Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
-
Yorum
-
Şenol Güneş çok büyük bir isim. Yani başkanlık koltuğundaki sürenizi uzatmak istiyorsanız çok iyi bir hamle. Sıkıştığınız zaman bileceksiniz ki Şenol Güneş varken kimse kolay kolay yönetime laf çakamayacak. Çünkü çok güzel kalkan olabilir size. "E Şenol Güneş'i getirdik daha ne yapalım!" politikasını izleyebilirsiniz.
MRA sonrasında Şenol Güneş gelirse önümüzdeki sezon sonuna kadar başkanlık koltuğunuz garanti. Çünkü önümüzdeki sezon için de kredi alıyorsunuz. Şenol'u kimse bu sezonun başarısızlığından sorumlu tutamaz. Olur da Şenol gelmez ise içiniz zor. Sezon sonuna kadar gözle görülür bir yüksliş olmazsa o koltuk daha da sallanır.Yorum
-
Aynen.
Şenol Hoca'ya Antep nasıl teklif götürecekmiş? Allahtan Mourinho'ya yapılmayan antep teklifinden dem vurmamışsınız. Yazık olurdu o üzüm gibi saçlarına ,karizmasına!
(bizimkinde yok ya ona yazık olmaz)Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.ComYorum
-
Yorum
-
çok iddialı olmuş lakin asıl sorgulanması gereken gelen hemen hemen her yönetim Şenol güneşi getirmek istiyorsa adam demekki birşeyler başarmış bir şeyler yapmış ki talep ediliyor yoksa Trabzonspor gibi bir klüpte kimse kimseyi babasının hayrına hocalığa getirmez...Yorum
-
Trabzonspor taraftarı Trabzonspor kulübünden büyük diyen kimdi abi gelsin karşıma suratıma tükürsün.Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
yok birakmzar.ne yeniliklere aciklar ne risk alirlar ne de bir planlari var.kendi kiclarini kurtarmak icin senol günese sariliyorlar.cogu kiside kredisi var.ve bir müddete yönetim salvolardan kurtuluyor.yönetim olarak kastim iho.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
"Şenol Güneş teklifi reddetti" haberinden sonra "korktu" ya da "hazır olmayan kadroya gelmez" geyikleri başladı mı?
Kabul etse olacakları tahmin bile edemiyorum zaten.
Hee bir de Antep Sergen'e teklif yapmış, ona yapmamış, bu süper bir kriterdi işte.
En son Mollasalihoğlu tarafından düzenlendi; 14.02.2014, 11:51.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.Yorum
-
Belli ki isteklerimiz kimseye ulaşmıyor yada önemsenmiyor. Şenol Güneş'e büyük saygım ve sevgim var ve eğer şimdi gelirse sadece yönetimin onu önüne kalkan olması için getireceğinden başka bir şeye inanmam. Eğer gelecek ise transferle kafasını karıştırmasına gerek kalmayacağı durum yaratılmalıdır. Sağlam bir scout ekibi kurulup başına da çok iyi ve güvenilir bir isim koyup tamamlanmalıdır. Zira Şenol hoca buna itiraz etmez, ki edecek olsa zamanında Giray Bulak'ı bu görev için kendisi istemezdi..Sadece Trabzonspor..Yorum
-
Millet Şenol Hocadan ne kadar çok nefret ediyormuş yahu...
Bu derecede olduğunu bilmiyordum.. şaşırdım...
Biz Ziya Doğanları, Vahidleri, Samet Aybabaları sevelim...
Şenol Hocayada vuralım...
Bize bu yakışır... Sizde haklısınız.Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )Yorum
-
Muharrem Usta @UstaMuharrem ·12 sa.
5-ŞİKEYLE hukuk mücadelesine sonuna kadar devam.
AMA..
başarısızlıkta buna sığınıp "ŞİKE YÜZÜNDEN" demek
TS'a yapılan en büyük kötülüktür.Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // MevlanaYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum