Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Son Dakika

26 Nisan 2007
    Trabzonspor kaçan finale yanıyor

A.A.

Fortis Türkiye Kupası yarı finalinde penaltı atışları sonucu Kayseri Erciyesspor'a elenen Trabzonsporlu futbolcularda büyük üzüntü yaşanıyor. Ceyhun Eriş, "Bizim kadar üzülen yoktur" dedi.

Bordo-mavili futbolculardan Ceyhun Eriş, Kayseri Erciyesspor karşısında üstün bir futbol ortaya koyduklarını, ancak turu geçecek sonucu elde edemediklerini belirterek, “Kısmet yani, olacağın önüne geçilmez. Çok üzüntülüyüz” dedi.
    Söylenecek çok fazla şeyin olmadığını ifade eden Ceyhun, “UEFA Kupası'na katılmak için kupa önemliydi. Herkes üzülüyordur, ancak bizim kadar üzülen yoktur. Bundan sonra lige bakacağız. Önümüzdeki maçları kazanıp UEFA'ya gitmek istiyoruz” diye konuştu.

Erdinç ise ligde tüm takımların birbirini yenecek güçte olduğunu kaydederek, ”Takımların form durumları birbirine çok yakın. Kayseri Erciyesspor ile bir final maçı oynadık ve kaybettik. Çok üzgünüz. Taraftarlarımızı sevindiremedik. Önümüzde 5 maç var ve UEFA için uğraşacağız” dedi.

Mısırlı futbolcu Ayman Abdelaziz ise iyi oynadıklarını, ancak finale çıkamadıklarını belirterek, “Hepimiz çok üzgünüz. İnşallah ligde telafi edeceğiz” diye konuştu.

Bu arada bordo-mavili takım, hafta sonu Antalyaspor ile yapacağı maç için gece Kayseri'den Antalya'ya geçti.

Yorum

• İŞTE SİZE 4 ÇÖZÜM ÖNERİSİ

Hamza Mısır
      hmisir@takagazete.com

Trabzonspor’un Erciyes te penaltılarda kaybetmesini bırakın A.Akerdeki ilk maçı hatırlayın.
      Böylesine bir maçta sahaya çıkan kadroya bir bakın ve ondan sonra Ziya Doğan’ı yargılayın.

Doğan bu maçta sahaya çıkardığı oyuncularla ve korkak futbol anlayışıyla turu o maçta rakibine hediye etti.

Daha dünün Teknik Direktörü Bülent Korkmaz’a bakın..
      İlk maçta yaptığı öldürücü hamlelerle Ziya Doğan’ı mat etti.
      Rövanş maçında da önce rakibini yordu 1-0 dan sonra üzerine giderek galibiyeti arayan taraf oldu.

Aslında 61. dakikadan sonra Erciyes Trabzonspor’un üzerine üzerine gelirken Yattara ve Gökdeniz gibi sprinter oyunculararada davetiye çıkardı.

Fakat Yattara nın inanılmaz durgunluğu herkese saç baş yoldurdu.
      Kamplarda Musampa ile aynı odayı paylaşan bu oyuncunun iyi niyetinden şüphe ediyorum.

Trabzonspor gibi bir takım korkak futbol anlayışı,yanlış oyuncu tercihleriyle Avrupa kupalarına veda ettirilmiştir.
      Bununda hesabı mutlaka sorulmalıdır.

Buraya kadar kupadaki iki maçlık ayrıntıları sizlere aktardım.
      Yönetim kurulu bu hataların neresindedir.
      Bir kere takımı böylesine bir kader sınavında yalnız bırakan Futbol şube sorumlusu ve As başkan Haşim Sayıtoğlu bu camiayı daha fazla germeden,yormadan,strese sokmadan istifa etmelidir.

Sayıtoğlu haksız ya da haklı, işin bu tarafı Trabzonspor camiasını hiç mi hiç ilgilendirmiyor.
      Herkesi ilgilendiren takımın kader sınavında böyle bir tavır koyularak futbolcuların psikolojik olarak etki altında bırakılmasıdır.
      Artık tüm gözler yönetim kurulunda.

Tam 3.5 aydır birlikte toplantı yapamayan böylesine bir yönetim kurulu bugün mutlaka çözüm üretmelidir.
      Muhalifler Aralık ta ki olağan kongreyi sebep göstererek Mayıs kongresine soğuk bakıyor.
      Trabzonspor yönetimi yol ayrımına gelmiştir.
      Peki bugün ne yapmalıdır.

İşte size 4 çözüm önerisi,buyurun tartışın.

1)Haşim Sayıtoğlu ve ekibi istifa etmeli,yönetim kurulu yedeklerle Aralık’a kadar devam etmeli.
      2)İbrahim Hacıosmanoğlu ve yanındakiler istifa etmeli yönetim kurulu Aralık kongresine kadar gitmeli.
      3)Yönetim kurulu topyekün istifa etmeli 19 Mayıs Cumartesi günü Trabzonspor’un olağanüstü genel kurulu gerçekleştirilmeli.
      4)Haşim Sayıtoğlu ve İbrahim Hacıosmanoğlu’ndan biri feragat etmeli,Ünal Karaman ekibiyle göreve getirilmeli.

2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Eski Dünya Rekortmeni atlet Elvan Abeylegesse, ''Aladağ'da gördüğüm ayı rekor kırmama neden oldu'' dedi.

Japonya'nın Osaka kentinde, 25 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan 11. Dünya Atletizm Şampiyonası'na hazırlanan Abeylegesse, antrenörü Anatoliy Bychkov eşliğinde çalışmalarını sürdürüyor.

Abant kampının çok iyi geçtiğini belirten Abeylegesse, ''Burada ortam çok güzel. Yükseklik Aladağ'dan daha fazla. Herkes Aladağ'da ayı görüp görmediğimi soruyor. Aladağ'da gerçekten ayı gördüm. Aramızda yaklaşık 150 metre vardı. Ayıyı gördükten sonra çok hızlı bir şekilde koşmaya başladım ve rekor kırdım'' diye konuştu

BİZİM TOPÇULARDA GÖRÜYOR HERGÜN AMA REKOR FALAN KIRDIKLARI YOK.. MANTALİTE FARKINDAN DOLAYI OLSA GEREK
        En son Cüneyt Canlıca tarafından düzenlendi; 26.04.2007, 12:18.

Yorum

• Sayin Hamza misir kendine gel, Bülent Korkmaz daha dünün antrenörü diyorsunda Ünalin Trabzona td olmasini nasil onayliyorsun. Hangi td kariyeri var, hangi ba$arisi var? Orasi Trabzonspor, misir tarlasi deyil.
          4. madden aynan $öyle; Haciosmanoglu veya sayitoglundan biri feragat etmeli, Ünal karaman ve ekibi göreve getirilmeli,
          bu saydigin ki$iler yöneticidir, Ünal karaman onlarin yerinemi gelsin istiyorsun? tam olarak anlayamadimda kafam kari$ti biraz. Sonra senin i$in bu deyilki, sen Haluk Ulusoy lehine taraftari bagirttir tribünlerde, senin asil görevin bu deyil mi?
          En son salihismet tarafından düzenlendi; 26.04.2007, 12:47.
          insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• hala kimse istifa etmedei yahu
            @zafercalikoglu
            @trabzonspor

Yorum

• tüm futbolcularımızdan allah razı olsun . gayret istek niyet , takımın acil ihtiyacı teknikdirektör zaafı . maçı izledik ziya saç baş yoldu kendini şamarladı ama olmuyo hocam bırak . daha rezil olmadan daha rezil etmeden

Yorum

• Vallahi yazilari okudukca bazi renkdaslarimin sinir gecirdigini görüyorum.
                Ciddi bir sekilde sagliklarindan endiseleniyorum.

Bu kadarda olmaz be Ziya Hocam.

Kurtar bizi!
                Hastanelere düsürmeden ISTIFA ET!
                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Bugün istifa bekliyordum ama hala bişey yok takım antalyada kampa girmiş hala kampa giriyorlar hiç bir işe yaramayan kampa.

Yorum

• Ya ALLAH askina birileri artik buraya ISTIFA haberleri eklesin ne olur, sabrimiz kalmadi artik yeter da ya yeter...

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bugün istifa bekliyordum ama hala bişey yok takım antalyada kampa girmiş hala kampa giriyorlar hiç bir işe yaramayan kampa.
                      Takım Antalya maçından sonra Trabzona Döner
                      Büyük ihtimalle Mağlup olarak dönecektir.
                      O uçakta da Ziya olmaz.istifa etmiş olur.
                      Trabzonda da görülmemiş bir Karşılama olur.
                      Hacıosman efendi Haşim efendi Nuri efendilerde olmaz uçakta
                      Topcuları atarlar Taraftarın önüne
                      Getirirler Ersun Yada Ünalı
                      Aralık'a kadar Takımı yeteri kadar borçlandırırlar. Stad konusunda da taahhüdler verilir. İhaleler Çukkalanır.
                      Aralıkta Kongrede aday çıkmaz,yine eziyet yine hüsran devam eder gideriz.
                      En son Misafir tarafından düzenlendi; 26.04.2007, 13:58.

Yorum

• İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Takım Antalya maçından sonra Trabzona Döner
                        Büyük ihtimalle Mağlup olarak dönecektir.
                        O uçakta da Ziya olmaz.istifa etmiş olur.
                        Trabzonda da görülmemiş bir Karşılama olur.
                        Hacıosman efendi Haşim efendi Nuri efendilerde olmaz uçakta
                        Topcuları atarlar Taraftarın önüne
                        Getirirler Ersun Yada Ünalı
                        Aralık'a kadar Takımı yeteri kadar borçlandırırlar. Stad konusunda da taahhüdler verilir. İhaleler Çukkalanır.
                        Aralıkta Kongrede aday çıkmazy,yine eziyet yine hüsran devam eder gideriz.
                        Abim bu kadar karamsar olma olsun kupadan elendik ama şu an bu kadar üzülmemiz bu kadar tepki vermemiz bizim büyük takım olduğumuzun bir neticesidir erciyesin tarih yazdık dediği tarihi biz 40 senedir yazıyoruz en büyük yanlışların yapıldığı bir sezonda dahi Trabzonsporumuz birşeyler için mücadele verebiliyor önemli kararlar alınırsa Albayrak Aralığa kadar şu Haşim veya Hacıosmanoğlundan kurtulursa ben iyi olacağını düşünüyorum

Trabzonsporumuz o kadar küçük değil taraftarımızd biliyorki bu gelinen süreçte futbolcuların birçoğunun suçu yok kapasiteleri bu kadar bazılarının

Yorum

• G.Birliği'ne sırp savunmacı

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına başlayan Gençlerbirliği, Sırbistan 1. Ligi takımlarından Banat'ın savunma oyuncusu Marco Zoric'i renklerine bağladı.
                          Gelecek sezon savunmasında sıkıntı yaşamak istemeyen Gençlerbirliği, Banat takımının 27 yaşındaki defans oyuncusu Marco Zoric ile ön sözleşme imzaladı. Sırp futbolcu gelecek sezon Gençlerbirliği formasını giyecek. Bu arada Kırmızı-siyahlı ekibin, PSV Eindhoven takımının savunma oyuncusu Eric Addo'nun transferi için de girişimlerini sürdürdüğü öğrenildi.

26.04.2007
                          Kaynak : İHA

cavcav yeni stoper almış şimdi vizyonu ve futbol bilgisi sadece gençlerbirliği ve malatya ile sınırlı olan ziya doğan atlar bu topçunu üzerine sezon sonu nasılsa ziya doğan denen futbol fakirinin ben lampardı ballackı bilmem kimi tanıdığına bile inanmıyorum

Yorum

• Fakat Yattara nın inanılmaz durgunluğu herkese saç baş yoldurdu.
                            Kamplarda Musampa ile aynı odayı paylaşan bu oyuncunun iyi niyetinden şüphe ediyorum.
                            Sen kimsin yya hamza efendi.... Yattara simdiye kadar kac dakika oynadi da 60 tan sonra oynamadi diye elestirebiliyorsun? Adam forumsuz.... tamam kendi sorumsuzlugu olabilir ama hocanin hic mi payi yok bunda?! Hemde sen kimsin de Yattaranin iyi niyetinden suphe edebiliyorsun... Gerekce olarak ta Musampayla ayni odada kaliyor diye?!!!! ? Yattara belcika da uzun sure futbol oynamis bir adam, belki bilmiyorsundur ama belcika da Hollandaca konusulur (bir bolumunde)... Yani dogal olarak yattaranin hollandacasi vardir.... ve musampa da hollanda vatandasi olduguna gore... onun da hollandacasi var... Musampayi takim dusmani ilan etmeye ne gerek var?
                            Saldırın Seferoğulları
                            Bordo Mavi . Net

Yorum

• SON DAKİKA HACIOSMANOĞLU İSTİFAYA ÇAĞIRIYOR

Trabzonspor'da kupa şoku yaşanıyor

26 Nisan 2007 14:00

Tüm umutlarını Fortis Türkiye Kupası’na bağlayan Trabzon, büyük umutlarla gittiği Kayseri’de, Erciyesspor’a penaltı atışları sonrası elenmenin şokunu yaşıyor...
                              Bordo mavili camiada yönetim ve teknik heyete tepki sesleri iyice yükselirken, Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, “İstifa etmeyi düşünenler varsa, ceplerindeki istifa mektuplarını çıkarıp masaya koysunlar. Biz hocamızın arkasındayız'' dedi.

İSTİFA EDECEK VARSA ETSİN

Trabzonspor’da Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, yönetim içindeki istifa seslerinin su yüzüne çıkması gerektiğini belirterek, “Biz bu takıma hizmet etmek için çalışıyoruz. İki kritik Erciyes maçında da takımı yalnız bırakanlar elini vicdanına koysun, tekrar düşünsünler. Yönetim içinde istifa edecekler varsa, istifa mektubunu cebinden çıkartıp masaya koysunlar. Ben kendi adıma görevimi sonuna kadar devam ettireceğim. Bu takıma hizmet etmek için canla başla çalışıyorum. Evet kupadan elendik. Benim kadar belki de kimse üzülmemiştir. Ama bu dünyanın sonu değil. Biz Ziya Hoca’nın arkasında sonuna kadar durduk, bundan sonra da duracağız'' dedi.
                              SAYİTOĞLU İLE SORUNUM YOK
                              Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ile aralarında soğukluk olmadığını da söyleyen Hacıosmanoğlu, “Benim için ‘Neden Haşim Sayitoğlu’nun arkasında maç izlemiyor, onun arkasında yer almıyor’ şeklinde spekülasyonlar ortaya atılıyor. Ben Erciyesspor maçında da maçı taraftarların arasından izledim. Şimdi ben başkanın da mı? arkasında yer almamış oluyorum. Bunlar çok basit kandırmacalar. Bu tür oyunlara gelmememiz lazım. Erciyes maçında yakaladığımız pozisyonları değerlendirip maçı uzatmalara götürmememiz lazımdı. Penaltılara hiç gitmemesi gerekiyordu. Şans bizim yanımızda olmadı elendik, çok üzgünüz'' diye konuştu.

TÜM GÖZLER SAYİTOĞLU’NDA

Bu arada yönetimde tüm gözlerin Futbol Şube Sorumlusu ve Asbaşkan Haşim Sayitoğlu’nda olduğu öğrenildi. Futbol takımı ile ilgili tüm yetkileri elinde bulunduran Sayitoğlu’nun, Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu’na tepki olarak Kayseri’ye gitmediği ve istifasının cebinde olduğu belirtildi. Sayitoğlu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada “Fortis Türkiye Kupası’nı alamazsak bir senemiz boşa gitmiş demektir'' ifadesini kullanmştı. Trabzonspor’da yönetim kurulu içinde devam edip etmeme konusunda ikilem yaşanırken, Albayrak’ın olaya el atması ve Sayitoğlu’ndan yetkilerini kullanması isteyeceği belirtildi.

ZİYA DOĞAN TARTIŞILIYOR

Trabzonspor’da alınan tüm kötü sonuçlara rağmen yönetimin ısrarla arkasında durduğu teknik direktör Ziya Doğan, Erciyesspor maçı sonrası iyice kartışılır hale geldi. Tek umudu olan Türkiye Kupası’nı da elinden kaçıran bordo mavililerde yönetimin önümüzdeki günlerde Ziya Doğan ile bir araya gelerek bir durum değerlendirmesi yapması bekleniyor. Taraftarın istifa sesleri karşısında sessiz kalmama düşüncesinde olan Albayrak yönetiminin hedefindeki isim teknik direktör Ziya Doğan. Her maç sonrası “Eksiklerimizi giderip, daha iyi olacağız'' diyen Doğan’a yönetimdeki bazı isimlerin karşı olduğu öğrenildi.

SÖYLENECEK KELİME YOK

Bordo mavili takımın teknik direktörü Ziya Doğan ise, Avrupa’ya giden en kestirme yolu kaybettiklerini ifade ederek, “Maçta birçok pozisyona girdik ancak değerlendiremedik. Bizim bu maçı penaltılara bırakmamız gerekiyordu. Yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Rakip de 10 kişi kalınca risk aldık. Maçı penaltılarda kaybettik. Çok gol pozisyonu kaçırdık. Futbolda bu sonuçlar da var. Sonuç olarak elendik. Çok istememize rağmen bazen olmuyor. Söylenecek kelime yok. Tek kelimeyle üzgünüz'' yorumunu yaptı.

