Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mustafa Reşit Akçay ile Yola Devam

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hocanın gelişinden umutluydum fakat şenol güneş ve tolunayı yiyen bu yeteneksiz oyuncularla yola de vam etme kararı aldığı gün kendi ayağına kurşunu sık mıştı.Önce bu yeteneksiZ ruhsuzları gönderip yeni bir heycan kazandırılmalı camiaya..
    ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Cyzio hocam nerede...

Sizce kim olmalı hocam, ya da kim olmamalı
      Bence takımı bütün öz evlâtlardan oluşan bir konsorsiyum yönetmeli. Düşük bir ihtimal ama belki bu sefer heveslerini alırlar.

Ama en başlarında tabii ki Şenol Güneş.

Yazık, adam yaklaşık bir yıldır işsiz hem...

.
      -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
      -"Burada klima yok mu?"
      -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bence mra istifa etti ama iho devre arasinda adam gibi bir hoca bulamayacagi ve transfer yapamayacagi icin mra ya hocam senden daha iyi bir kukla bulamam gidemezsin dedi mra da tamam baskanim dedi.
        MRA artik geri dönmemelidir, bu Yönetim ile basarili OLAMAZ! Olan ona olacak.

..
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• artık her şey için çok geç mutlaka birisi bugun İSTİFA edecek ya MRA yada İHO GERİ dönuş olmamazı lazım

Yorum

• ben ersun yanal gibi hucum oynatan hoca istiyor..şikeciler 2 yarı 4 yaptı

Yorum

• Trabzonspor'un değerleri hakkında herkes haddini bilmeli bencede. Bordomavi.net Nerede ? dalga geçer şekilde yorumlar hoşlarına mı gidiyor onlarında.

Yoksa Trabzonspor'u sözde siyasetten kurtarmak adı altında '' SİYASİ KİN'mi Kusuyor birileri. ''
              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hocanın gelişinden umutluydum fakat şenol güneş ve tolunayı yiyen bu yeteneksiz oyuncularla yola de vam etme kararı aldığı gün kendi ayağına kurşunu sık mıştı.Önce bu yeteneksiZ ruhsuzları gönderip yeni bir heycan kazandırılmalı camiaya..
                Bu dediğini herkes biliyor ama ruhsuzları göndermek kolay değil hele ki bu kadar borçla. Bu zaman işi 2-3 sene ayıya dayı diyeceğiz mecbur. 2-3 senede anca temizlenir bu takım. Hoca'nın yapacağı pek bir şey yok.
                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• MRA böyle şakalar yapma bize.. yüreğimiz dayanmıyor
                  Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                  bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Hoca takımda kalırsa eğer tüm bu futbolcu çöplüğünden takımı temizlemeli. Zaten bu sene takımdan pek bi beklenti yok o yüzden genç oyunculara yönelmeli.

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      MRA artik geri dönmemelidir, bu Yönetim ile basarili OLAMAZ! Olan ona olacak.

..
                      Ben yeryüzünde bu yönetim ile basarili olabilecek bir hoca göremiyorum,devrim sart.
                      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Hacıosmanoğlu: aynen devam

Yunus Emre Sel
                        Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                        Real Madrid
                        Manchester United
                        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak hakan yesilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ben ersun yanal gibi hucum oynatan hoca istiyor..şikeciler 2 yarı 4 yaptı
                          O da vardı gördük bizim taraftar ona ile 1 sene sabredemedi. Bu taraftara bu takımda hoca da çok.
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Istifa yokmus.. Bosuna umutlandik..

Zaten bu kulübte trabzonsporu düsünen yokki

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

yaw he yaw he bundan sonra böle yaş maş dinlemicem bu yaşta bu düşünce olmak garip istikrar denen şey sizede lazım olur illaki birgün

Yorum

• AYkut Kocaman olayı gibi oldu .Acaba dönüşü takıma nasıl yansıyacak
                              Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• bende yönetim gitsin en güzel kara bu olur

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X