyiz. Trabzonsporum kazansın her zaman kazansın zaten gidecekler gidecektir, kenelerde yapıştıkları yerlerden birgün düşerler. Düşmezseler düşürülürler. Trabzonsporum kazansın yeterki.
.... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!
Yorum
-
13 Nisan 2007
Trabzonspor’da Erciyes yenilgisinin şoku yaşanıyor. Bordo-Mavili takımın Avrupa kupalarına katılamama tehlikesi camiada büyük bir tepkiyle karşılandı...
Trabzonspor yönetimi de gözünü 25 Nisan’daki rövanş maçına çevirdi. Karadeniz temsilcisi 1-0 yenildiği Erciyes’ten rövanşı alamayıp UEFA Kupası’na katılamazsa operasyon için düğmeye basılacak.
Kulüp için önemli bir gelir ve prestij kaynağı olan Avrupa kupalarına gidememenin faturası Teknik Direktör Ziya Doğan’a kesilecek. Ziya Doğan ile birlikte bazı futbolcuların da başı yanacak.
Trabzonspor yönetimi, başarısızlık halinde bazı futbolcuları da süresiz kadro dışı bırakacak. Kupadan bugüne kadar toplamda 1 milyon 250 bin dolar kazanan Bordo-Mavililer finale yükselememesi halinde ise tam 600 bin dolar kaybedecek.
Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, şu an parayı düşünmediklerini belirterek, tur atlamanın prestij açısından önemine dikkat çekti.
Kaynak: Akşam-Haluk AyyıldızBMN I TRABZON7 geliyor 7
Yorum
-
Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, şu an parayı düşünmediklerini belirterek, tur atlamanın prestij açısından önemine dikkat çekti.
Kulubün prestijinide düşünüyorlar demek. Siz bu takımı böylemi aldınız be. Rezil ettiniz bizi dünyaya. Kulubün prestijini düşünüyorsanız istifa edin!! Lütfen !Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Hiç için yanmasın. Onlar finale de çıkar ama biz eleseydik muhtemelen gruptan çıkamazdık ya da sonraki turda elenirdik.İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVaybe bizi eleyen Osasuna yari finale kadar cikmiz, ahh icim yaniyor.
2001'de Liverpool ile final oynayan ve 5-4 kaybeden (belki de en zevkli UEFA kupası finaliydi) Alaves, o sezon ilk turda Antep'i şansıyla elemişti. Ama sonrasında finale uzandı. İşte onlarla bizim aramızdaki fark bu.Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum