Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aybaba: Trabzonspor Yönetimi’ne kirginim.

Ismi geçen tüm hocalardan iyiyim

Su anda duyuyorum ki Trabzonspor yabanci hocadan sonuç bulamamis ve
    yerli hocalara dönmüs. Bu isimlerin içinde ben de varmisim. Spor
    kamuoyuna duyuruyorum. Ben Trabzonspor’da çalistigim zaman 6 ay bir
    lira para almadim. Düsmekte olan takimi ayaga kaldirip onlara kupa
    kazandirdim. Hocalarin Trabzon’a görüsmeye bile gitmedigi dönemde görev
    kabul ettim. Ne kadar fedakarlik ettigim oradaki kamuoyuna, hatta Özkan
    Sümer’e sorulmali. Simdi medyada “yerli hocalarla görüsülecek” deniyor
    ve onlarin arasinda benim de adim geçiyor. Su ana kadar bana bir teklif
    gelmedi. Gelse bile kesinlikle kabul etmeyecegim. Çünkü ilk önce
    yabanci düsünmelerini de yanlis buluyorum. Benden önce bu zamana kadar
    düsünülen ve görüsülen tüm hocalardan daha basariliyim. Önce bana
    gelmedilerse, teklif için

hiçbir yönetici beni aramasin ve gelmesin.

kaynak: fanatik

birakin ersun yanali türk olacaksa ya giray bulak yada aybaba baskada adam istemiyorum bu sene gene gönüllerin sampyonu olursun yönetim sen bu kafayla....

[ille d' 7]

Yorum

• [img]smileys/smiley36.gif[/img]hocasiz takim kamp programini belirledi[img]smileys/smiley36.gif[/img] bu sene bize hocaya gerek yok desene

Kamp durumu sekillendi

Dünkü Divan Kurulu toplantisinda teknik direktör konusunun
      netlesmemesinin simdilik ciddi sorunlar dogurmayacagini belirten
      asbaskan Hasim Sayitoglu, gelismeler hakkinda da bilgi verdi. Takimin
      25 Haziran’da Trabzon’da toplanacagini söyleyen Bordo-Mavili ekibin
      idarecisi, 2 Temmuz itibariyla da yurt disi kampinin start alacagini
      duyurdu. Takimin basina gelecek hocanin daha önce rezervasyonlari
      ayarlanan, Almanya, Hollanda veya Isviçre alternatiflerinden birini
      seçebilecegini belirtti.

kaynak:fanatik

[ille d' 7]

Yorum

• Teklif rüya gibiydi

Ikinci önemli gelisme yurt içinden... Futbol Federasyonu seçimlerinde
        birlikte hareket ederek Haluk Ulusoy’un seçilmesinde önemli rol oynayan
        Besiktas ile Trabzonspor arasindaki ‘Fatih Tekke görüsmeleri’ olumsuz
        noktalandi. “Size Ibrahim Akin ve Çagdas Atan’i bonservisleri ile
        birlikte bedava verelim. Üstüne de 2.5 milyon dolar ödeyelim ve Fatih’i
        alalim” diyen Baskan Yildirim Demirören’den düsünmek için süre isteyen
        Trabzonspor Baskani Nuri Albayrak, bu konudaki son sözünü dün söyledi...

Bayern ve Wigan...

Durumu Fatih ile konustuklarini ifade eden Albayrak, “Kendisi,
        yurtdisina gitmeyi planliyor. Almanya’dan Bayern Münih, Ingiltere’den
        Wigan Athletic ile temasta. Avrupa’ya gitmesi halinde kendisine
        kolaylik saglariz. Ancak Trabzonspor’dan ayrilmayi ve Türkiye’de bir
        baska takima gitmeyi düsünürse de, ilk tercihimiz Besiktas olur” dedi.
        Bu arada Mehmet Topuz transferinin yatmasi, Ali Günes’i sevindirdi!
        Yönetim, Günes ile sözlesme yeniliyor.

kaynak: fanatik

[ille d' 7]

Yorum

• ezikler dün gene güzel rüya görmüs[img]smileys/smiley36.gif[/img]

BONSERVISI 30 MILYON EURO
          Fenerbahçe'nin,
          öncelikli hedefinin Adriano'yu kiralamak oldugu kaydedildi. Çünkü
          Inter'in süper golcüsünün bonservisi 30 milyon euro. Italyan kulübünün
          kiralama önerisine sicak bakmamasi halinde, F.Bahçe'nin Anelka arti
          para teklifini yapacagi ögrenildi.

