Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Nasıl yani abi?
Şenol Hoca toprillimiydi? başarısızdı ama istifa etmiyordu? dayıları vardı onu mu diyorsun?Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )Yorum
-
Adamlığı konusunda not kıt bir hoca olmadığım halde pek yüksek puan alamaz benden. Gerekirse izah ederim.
İkinci sorunuza soruyla cevap vereyim;
Bu ilk şakanız mı yoksa son şakanız mı?Yorum
-
Beyler, yeni bir oyuna sürükleniyoruz... Kim teknik direktör olsun başlığında, Şenol Güneş'in 1982'deki başarılarını ya da transfer başarısızlıklarını filan konuşmaya başladık. Konu amacından sapmıştır... İHO ve şürekasının istediği de budur... Bırakalım bu ikili atışmaları... Kimse, kimsenin fikrini değiştiremez... Sonuç önümüze gelir, yanlış yazmış ve söylemişsek, kafamızı ellerimizin arasına alır düşünürüz. Gerekirse ''yanıldık'' deriz... Şimdi zamanı değil bunların...En son Misafir tarafından düzenlendi; 14.02.2014, 19:36.Yorum
-
Yorum
-
Son döneminde 3 kere istifa etti. 3. de kimseyle görüşmedi geri döndürmeye çalışacakları için yine.
Hatta ikincisi deplasmandaki Antep maçından sonra. Çoğu kişi biliyor Sadri Şener'in hangi replikle kabul etmediğini bu istifayı.
Ama neyse burda uyuyan güzeller var uyandırmayayım ben onları. Hem Yılmaz Vural yarım kalan işi tamamlamak istiyormuş
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.Yorum
-
"Cambaza bak!" oyunu. Biz tartışırken, İHO belki de hava meydanlarında ya da miting alanlarında teknik direktör peşindedir. Forvet transferinin tekrarı gibi mesela...Beyler, yeni bir oyuna sürükleniyoruz... Kim teknik direktör olsun başlığında, Şenol Güneş'in 1982'deki başarılarını ya da transfer başarısızlıklarını filan konuşmaya başladık. Konu amacından sapmıştır... İHO ve şürekasının istediği de budur... Bırakalım bu ikili atışmaları... Kimse, kimsenin fikrini değiştiremez... Sonuç önümüze gelir, yanlış yazmış ve söylemişsek, kafamızı ellerimizin arasına alır düşünürüz. Gerekirse ''yanıldık'' deriz... Şimdi zamanı değil bunların...En son poetricus tarafından düzenlendi; 14.02.2014, 17:42.Yorum
-
Yorum
-
Benim yazdıklarımla bu mesajının ne alakası var? Şenol Güneş'e sonuna kadar karşıyım. Ya yanlış anladın ya da başka bir sorunun var.Siz henüz olayı buralara taşımadan çok önce, ben olacakları yazmışım forumda zaten... Cevaplar orada var, buyrun...
DEEP BLUE
Şenol Güneş isminin, şu andaki Trabzonspor'a katabileceği hiç bir şey yoktur. Forumda olduğu gibi, camiayı bölmekten ve safları netleştirip sertleştirmekten başka... Yönetici olarak gelsin, başım gözüm üstüne... Yoksa, olası ve yeni bir teknik adamlık denemesi, DEEP BLUE denen şahsiyetin, üslubu bozuk yazılar yazmasına sebep teşkil edecek salvolar, sataşmalar ve kışkırtmalara yol verecek bir ortamı yaratacaktır. Olan DEEP BLUE nickli şahsiyet ve muhtemelen 3 yılda 100-150 arası yazı yazıp, birden bire forum merakı ateşlenmiş 20-25 arası gençlere olacaktır..."Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye, onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır. Bir adamın ‘Benden başka herkes aldanıyor’ demesi güç şüphesiz; ama sahiden herkes aldanıyorsa ne yapsın?" Cemil MeriçYorum
-
Her zaman aynı senaryoyu görmekten bıkmadı mı bu insanlar ? şenol güneş'in bıraktığı izleri herkes biliyor, bu işi yapacak enerjisi de kalmadı. transferde ''ister alınsın, ister alınmasın'' laflarını artık duymak istemiyoruz. şenol güneş bu kulübün efsanesidir ve öyle de kalsın.Yorum
-
Bunların hepsi kabul edilebilir de yok ayıptır, hakarettir, onlar olmamış.Her zaman aynı senaryoyu görmekten bıkmadı mı bu insanlar ? şenol güneş'in bıraktığı izleri herkes biliyor, bu işi yapacak enerjisi de kalmadı. transferde ''ister alınsın, ister alınmasın'' laflarını artık duymak istemiyoruz. şenol güneş bu kulübün efsanesidir ve öyle de kalsın.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.Yorum
-
Yanlış anlamadım, sorunum var... Ancak sorunum olduğunu da senden önce anlayanlar var... İmzama bak görürsün... Hep geç kalıyorsun...Yorum
-
Yorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum