Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hakan'ın Milan, Barcelona, Arsenal, Leeds, Mallorca, Juventus, Almanya, Hollanda, Bologna, Dortmund, Belçika, Hertha vs. vs. ve daha sayamadığım sürü sepet kaliteli takıma gol atmışlığı var. Herşeyi diyebilirsiniz de büyük takımlara gol atamamış diyemezsiniz. Ayıp yahu.

Yorum

• Haberler

Kayserispor’la 21. randevu
      Takımımız Turkcell Super Ligi'nin ilk haftasında deplasmanda Kayserispor’la 21. randevusuna çıkacak.

1974-75 Sezonunda Hüseyin Avni Aker Stadı'nda ekibimizin 2-0 üstünlüğüyle başlayan rekabette, bugüne kadar oynanan 20 karşılaşmada, 15 galibiyetimiz, 2 yenilgimiz bulunuyor.

Taraflar arasındaki 3 müsabaka da berabere sonuçlanırken, Trabzonspor'un 42 golüne, Kayserispor 20 golle cevap verdi.
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Son dönem,genç kuşak iyi yorumcularından biri kendisi.Bir internet sitesindeki yorumları referans gösterilerek türkiyenin en büyük medya grubuna transfer oldu.Futbolcu geçmisi olmamasına ragmen Futbol yorumculugu yapanlardandır.
        Özellikle avrupa liglerinden en ufak ayrıntıyı bile atlamadan haberdar olur ve araştırır.

Yanlız bu yorumlar kendisine hiç yakışmamıs.
        Sanırım avrupayı takip etmekten Türkiye liglerini unutmus ki Fatihin ligdeki kariyerini bir çırpıda siliyor.Oysa en başta kendisinin bilmesi gerekiyordu Türkiye liglerinin yabancılar tarafından didik didik incelendigini ve takip edildigini...

Milli takıma çagırılmayan Fatih yada 8 gol atan Fatih diye bahsederken 2005 Yılı Avrupanın En çok gol atan Futbolcusu ünvanını nasıl görmezden geliyor şaşarım...

Söyleyecegim,çizgisini kaybediyor...Sempatizanı oldugu takım ugruna bu sözleri söyledigine inanıyorum....
        En son Miraç Atalay Çiftçi tarafından düzenlendi; 04.08.2006, 16:58.
        Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
        İşte BMN!*

Yorum

• Biraz Dikkat Lütfen!

İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ne alakası var kardeş? Zaman'ın düzenlediği ankette neden TS ile ilgili bir şey çıkmaz.Cumhuriyet'inkinde mi çıkar yoksa?
          Soruyor musun, söylüyor musun?
          Sorduğunu var sayarak cevap veriyorum:
          Birkaç yıldan beri belli başlı gazeteleri ve onların bağlı olduğu sermaye gruplarına ait TV kanallarını mümkün mertebe takip eden bir insan olarak edindiğim bir izlenimi aktardım. Eğer STV ve Zaman'ın spor bültenlerine ve etkinliklerine biraz dikkatle bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Ayrıca birkaç yıl önce Sporvizyon'da nasıl aşağılandığımızı galiba hatırlamıyorsunuz ya da o sırada fark etmediniz. Bir de tek bir maç oynayıp Sarıyer'e bir gol attı diye Rıdvan'ı yılın futbolcusu seçtiklerini bilmiyorsunuz sanırım. Adı geçen diğer gazete ile ilgili tek bir cümle bile kurmadım. Ama çok şükür bana onu hemen yakıştırdınız. Para verip almaya ve vakit ayırıp okumaya değer görmediğim bir gazeteyi bana niye soruyorsunuz ki?

Defalarca arz etmek zorunda kaldığım bir şeyi tekrarlıyorum:Bu forumdaki tek kriterim Trabzonspor'dur. Kimse yazdıklarım sempati duyduğu biri ya da birilerine ağır geliyor diye nasırına basılmış gibi feryad etmesin lütfen.
          En son poetricus tarafından düzenlendi; 04.08.2006, 17:14.

Yorum

• Hocam bir saniye, bu arkadaş zaman'ın bu haftaki spor vizyon ekini görmüş mü ? ve yine bu arkadaş geçtiğimiz senelerde zaman gazetesini neden protesto ettiğimizi biliyor mu ?
            Trabzonspor √
            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
            İki Renk ve Asalet √
            BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Soruyor musun, söylüyor musun?
              Sorduğunu var sayarak cevap veriyorum:
              Birkaç yıldan beri belli başlı gazeteleri ve onların bağlı olduğu sermaye gruplarına ait TV kanallarını mümkün mertebe takip eden bir insan olarak edindiğim bir izlenimi aktardım. Eğer STV ve Zaman'ın spor bültenlerine ve etkinliklerine biraz dikkatle bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Ayrıca birkaç yıl önce Sporvizyon'da nasıl aşağılandığımızı galiba hatırlamıyorsunuz ya da o sırada fark etmediniz. Bir de tek bir maç oynayıp Sarıyer'e bir gol attı diye Rıdvan'ı yılın futbolcusu seçtiklerini bilmiyorsunuz sanırım. Adı geçen diğer gazete ile ilgili tek bir cümle bile kurmadım. Ama çok şükür bana onu hemen yakıştırdınız. Para verip almaya ve vakit ayırıp okumaya değer görmediğim bir gazeteyi bana niye soruyorsunuz ki?

Defalarca arz etmek zorunda kaldığım bir şeyi tekrarlıyorum:Bu forumdaki tek kriterim Trabzonspor'dur. Kimse yazdıklarım sempati duyduğu biri ya da birilerine ağır geliyor diye nasırına basılmış gibi feryad etmesin lütfen.

o zaman sizde hakaretvari ifadeler kullanmayın lütfen... Ben oradan farklı manalar çıkarıyorum bu 1 ikincisi asıl trabzon aleyhine haber yapan medya seyyar kıbleli, omurgasız kartel medyasıdır. Neyse kardeş boşver bırakalım bu tartışmatı saygılar...

Yorum

• zaman, stv spor, haber 7 gibi gazete haber siteleri spor dışındaki konularda hoşumuza giden yayınlar yapsa da Trabzonspor konusunda tam bir facia durumundalar maalesef...bunların spor müdürleri, spor editörleri kesinlikle aynı fotomaç gibi istanbul takımlarının borazancıları...deli ediyorlar beni bazen..

valla Trabzonspor konusunda şakamız yok kim olursa olsun...
                Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Mercimek de Trabzonluymuş...

Tigana’nın yeni savaşçısı !
                  Hollanda doğumlu, Of kökenli bir ailenin oğlu. 24 yaşında 1.85 metre boyunda. Baki Mercimek. 04 Ağustos 2006 17:35

Hollanda doğumlu, Of kökenli bir ailenin oğlu. 24 yaşında 1.85 metre boyunda. Açık sözlü, duygularını hiç çekinmeden haykıran sağlam bir delikanlı.

Bir dergiye Hollanda maceralarını anlatırken, çocukluğuna yönelik bir soruya hiç kıvırmadan noktayı koyar...

... Ve İngiltere’nin Sunderland takımına transferi.

Oysa Baki, hep Trabzonspor özlemi ile yanıp tutuşan bir gençti. Samsun’da yaşayan amcası Mehmet Mercimek, defalarca Trabzonspor Kulübü’nün kapısını çalar.

Bir ara Baki’nin adı Trabzon yönetimin gündemine düşer. Ancak, Kartal tesislerindeki yönetim toplantısından çıkan karar, Baki’yi bir kez daha yıkar.

Başarılar dileriz. Almıyoruz.

Ve bu karardan sonra Baki’in Başkent macerası başlar. 2003 sezonunda G.Birliği’ne gider. Derler ki... Baki’nin Gençler’e transferinde Fatih Terim’in önemli katkıları oldu. Terim önerdi, Başkan Cavcav hemen kaptı!

Baki, şimdi Beşiktaş’ta... Önce özel yaşamı ve hobilerini anlatacağım...
                  Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Trabzonlu Marcelinho hazır kıta
                    04 Ağustos 2006 16:22

Trabzonspor'un Hertha Berlin'den yeni transfer Brezilyalı Marcelinho, "Ben hazırım. Yarınki karşılaşmada görev verilirse oynarım." dedi.

Trabzonspor, ligin ilk haftasında deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçı için bugün özel uçakla Kayseri'ye gitti. Yeni transfer Marcelinho, "Ben hazırım. Yarınki karşılaşmada görev verilirse oynarım." dedi.

19 futbolcunun bulunduğu kafilede başkan Nuri Albayrak, Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, CHP Trabzon Milletvekili Şevket Arz, Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, yeni ve eski yöneticiler de yer aldı. Teknik direktör Sebastiao Lazaroni, yeni transfer Ersen Martin ile sakatlığı süren Erdinç'i kadroya almadı.

GÖKDENİZ İFADEDEN KAFİLEYE

Kafile havalimanına geldiğinde Gökdeniz'in otobüste olmadığı dikkati çekti. Gökdeniz, Başkan Nuri Albayrak ve yöneticiler de dahil olmak üzere herkes uçağa bindikten sonra son anda havalimanına gelip koşarak uçağa girdi. Hiçbir açıklama yapmayan Gökdeniz'in Akçaabat Sebatspor'un eski başkanı Veli Sezgin'in vurulma olayıyla ilgili olarak Trabzon Adliyesi'nde ifade vermeye çağrıldığı için geç kaldığı öğrenildi.

Kulüp yetkililerinin, "Ayakkabısını kulüpte unuttu. Onu almaya gitti" açıklamasına rağmen Gökdeniz'in elinde ayakkabı çantasının bulunmadığı gözlendi.

