Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • alper*
    Cezalı Üye
    • 01.03.2008
    • 16851
    • Güney Amerika

Hami Mandıralı.

Başarılı olacağına inanıyorum.

Yorum

• Ahmet Kuru
      • 31.10.2007
      • 8118
      • Bankacı
      • İstanbul

İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi
      Boşuna Şenol Güneşi cilalayıp parlatmaya çalışmayın......

Ne olduğunu ne olmadığını çok iyi biliyoruz.....

Gaziantep hayatında halısahada bile teknik direktörlük yapmamış olan Sergene bile teklif götürürken Şenol Güneşin adı bile geçmedi.....

Hakeze bizim yerel medyadakilerin uydurmaları dışında hiç bir klüpte Şenol Güneşle çalışmak istemedi....

Oysa mevcut 2 maç yenilince hemen bizim gündemimize giriyor....

Allah gecinden versin ölürse heralde klübün kapısına kilit vurucaz başka hiç bir alternatifimiz yok bazı arkadaşlara göre....

Yeter artık bıktım.... Nefret ettirmeye başladılar efsane idi istenmeyen adam oluyor gözümüzde....
      bursaspor ile beşiktaş Şenol Hoca ya teklif yapmıştı. kendisi kabul etmedi sezon başında... vuralım ama öldürmeyelim abi
      Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
      Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Tayfun
        • 05.06.2008
        • 17495
        • Trabzon

Şenol Güneş elini taşın altına sokmaz, herşey güllük gülüstanlıkken bile boyun eğiyordu yönetime çoğu konuda. Şuanki durum zaten berbat bence G.Kore'ye değil Yeni Zelenda'ya kaçabilir...
        .

Yorum

• serdar61
          • 29.05.2004
          • 794
          • denizci - Uzakyol vardiya mühendisi
          • Antalya

urbain breams 80 yaşında kurt hoca

Yorum

• Travelair
            • 09.01.2005
            • 36195
            • İstanbul

İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi
            bursaspor ile beşiktaş Şenol Hoca ya teklif yapmıştı. kendisi kabul etmedi sezon başında... vuralım ama öldürmeyelim abi
            Niye kabul etmedi acaba?
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• CEMEFKER
              • 19.09.2007
              • 6477
              • free
              • Yalova

Senol Güneş'in ruhuna sesleniyorum...

...Kriz Masası alarmı..

....toplanıyoruz....

Discovery cihazımdan gönderildi
              ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Travelair
                • 09.01.2005
                • 36195
                • İstanbul

Şu an teknik direktör arıyor mudur başgan?
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Faik Yılmaz
                  Trabzonspor Kongre Üyesi
                  • 01.09.2004
                  • 26228
                  • Trabzon

Şenol Güneş belediye başkanlığına aday olsun.....vallahi ilk oyu benden....

en azıdan bir 4-5 sene kurtuluruz teknik direktörlüğünden....
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Doğan Keskin
                    • 21.05.2013
                    • 2057
                    • Ordu

takımı değil artık şenol hocayı düşünüyorum bırakın adam rahat etsin artık...
                    Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• B61
                      • 16.07.2010
                      • 13037
                      • İstanbul

İlk olarak serdar61 tarafından gönderildi
                      urbain breams 80 yaşında kurt hoca
                      Mazallah adamın ölüm sebebi oluruz...
                      And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Ahmet Kuru
                        • 31.10.2007
                        • 8118
                        • Bankacı
                        • İstanbul

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
                        Niye kabul etmedi acaba?
                        Bilmiyorum, Siz biliyormusunuz?
                        Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                        Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Courage
                          • 05.11.2012
                          • 8915
                          • Memur
                          • İstanbul

Her şeyi Drogba başlattı

Trabzonspor, Ünal Karaman ile futbolu profesyonelleştirdi, Mustafa Akçay ile de öze dönüş yaptı. Malouda ve Bosingwa'nın transferi camiayı heyecanlandırdı ancak bu iki isim hocanın ayrılış sürecine katkı sağladı

Trabzonspor'da teknik direktör Mustafa Akçay'ın istifasından sonra camiada kararsızlık ve karamsarlık halen devam ediyor. Yönetim içinde yaşanan çalkantılar, sezon başında Ünal Karaman'ın sportif direktör olmasıyla profesyonellik adına adım atılan bordo-mavililerde bu yapı sezon başında yine Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu tarafından yıkılırken, bir ölçüde sonun başlangıcına adım atıldı. Peki Akçay'ın istifaya getiren süreç nasıl başladı ve nasıl gelişti?

DROGBA'NIN ZİYARETİ
                          Beşiktaş maçı için İstanbul'a giden Trabzonspor'un kampını sürpriz bir isim ziyaret etti. Bordo-mavililerin kampını ziyaret eden Drogba'nın Malouda ile görüşmesine Mustafa Akçay'ın sadece 15 dakika izin vermesi, büyük sorun oldu. Malouda, konuyu Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na iletti; Başkan da Akçay'ı arayarak Drogba gibi bir isimin kampı ziyaret etmesinin olumlu olduğunu ve istediği kadar kalabileceğini söyledi. Hocanın otoritesi, yabancı bir oyuncuya karşı bir kalemde yok edildi.

YEDEK KALDI, KIYMETE BİNDİ

Başkan Hacıosmanoğlu'nun bu isteğine karşı gelmeyen Akçay, bir sonraki hafta Çaykur Rize maçında Malouda'yı yedek soyundurdu. 70'te oyuna giren Malouda, attığı golle takımına maçı 2-1 kazandırırken, soyunma odasının kapılarını tekmeleyerek, 15 dakikalık futbolcu olmadığından yakındı. Fransız yıldızın takımdan ayrılmayı kafasına koyması sonrası devreye Başkan girdi; olayı yumuşattı. Malouda onbirin değişmez ismi oldu. Aynı maçta taraftarların tepki gösterdiği Volkan ağlayarak oyundan çıktı. Akçay oyuncusuna arka çıktı, Başkan kadro dışı bıraktı.

BAŞKAN'DAN KAÇAN KAÇANA
                          Sezonun 2.haftasında Başkan'a karşı iki farklı mağlup duruma düşen Akçay, lig maçlarının istikrarsızlığının gölgesinde Avrupa Ligi'ndeki başarısının bile sevincini yaşayamadı.
                          Bu arada yetkileri kısıtlandı diye Ünal Karaman istifa etti ve Karaman'ın yerine Hacıosmanoğlu'nun seçimden sonra kulüpte herhangi bir ünvanı olmayan Serhat Altıncı getirildi.

MALOUDA NE DERSE O OLDU
                          Başkan'ın tavrı sonrası Mustafa Akçay konusunda eli güçlenen Malouda, bir zaman sonra kadro kurar oldu. Malouda, daha verimli olacağı gerekçesiyle Zokora'nın kadroda tercih edilmesini istedi; Zokora o hafta forma giydi. Bamba'nın daha tecrübeli olduğu yine Malouda'nın fikriydi. Bamba, aynı hafta Apollon Limassol maçında sahadaydı.

ALPER BOĞUŞLU DAYANAMADI
                          Milli takım maçları nedeniyle verilen arada Malouda arkadaşlarının aksine 10 gün izin yaptı. Hacıosmanoğlu, kaleci antrenörü Alpar Boğuşlu üzerinde de baskı kurmak istedi ama geri tepti ve Boğuşlu istifa etti.

CAMİAYA YEM EDİLDİ
                          Akçay, yabancı futbolcuların sistemine karşı koyamamanın bedelini istifa ederek ödedi. Bosingwa ile Giray arasındaki tartışmada da Giray kurban edildi. Giray, Hami Mandıralı ile de tartışınca ayrılık kaçınılmaz oldu. Son adım ise Akçay'ın camia önüne atılmasıydı ve Akhisar maçı bunun için tam anlamıyla fırsattı.

kaynak : http://spor.haber7.com/trabzonspor/h...rogba-baslatti
                          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• selcuk
                            • 29.05.2004
                            • 27757
                            • Amasya

su anki durumda kendisininde bayaga payi var
                            1yilda dinlendi

gelsin göstersin hazir takim hocasimi trabzonun essiz efsanesim
                            bu durumdan takimi cikartip seneye sampiyonluga oynatirsa bundan sonra kimse ona laf edemez
                            basaramazsa herzaman icin ismi terimlen, denizlinin gölgesinde olur

bence senol günes hocam icin bugün tarihi sans
                            busefer basrirsa ölümsüzlesecektir
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• angraf
                              • 31.07.2010
                              • 7831
                              • İstanbul

bize deli adam lazım futbolcu futbolculuğunu bilecek teknik adamda teknik adamlığını. Teknik adam ceza veriyorsa yönetim buna karışmıyacak. Yönetimin işi teknik ekibin taraftarın ve trabzonsporun çıkarlarını gözetmektir. Sportif bir katkı istemiyoruz istenileni yapsın yeter. Forvet istedi bek istedi orta saha aldılar. Yönetimsel sorunlardan dolayı bu haldeyiz.

Yorum

• Ertan1982
                                • 27.08.2006
                                • 14888
                                • Almanya

İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi
                                Her şeyi Drogba başlattı

Trabzonspor, Ünal Karaman ile futbolu profesyonelleştirdi, Mustafa Akçay ile de öze dönüş yaptı. Malouda ve Bosingwa'nın transferi camiayı heyecanlandırdı ancak bu iki isim hocanın ayrılış sürecine katkı sağladı

Trabzonspor'da teknik direktör Mustafa Akçay'ın istifasından sonra camiada kararsızlık ve karamsarlık halen devam ediyor. Yönetim içinde yaşanan çalkantılar, sezon başında Ünal Karaman'ın sportif direktör olmasıyla profesyonellik adına adım atılan bordo-mavililerde bu yapı sezon başında yine Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu tarafından yıkılırken, bir ölçüde sonun başlangıcına adım atıldı. Peki Akçay'ın istifaya getiren süreç nasıl başladı ve nasıl gelişti?

DROGBA'NIN ZİYARETİ
                                Beşiktaş maçı için İstanbul'a giden Trabzonspor'un kampını sürpriz bir isim ziyaret etti. Bordo-mavililerin kampını ziyaret eden Drogba'nın Malouda ile görüşmesine Mustafa Akçay'ın sadece 15 dakika izin vermesi, büyük sorun oldu. Malouda, konuyu Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na iletti; Başkan da Akçay'ı arayarak Drogba gibi bir isimin kampı ziyaret etmesinin olumlu olduğunu ve istediği kadar kalabileceğini söyledi. Hocanın otoritesi, yabancı bir oyuncuya karşı bir kalemde yok edildi.

YEDEK KALDI, KIYMETE BİNDİ

Başkan Hacıosmanoğlu'nun bu isteğine karşı gelmeyen Akçay, bir sonraki hafta Çaykur Rize maçında Malouda'yı yedek soyundurdu. 70'te oyuna giren Malouda, attığı golle takımına maçı 2-1 kazandırırken, soyunma odasının kapılarını tekmeleyerek, 15 dakikalık futbolcu olmadığından yakındı. Fransız yıldızın takımdan ayrılmayı kafasına koyması sonrası devreye Başkan girdi; olayı yumuşattı. Malouda onbirin değişmez ismi oldu. Aynı maçta taraftarların tepki gösterdiği Volkan ağlayarak oyundan çıktı. Akçay oyuncusuna arka çıktı, Başkan kadro dışı bıraktı.

BAŞKAN'DAN KAÇAN KAÇANA
                                Sezonun 2.haftasında Başkan'a karşı iki farklı mağlup duruma düşen Akçay, lig maçlarının istikrarsızlığının gölgesinde Avrupa Ligi'ndeki başarısının bile sevincini yaşayamadı.
                                Bu arada yetkileri kısıtlandı diye Ünal Karaman istifa etti ve Karaman'ın yerine Hacıosmanoğlu'nun seçimden sonra kulüpte herhangi bir ünvanı olmayan Serhat Altıncı getirildi.

MALOUDA NE DERSE O OLDU
                                Başkan'ın tavrı sonrası Mustafa Akçay konusunda eli güçlenen Malouda, bir zaman sonra kadro kurar oldu. Malouda, daha verimli olacağı gerekçesiyle Zokora'nın kadroda tercih edilmesini istedi; Zokora o hafta forma giydi. Bamba'nın daha tecrübeli olduğu yine Malouda'nın fikriydi. Bamba, aynı hafta Apollon Limassol maçında sahadaydı.

ALPER BOĞUŞLU DAYANAMADI
                                Milli takım maçları nedeniyle verilen arada Malouda arkadaşlarının aksine 10 gün izin yaptı. Hacıosmanoğlu, kaleci antrenörü Alpar Boğuşlu üzerinde de baskı kurmak istedi ama geri tepti ve Boğuşlu istifa etti.

CAMİAYA YEM EDİLDİ
                                Akçay, yabancı futbolcuların sistemine karşı koyamamanın bedelini istifa ederek ödedi. Bosingwa ile Giray arasındaki tartışmada da Giray kurban edildi. Giray, Hami Mandıralı ile de tartışınca ayrılık kaçınılmaz oldu. Son adım ise Akçay'ın camia önüne atılmasıydı ve Akhisar maçı bunun için tam anlamıyla fırsattı.

kaynak : http://spor.haber7.com/trabzonspor/h...rogba-baslatti
                                bana göre bazi yerleri dogru.Ama MRA Malouda Bosingwa gibi kisilere otrite kuracak gücte degildi.Hem Malouda mi o sacma sapan dizilisleri yapmis.Yaptiysa MRa ne diye duruyordu kulübede??
                                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...