Hocanın gelişinden umutluydum fakat şenol güneş ve tolunayı yiyen bu yeteneksiz oyuncularla yola de vam etme kararı aldığı gün kendi ayağına kurşunu sık mıştı.Önce bu yeteneksiZ ruhsuzları gönderip yeni bir heycan kazandırılmalı camiaya..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mustafa Reşit Akçay ile Yola Devam
Daraltma
X
-
Bence takımı bütün öz evlâtlardan oluşan bir konsorsiyum yönetmeli. Düşük bir ihtimal ama belki bu sefer heveslerini alırlar.İlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Cyzio hocam nerede...
Sizce kim olmalı hocam, ya da kim olmamalı
Ama en başlarında tabii ki Şenol Güneş.
Yazık, adam yaklaşık bir yıldır işsiz hem...
.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
MRA artik geri dönmemelidir, bu Yönetim ile basarili OLAMAZ! Olan ona olacak.İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence mra istifa etti ama iho devre arasinda adam gibi bir hoca bulamayacagi ve transfer yapamayacagi icin mra ya hocam senden daha iyi bir kukla bulamam gidemezsin dedi mra da tamam baskanim dedi.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Trabzonspor'un değerleri hakkında herkes haddini bilmeli bencede. Bordomavi.net Nerede ? dalga geçer şekilde yorumlar hoşlarına mı gidiyor onlarında.
Yoksa Trabzonspor'u sözde siyasetten kurtarmak adı altında '' SİYASİ KİN'mi Kusuyor birileri. ''Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
Bu dediğini herkes biliyor ama ruhsuzları göndermek kolay değil hele ki bu kadar borçla. Bu zaman işi 2-3 sene ayıya dayı diyeceğiz mecbur. 2-3 senede anca temizlenir bu takım. Hoca'nın yapacağı pek bir şey yok.İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocanın gelişinden umutluydum fakat şenol güneş ve tolunayı yiyen bu yeteneksiz oyuncularla yola de vam etme kararı aldığı gün kendi ayağına kurşunu sık mıştı.Önce bu yeteneksiZ ruhsuzları gönderip yeni bir heycan kazandırılmalı camiaya..Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
Ben yeryüzünde bu yönetim ile basarili olabilecek bir hoca göremiyorum,devrim sart.İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMRA artik geri dönmemelidir, bu Yönetim ile basarili OLAMAZ! Olan ona olacak.
.."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
O da vardı gördük bizim taraftar ona ile 1 sene sabredemedi. Bu taraftara bu takımda hoca da çok.İlk olarak hakan yesilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben ersun yanal gibi hucum oynatan hoca istiyor..şikeciler 2 yarı 4 yaptıTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIstifa yokmus.. Bosuna umutlandik..
Zaten bu kulübte trabzonsporu düsünen yokki
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
yaw he yaw he bundan sonra böle yaş maş dinlemicem bu yaşta bu düşünce olmak garip istikrar denen şey sizede lazım olur illaki birgün
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum