Tugay Kerimoğlu gelsin seneye bence başa vizyonlu birisi olduğuna inanıyorum. Mra ya verilen şanslar Tugaya tanınsın . İngiltere tecrubesi yadsınamaz.
Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Yorum
-
Önemli bir eksigi gidermis haciosmanoglu,adamlar tam komedi ya
)
iho istifa.Yorum
-
En son Travelair tarafından düzenlendi; 14.02.2014, 11:09.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?Yorum
-
bülent uygun da aciklama yapmis,paralel yapinin kurbani imis.Onuda ele gecirmek istemisler.Ülkeye bak her tarafindan rezillik fiskiriyor.Suda bir gercek ,Türkiye de her sey olursun ama asla rezil olmazsin.iho istifa.Yorum
-
-
Yorum
-
Genel Menajer ya da ona benzer pozisyonların bizde ne derece işleyeceğinin bilinmezliği bir yana; yakında veda edecek olan yönetimin bu tip bir hamle yapması anlamsız olur.Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.Yorum
-
İbrahim Hacıosmanoğlu; " Bizim tek adayımız Şenol Güneş'tir. Gel Futbolun patronu ol dedim. Efsanemize takımı emanet edeceğiz. "
Trabzonspor TV Facebook sayfasi yazmis
HEP DESTEK TAM DESTEKYorum
-
Vay arkadaş ya...
Ne hallere düştük!
Git gel git gel...
Çocuk oyuncağı mı bu ?
Yazık lan bizlere!HamişYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum