Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hayırlısı olsun
    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hocam,sakin

şaka yaptık yahu baksanıza avatar resmime iki kovboyun resmini koydum
      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• "UYUTULDUK!"

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, 1,5 yıl önce başkanlığa aday olurken, Zorlu Grand Otel’de düzenlediği geniş katılımla basın toplantısında, medya mensuplarına dağıttığı bildiride taraftara umutlu mesajlar vermişti. Albayrak, icraat adamı olduklarını, zor anlarda sorunların altından kalkmalarının farkları olduğunu, Trabzonspor’u yeniden dünya devi yapacaklarını, 22 yıllık şampiyonluk hasretine son vereceklerini dile getirmişti. Özünü Trabzonluların oluşturacağı yıldızlar topluluğundan söz etmiş, yeni Ali Kemal’ler, Necmi’ler, Şenol’lar , Hami’ler yetiştireceklerini, futbolcu fabrikası haline geleceklerini belirtmişti.

Nerede Yıldızlar Topluluğu?
        Albayrak, herkesin sorunları, çözümleri bildiğini ama kendilerinin farkının kararlı, uygulayıcı ve zor zamanlarda bütünleştirici olmalarını göstermişti. Türkiye’de yüzlerce profesyonel Trabzonlu futbolcunun, sayısız başarılı işadamının ve 55 milletvekilinin bulunduğunu ve bunları harekete geçireceklerini de vaatleri arasında sıralamıştı. Nuri Albayrak, başkan adaylığı konuşmasını yaparken, dünyadaki milyonlarca Trabzonsporlunun sadece şampiyonluk istediğini, başlarını havaya kaldırmayı beklediklerini ve bunu yapacak olanın da kendisi ve ekibinin olduğunu, memleketine olan borcunu ödeyeceğini de sözlerine eklemişti.

Hangi İcraatı Yapabildi

Daha geldikleri günlerde takımdan 9 oyuncuyu uzaklaştırıp, 8 transfer yapan Albayrak ve ekibi, 1,5 yıl içinde 3 teknik direktör değiştirerek neredeyse rekor kırdı. Toplamda 21 oyuncu alıp, 25 tane gönderen Nuri Albayrak ve ekibi, takımın ne Ligde, ne Avrupa’da, ne de Kupa’da başarılı olmasını sağlayamadı. Bırakın yeni Ali Kemal’ler, Şenol’lar, Hami’ler yetiştirmeyi var olan Trabzonlu oyuncuların sayısı da bu dönemde dibe vurdu. Bir tek Trabzonlu futbolcunun transferini sağlayamadı. Takım tarihinin en başarısız günlerini yaşarken, hakemler de düdükleriyle Trabzonspor’un puanlarının gitmesine neden oldu.

Yorum

• "SÖZLERİ VE GERÇEKLERİ!"

Trabzonspor’u dünya kulübü yapacağını, şampiyonluğu bu sezon kazandıracaklarını, özünü Trabzonluların oluşturduğu ve hiçbir platformda hakkı yenmeyecek bir takım olacaklarını söylemişti. Trabzonspor kendine en yabancı dönemini yaşarken, her platformda hakkı yenen, medyada yer bulamayan bir kulüp olurken, yönetimin kararsızlığı ve kendi içinde çatışması da 1,5 yıla damgasını vurdu.

İşte Vaat Yağmuru

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak 15 Aralık 2005 tarihinde yapılan genel kurul öncesinde göreve geldikleri taktirde neler yapacaklarını anlatan bir basın toplantısı düzenlemişti. Zorlu Grand Otel’de geniş bir katılımla gerçekleştirilen toplantıda Albayrak, medya mensuplarına yazılı bir de taahhütlerini içeren bir metin vermişti. Nuri Albayrak göreve talip olduğu zaman neleri yapacağını noktasına virgülüne dokunmadan yeniden sizlere sunuyoruz:

Ne de Güzel Sözler Vardı

“Saygı değer hemşerilerim ve değerli medya mensubu arkadaşlarım, öncelikle sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bugün burada doğduğum, büyüdüğüm memleketim Trabzon’umuzda, Trabzonspor’umuzu şanlı tarihindeki parlak günlerine yeniden kavuşturabilmek için, camiadan gelen yoğun baskılar karşısında, başkan adayı olduğumu açıklamak üzere huzurlarınızdayım.Bugün Trabzonspor’umuzun her alanda masaya yumruğunu vurabilecek, güçlü bir yönetime, her zamankinden daha fazla ihtiyacı vardır. Bir dünya markası olan ve önce fırtına, sonra ihtilal ve efsane haline gelmiş Trabzonspor’umuzun tekrar ayağa kalkması gerekmektedir. 22 yıldır süren şampiyonluk hasretini arkadaşlarımızla birlikte oluşturduğumuz güçlü bir yönetim kurulu ve çağdaş bir yönetim anlayışıyla son vereceğiz.

Dev Trabzonspor’u Oluşturacağız

Biz bu işe soyunurken, her şeyi detayına kadar inceledik, gerekli tespitleri yaptık. Planlı programımızla hazırlandık. Önümüzdeki yıl itibarıyla, ‘Dev Trabzonspor’u yeniden oluşturarak şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyoruz’Yeniden Şenol’ların, Ali Kemal’lerin, Necmi’ler, Necdet’ler, Hami’ler gibi Trabzonspor’a ve Türk futboluna büyük hizmetler yapmış, değerlerin yetiştiği bir futbol fabrikası olacağız. Değerli hemşerilerim, biz icraat adamıyız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Spor alanındaki geniş bilgi ve birikimimizi hizmetlerimizi, kendi yöremiz için değerlendirmek amacıyla ekibimizle yola çıktık. Bir dönemler Türk futbolunda fırtınalar koparan ve Avrupa kulüplerinin dahi korkulu rüyası olan Trabzonspor’umuzu, eski günlerine kavuşturacağız.

Taraftarın Kafası Ayağa Kalkacak

Trabzonspor’umuz da Türkiye’nin her tarafında ve tüm dünyada bordo-Mavili renklere gönül veren milyonlarca taraftarımız, takımımızdan fazla bir şey istemiyor. Sadece sokakta yürürken, başının dik olmasını istiyor. Bunu da fazlasıyla hak ediyor. İşte bunun için de artık sorumluluk alma zamanı gelmiştir. Trabzonspor’un her şeyi var. Tesis, para, oyuncu kalitesi… Tek eksiğimiz var. Bu da haklarımızı her platformda koruyabilecek, güçlü, saygın ve kararlı bir yönetimdir. Bugün bu güzel şehrimizin, Türkiye Liglerinde yüzlerce profesyonel futbolcusu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 55 Milletvekili ve iş hayatında başarılı olmuş yüzlerce seçkin iş adamı var. Futbol sevgisinin bu kadar yüksek olduğu başka bir yer yoktur diye düşünüyoruz. Kiymetli dostlar: Un var, şeker var, helva için iyi bir usta ve güçlü bir yönetim lazım. Trabzon’un artık kaybedecek zamanı yok. Sıkıntıları ve üzüntüleri, başarıya ve sevince dönüştürmenin zamanı gelmiştir. Gün bugündür.

Özü Trabzonlulardan Oluşacak

Trabzonspor camiası genel kurulumuzda bizi ve ekibimizi görevlendirdiği takdirde, özünü Trabzonluların oluşturduğu bir yıldızlar topluluğu için herkes hazır olsun. Anadolu futbolunun tartışmasız lideri olan Karadeniz Fırtınası daha gür bir şekilde esecek. Trabzonsporumuz, başarılarıyla yazılı ve görsel medyanın hep gündeminde olacaktır. Bundan önce Trabzonspor’da başkanlık yapmış, yönetimlerinde yer almış, taraftar olarak büyük destekler vermiş herkese sevgi ve saygılarımı sunarım.

Biz Uygulayıcı, Kararlıyız

Sevgili hemşerilerim; Bugün aranızda bulunmaktan büyük mutluluk ve heyecan duyuyorum. Bugün doğup büyüdüğüm şehrime gelişim, önceki gelişlerimden farklı bir anlam taşıyor. Genel kurulumuzun kıymetli üyeleri teveccüh gösterirlerse el birliğiyle Trabzonspor’umuzu layık olduğu yerlere tekrar taşıyacağız. Sorunları ve çözümleri hemen hemen herkes zaten biliyor. Bizim farkımız uygulayıcı olmamız, kararlı olmamız ve zor zamanlarda bütünleştirici olabilmemizdir. Bugün beni ve ailemi yetiştiren şehrime çok farklı duygularla geldim. Bugün memleketime borcumu ödemeye geldim. Her şey Trabzonspor’umuz için… Saygılarımla…
          En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 28.04.2007, 13:42.

Yorum

• EY konusunda kaynak İHA olunca şahsen benim açımdan inandırıcı oluyor. Peki EY i bu takımda istermiyim. Abi bizde zaten yeteri kadar kasap var. (Hasan Ayman) EY gelirse futbol mu izleriz karate filmimi bilemiyorum. Ersun Yanal konusunda kararsız kalıyorum. Umarım hayırlısı olur

Yorum

• niye bu ünal karaman adı hiç geçmiyo.
              enteresandır. anketlerde ön sırada gidiyo ama gelecek adaylarda adı yok. bi asparagas haberi bile yok.
              En son fındıkoğlu tarafından düzenlendi; 28.04.2007, 13:47. Sebep: eksik
              İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
              Mevlana Celaleddin-i Rumi

Yorum

• Bu arada Sebatimizi unutmayalim ilk yarilar su sonucla bitti, valla sebatimiz icin cok iyi sonuclar bunlar insallah ikinci yarida bir gol atip üc puani aliriz.

Sebatspor 0 : 0 Altay
                Usakspor 0 : 1 Kocaelispor
                Mardinspor 0 : 1 Kasimpasa
                Istanbulspor A. S. 1 : 1 TurkTelekom
                Eskisehirspor 0 : 0 Elazigspor
                Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• Bastır Sebat. Altay göm sahaya.

Yorum

• Hayde hayde gol haydee Sebatim..
                    Saldırın Seferoğulları
                    Bordo Mavi . Net

Yorum

• TRABZONSPOR'UN TEKNİK DİREKTÖR ERSUN YANAL İLE ANLAŞTIĞI İDDİA

EDİLDİ

Ankara - IHA

Trabzonspor'un gelecek sezon için Teknik Direktör Ersun Yanal ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Günlük spor haberlerinin yer aldığı internet sitesinde yayınlanan haberde, Teknik Direktör Ersun Yanal'ın gelecek sezon Trabzonspor'u çalıştıracağı duyuruldu. Sitede yer alan haberde, Bordo-mavili yönetimin son olarak Fortis Türkiye Kupası'ndan elendikten sonra Teknik Direktör Ziya Doğan ile gelecek sezon çalışmayı düşünmediği ve Vestel Manisaspor'dan ayrılan Teknik Direktör Ersun Yanal ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Haberde Teknik Direktör Ersun Yanal'ın Vestel Manisaspor'da yaşadığı problemlerden dolayı Trabzonspor'da yeni bir ekiple çalışmayı planladığı, Trabzonspor yönetiminden güçlü bir kadro sözü aldığı ve ligde kupada şampiyonluğu hedeflediği ifade edildi.

Arkadaşlar bayağı bir sitede yer almaya başladı haber
                      En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 28.04.2007, 14:13.

Yorum

• arkadaslar su ersun yanal haberleri dogrumu ne olur dogru olsunlar Allahim.....heyyyyttttttttttttttttttttt be ersun yanal geliyor
                        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• doğruysa şimdiden geçsin takımınbaşına hiç değilse kalacak gidecekleri iyice tanır sezon sonunda da göndersin işte futbolcuları

ziyadan da bir an önce kurtulmuş oluruz ki adamı görünce sinirlerim tepeme çıkıyor
                          '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• Genelkurmay darbesinden sonra ikinci bir bomba darbe.
                            Vatanimiza milletimize hayirli olsun

Yorum

• İlk olarak DTGERENIMO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              doğruysa şimdiden geçsin takımınbaşına hiç değilse kalacak gidecekleri iyice tanır sezon sonunda da göndersin işte futbolcuları

ziyadan da bir an önce kurtulmuş oluruz ki adamı görünce sinirlerim tepeme çıkıyor
                              X2.... insallah insallah insallah diyelim ziya go home !
                              Saldırın Seferoğulları
                              Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Genelkurmay darbesinden sonra ikinci bir bomba darbe.
                                Vatanimiza milletimize hayirli olsun
                                hehe olmadi genelkurmayi maill bormbardimanina tutalim belki bize yardim ederler de Yonetim+ ziya dogani koltuktan indirirler ...
                                Saldırın Seferoğulları
                                Bordo Mavi . Net

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X