Ülke çapında Trabzonspor taraftar dernekleri aktif hale getirilmeli Trabzonspor gittiği şehre stada büyüklüğü ile girmeli. Herkes imrenmeli ve futbolcuların hedef kulübü haline getirilmelidir. Stadyum en büyük projedir. Onun dışında eski altyapı efsanesi geri getirilmeli ve çıkacak gerçek yıldızlara gerçek yıldız olarak sahip çıkılmalıdır....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Çözüm Önerileri
Daraltma
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
bence trabzondak öncelikli konulardan biri stad
ikincisi artık altyapıdan iyi topçu çıkmıyor tüm türkiyenin gençleri taranıp iyi bir alt yapı oluşturulması şarttır
Bence kurumsallaşma tesişleşme ve altyapı çalışmaları ile 3 yıl sonra sadece futbolu ile değil spora dair her konuda başarılı bir trabzonsor izlenir .Tabi bunlar sabır ister buda bizde yok sadece stad demek 3yıl saha başarısı Allaha emanet demektir.sensiz bir hayat sorunsuz olurdu
Yorum
-
günü kurtaralım diyen arkadaşlar hep karanlıkta yada güneşte mi kaldınız. aydınlıkken güneşi bilmediniz yada güneş varken karanlığı ben coolank arkadaşıma katılıyorum ve ayrıca,
1-tüm dünyadaki ülekerdeki minik futbolcular izlenmeli hatta oralara daha çok afrika gibi ülkelere futbol şubemiz olması gerek.bunuda sanırım orada anlaşıcağımız bir klüp takım menajeriyle yapabiliz tabiiki bu klüp menajeri ile anlaşırken kişilik olarak doğru,dürüst ve hakkıyla mesleğini yapanlar olabilir.yetki verilip minik yıldız adayları takip edilmeli en fazla 17 yaşında kendi paf takımımıza kazandırılıp burada türk futbolunda piştikten sonra 2-3 sene sonra direkt takıma monte edilmeli.
2-altyapı olarak yeni düzenlemeler gerekmekte şu anki altyapıdan teişen oyuncularımız 1.ligi kaldıracak kadar fizik ve kafa yapısı bulunmamaktadır.bu sorunlar çözüme kavuşmalı
3-takımda belli bir sistem olmalı yani ofansif bir takımmıyız yoksa defansif olup kontratak oynayan bir takımmıyız.bunda bir karar verdikten sonra ona göre bu sistemi en iyi oynatan hocaları getirip takımın başıan getirilmeli.1 defans oynatıp diğer sene yeni hoca da ofansif olmamalı.
4-3.maddede anlattığım çözüm şayet olursa ,bir karar verilirse, bu sistem direkt altyapıya uygulanmalı ve bu sistemle oyuncu yetiştirilmeli.
5-altyapıdaki oyuncularımız yetiştirilirken A takımda oynayacak kapasitede oynayacak gibi yeiştirilmemeli avrupada oynayacakmış gibi yetiştirilmeli, yani altyapıdan yetişen oyuncuyu pişsin diye başka takımlara göndermektense 2-3 sene zarar etmektense böylelike sene-zaman ve para kaybımız en aza indirileceğini düşünüyorum.
benden şimdilik bu kadar
Yorum
-
İlk olarak ironmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol istifa çözümdü bir aralar
Sonra Atay Aktuğ İstifa çözüm oldu
Şimdi Lazoroni istifa çözüm
Yarında Albayrak istifa çözüm olur
Uyumaya devam
Yorum
-
arkadaşlar bu yazıma kulak verin. burdan felaket tellallığı yapmak istemiyorum ama her geçen hafta takımımızı sağada sıradan takımlara ezilirken görüyorum vee inanın ağlıyacaklı oıluyorum. denizli bile bize( selahattin az becerikli olsa) sayısız gol atabilirdi. biz nasıl olurda kendi sahamızda denizli gibi takıma forvetsiz oynarız. bizim büyüklüğümüzü bu teknik adam sanırım hala kavramış değil. ben derim kii beşiktaş maçını bekleyelim yine böyle aptal aptal kararlar verip takımı sahaya sürerse beşiktaş maçından sonra trabzonsporumuzun büyüklüğünü lazaroniyee tesisleri doldurup tepkimizi göstererek verelim ne dersiniz arkadaşlar?yenilsende yensen de taraftarin senle üzüntünde sevincinde seninle birlikte
Yorum
-
bence şampiyonluk şansımız, profosyonelce yönetilmediğimiz , kurumsallaşmadığımız , iç çekişmelerden kurtulmadığımız, taraftarımızın daha takımda hiç oynamadan alınan futbolculara kazma dediği ve statda tam destek, hep destek demediği, bazı torpilli futbolcuların altyapı dahil A takımda oynadığı sürece bu sene, gelecek sene, bir dahaki sene vs. hep sıfırdır.elimizdeki kadronun geçen sene dahil ve bu senenin başında aldığı tüm başarısız sonuçlar bununla ilintilidir
Yorum
-
İlk olarak cipses tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleöneriye gerek yok
desteğe ihtiyaç var
Şu an destek kadar önerilere de ihtiyacımız var.
Başarı için ilk şart altyapı, beceri ve akıldır. Para olmasa da olur. Zaten akıl ve beceriye sahip olan diğer sorunları da kolaylıkla çözebilir.
Trabzonspor' un başarı için öncelikle sahip olması gereken , kısa vadeli başarı hedefleyen çalışmalarla birlikte uzun vadeli politikalar da üretebilen, akıllı , altyapısı sağlam ve Trabzon ' da konumlanmış bir yönetimdir. Sırf paralı ve siyasi nüfuz sahibi olması görüldüğü gibi başarı getirmiyor aksine başarısızlığa bile neden olabiliyor.
Saygılar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum