Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonspor 2007-2008 sezonu dda sampiyon olmasin (bu taktik yermi acaba? )

ewet inşallah olmayızz
    TRABZONSPOR
    https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• İnanılmaz bir maçtı maçı izlemekten derse konsantre olamadım... futbolcular yerlerde taraftarların gözleri yaşlı koevermars ağlıyor sahada hüzün hakim... hakem çok tarafsızdı tebrik etmek lazım...
      Tam bir Hüzün 24 yıl sonra gelecek şampiyonluk son maçta kaçtı şampiyonluk ...
      92. dakikada frikik kaçtı .. düşünün yani okadar yaklaşmışlardı
      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İnanılmaz bir maçtı maçı izlemekten derse konsantre olamadım... futbolcular yerlerde taraftarların gözleri yaşlı koevermars ağlıyor sahada hüzün hakim... hakem çok tarafsızdı tebrik etmek lazım...
        Tam bir Hüzün 24 yıl sonra gelecek şampiyonluk son maçta kaçtı şampiyonluk ...
        92. dakikada frikik kaçtı .. düşünün yani okadar yaklaşmışlardı
        nasil izledin ? kanal? (96 yili gelmistir shotanin aklina heralde )
        Saldırın Seferoğulları
        Bordo Mavi . Net

Yorum

nasil izledin ? kanal? (96 yili gelmistir shotanin aklina heralde )
          Türksat Bussiness Channel... şota son dakika golünden sonra topu kaleden aldı yürüye yürüye santraya götürdü, o anda diğer oyuncular yerlerdeydi, yılkılmadık ayaktayız der gibiydi
          Önce TRABZONSPOR

Yorum

Türksat Bussiness Channel... şota son dakika golünden sonra topu kaleden aldı yürüye yürüye santraya götürdü, o anda diğer oyuncular yerlerdeydi, yılkılmadık ayaktayız der gibiydi
            Tuh bilseydim bende izlerdim,
            Saldırın Seferoğulları
            Bordo Mavi . Net

Yorum

• arsin1-1 berabere kalmış demin 2-0 gösteriyodu siteler
              TRABZONSPOR
              https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• Lig tv Fenerbahçe Stadı'na alınmadı
                29 Nisan 2007 17:30

Fenerbahçe'nin, Fortis Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'a elendikten sonra yayıncı kuruluş Lig TV ile yaşadığı kriz, Denizlispor maçına saatler kala doruğa tırmandı.

Fenerbahçe-Denizlispor maçı için Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na gelen yayıncı kuruluşun naklen yayın ekibinin, stada almadıkları için stat dışında bekleyişi sürüyor.

Fortis Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile yapılan maç sonrası yaşanan bazı tartışmalar nedeniyle maçların naklen yayınlandığı Lig Tv'ye tepkili olan Fenerbahçe Kulübü, Denizlispor maçı için stada hazırlık yapmaya gelen naklen ayın araçlarını içeri almadı.

Migros kale arkası tribün girişinin yanındaki yolda park eden iki araç, olası taraftar tepkisi nedeniyle polis koruması altına alındı ve bir süre burada bekledi.

Stat çevresinde taraftar yoğunluğunun artması nedeniyle daha sonra araçlar Salı Pazarı'na götürülerek, polis koruması altında burada beklemeye başladı.

Stada giriş izninin geç verilmesi durumunda, naklen yayın için yapılacak hazırlıkların, maçın başlama saati olan 19.00'a yetişmeyeceği ifade ediliyor.

su feneri ligden ihrac etselerde bizde kurtulsak bütün dünya da kurtulsa

Yorum

Tuh bilseydim bende izlerdim,
                  ben maçın bussines te oldugunu "türk ve dünya" futbolu başlığında soylemiştim ama bakmamışsın anlaşılan ....
                  Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Trabzonspor’un yeni hedefi Intertoto mı?
                    Trabzonspor’daki yönetim tarihinin en aymaz, en pişkin, ve en beceriksiz yönetimidir. Bunu her hafta hem iyi hem de kötü sonuçlardan sonra tescilliyorlar.
                    Kupa maçı öncesi kavga etmeler ve istifa tehdidi savurmalar. Üstüne üstlük tam kadro şeref tribününde olmamaları seviyelerini artık yerin dibine soktu. Hadi ondan geçtik. Antalyaspor maçında takımı sağlık kurulu başkanı temsil etmesi ise artık ne kendilerine ne de bu takıma saygılarının olmadığını gösterdi. Buna ek olarak Trabzonspor gibi bir takımın bir memur tarafından temsil edilmesi seviyesizliğini göstermişlerdir. Hoş belki utançlarından oraya gidemediler diyeceğim ama o da mantıksız çünki bunlarda utanma olsaydı çoktan gereğini yaparlardı.

Bütün bunları boşversek bile futbolcuların maçtan sonra dile getirdikleri Intertoto hedefi takımı kafa olarak ne kadar küçülttüklerinin bir kanıtı idi. Trabzonspor Intertoto’da mücadele etmemelidir. Bunun takımın erken form tutmasına ve ligde çuvallamasına sebep olacağını düşünemeyecek kadar aklıevvel bir teknik kadro ve yönetim düşünemiyorum. Birde utanmadan Trabzonspor hedefsiz olmaz gibi söylemleri dillendirmeleri düşünce kıtlığının zirvelerinin Trabzonspor takımı tarafından sıkça ziyaret edildiğini gösteriyor. Bundan 3-4 sene önce yine Intertoto’ya kalmış bir Trabzonspor vardı. O Trabzonspor bundan utanmıştı. Bugünki Trabzonspor Intertoto’yu hedef olarak kendisine seçiyor. İşte gerek Ziya Doğan’ın gerek yönetimin Trabzonspor’un büyüklüğünü özümseyemedikleri gibi artık bu küçüklüğü camiaya kanıksatmaya çalışmaların bir kanıtı daha. Emin olun bu yönetim Aktuğ yönetiminin dörte biri kadar bile başarılı değil. Hiç olmazsa onlar Tomas Jun hatasından sonra gereğini yaptılar. O gün bunun yanlışlığını dile getirmiştim ama olmadı çünki onlar taraftar satın alacak kadar seviyesiz değillerdi. O takım ikinci olduğunda bile yeterli görülmedi. Kendi sahasında 3-0 iken niye daha çok gol atmıyorsunuz ve niye skoru koruyorsunuz diye eleştirilirdi. Bu protestolara imza atan o taraftar nerede şimdi? Yoksa bu taraftarların hepsi mi susturuldu? Yazık. Koca bir çınarı sessiz sedasız yıkıyorlar ve bizler seyir ediyoruz. Sanki kafalarımız ve kalplerimiz uyuşturulmuş.

Gelelim sayın teknik adamımıza. Hem taraftarın hem de bizlerin sezon başından beri söylediği ve önerdiği kadroya kupa ve ligi kaybettikten sonra sarılması onun kalitesini ve kişiliğini gözler önüne sermiştir. Ziya Doğan efendi kendi korkaklığına koskoca bir takımı esir etmiştir. Iki haftada ne değişti de bu kadro şimdi sahaya çıkıyor? Ayrıca 120 dakikalık bir oyundan iki üç gün sonra nasıl oluyorda bir 90 dakika daha oynuyabiliyorlar? Yattara nasıl bu kadar güçlendi. Ceyhun ne zaman 30 dakikalık oyunculuktan 120 dakikalık oyuncuya dönüştü. Mesela Mustafa Keçeli nasıl birden yedek soyunmaya başlayabiliyor? Anlaşılan Ziya Doğan bir yerlerden sinyali aldı ki artık kendini kurtarmaya çalışıyor çünki bu kadro ne zaman sıkışsa ne zaman maç içinde yenik duruma düşse sarıldığı bu kadroya sarılıyordu. Insanda biraz utanma olur.

Aslında bugün ki maçta hala bu korkunun kırıntıları vardı ama her zaman dediğimiz gibi 1-0 yada 2-0 yenik duruma düşüp skoru düzeltmek için bu kadroya sarılacağına bu kadroyu ilk 11’de sür diye. Hiç olmazsa 2-0 öne geçersin ve skoru korumaya çalışırsın. Tabi bana göre Trabzonspor skor koruma hatasına hiç bir zaman düşmemeli ama korkun varsa bu korkunu sona saklaman daha iyidir. Bugünde öyle oldu. Takım 2-0 öne geçti ve bu Ziya hocanın kimyasını bozdu. Bu kadronun başarılı olması nerede ise ona dokunuyor. Oyunun son 20 dakikasında resmen paniğe girdi ve Yattara’nın yerine Stepanov’u aldı hemde tekrar sakatlanma riskine rağmen. O yetmedi Hasan’ı aldı oyuna. Buna rağmen Antalyaspor’u durduran Tolga oldu.

Çok adamla değil, savunmayı bilen adamlarla savunma yapılır. Eğer oyuncuların savunma yapamıyorlarsa hücumcularını çıkarıp savunma bilmeyen başka savunmacıları takıma doldurmanın yararı yok. Bir zahmet bunu da anla artık.

İşin en kötü tarafı Ziya hocanın ‘artık gelecek sezonun planlarını yapmamız lazım’ demesi oldu. Bu açıklamanın ardından « Trabzonspor’un başarısızlığının sebebi geç kalmaktır’ deyiverdi. Ayrıca bir oyuncu ile de anlaştığını söyleyiverdi. Yani hem yönetime mesaj verdi hemde taraftara ‘ben elimden geleni yapıyorum, göreceğiz’ demiş oldu. Bakalım yönetimin tepkisi nasıl olacak ? Ziya hoca Trabzonspor’dan ayrılmamayı kafasına koymuş. Herhalde tazminatıyla kovulmayı yaşamak istiyor. Istenmediğim yerde kalmam deme adamlığını göstermemeye kararlı.

Ziya hocam ben yıldız düşmanı değilim diyor ama Musampa’yla beraber bir yıldız daha kaydırdı. O kadar sıkılmış ki oyuncular, Ceyhun bile 4 haftadır çocuklarımı göremedim 120 dakikalık maçlar değilde kamplar yoruyor ve çok sıkılıyoruz deyiverdi. Bakalım Ziya hoca Ceyhun’u da kadro dışı bırakacak mı ?
                    Symek’te sürekli kamplar ve yaşam standardından futbolu bırakıp sahip olduğu güzellik salonlarına yoğunlaşmadı mı ? Fatih Akyel’de kamptaki baskılardan dolayı yalan söylemek zorunda kalmadı mı ? Bu yüzden de kadro dışı bırakılmadı mı ? Trabzonspor kampları futbol kampı değil sanki esir kampı. Hadi bunlar futbolcuların ciddiyetsizliğinden diyelim. Önüne gelenin kasığından sakatlanmasına ne demeli. Ufukhan’da kasıklarından sakatlanarak ameliyat oldu. Bu kadar sakat veren başka bir takım daha var mı ? Bu sakatlıkların hepsi de şanssızlık sonucu mu ? Bu soruları bizim sormaya hakkımız yok mu ?

Neyse Ziya hocaya sorulacak soruların hepsini buraya yazsak bu yazının sonunu getiremezsiniz. Siz en iyisi 3-4 hafta daha sabredin. Lig bitince bu azapta bitecek inşaallah.

Sevgiyle kalın.

Iste size Ferhat Sahin'in duygularimiza tercuman olan tazisi.
                    Kaybak internetspor.com
                    "AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN, LAFINA BAKILMAZ"

Yorum

ben maçın bussines te oldugunu "türk ve dünya" futbolu başlığında soylemiştim ama bakmamışsın anlaşılan ....

bu kanal ayrıca championship ve iskoçya ligi maçlarınıda veriyor....çok kaliteli kanal..

Yorum

• AKDENİZ AKŞAMLARITarih: 29.04.2007, 13:34:54 (62 okuma)
                        Antalya'da gece yarısı diskoya inen Hollandalı futbolcunun bileti kesildi. Süresiz kadro dışı bırakılan Kiki’nin, PAF takımıyla çalışmalara çıkmayıp ülkesine dönmek istediği öğrenildi.

MORALLER ZATEN BOZUK

Erciyesspor ile oynanan Türkiye Kupası maçının ardından Süper Lig sınavı için direkt olarak Antalya’ya geçen Bordo-Mavililer, çarflamba akflamından itibaren burada kampa girdi. Musampa ile ipleri kopma noktasına getiren olay ise önceki gece gerçekleflti. İflte detaylar: Teknik heyet, Fenerbahçe-Beşiktaş kupa maçını otelin lobisinde izlemeleri için oyunculara ekstra izin verdi. Kafilenin önemli bir bölümü kritik müsabakayı takip ederken Musampa’nın lobideki bazı otel misafirleriyle yakın diyaloğu dikkatlerden kaçmadı.

GÖREVLİYİ DİNLEMEDİ

Maçın ardından ise yine kamp programı dahilinde futbolcular odalarına çekildi. Biri hariç; Kiki Musampa... Gece yarısı saatler 00.40’ı gösterirken Hollandalı oyuncu sivil kıyafetlerini giyerek otelin diskosuna iniyor. Ancak otel yetkililerine verilen talimat doğrultusunda Trabzonsporlu oyuncu diskoya alınmıyor. Olay kulübün güvenlik görevlisine intikal ediyor. Görevli, futbolcuyu odasına gitmesi yönünde uyarıyor, ancak olumsuz yanıt alıyor, disko kapısında tartıflma yaflanıyor. KAYITLARDA VAR Konu, daha sonra yardımcı antrenörlere iletiliyor. Olayın büyümesinden çekinen Musampa zoraki olarak odasına gidiyor. Olayı teknik ve idari heyette de öğrenince, kulüp menajeri Necmi Perekli, Musampa ile görüflüp, Hollandalı’ya kadro dışı kaldığını açıklıyor.

Trabzon’dan alacağı tüm para garanti olan Musampa’nın hareketlerinin güvenlik kayıtları tarafından da saptandığı ve verilecek cezanın UEFA’dan dönmemesi için alındığı öğrenildi. Musampa’nın PAF takımıyla çalışmalara çıkmayıp ülkesine dönmek istediği öğrenildi.
                        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ulan az de sampiyon olamadi, kimi tuttuysam sampiyon olamiyor....
                          Abi sen bir sene dışarı çık hava al gel istersen
                          "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• Başkanımız Nuri Albayrak'tan açıklama

Başkanımız Nuri Albayrak Başkan Yardımcımız İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç ile ilgili kullandığı ifadeler üzerine bir açıklama yapmayı uygun gördü.

Başkanımız açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

''Başkan Yardımcımız İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Antalyaspor - Trabzonspor maçı sonrasında Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç ile ilgili yaptığı sportif dışı konulardaki açıklamaları kulübümüzü bağlamamaktadır.
                            İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yaptığı açıklamalarda Koç ailesine sarfettiği sözler tamamıyla kişisel olup, kulübümüzün politikasını yansıtmamaktadır.
                            Koç Ailesi Türkiye'nin seçkin ve önemli ailelerinden biri olup, ülkemizin markası ve simgesi kuruluşlarından biridir.
                            Bir çok kişiye ekmek kapısı olan ve ülkemizin sayılı kuruluşlarından biri konumundaki Koç Grubu'yla ilgili bu açıklamalar tamamıyla kişisel olup, kulübümüzle bu ifadelerin uzaktan yakından ilgisi yoktur.
                            Kamuoyunun dikkatine sunulur.''

Kaynak:Resmi Site

Başkan,Hacıosmanoğlu'nun arkasını topluyor.Ne günlere kaldık
                            En son antagonist tarafından düzenlendi; 29.04.2007, 19:46.

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzon’dan alacağı tüm para garanti olan Musampa’nın hareketlerinin güvenlik kayıtları tarafından da saptandığı ve verilecek cezanın UEFA’dan dönmemesi için alındığı öğrenildi. Musampa’nın PAF takımıyla çalışmalara çıkmayıp ülkesine dönmek istediği öğrenildi.
                              Haklı adam
                              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Başkanımız Nuri Albayrak'tan açıklama

Başkanımız Nuri Albayrak Başkan Yardımcımız İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç ile ilgili kullandığı ifadeler üzerine bir açıklama yapmayı uygun gördü.

Başkanımız açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

''Başkan Yardımcımız İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Antalyaspor - Trabzonspor maçı sonrasında Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç ile ilgili yaptığı sportif dışı konulardaki açıklamaları kulübümüzü bağlamamaktadır.
                                İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yaptığı açıklamalarda Koç ailesine sarfettiği sözler tamamıyla kişisel olup, kulübümüzün politikasını yansıtmamaktadır.
                                Koç Ailesi Türkiye'nin seçkin ve önemli ailelerinden biri olup, ülkemizin markası ve simgesi kuruluşlarından biridir.
                                Bir çok kişiye ekmek kapısı olan ve ülkemizin sayılı kuruluşlarından biri konumundaki Koç Grubu'yla ilgili bu açıklamalar tamamıyla kişisel olup, kulübümüzle bu ifadelerin uzaktan yakından ilgisi yoktur.
                                Kamuoyunun dikkatine sunulur.''

Kaynak:Resmi Site

Bu Haberi okuyunca beynim komplo teorileri üretmeye başladı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X