mra istifa ederse gelecek adamı söylüyorum..aynı teraneler bu camia içinden olsun denecek giray bulak ünal karaman hami bunlardan başkası gelmez..çünkü vizyonsuzlar..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mustafa Reşit Akçay ile Yola Devam
Daraltma
X
-
Hocam büyüksün....İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence takımı bütün öz evlâtlardan oluşan bir konsorsiyum yönetmeli. Düşük bir ihtimal ama belki bu sefer heveslerini alırlar.
Ama en başlarında tabii ki Şenol Güneş.
Yazık, adam yaklaşık bir yıldır işsiz hem...
.Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
-
Ne yalan söyleyim şuanda ihonun yaka paça külüpten uzaklaştırılıp yerine ŞENOL GÜNEŞİN geçmesi isterim , paraysa iho da da yok , geriye kalanlar iho da zaten yok ama ŞENOL GÜNEŞ te fazlasıyla var ... BAtarsak da GÜNEŞLE birlikte batalım be ... GÜNEŞ başkan olsun , AKÇAY teknik direktör olarak devam etsin ....
Yorum
-
Neyse, peşin konuşmayalım. Daha istifa edip etmediğini bile anlayamadık.İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Abi hala onun kur(ama)dığı takım yüzünden hoca-yönetim kellesi alıyoruz. Bir daha gelirse ne bütçe kalacak, ne lig, ne başka birşey.
Gözünü seveyim. Getirme karpuz kabuğunu akıllarına.
.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
Deplasmanda 8 maçta sadece 4 puan toplayabildiğin için...İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer sene sampiyonlar ligi oynayan takimi Avrupa Liginde ancak 2.tura cikarabildigin icin kendi sahanda sadece 2 beraberlik alip bu ruhsuzlarla son 2 senenin en iyisini yaptigin icin durma hocam git sen bosver
Zaten 2. torba olarak katıldığın gruptan çıktığın için...
Türkiye kupasında daha ilk turda senden bir alt ligdeki takıma ezilerek elendiğin için...
Bunları da yazsanıza?En son atomantcum tarafından düzenlendi; 29.12.2013, 20:42.yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
Aynen,ben dahil eminim ki cogu kisi timsah yürüyüsü yapiyordu mra istifa etti denilince ama sevincimiz kursagimizda kaldi.İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületimsaha geldik
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
ersun gibi hucum futbolu oynatan hoca gelsin..İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO da vardı gördük bizim taraftar ona ile 1 sene sabredemedi. Bu taraftara bu takımda hoca da çok.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum