hamiyle devam eder bu yönetim.
Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Mustafa Reşit Akçay İstifa Etti ! | Yeni Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?
Mehmet abi ile ayni yerde oturuyoruz, insallah Alman ekolünden birini alirlar.
Sent from my iPhone using TapatalkNo one wins. One side just loses more slowly.Yorum
-
VURAL, ÖNCE EFFA’YI SONRA ADEM’İ DÖVDÜ
Ankaragücü Teknik Direktörü Yılmaz Vural, ligdeki konumları açısından büyük önem taşıyan Sakaryaspor maçında Effa ve Adem’in gereksiz yere kırmızı kart görmesiyle çılgına döndü. Yardımcılarının engelleme çabasına rağmen iki oyuncunun üzerine yürüyen Vural, önce Effa’ya tokat ve yumrukla vurdu. Ardından, Adem’i tokatladı. Vural maç sonrası, ‘Bir takımın kaderiyle bu kadar oynanmaz. O yüzden bu kadar tepki gösterdim’ açıklamasını yaptı.
En son Anıl C tarafından düzenlendi; 10.02.2014, 15:24.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.#23 #07Yorum
-
Her kimki kısa vadeli düşünüp ona göre davranırsa hata eder hemde büyük bir hata.
Her ne olursa olsun iyi bir hoca ile uzun vadeli düşünmek zorundayız.
Sorun şurdaki bunu düşünecek yönetime malesef ki sahip değiliz.Yorum
-
Abdullah Avcı'yı alacaklar. Tayyip Erdoğan'nın kankasıdır. O adama ekmek yiyeceği yer lazım. Milli takım verdiler beceremedi, bir beceriksizliği de bizde denetirlerYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsunYorum
-
SSL 02/08/1997 Kocaelispor 1 1 - 3 Trabzonspor
SSL 08/08/1997 Trabzonspor 2 - 0 Vanspor
UEFA 12/08/1997 Trabzonspor 1 - 0 Dundee United
SSL 23/08/1997 Fenerbahçe 1 - 3 Trabzonspor
UEFA 26/08/1997 Dundee United 1 - 1 Trabzonspor
SSL 30/08/1997 Trabzonspor 2 - 2 MP Antalyaspor
SSL 05/09/1997 Beşiktaş 3 - 0 2 Trabzonspor
SSL 13/09/1997 Trabzonspor 6 - 3 Şekerspor
UEFA 16/09/1997 Trabzonspor 2 - 1 Bochum
SSL 20/09/1997 Gençlerbirliği 0 - 1 Trabzonspor
SSL 26/09/1997 Trabzonspor 1 - 0 Gaziantepspor
UEFA 30/09/1997 Bochum 5 - 3 Trabzonspor
SSL 04/10/1997 Samsunspor 2 - 1 Trabzonspor
Yılmaz vuralın karnesi yerine Özkan sümer geldi“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZYorum
-
Yılmaz Vural neymiş la öyle
ulan yokluk çok kötü birşey gerçekten...Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )Yorum
-
Abdullah Avcı'yı getirecekler.Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsunYorum
-
Eminim şu an yönetim de Hami ile devam edilmesini karar almıştır ama basına açıklamıyorlardır.
Ben kimse ile görüştüklerini düşünmüyorum; çünkü eğer herkesin dediği gibi İHO fanatik Trabzonsporluysa, mayıs ayından sonra bırakacağı bir kulüp başkanlığı için takımının planlamasını alt-üst etmez!Fanki tonki zonki...Yorum
-
bende aynı fikirdeyim renktaş bizim taraftar takıyor kafayı özel hayatına yok zamanında şöyle yapmıştı böyle yapmıştı...yahu trilyonlar dönüyor bu işte kim nereye gidip iş bulursa o ortama göre şerbet vermek zorunda..ha biz hazmedemiyoz doğru camia olarak ama ne yapalım devir o artık...paran ve fiyakan yoksa itibarın sıfır maalesef...onun için yeri geldiğinde şaklabanlık yapıp medyada da yer almamız lazım ne kadar çok gündeme gelirsek o kadar para...MRa hoca maç sonu öyle şeyler söylüyor ki yayıncı kuruluş bile zar zor yayınlıyor basın toplantısını...işini iyi yapsın gelecek hoca haklıya hakkını versin varsın şovmen olsun bilmem ne olsun...yeter ki iş disiplininden ödün vermesin...t.akyildizYorum
-
Ahmet Özen de bir şeçenek ama ne yapıyor su sıralar bilgim yok 2008-2009dan hatırlıyorum .
Birde hedef açık seneye avrupaya gitmek. Bunun içinde ligi iyi bilen bu ligde istatistiği iyi olan biri tercihen daha yararlı olacaktır.zaten çok puan kaybettik ismi geçen birçok önemli isim tutacak mı tutmayacak mı diye düşünmektense lig den deneyimli biri tercih edilmelidir.
RİV RİV RİV . . .
Yorum
-
bence geçen sezonu da düşünürek bir hocayla anlaşsınlar. Hoca gelsin görsün takımdaki bidonları ona göre bir sonraki sezon için kendi yapılanmasını kursun. Yoksa şimdi sezon sonuna kadar anlaştın biriyle e yazın gitti. Yeni gelen adam takımdan kimseyi tanımıyor. Çöpleri yollamaz , görmek ister felan aman yani. İyi düşünsünler. önümüzde ki seneler içindeYorum
-
Yönetimin kuyusunu kazacak hoca istiyorum. Gerekirse pes pese 5 maglubiyet almali. Böyle bir hoca istiyorum. Bu beceriksizlerden ne kadar erken kurtulursuk bizim icin o kadar hayirli olacak.
FrancescoTotti
Yorum
-
Forumda en istenmeyen hocalar Yılmaz VURAL ve Abdullah Avcı ama ismi geçenler arasında en fazla verim verecek adamlarda bunlar..Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum