Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• DOĞAN'IN İMHA PLANI

TRABZONSPOR Teknik Direktörü Ziya Doğan Beşiktaş’a karşı takımının zafer planını hazırladı.

Doğan, Trabzonspor da bu sezon çıktığı üç Derbi maçtan ikisini kazandı birini kaybetti.Bu maçlarda rakibe göre taktiksel bir oyun anlayışı uygulatan Doğan özellikle Beşiktaş’ın orta alandaki pas yüzdesini kırmak istiyor.Brezilyalı oyuncuların çoğunlukta olduğu Siyah-Beyazlı takımda Doğan yeni bir zafere daha imza atmak istiyor.
    .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Cengiz Tokgöz bey hala geceye davet edilmeyişinde kaldı galiba
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Cengiz Tokgöz bey hala geceye davet edilmeyişinde kaldı galiba
        iyi yakaladin bende sirf o yuzden koydum buraya yazisini....

Yorum

• Nazara önlem!
          Uzun bir sakatlık döneminin ardından sahalara muhteşem bir dönüş yapan Yattara, kulüp binasındaki dev nazarlık önünde fotoğraf çektirip, Beşiktaş’ı yeneceklerini söyledi. Artık kendisine nazar değmeyeceğine inandığını belirten Yattara, “Bu sene benim adıma kötü geçti diyebilirim. Uzun bir sakatlık dönemim oldu ama şimdi çok iyiyim. Artık bana nazar değmeyeceğine inanıyorum. Batıl inançları olan bir insanım. Bu nazarlığın beni koruyacağına inanıyorum. Beşiktaş Konya’ya mağlup oldu. Biz de iki hafta üst üste kazandık. Çıkışımızı devam ettirip ligde ilk ikiye ulaşmayı amaçlıyoruz. Bu gücümüz var” dedi.

Beşiktaş-G.Saray 3 Mart’ta

Ligde önümüzdeki haftanın programı belli oldu. Beşiktaş-G.Saray derbisi 3 Mart Cumartesi günü oynanacak . Program şöyle:

2 Mart Cuma

20.00 Bursa-Antalya (Atatürk)

3 Mart Cumartesi

14.00 Kayseri-Ç.Rize (Atatürk)

14.00 Denizli-A.Gücü (Atatürk)

19.00 Beşiktaş-G.Saray (İnönü)

4 Mart Pazar

14.00 V.Manisa-G.Birliği (19 Mayıs)

14.00 Ankara-Sakarya (ASAŞ)

14.00 G.Antep-KErciyes (K.Ocak)

15.00 Konya-Trabzon (Atatürk)

19.00 F.Bahçe-Sivas (Ş.Saracoğlu)

Yorum

• Ziya Doğan: "Herşey yeni başlıyor"

"Sezon başında göreve gelseydim daha başarılı olurdum" diyen, teknik direktör Ziya Doğan, "Devre arası eksikleri giderdiklerini, şimdi göreve sezon başı başlamış gibi rahat olduğunu söyledi
            Doğan, takımın yavaş yavaş oturmaya başladığını belirterek, "Her teknik adam sezon başı kurduğu takımla daha başarılı olur. Ben Trabzonspor'a sezon başı gelseydim daha başarılı olacağımı düşünüyorum.

Ama devre arası yaptığımız hazırlık kampında, eksiklerimizi giderdik ve takım şimdi benim istediğim seviyeye geldi. Şu anda her mevkide en az oynayan kadar kaliteli bir yedeği var. Ben bu futbolculara yedek olarak da bakmıyorum. Onlar benim için her zaman göreve hazır bir asker" diye konuştu.
            HASAN'IN FORMA ÖZLEMİ
            Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdüren Hasan, yeşil sahalara döneceği günü iple çekiyor. Geçtiğimiz günlerde imzaladığı sözleşme ile kendisini üç yıllığına daha Trabzonspor'a bağlayan imzayı atan tecrübeli futbolcu, bir an önce eski sağlığına kavuşup sahalara dönmek istediğini söyledi.

Hasan, takımın son haftalarda aldığı başarılı sonuçların kendisini fazlası ile mutlu ettiğini ifade ederek, "Bende bu kazanan takımın içerisinde kendime yer açmak istiyorum. Bu çok zor olacak ancak çok çalışıp özlediğim formayı tekrar giymek istiyorum" dedi.
            UFUKHAN GÖREVE HAZIR
            Ligin ikinci yarısında forma giyme şansı bulan ancak deplasmanda oynanan Vestel Manisaspor maçında yaşadığı hafif sakatlık yüzünden formayı kaptıran genç futbolu, kendine tekrar 11' de yer açmak istiyor. Denizlispor maçında 18' lik kadroya dahi giremeyen genç futbolcu Teknik Direktör Ziya Doğan'ın gözüne girebilmek için çok çalışıyor.

Ziya Doğan ise son düzenlediği basın toplantısında Ufukhan için, "Çok yetenekli ve çok çalışıyor. Ama kadrodaki herkes çok iyi. Sırası gelince ondan da faydalanacağım" demişti.
            FUTBOLCULARDA İMAJ YARIŞI
            Trabzonsporlu bazı futbolcular haftada bir değiştikleri imajları ile dikkat çekiyor. Ömer Rıza'nın başını çektiği grupta Musampa, Stepanov ve Jefferson yer alıyor. Gökdeniz ve Hüseyin gibi futbolcular ise saç şekilleri ile hiç oynamıyorlar.

Son bir ay içerisinde üç kez imaj değiştiren Ömer Rıza ise, son kıvırcık saç stili ile ilgi odağı oluyor. Musampa uzun örgülü saçları ile göze batarken, Jefferson kısa ilginç kesim saçı ile dikkat çekiyor.
            GÖZLER TÜRKİYE KUPASI'NDA
            Ligde umduğunu bulamayan ve orta sıralarda mücadele eden Trabzonspor'da, teknik heyet ve futbolcular hedefi Türkiye Kupası olarak belirledi. Bordo mavili ekipte teknik direktör Ziya Doğan, bu sezonki en büyük hedeflerinin Türkiye Kupasını almak olduğunu vurgulayarak, "Ne yapıp edip bu kupayı Trabzon'a getirmek istiyoruz" dedi.

Futbolculardan Umut, Yattara ve Erdinç ise ligi bitirebilecekleri en iyi yerde bitirmek istediklerini belirterek, "Türkiye kupasını almak bizim en büyük hedefimiz. Bunun için çok istekliyiz ve çok çalışacağız" dediler.

24
            2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Trabzon Beşikta'ı Yener Ama24 Şubat 2007

10:54Cevat Ocak, “Trabzon Beşiktaş’ı Yener, ama…hakemler ve Ziya Hoca adil olursa” başlıklı yazısını kaleme aldı. Trabzon Beşikta'ı Yener Ama
              İlkhaber Gazetesi köşe yazarlarından Cevat Ocak, “Trabzon Beşiktaş’ı Yener, ama…” başlıklı yazısını köşesinde kaleme aldı.

Ocak, Trabzon Beşiktaş’ı yener ama diyerek devamını şöyle getirdi: “Hakemler ve Ziya Hoca adil olursa”

İşte Ocak’ın yazısı:

"Benim sezon başından beri bir iddiam vardı.. Trabzonspor’un en rahat yenebileceği takım Beşiktaştır..Bunu sezonun ilk yarısındaki maç öncesi de belirtmiş ve “Trabzon Beşiktaş’ı bombalar” diye başlık atmıştım..O dönem, Trabzonspor’un en kötü, Beşiktaş’ın da en iyi dönemi idi..Bugün o dönemin tam tersi Trabzonspor iyi, Beşiktaş kötü durumda..

Beşiktaş iyi oynuyor görünüyor ama defans zaaflarıyla kolay gol yiyor ve zor gol atıyor..Bekleri tam Yattaralık.. Bu maçta onların halini gerçekten merak ediyorum. Gününde bir Yattara onları yatırıp kaldırır..
              Defansının en sert adamı Gökhan Zan’ın sakatlanması Umut, Gökdeniz, Ceyhun ve Yattara için çok önemli..Bu futbolcular önceki maçlardaki gibi bencilliğe kaçarlarsa işte o zaman durum kötü olur.

Bu maçta daha iyi top kullanma özellikleri olan Delgado ve Ricardinho ile orta saha üstünlüğü her ne kadar Beşiktaş da olacaksa da Bordo Mavililer arkada bulacakları boş alanlarla çok rahat sonuca giderler.. İşte bu noktada Gökdeniz ve Ceyhun’a büyük iş düşüyor. Onların form durumlarının yanısıra bencillikleri de önemli rol oynayacaktır.

Trabzonspor’un orta sahasındaki Hüseyin-Ayman ikilisi her ne kadar top yapamasa da savaşçı özellikleriyle rakiplerinin önüne geçebilirler.
              Tabi ki ziya hocanın sahaya süreceği kadro yapısı da maç için ayrı bir önem taşıyor.. Borda Mavililer, ligin ilk yarısında Beşiktaş ve Galatasaray’ı yenerken, rakip sahada genellikle dört oyuncu bulundurmuştu. Bu demektir ki, rakip defansıyla, hatta ön liberolarıyla senin üzerine gelemez. Böyle bir oyun anlayışında Beşiktaş’ın defansı hata yapmaya meyilli..Defansın üzerine üzerine oynandığı zaman Trabzonspor rahat pozisyonlar bulacaktır.

Benim bu maçta Beşiktaş’dan çok hakemlerden korkum var. Her maçta Trabzonspor’un aleyhine kararlar veren hakemlerin bu maçta da görev başında olacakları endişesini taşıyorum..Çünkü, bu sezon Fenerbahçe’ye karşı Beşiktaş’a “Yürü ya kulum” deniliyor. Orta hakem Selçuk Dereli’nin de ne zaman ne yapacağı hiç belli olmaz. Ters kararların hakemidir.

Sonuç;
              Trabzon yener ama hakemler ve Ziya hoca adil olursa...!"

Cevat Ocak / İlkhaber

Yorum

• XXXXX XXXXX

İzinsiz site reklamı yapmak kesinlikle yasaktır!..
                En son Kaya tarafından düzenlendi; 25.02.2007, 11:37.

Yorum

• Trabzonspor:
                  Tolga
                  Musa
                  Erdinç
                  Risp
                  Celaleddin
                  Hüseyin
                  Ayman
                  Ceyhun
                  Gökdeniz
                  Yattara
                  Umut
                  Beşiktaş:

Runje
                  İ.Üzülmez
                  Baki
                  İ.Toraman
                  A.Tandoğan
                  Ricardinho
                  Serdar
                  Koray
                  Delgado
                  Bobo
                  Nobre

Yorum

• Trabzonspor-Beşiktaş maçı nasıl sonuçlanır?

Trabzonspor kazanır:
                    %48
                    Beşiktaş kazanır:
                    %39
                    Berabere biter:
                    %13

Yorum

• Bugün 24 Subat Trabzonun Kurtulus Günü ! Kutlarim ...

Türkiyeyi yildiz yapan 10 Neden

Türkiye bölgesel ve küresel bir güc

Ortaasya ve Ortadoğu'daki 200 milyon tüketiciye 1,5 saatlik mesafede olan Türkiye uluslararası sermayenin yatırım için sıraya girmesinin en büyük nedeni olarak görülüyor. Türkiye'nin geleceğine yatırım yapan global şirketler bu bölgeleri de Türkiye'den yönetmek istiyor. Global ekonomide 1 trilyon dolarlık sermayeyi yöneten uluslararası şirketlerin üst düzey yöneticileri Türkiye'de yatırım imkanlarını görüşmek için YASED'in öncülüğünde İstanbul'da biraraya geldiler.

Uluslararası sermayenin üst düzey yöneticileri yatırım için neden Türkiye'yi seçtiklerini Yabancı Sermaye Derneği YASED'in İstanbul'da düzenlediği ve 2 gün boyunca sıraladılar. Türkiye'nin Ortaasya ve Ortadoğu ülkelerine olan yakınlığı, AB'nin kapısında oluşu, genç ve kaliteli insan kaynaklarına sahip olması, yabancı sermayeyi çeken en önemli nedenler olarak öne çıkıyor. CEO'ların vurguladıkları ortak noktalardan biri de Türkiye'nin dışarıda kendisini iyi anlatamaması oldu.

YÖNETİM TÜRKİYE'DEN
                      Türkiye'nin coğrafi konumundan faydalanmak isteyen birçok global şirket Ortaasya ve Ortadoğu ülkelerindeki yatırımlarını halen Türkiye'den yönetiyorlar. 79 ülkedeki yatırımlarının operasyon merkezini Türkiye olarak belirleyen Microsoft'un Türkiye biriminin başında da Çağlayan Arıkan adlı Türk yöneticisi var. Ahmet Bozer ile Muhtar Kent'in tepe yöneticiliğini yaptığı Coca Cola firmasının dünyadaki 6 merkezden biri Türkiye. Bu yıl Türkiye'de 100 milyon YTL yatırım yapacak olan dünya devi Unilever 8 ülkede operasyonları Türkiye'den yönetiyor. 23 marka pazarlayan ve bölgesel üretim yapan Procter Gamble, 10 ülkeyi buradan yönetiyor.den fazla ürün pazarlayan BASF AG, Türkiye'den Ortadoğu ve Kuzey Afrika'daki 18 ülkeyi yönetiyor.

Türkiye neden yatırım için cazip ülke?
                      Ekonomik ve siyasi istikrar
                      Ortadoğu, Ortaasya'ya 1,5 saat
                      Avrupa'nın kilit ve yükselen pazarı
                      Kalifiye yönetici eleman çokluğu
                      Kaliteli personelde dünyada 8'inci
                      Kaliteli ürün üretme imkanı
                      Dünyanın 17'inci, AB'nin 7. büyük ekonomisi
                      AB'ye göre işçi maliyeti hala ucuz
                      Nüfusunun yüzde 50'si 25 yaşın altında
                      AB üyesi olma yolunda

24.02.2007 ( Yasar Süngünün haberi)

Hemen hemen tüm güncel gazete bassayfalarini göz önünde bulundurmak icin http://www.netgazete.com/papers/all.asp ( netgazete.com`un hizmetidir, her gün güncellestirilir )

Son Bjk Macinin golleri (2-3)

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan: "Herşey Yeni Başlıyor"

"Sezon Başında Göreve Gelseydim Daha Başarılı Olurdum" Diyen, Teknik Direktör Dogan, "Devre Arası Eksikleri Giderdiklerini, Şimdi Göreve Sezon Başı Başlamış Gibi Rahat Olduğunu Söyledi

"Sezon başında göreve gelseydim daha başarılı olurdum" diyen, teknik direktör ZD, "Devre arası eksikleri giderdiklerini, şimdi göreve sezon başı başlamış gibi rahat olduğunu söyledi

Doğan, takımın yavaş yavaş oturmaya başladığını belirterek, "Her teknik adam sezon başı kurduğu takımla daha başarılı olur. Ben Trabzonspor'a sezon başı gelseydim daha başarılı olacağımı düşünüyorum. Ama devre arası yaptığımız hazırlık kampında, eksiklerimizi giderdik ve takım şimdi benim istediğim seviyeye geldi. Şu anda her mevkide en az oynayan kadar kaliteli bir yedeği var. Ben bu futbolculara yedek olarak da bakmıyorum. Onlar benim için her zaman göreve hazır bir asker" diye konuştu.

HASAN'IN FORMA ÖZLEMİ

Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdüren Hasan, yeşil sahalara döneceği günü iple çekiyor. Geçtiğimiz günlerde imzaladığı sözleşme ile kendisini üç yıllığına daha Trabzonspor'a bağlayan imzayı atan tecrübeli futbolcu, bir an önce eski sağlığına kavuşup sahalara dönmek istediğini söyledi. Hasan, takımın son haftalarda aldığı başarılı sonuçların kendisini fazlası ile mutlu ettiğini ifade ederek, "Bende bu kazanan takımın içerisinde kendime yer açmak istiyorum. Bu çok zor olacak ancak çok çalışıp özlediğim formayı tekrar giymek istiyorum" dedi.

UFUKHAN GÖREVE HAZIR

Ligin ikinci yarısında forma giyme şansı bulan ancak deplasmanda oynanan Vestel Manisaspor maçında yaşadığı hafif sakatlık yüzünden formayı kaptıran genç futbolu, kendine tekrar 11' de yer açmak istiyor. Denizlispor maçında 18' lik kadroya dahi giremeyen genç futbolcu Teknik Direktör ZD 'ın gözüne girebilmek için çok çalışıyor. ZD ise son düzenlediği basın toplantısında Ufukhan için, "Çok yetenekli ve çok çalışıyor. Ama kadrodaki herkes çok iyi. Sırası gelince ondan da faydalanacağım" demişti.

FUTBOLCULARDA İMAJ YARIŞI

Trabzonsporlu bazı futbolcular haftada bir değiştikleri imajları ile dikkat çekiyor. Ömer Rıza'nın başını çektiği grupta Musampa, Stepanov ve Jefferson yer alıyor. Gökdeniz ve Hüseyin gibi futbolcular ise saç şekilleri ile hiç oynamıyorlar. Son bir ay içerisinde üç kez imaj değiştiren Ömer Rıza ise, son kıvırcık saç stili ile ilgi odağı oluyor. Musampa uzun örgülü saçları ile göze batarken, Jefferson kısa ilginç kesim saçı ile dikkat çekiyor.

GÖZLER TÜRKİYE KUPASI'NDA

Ligde umduğunu bulamayan ve orta sıralarda mücadele eden Trabzonspor'da, teknik heyet ve futbolcular hedefi Türkiye Kupası olarak belirledi. Bordo mavili ekipte teknik direktör ZD, bu sezonki en büyük hedeflerinin Türkiye Kupasını almak olduğunu vurgulayarak, "Ne yapıp edip bu kupayı Trabzon'a getirmek istiyoruz" dedi. Futbolculardan Umut, Yattara ve Erdinç ise ligi bitirebilecekleri en iyi yerde bitirmek istediklerini belirterek, "Türkiye kupasını almak bizim en büyük hedefimiz. Bunun için çok istekliyiz ve çok çalışacağız" dediler.

DHA
                      24 Subat 2007

:meşale2: :meşale2: :meşale2:
                      En son Gürkan tarafından düzenlendi; 24.02.2007, 14:47. Sebep: lig tv görüntüleri silinmiştir.
                      burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• düşmandan kurtuluş günümüz kutku olsun inşallah bu anlamlı günde trabzonumuzda kazanırda iki bayram bir arada yaşarız

Yorum

• düşmandan kurtuluş günümüz kutku olsun inşallah bu anlamlı günde trabzonumuzda kazanırda iki bayram bir arada yaşarız

Yorum

• Yattara sakatlanmış bu gün oynamayacakmış doğru mu arkadaşlar bilen var mı? Hürriyet öyle yazıyor.

Yorum

• İlk olarak sazman34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yattara sakatlanmış bu gün oynamayacakmış doğru mu arkadaşlar bilen var mı? Hürriyet öyle yazıyor.
                              doğru oynamayabilir...

Yorum

• Çok kötü. Bune şanssızlık.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X