Bu ruhsuzlar oyuncu kadrosu daha çok hoca yer. Önce yönetimin istifa etmesi gerekir. Hoca Bu takım için çözüm değil.
Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
merak ediyorum bu takımın başına kimi getirecekler ğs maçından sonra hiç bir maçı izlemedim..bakalım bana maçları izletmeye başlayacak hırslı tuttuğunu kopartmak isteyen bir takım yaratan hoca getirecekler mi...Allah yardımcıları olsun...t.akyildizYorum
-
Trabzonspor'da Mustafa Akçay'ın istifasıyla boşalan teknik direktörlük koltuğu için adı geçen Yılmaz Vural Haber61.net'e özel açıklamalarda bulundu.
Akçay'ın istifasının hemen ardından bir şey söylemeyi doğru bulmadığını söyleyerek sözlerine başlayan tecrübeli teknik adam " Bu kadar senelik deneyimim gösteriyor ki bunlar böyle olmaz. Ben İstanbul'dayım telefonum herkeste var. Trabzonspor da benim daha önce çalıştırdığım bir takım." dedi.
Türkiye liginde 684 tane maç yönettiğini vurgulayan Vural Trabzonspor'da yarım kalan işleri olduğunu da sözlerine ekledi. Vural " Benden daha deneyimli bir antrenör yok. Yani tabi ki Trabzonspor'u çalıştıracak kadar bilgili görgülü deneyimliyim. Katkımızlarımız tabi ki olur. Seçecek olan ben değilim. Bu konuda teklif gelirse gerekeni yaparız. Trabzonspor benim içimde dert oldu. Ben orada çok başarılıyken yollandım. Hiç değilse yarım kalanları tamamlamış olurum." şeklinde konuştu.
Haber: Doğan Alayoğlu/ Haber61.nethttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.Yorum
-
Yorum
-
sergen bu vakitten sonra kimsenin altinda yardimci olarak calismaz bence.
Trabzonspordan hazetmeyen bir sahsiyet oldugunu dusundugum Mustafa Denizli'nin ise Trabzonsporda gorev almak isteyecegini de pek sanmam,Yorum
-
Avci olmamali
demirören ve gümüsdagin adamini istemiyorum!!!!!
herseyi gectim, bu adam modern bir Ziya dogandir. defansif oynatir, kontraya cikar. baska bir bildigi yokForvete: Tencere Hill
Sidober: Bud SpencerYorum
-
Mustafa Reşit Akçay İstifa Etti ! | Yeni Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?
Thomas schaaf haberleri gercekse süper bir is basarmis oluruz. Adam futbolu iyi biliyor bremende iyi isler yapti ama sonra takim baya bi kötü olmustu ve kendisi görevden ayrildi..
Bizde is yapar
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk1967den beri Trabzonspor Ezer GecerYorum
-
Yorum
-
Akçayın son açıklamaları
Trabzonspor kulübü teknik direktörlüğü görevimden ayrılmış bulunmaktayım. Görev süresi içinde bana destek veren ve güvenen herkese teşekkür ederim. Özellikle ulusal ve yerel basından koşulsuz güven duyan tüm medya mensuplarına ayrıca teşekkür ediyorum. Futbolcu arkadaşlarıma, kaptan Onur, Olcan ve Mustafa'nın şahsında teşekkür ediyorum. Onların karakterleri geleceğin daha iyi olmasına katkı yapacaktır. Buna yürekten inanıyorum. İş arkadaşlarıma, kulüp çalışanlarına ve teknik kadrodaki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sadakat ve tutku ile yararlı olmaya çalıştığım bu görevimden oluşan gereklilikler nedeniyle üzülerek ayrılıyorum. Bundan sonra Sayın Başkanımıza, Yönetim Kurulumuza ve camiamıza sonsuz başarılar diliyorum. Allah tüm Trabzonsporluların ve insanlarımızın yardımcısı olsun.Yorum
-
Dün akşamdan sonra ilaç gibi geldiTrabzonspor'da Mustafa Akçay'ın istifasıyla boşalan teknik direktörlük koltuğu için adı geçen Yılmaz Vural Haber61.net'e özel açıklamalarda bulundu.
Akçay'ın istifasının hemen ardından bir şey söylemeyi doğru bulmadığını söyleyerek sözlerine başlayan tecrübeli teknik adam " Bu kadar senelik deneyimim gösteriyor ki bunlar böyle olmaz. Ben İstanbul'dayım telefonum herkeste var. Trabzonspor da benim daha önce çalıştırdığım bir takım." dedi.
Türkiye liginde 684 tane maç yönettiğini vurgulayan Vural Trabzonspor'da yarım kalan işleri olduğunu da sözlerine ekledi. Vural " Benden daha deneyimli bir antrenör yok. Yani tabi ki Trabzonspor'u çalıştıracak kadar bilgili görgülü deneyimliyim. Katkımızlarımız tabi ki olur. Seçecek olan ben değilim. Bu konuda teklif gelirse gerekeni yaparız. Trabzonspor benim içimde dert oldu. Ben orada çok başarılıyken yollandım. Hiç değilse yarım kalanları tamamlamış olurum." şeklinde konuştu.
Haber: Doğan Alayoğlu/ Haber61.net
Allah belanı vermesin Yılmaz hoca
Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
iste ikna etcen sammer dicen zaten artik herseyi kurdun bayernde sana gerek yok al sana yeni macera gel sportif direktör ol.. al trabzon söyle bi yer söyle bi lig. sec adamini.. yaza kadar gez dolas genc türkleri incele..Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum