Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana -
Yorum
-
bazıları kızıyor yılmaz vural olsun diyince ama en iyi bu arada o giderBizler gezginleriyiz sevda yolunun,
zamanı gelince,elbet buluşuruz..Yorum
-
Bu kadro yeterli değildir...Ama kötüde değildir...Kimse kusura bakmasın...
Zokoradan stoper yapmaya çalışırsan aykuttan sol bek yapmaya çalışırsan böyle 4 golü de o kanattan yersin bi güzel....
Ama başımızda bir hoca yokki sene başından beri...
Bide maç sonu çıkmış ofansif oynarsak böyle olur diyor bardağa türkler hep boş tarafından bakar diyor...Ulan sen o bardağa ne doldurdunda konuşuyorsun sitem ediyorsun...
Dünyada takımına 20 maçta 29 puan kazandıran avrupada namağlup grup 1.cisi çıkaran başka bir KALECİ varmı ?? ONUR olmasa biz bu 20 maçta 10 puan toplayamazdık bu hoca ile bu sene...Ben ne attığımızdan daha az ONUR'un kurtarıp kazandığımız ne de ONUR'un kötü oynayıpta kazandığımız 1 maç bilmiyorum...
Bu seneki toplanan 29 puan puandada avrupadada mustafa reşit akçayın zerre başarısı yoktur hepsi ONUR'un başarısı...Bide utanmadan sitem ediyor..
Gerçi hocadada bi suç yok dünyadaki en büyük başarısı ptt 1.ligde 5.olmak türkiye kupasında sonuncu olmak olan bir adamı bu klübün başına getiren yönetimede taraftarda layığını buldu...
Çok merak ediyorum nerede Tolunay kovulup mra getirildiğinde sevinç çığlıkları atanlar ???Yorum
-
Yorum
-
AW: Mustafa Reşit Akçay İstifa Etti ! | Yeni Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?
Zaten ne geldiyse bunun yüzünden geldi başımıza. Biz yeniden yapılanmaya hazırdık, sabredecektik b.k vardı aldı geldi Maloudayla Bosingwayı...
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has HacipYorum
-
Hazır toplanmışlarken , hepsinin önüne beyaz bi kağıt bırakmak lazım , hatta hazır bi istifa nüshası ve fotokopi makineside koyulabilir , altına imzayı atıp gitsinler , camiaya yapacakları en büyük hizmet budur ...Yorum
-
Hacı ertuğrul sağlam kendi düzgün kadro kuramaz...bursa yaptırdığı transferlere bak...çoğu fiyasko bi tutan batalla onuda ertuğrulun getirip getirmediği aşikar...
Kurban Berdyev'i bende isterim..Sanırsam rubinde başkan yardımcılığıda yaptı klübe çok şey kazandırabilir rahat bırakılırsa..
ben razıyım
Yorum
-
Yorum
-
Dalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.Yorum
-
Yorum
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum