Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mustafa Reşit Akçay ile Yola Devam
Daraltma
X
-
sayın hocam harikasınız 5 dakikadır gülüyorum inceden inceden yazılarınız harikaİlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence takımı bütün öz evlâtlardan oluşan bir konsorsiyum yönetmeli. Düşük bir ihtimal ama belki bu sefer heveslerini alırlar.
Ama en başlarında tabii ki Şenol Güneş.
Yazık, adam yaklaşık bir yıldır işsiz hem...
.

Yorum
-
Yönetim'den kurtulmaliyiz. Kulüp bu amatörlügü hak etmiyor.İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen yeryüzünde bu yönetim ile basarili olabilecek bir hoca göremiyorum,devrim sart.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Baltaları boşuna çıkardık desenize
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Teşekkürler ama sadece gülmekle kalıyoruz. Elden başka birşey gelmiyor.İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
sayın hocam harikasınız 5 dakikadır gülüyorum inceden inceden yazılarınız harika

.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
Nasil vazgecersin be Hocam, anlamiyorum! Bu kadar insan seni elestirseler haklilar simdi! Acaba Yönetim ne dedi de ikna etti!?
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Abi hala onun kur(ama)dığı takım yüzünden hoca-yönetim kellesi alıyoruz. Bir daha gelirse ne bütçe kalacak, ne lig, ne başka birşey.İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence takımı bütün öz evlâtlardan oluşan bir konsorsiyum yönetmeli. Düşük bir ihtimal ama belki bu sefer heveslerini alırlar.
Ama en başlarında tabii ki Şenol Güneş.
Yazık, adam yaklaşık bir yıldır işsiz hem...
.
Gözünü seveyim. Getirme karpuz kabuğunu akıllarına.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

vazgeçmiş
Yorum