TRANSFER GÖRÜŞMESİ ANTALYA SONRASI

Yönetim 25 Nisan’da teknik direktör Ziya Doğan’dan almaya hazırlandığı transfer raporunu Antalya maçı sonrasına erteledi. Yönetimin bu kararı almasında Fortis Türkiye Kupası’ndan elenmesinin önemli rol oynadığı ve Doğan ile devam edip etmeme konusunda alınacak kesin karardan sonra, görüşmelere başlanacağı belirtildi. Öncelikle iç transferde futbolcularla bir görüşme yapma hazırlığında olan yönetim, gelecek sezonki transfer politikasını genç yetenekler üzerine kurmaya hazırlanıyor. Mevcut kadrodan en az 4 futbolcuyla yollarını ayırma düşüncesinde olan Trabzonspor, gelecek tüm teklifleri değerlendirmeye alacak.

KAPTAN HÜSEYİN YIKILDI

Normal süresi 1-0 Trabzonspor’un üstünlüğü ile sona eren Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında penaltıyı kaçırarak takımının elenmesine neden olan kaptan Hüseyin adeta yıkıldı. Karşılaşma sonrası takım arkadaşlarının güçlükle sakinleştirebildiği Hüseyin’in soyunma odasında uzun süre kendine gelemediği belirtildi. Penaltı kaçıran Ömer Rıza’nın da moralinin altüst olduğu öğrenildi. Gökdeniz ve Umut Bulut’un da soyunma odasında gözyaşlarına hakim olamadığı, maçtan sonra Antalya’ya giden takımda matem havası oluştuğu gözlendi.

KUPA ÖZLEMİ BÜYÜYOR

Süper Lig’de 23 yıldır şampiyonluk özlemi çeken Trabzonspor’un Türkiye Kupası özlemi de büyüyor. En son Türkiye kupasını 2003-2004 yılında Gençlerbirliği’ni 4-0 mağlup ederek kaldıran bordo mavili ekip, 3 sezondur kupaya veda etmenin üzüntüsünü yaşıyor. Bordo mavililer Türkiye Kupası’nı 7 kez müzelerine götürerek Galatasaray’ın ardından ikinci sırada yer alıyor.

YÖNETİM VE TEKNİK HEYETE BÜYÜK TEPKİ

Trabzon’da bölgesel yayın yapan gazeteler yönetim ve teknik heyete büyük tepki göstererek istifaya davet etti. Bu sezon tam anlamıyla bir hayal kırıklığı yaşandığını manşetlerine taşıyan gazeteler, bordo mavililer için sezonu “Kayıp Yıl'' olarak adlandırdı.

İlkhaber Gazetesi, “Rezaletin son perdesi'' ve “Heey, yönetim, teknik heyet; siz hala orada mısınız?'' başlığıyla çıkarken, Kuzey Ekspres Gazetesi, tam sayfaya başkan Nuri Albayrak ve teknik direktör Ziya Doğan’ın resimlerini koyarak, “Ne Turkcell, ne Fortis elde var 0'' manşetini attı. Taka Gazetesi, “Herşey Ziyan oldu'' manşetiyle çıkarken, Günebakış Gazetesi ise, “İstifa sesleri ve Deniz bitti'' diye yazdı. Karadeniz Gazetesi,“Yazıklar olsun'' ve “Son kale de düştü'' başlıklarını sayfalarına taşırken, Türksesi Gazetesi, “Kahır mektubunda son satır'' başlığıyla dikkat çekti. Taraftar sitesi Avniaker.net ise, ekran karartarak, “Tarih sizi affetmeyecek'' yazısıyla tepkisini gösterdi.

YATTARA ÇILDIRTTI

Geçtiğimiz hafta ligde oynanan Sakaryaspor maçında harikalar yaratan, bir gol atıp iki gol attıran Yattara’nın, Erciyesspor maçında hiç bir varlık göstereremesi taraftarın tepkisine yol açtı. Geldiği günden itibaren taraftarın sevgilisi olmayı başaran Yattara’nın Trabzonspor açısından sezonun önemli maçında varlık gösterememesi ve sahanın en kötü isimleri arasında olması, hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Erciyes maçının ardından özel uçakla Antalya’ya geçen bordo mavili takım Miracle Otel’de kampa girdi. Antalyaspor maçına kadar hazırlıklarını otelin sahasında sürdürmeyi planlayan Trabzonspor’da, teknik direktör Ziya Doğan yarından itibaren antrenmanları basına kapatacak.
                              En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 26.04.2007, 14:22.

Yorum

• Hacıosmanoğlu'nu takdir etmemek mümkün değil. Halen daha utanmadan çıkıp konuşabiliyor ya bravo doğrusu. Ziya Doğan'ın arkasında dursun bakalım, merak ediyorum O'nun arkasında kim duracak acaba?
                                Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X