[ille d' 7]

Yorum

• Aybaba bu sözleriyle ne kadar uyumsuz/düsüncesiz/kafasinin dikini giden/anlayissiz... bir insan oldugunu ortaya koydu. Ona artik teklif yapilmamali
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak diskus tarafından gönderildi
              lee ye verdigimiz oynama firsati kadar firsati bir genc oyuncuya verseydik simdi elimizde muhtemelen iyi bir turk futbolcu olurdu.lee nin kapasitesi bu kadar o kapasite bize yetmiyor.

O firsati genç bir Türk oyuncuya verseydik elimizde muhtemelen bir Türk futbolcu falan olmazdi. Çünkü birkaç maç sonra taraftarimiz yedi sülalesinin hatirini sorarak, yaptigi ilk pas hatasinda bir güzel küfürü basip yuhalayarakl çoktan kendisini infaz etmis olurdu.

Bu arada bir kasik suda bogmaya kalktigimiz adamlari niyeAvrupa'nin büyük klüpleri istiyor. Meselâ hiç begenmedigimiz Lee'yi. Biz de adama demedik laf birakilmiyor Güney Kore Milli Takimi'nin iki Hollandali hocasi da ondan bir türlü vazgeçmiyor. Sonra talip olan takimlar da ayri muamma. Anderlecht vs. Tövbe! Bizim taraftar mi futbolu bilmiyor yoksa bu Avrupalilar mi?

Yorum sizin.Edited by: Poetricus

Yorum

• Aybaba kim TRABZONSPOR u çalistirmak kimmmm?bi kere öyle bi hataya düsüldü ama bidaha asla.Biz onun bunun eskisini istemiyoruz.adam besiktas li bizde gidip ezeli rakibimizi tutan hocayi basa getirmeye çalisiyoruz.Kimse bana profesyonellikten bahsetmesin.TRABZONSPOR samet aybaba ve inun gibilere 100 gömlek büyük bi takim.Nitekimde agirliginin altinda ezilip gittiler.
                MİMOZA

Yorum

• Fatih TEKKE fenerbakçe de...

Önümüzdeki hafta resmi açiklama yapilacakmis..

http://www.sonsayfa.com/news_detail.php?id=8527
                  ....................Celliac ..................

Yorum

• FARUK sigara içti sahaya çikti..FEBE lifutbolcuya da bu yakisir

http://www.superspor.com/detail.php?...&kategori=32&a mp;grup=1&go=22288
                    ....................Celliac ..................

Yorum

• Ya kafayi yiyicem inanamiyorum [img]smileys/smiley7.gif[/img]arkadaslar ne kadar rahatsiniz??? resmen adam takimi yok etmek için geldi hiç birsey yapmiyo [img]smileys/smiley7.gif[/img]neden Trabzonspor taraftar siteleri birlikte bir karar alip bir açiklama yapmiyo? Neden susuyorsunuz?.. Yok bekleyin, yok sabirli olun ne sabir ya!!! sabirmi kaldi...Artik birsey yapalim zaten sustugumuz için bunlar oluyo...Nuri bey resmen bizi aptal yerine koyuyo, toplantilara bile katilmiyo Tayyip'in arkadasi diyilmi? o'na gövenmiyorum o'ndan herseyi beklerim!!! Kiniyorum.kiniyorum,kiniyorum...
                      Trabzonspor'um senin için ölürüm!..

Yorum

• Ricardinho umudu
                        Baskan Nuri Albayrak?in yildiz sözünü gerçeklestirmek için transferini düsündügü Ricardinho ile prensipte anlasmaya varildigi ileri sürüldü. Brezilya?nin Corinthians takiminda forma giyen 30 yasindaki yildiz oyuncu ile baska bir kulübe imza atmamasi için ön protokol yapildigi iddia edildi. Fenerbahçe?nin eski yildizi Okocha?nin da ismi gündemdeki sicakligini koruyor. 33 yasindaki yildiza Türk statüsünde oynayacak olmasi nedeniyle sicak bakiliyor.

KESKE BU HABER DOGRU OLSA OKOCHA YABANCI DEGIL

DIYE DÜSÜNÜYORUMYABANCI SAYILACAKSA GELMESIN

RICARDINHO STEPANOV YATTARA GERIYE KALIR 3 FUTBOLCU

BIRI MUTLAKA FORVETE BIRIDE ORTASAHAYA DIGERI YA DEFANSA YADA YINE FORVETE OLMALI

Yorum

• İlk olarak mensure 61 tarafından gönderildi
                          Ya kafayi yiyicem inanamiyorum [img]smileys/smiley7.gif[/img]arkadaslar ne kadar rahatsiniz??? resmen adam takimi yok etmek için geldi hiç birsey yapmiyo [img]smileys/smiley7.gif[/img]neden Trabzonspor taraftar siteleri birlikte bir karar alip bir açiklama yapmiyo? Neden susuyorsunuz?.. Yok bekleyin, yok sabirli olun ne sabir ya!!! sabirmi kaldi...Artik birsey yapalim zaten sustugumuz için bunlar oluyo...Nuri bey resmen bizi aptal yerine koyuyo, toplantilara bile katilmiyo Tayyip'in arkadasi diyilmi? o'na gövenmiyorum o'ndan herseyi beklerim!!! Kiniyorum.kiniyorum,kiniyorum...

AYNEN KATILIYORUM

Yorum

• İlk olarak lazutlarlivera tarafından gönderildi
                            Aybaba kim TRABZONSPOR u çalistirmak kimmmm?bi kere öyle bi hataya düsüldü ama bidaha asla.Biz onun bunun eskisini istemiyoruz.adam besiktas li bizde gidip ezeli rakibimizi tutan hocayi basa getirmeye çalisiyoruz.Kimse bana profesyonellikten bahsetmesin.TRABZONSPOR samet aybaba ve inun gibilere 100 gömlek büyük bi takim.Nitekimde agirliginin altinda ezilip gittiler.

arkadasimbence samet aybaba bu takimi ayaga kaldiran adamdir...ve bunu ilk yapan adamdir(96 dan sonra)..sonra gelen ziya dogan,senol günes meyvelerini topladilar...bundan sonra gelip gelmemesi tartisilir ama ben takimin basina gtirildiginde hataya düsüldügünü sanmiyorum...Edited by: shogun61

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi

Ricardinho umudu
                              Baskan Nuri Albayrak?in yildiz sözünü gerçeklestirmek için transferini düsündügü Ricardinho ile prensipte anlasmaya varildigi ileri sürüldü. Brezilya?nin Corinthians takiminda forma giyen 30 yasindaki yildiz oyuncu ile baska bir kulübe imza atmamasi için ön protokol yapildigi iddia edildi. Fenerbahçe?nin eski yildizi Okocha?nin da ismi gündemdeki sicakligini koruyor. 33 yasindaki yildiza Türk statüsünde oynayacak olmasi nedeniyle sicak bakiliyor.

KESKE BU HABER DOGRU OLSA OKOCHA YABANCI DEGIL

DIYE DÜSÜNÜYORUMYABANCI SAYILACAKSA GELMESIN

RICARDINHO STEPANOV YATTARA GERIYE KALIR 3 FUTBOLCU

BIRI MUTLAKA FORVETE BIRIDE ORTASAHAYA DIGERI YA DEFANSA YADA YINE FORVETE OLMALI

szymek i ne çabuk gözden çikarttiniz szymek bu takimdan en son gönderilecek oyunculardan biridir
                              SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                              CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi

İlk olarak diskus tarafından gönderildi
                                lee ye verdigimiz oynama firsati kadar firsati bir genc oyuncuya verseydik simdi elimizde muhtemelen iyi bir turk futbolcu olurdu.lee nin kapasitesi bu kadar o kapasite bize yetmiyor.

O firsati genç bir Türk oyuncuya verseydik elimizde muhtemelen bir Türk futbolcu falan olmazdi. Çünkü birkaç maç sonra taraftarimiz yedi sülalesinin hatirini sorarak, yaptigi ilk pas hatasinda bir güzel küfürü basip yuhalayarakl çoktan kendisini infaz etmis olurdu.

Bu arada bir kasik suda bogmaya kalktigimiz adamlari niyeAvrupa'nin büyük klüpleri istiyor. Meselâ hiç begenmedigimiz Lee'yi. Biz de adama demedik laf birakilmiyor Güney Kore Milli Takimi'nin iki Hollandali hocasi da ondan bir türlü vazgeçmiyor. Sonra talip olan takimlar da ayri muamma. Anderlecht vs. Tövbe! Bizim taraftar mi futbolu bilmiyor yoksa bu Avrupalilar mi?

Yorum sizin.
                                yazdigin ilk üc satira tamamiyla katiliyorum malesef bizim taraftar böyle yapiyor.mehmet yilmaz,tayfun cora bunlar örnektir,elimize ne geciyorsa maca baslamadan kendi futbolcumuza kötü davranarak.ama lee trabzonda oynadigi sürede vasati bir kac mac disinda gecemedi,bir kac macta cok kötü oynadi,tamam disziplinli olarak calisiyor ama bir yabanci futbolcu olarak fazla bir sey verdigini görmedim ben.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X