Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aha da çatladim. Gözünüz aydin yönetim. Sonunda çatlattiniz beni!!
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak madheart17 tarafından gönderildi
      fenerde dün tümerle ilgilenmiyoruz demisti belli olmaz bu isler ama nasilsa biz sözlesmesi devam eden oyuncumuza teklif yapilinca kiziyoruz yönetiminde önce besiktasla anlasmasi lazim
      anlasmak için önce görüsmek lazim arkadasim.bizimkiler ilgilenmiyorlarmis bile.çok merak ediyorum yönetim kimle ilgileniyor.3. ligleri mi tariyorlar acaba haftalardir...

Yorum

• avrupadaki arklara das erste kanli cek-costa rika ve polonya-colombiya maclarini bölüm bölüm gösteriyor szimek de oynuyo ilk yari 1-0 yeniliyorpolonya
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak fincher_se7en tarafından gönderildi
          İlk olarak madheart17 tarafından gönderildi
          fenerde dün tümerle ilgilenmiyoruz demisti belli olmaz bu isler ama nasilsa biz sözlesmesi devam eden oyuncumuza teklif yapilinca kiziyoruz yönetiminde önce besiktasla anlasmasi lazim
          anlasmak için önce görüsmek lazim arkadasim.bizimkiler ilgilenmiyorlarmis bile.çok merak ediyorum yönetim kimle ilgileniyor.3. ligleri mi tariyorlar acaba haftalardir...

yazdigim gibi fenerde tümerle ilgilenmiyordu sözde burda yönetimi savunacak halim yok daha teknik direktör bulamadilar ama insallah gerçekten herkesin kabul edebilecegi bir isim gelir takimin basina
          SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
          CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• valla trabzondaki arklar bu yönetimi protesto etmedigi sürece onlar fatihide szymekide satar adamda almaz bunlar para vermeye degil yemeye gelmisler uyaqnin kardesler
            her daim trabzonspor

Yorum

• İlk olarak madheart17 tarafından gönderildi

İlk olarak fincher_se7en tarafından gönderildi
              İlk olarak madheart17 tarafından gönderildi

yazdigim gibi fenerde tümerle ilgilenmiyordu sözde burda yönetimi savunacak halim yok daha teknik direktör bulamadilar ama insallah gerçekten herkesin kabul edebilecegi bir isim gelir takimin basina
              biz ilgilenmiyoruz dedik mi ilgilenmiyoruz demektir.nerde bizde öyle sag gösterip sol vuracak yönetim,ben göremiyorum...

Yorum

• Biri bir $ey yazar öteki tam tersini yazar, bu kadar gereksiz $eylerle ugra$maya nasil zaman buluyorlar? Manyagin biri gazeteye uydurma bir $ey yazar, ya allah deyip milleet yorum eklemeye ba$lar. Fatihi sata sata bitiremedik. Dünyada ba$ka ilgilenecek bir $ey kalmadi mi arkada$lar.
                insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• yönetim istifa siz en iyi bunu becerirsiniz

Yorum

• kabak tadi vermeye baslai bu transfer ve hoca sorunu!

iki hafta once pazartesi bitiriyorlardi hoca isini ama hala bir adim ilerleme yok!alacagimiz oyuncularimiz ise neredeyse yeni takimlariyla kampa katilacaklar! anlayabilmis degilim yönetimin mantigini! fatih gitmek istiyor kimse cikip akilli iki laf edemiyor! konusma özürli serdar balinin yaptigi aciklamalara muhtac kalmisiz! basin her gun bir baska yildizimizi ya avrupaya ya da istanbula pazarliyor! genc kalecimiz brezilyada tatil yaparken ou gonderiyor!

baskan divan kurulu toplantisina katilmayip orada yapmasi gereken aciklamalari basin yoluyla veriyor! yönetimde catlaklar oldugu acik ancak yonetimin kendisi bu durumu ortbas etmeye calisiyor! taraftar pit pazarina nur yagmiscasina ziya dogan diyor baska bir sey demiyor!

sozde brezilyadan cok unlu bir oyuncu getirecekmisiz!

simdi avrupada polen costa rica macini seyredenler eminim hemen jeffersonun yeirne costa ricanin kalecisini almamiz gerektigini belirten tuhaf yazilar yazacaklar! ve emin olun sayfaya girmek istemiyorum artik cünkü biliyorum ki burada sadece sinirlerimiz gerilecek! arkadaslarin gece nöbetleri yine baslamis! ama bu kez brezilya seferi yok ki gece saat farkindan dolayi yeni bir haber alalim!

Yorum

• IÇ TRANSFERDE FATIH'I ALMAK ISTIYORUZ"

Transfer çalismalarinin sürdügünü belirten Özdemir, "Iç transferi bitirdik. Bugün de geçen sezon Besiktas'ta forma giyen ve bize karsi oynadigi maçlarda etkili futbolu ile dikkat çeken Tümer'i kadromuza kattik. Bu transferde art niyet ve Nobre'ye karsi misilleme söz konusu degildir. Gelecek sezon 100. yilimizda güçlü bir kadro kurmak istiyoruz. Tümer'de Türkiye'nin son yillarda yetistirdigi en önamli futbolculardan biridir. Iç transferde gündemimizin ilk sirasinda Fatih Tekke var. Fatih Tekke'yi almak istiyoruz. Bu konuda Trabzonspor Baskani Nuri Albayrak ile görüstük. Önümüzdeki günlerde bu transferi de netlige kazandiracagiz.

Simdi Yönetime Soruyorum. Yada Soruyoruz.. Gerci Muhattap Bile Olamiyoruz Ya Neyse..

SAgda Solda "Fatihe Türkiye Yasak " , " Türkiye'de Bir Takima Satmayacagiz " Gibi Beyanatlar Veriyorusunuz.. Bunlari Medyada KOnusacaginiza Neden Fenerbahce Yönetimine " RED ! " CevabiniVermiyorsunuz ?? Madem Fatih KOnusunda Kararlariniz Kesin Neden Hala Fenerbahce Cevap Bekliyoruz Diyor ? Neyi Bekliyolar ?

Fatih Feneri Istesede Istemese de Siz 7,5 Milyon DolarUgruna Fatihi Satmak Icin Nabiz Ölcüp Zemin Hazirliyorsunuz !

Zaten Agzinizdan Duydugumuz " Trabzonspor'un Menfaatleri Söz Konusu Oldugunda Traftarimizin Tepki Verecegini Sanmiyorum , Neden Tepki Versinler ki ... " Söylemlerinizden de Bu Anlamlar Cikiyor.

Fatihin Aklinda Yoksa Bile Para Ugruna Fatihi Pazarlamaya Calisan Yönetime de , Fatih'ten Gelecek Parayla Alinan Yildiza da Lanet Olsun.Edited by: lazmania

Yorum

• İlk olarak lazmania tarafından gönderildi
                        IÇ TRANSFERDE FATIH'I ALMAK ISTIYORUZ"

Transfer çalismalarinin sürdügünü belirten Özdemir, "Iç transferi bitirdik. Bugün de geçen sezon Besiktas'ta forma giyen ve bize karsi oynadigi maçlarda etkili futbolu ile dikkat çeken Tümer'i kadromuza kattik. Bu transferde art niyet ve Nobre'ye karsi misilleme söz konusu degildir. Gelecek sezon 100. yilimizda güçlü bir kadro kurmak istiyoruz. Tümer'de Türkiye'nin son yillarda yetistirdigi en önamli futbolculardan biridir. Iç transferde gündemimizin ilk sirasinda Fatih Tekke var. Fatih Tekke'yi almak istiyoruz. Bu konuda Trabzonspor Baskani Nuri Albayrak ile görüstük. Önümüzdeki günlerde bu transferi de netlige kazandiracagiz.

Simdi Yönetime Soruyorum. Yada Soruyoruz.. Gerci Muhattap Bile Olamiyoruz Ya Neyse..