MARCELİNHO: HAZIRIM

Havalimanında gazetecilerin sorularını yanıtlayan yeni transfer Marcelinho, "Ben hazırım. Yarınki karşılaşmada görev verilirse oynarım. Tabi ki karar antrenörümün. Tek amacımız 3 puanla dönmek" dedi.

Fatih Tekke'nin ayrılmasından sonra kaptanlığa getirilen Hüseyin ise, "Büyük bir kulüpte kaptanlık yapmak herkese nasip olmaz. Sorumluluk çok büyük. İnşallah camiamızın desteğiyle bu görevin üstesinden geleceğim. Sezonun ilk maçı. Zorlu bir maç. İnşallah iyi bir başlangıç yaparız. İyi bir sezon geçireceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Gineli oyuncu Yattara da son 2 maçtır Kayserispor'a gol attığını belirtti, "Umarım yarın da bu geleneği sürdürürüm" dedi.
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak ozcanasanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Mercimek de Trabzonluymuş...

Tigana’nın yeni savaşçısı !
                      Hollanda doğumlu, Of kökenli bir ailenin oğlu. 24 yaşında 1.85 metre boyunda. Baki Mercimek. 04 Ağustos 2006 17:35

Hollanda doğumlu, Of kökenli bir ailenin oğlu. 24 yaşında 1.85 metre boyunda. Açık sözlü, duygularını hiç çekinmeden haykıran sağlam bir delikanlı.

Bir dergiye Hollanda maceralarını anlatırken, çocukluğuna yönelik bir soruya hiç kıvırmadan noktayı koyar...

... Ve İngiltere’nin Sunderland takımına transferi.

Oysa Baki, hep Trabzonspor özlemi ile yanıp tutuşan bir gençti. Samsun’da yaşayan amcası Mehmet Mercimek, defalarca Trabzonspor Kulübü’nün kapısını çalar.

Bir ara Baki’nin adı Trabzon yönetimin gündemine düşer. Ancak, Kartal tesislerindeki yönetim toplantısından çıkan karar, Baki’yi bir kez daha yıkar.

Başarılar dileriz. Almıyoruz.

Ve bu karardan sonra Baki’in Başkent macerası başlar. 2003 sezonunda G.Birliği’ne gider. Derler ki... Baki’nin Gençler’e transferinde Fatih Terim’in önemli katkıları oldu. Terim önerdi, Başkan Cavcav hemen kaptı!

Baki, şimdi Beşiktaş’ta... Önce özel yaşamı ve hobilerini anlatacağım...
                      bakinin amcasının oglu baki mercimek benim cok samimi arkadasımdır dediklerinin eksiksiz doğru baki hem trabzonlu hemde trabzonsporludur bu sene bize gelmeyi cok istedi ama yönetimin transferi agırdan alması sebebiyle bjk ye gitti

Yorum

• Takımımız Kayseri’de
                        Takımımız, Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Kayserispor ile oynayacağı maç için bugün saat 15.10’da THY’ye ait özel uçakla Kayseri'ye gitti.

Başkanlığını Yönetim Kurulu Üyemiz Kahraman Altuntaş'ın yaptığı kafilede 19 futbolcu yer alırken, Erdinç, Ersen Martin, Ahmet Şahin, Ergin Keleş, Ufuk, Enis ve Feridun takımla birlikte Kayseri'ye götürülmedi.

Başkanımız, Nuri Albayrak ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin yanı sıra ilk deplasman maçında Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, CHP Trabzon Milletvekili Şevket Arz da takımı yalnız bırakmayarak kafileyle birlikte Kayseri'ye gitti.

Resimler için : http://www.trabzonspor.org.tr/haber....&HaberID=34184
                        Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                        İşte BMN!*

Yorum

• KUPADA DEV FİNAL

BMN - ÇILGINLAR
                          04.08.2006 (Bugün)
                          Saat 22-23
                          Yer (Anadolu Halı Saha)

Not: Müsait olan herkesi bekliyoruz.
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• macin favorisi varmi?
                            bayraklari bayrak yapan üstündeki kandir, toprak eger ugrunda ölen varsa vatandir!!!!

Yorum

• beyler tgrt de ajax - manchester maçı var şu anda ilgilenenlere...19.30 da başlıyor

kaynak :www.hurriyet.com.tr
                              En son Ali Özcan tarafından düzenlendi; 04.08.2006, 19:26.
                              "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak Erdogdu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                macin favorisi varmi?
                                ilk maçı 6 5 çılgınlar kazanmıştı. maç son anakadar prtada geçmişti. zaten skor bunu anlatıyor. bu akşam ki maçta oldukça zevkli geçeceğe benziyor. hele işin sonunda kupayı kaldırmak olunca maksat muhabbet ŞAMPİYON TRABZONSPOR
                                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X