SAgda Solda "Fatihe Türkiye Yasak " , " Türkiye'de Bir Takima Satmayacagiz " Gibi Beyanatlar Veriyorusunuz.. Bunlari Medyada KOnusacaginiza Neden Fenerbahce Yönetimine " RED ! " CevabiniVermiyorsunuz ?? Madem Fatih KOnusunda Kararlariniz Kesin Neden Hala Fenerbahce Cevap Bekliyoruz Diyor ? Neyi Bekliyolar ?

Fatih Feneri Istesede Istemese de Siz 7,5 Milyon DolarUgruna Fatihi Satmak Icin Nabiz Ölcüp Zemin Hazirliyorsunuz !

Zaten Agzinizdan Duydugumuz " Trabzonspor'un Menfaatleri Söz Konusu Oldugunda Traftarimizin Tepki Verecegini Sanmiyorum , Neden Tepki Versinler ki ... " Söylemlerinizden de Bu Anlamlar Cikiyor.

Fatihin Aklinda Yoksa Bile Para Ugruna Fatihi Pazarlamaya Calisan Yönetime de , Fatih'ten Gelecek Parayla Alinan Yildiza da Lanet Olsun.

Check Five aynen katiliyorum[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                        Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• polonya kaleden kaleye gol yedi berbat oynuyorlar kendi taraftarlarindan yuhlaniyorlar böyle polonya oynasin szimeki kimse almaz szimek iyi oynamasina ramen yani takim ark.larina göre iyi oynuyor ama gelen sezon bizde böyle oyniyacaksa hic gelmesin hemen satilsin

Ünal Karaman

Yorum

• arkadaslar yavas fatih türkiyede kimseye itmeyecegim demedi mi fener de alsa alsa fatihin sag t...sagini alir. bu dönemde tönetime istifa diyen arkadasa da bir sey demiyorum. hoca yok diye aglarken bir de yönetimsiz kalacagiz.
                            Sevdim Seni Bir Kere
                            Baskasini Sevemem
                            Deli diyorlar bana
                            Desinler degisemem

Yorum

• Fatih son noktayi koydu: "Fener'e gitmiyorum"

Trabzonspor yilan hikayesine dönen teknik direktör arayislarina 2 gün içinde son vermek istiyor. Gümdemdeki son yabanci Huub Steveens' dan haber bekleyen bordo mavililer, olumsuzluk durumunda Ersun Yanal ile anlasacak.

YABANCI DEFTERI KAPANACAK

Vahid Halilhodziç' in takimdan ayrilmasiyla birlikte baslayan teknik direktör arayislari için birçok yabanci isimle görüsen ancak çesitli nedenlerden dolayi olumsuz yanit alan Trabzonspor yönetimi, bu konuda son hamlesini yaparak Hollandali Huub Steveens' e teklif götürdü. Shalke 04' ün eski hocasi Steveens' dan son kararini vermesini bekleyen yönetim olumsuz yanit durumunda yurt disi arayislarina son noktayi koyacak ve yurt içine yönelecek. Bu konuda ise en güçlü aday ise Ersun Yanal. Yönetim, Yanal konusunda girisimlerini araliksiz sürdürürken alternatif isimleride gündeminde tutuyor. Trabzonspor' un eski yöneticileri ise, takimin basinda Ziya Dogan' i görmek istiyor.

HAZIRAN' DA HOCAMIZ BELLI OLACAK

Trabzonspor Asbaskani Hasim Sayitoglu, teknik direktör arayislarini son asamaya getirdiklerini belirterek, "Arayislarimiz büyük bir hizla devam ediyor. Birkaç isimle görüsmelerimizi son asamaya getirdik. Bu konuda tam yetki verdigimiz baskanimiz 2 gün içinde büyük ihtimalle yeni hocamizin ismini açiklayacak. Ondan sonra teknik direktörümüzün belirleyecegi isimlere göre transfer çalismalarina baslayacagiz. Ayrica gündemi sürekli mesgul eden Fatih Tekke konusunda ayni kararliliktayiz. Fatih Tekke' yi yurt içine vermeyecegiz. Herkesin içi rahat olsun" dedi.

RICARDINHO ILE PRENSIPTE ANLASILDI

Trabzonspor Baskani Nuri Albayrak, Brezilyali oyuncu Ricardinho' nun transferinde sorun olmadigini söyledi. Brezilyali oyuncu ve menajeri ile yaptiklari görüsmede her konuda anlasmaya vardiklarini söyleyen Baskan Nuri Albayrak, "Seçim öncesi verdigimiz yildiz sözünü gerçeklestirecegiz. Bu konuda Ricardinho ile prensip anlasmasina vardik. Dünya Kupasi maçlarindan sonra herhangi bir aksilik olmazsa sözlesme imzalayacagiz. Ricardinho' dan kupada üstün bir performans bekliyoruz. Ancak bu performansin kendisine yeni talipler çikartmasini istemiyoruz" dedi.

FATIH TRANSFERI KONUSUNDA SON NOKTAYI KOYDU: FENER' E GITMIYORUM

Trabzonspor' un yildiz futbolcusu Fatih Tekke, son günlerde adinin Fenerbahçe ile anilmasina çok sasirdigini belirterek, "Ben Trabzonspor Kaptan' i Fatih Tekke' yim. Kesinlikle yurt içinde bir takimda forma giymeyi düsünmüyorum. Avrupa' ya giderek Trabzon' u en iyi sekilde temsil etmek istiyorum. Bu düsüncemi yönetim kurulumuza aktardim. Ayrica Trabzonspor' la bir yillik sözlesmem var. Onlarin verecegi karar da çok önemli" diye konustu.

CORDOBA ILE ILGILENMIYORUZ

Trabzonspor' a transferi gündemde olan kaleci Oscar Cordoba için yönetimden açiklama geldi. Basin sözcüsü Zeyyat Kafkas, "Cordoba ile kesinlikle ilgilenmiyoruz. Sadece o bizi bir kere arayip Trabzonspor' a gelmeyi çok istedigini söyledi. Bizde olumsuz cevap verdik. Onun disinda baska bir gelisme yok" açiklamasinda bulundu. Kafkas ayrica Besiktas' dan Ibrahim Akin ile her konuda anlastiklarini ve transferin gerçeklesmesi için siyah - beyazli ekibin teknik direktörü Jean Tigana' dan cevap beklediklerini ifade etti.

yaf biraz e mail yagmuruna tutalim yöntimi görsünler neye tepki veripneye vermiyecegimizi kaptan istemedigini sik sik dedi artik bu boklugun arkasinda yönetim oldugu belli oldu fatihi fenere satani bizd satariz bu böyle bilinsin bmn yöneticileri nerde bmn adina bir e mail yazip yollayin artik 10000 ts taraftarinin düsüncesini anlatin sunlara

Ünal Karaman

Yorum

• Avrupa $ampiyonasina ilk katildigimizda son maci oynarken, bize gol atan oyuncuyu Alpay dü$ürmeyince golü yedik, ve ALPAY CENDILMENLiK ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ.
                                Dünya 3. sü oldugumuz mactan sonra, bizim futbolcular Koreli futbolculari ellerinden kaptiklari gibi seyirciyi selamlamaya ko$tular, koreliler bu i$e $a$irsalarda ses cikaramadilar.
                                2006 Dünya kupasina katilamayinca, rakip takima dünyayi dar ettik, neticesinde cezayi yedik, seyircisiz ve tarafsiz sahada oynayacagiz. Bu günlerde Almanyada hazirlik maclari oynuyoruz, seyirci eline ne gecirirse sahaya atiyor, anons yapiliyor lütfen sahaya yabanci madde atmayin, bu seferde bayraklarla sahaya atliyor seyirciler. Bunlari gördükten sonra futbolu rezil ettigimize inaniyorum. Futboldaki hic bir $eyimiz samimi deyil.

insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X