Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çözüm Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İki sezondur aynı hataları tekrarlıyoruz asıl üzüntü veren bu benim için.Trabzonspor'un kronik hale gelen sorunu uzun süreli düşünmemektir.Günü kurtaralım derken başka günlerin geldiğini unutuyoruz.
    Transferi bir türlü zamanında yapamıyoruz,istediğimiz Hocayı değil,listedenin sonunda olanı tercih ediyoruz.
    Taraftarımız sürekli olarak birilerinin kafasını koparma peşinde.Yattara oynasa dert oynamasa dert.
    Yani hep aynı filmi başa sarıyoruz,kısır bir dönemdir gidiyor.
    Amatör ruh,profosyonel düşünce
    İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

bence teknik direktör değişikliği bu takıma iyi bi hava sokar şu an takımda zaten bozulacak bi hava yok acilen teknik direktör gönderilmeli

Yorum

İlk olarak buckler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bence teknik direktör değişikliği bu takıma iyi bi hava sokar şu an takımda zaten bozulacak bi hava yok acilen teknik direktör gönderilmeli
        sana katılıyorum iyi ve başarıya aç bir antrenör(bence yerli)bizi başarıya götürür....
        2. olarak da öze dönmeliyiz ...bu takımda bence en fazla 3 yabancı olmalı ..
        BMП TЯΛBZOПGЦLDΛΚ FOЯZΛ ΚΛЯΛΣLMΛS

Yorum

teknik direktor degişimiyle bu işler haledilir..
          Trabzonspor, çiçegin kokusunun yaziya dökülememe halidir benim icin.. twitter @hakankont

Yorum

hücüm gücümüz iyi ama son vuruş için birisi lazım
            hüseyinin yerine biri lazım top kullanabilen
            Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

sola adam almamız bu takımın sonu olur. ancak yerli bi oyuncu olursa olabilri. bu takımda zaten 4 tane forvet e dönük ofansif oyuncun var. bence
              her şeyden önemlisi ön libero ve sağ back almamız.
              "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

tek çözüm ersun yanal
                Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
                Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
                çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .

Yorum

kaleci önlibero ve iyi bi forvetle oyundaki hem ofansif hemde defansif sorunlarımız çözülür bide iyi hoca lazım tabi

Yorum

Coolank
                    Görüldüğü üzere Trabzonsporun belkide ekonomik eğitim sosyal anlamda diğer kesimlerinden daha gelişmiş olan Taraftar kitlesinin oldğu ortamda dahi yazdığın yazı belkide hiç okunmadan direk takımdan hoca topcu yönetim üçlemesine geçiliyor günübirlik çözümlerin herkes profesoru oluyorsa demekki bu takım için bu tarz yeni ve gerçekci yapılanmaları konuşmak boşa

Yönetimlere kızardım daha önceleri gerçekleri konuşmuyorlar diye
                    şimdi anlıyorumda Trabzontaraftarının büyük oranı gerçekleri anlama ve hazmetme kapasitesinden yoksun .Acı ama gerçek.

Bana göre bize göreken müthiş yalan söyleyebilen bir başkan ve ekip
                    Taraftarlara delegeye şampiyonluk masalı söyleyip seçimin bitti gün Delegeye ve nalbur zihniyetine kıçını dönüp yukarıda ki ve benzeri projeleri hayata geçirecek

Bunların hiçbirini Secimden önce ağzına almayacak
                    çunki Türk insanına özellikle Yalanlar lazım

Yorum

ironmaster öncelikle konu ile ilgili yazı yazdıgın için çok tşk ederim ... mmalesef ki herkes takım hoca yönetim üçgeninde yazı yazmış benim amacım bu değildi ama allaha şükür sen ve sanırım bir de bir iki arkadaş ancak konuya katılmış ... ben şöle diyorum bu bakış açısına böle başkan ve yönetim olur ..yazımda asla hoca takım ve yönetim yoktu yani özel olarak sadece yapısal olarak değinilmişti ...işin komik tarafı şu dostum yukarıda yazdıgım şeyler gerçekleşmeden bu takımda kalıcı başarıdan bahsedilmez ama çok kişinin umurunmda değildi takım bu sene şampiyon olsun seneye bakarız iyi olmazsa söveriz yönetime söveriz takıma söveriz hocaya söveriz biz bu işi biliriz tribünde 20 000 tane hoca ama bir fikir üret desen herkes kıymalı ya da peynirli yemeye gider .... ya da işte efendim ezikler deyip kendimizi kandırırız yok cincon yok beştaş mı ne ya da başka her neyse ... malesef bu laflarla mücadele edilmiyor ... foruma dikkat ediyorum takım yazılan forumlarda müthiş bir yazışma var ....ama iş biraz daha ciddi ve rasyonel olursa öfffffffffffffffffffff oluyor gerçi zaten bu konularda hassas olunsa takım bu halde olmazdı ...neyse yönetim nabza göre şerbeti nasılsa veriyor 3 5 galibiyette bakar ...

saygılarımla

Yorum

YATTARA FORVET oynasın ara sıra da ona kaptanlık verilsin yeter. umut bulut çok iyi topçu ama çok genç şuan sadece yedek olabilir. forvette ersen ve yattara diyorum. arkalarında marcelinho, sağ kanatta (musa veya gökdeniz) solda (kiki musampha veya kim alınacaksa) orta göbekte (gökdeniz), hüseyin, szymek, (hasan) defans stepanov, akyel, murat ocak, kaleye de sağlam bir kaleci (pletikosa veya başka)

şu an sadece parantez içindekiler düşünülmelidir.

Yorum

İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          since 1967 yaptıgın takıma aynen katılıyorum sadece tek farkla o teknik direktörler hariç ...
                          sevgili renkdaşım tabiki bende kafamda daha iyi teknik direktörler düşünüyorum ama şu anda çözüm üretmeye çalışıyoruz. şu an için söylediğim iki teknik adam boş diğerlerini söylesem sadece ütopya olur. ben gerçekçi olarak şu an için konuştum. alabileceğimiz adamlar bunlar. yoksa sana katılıyorum luce gibi bir hocaya hayır diyemem.
                          ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.

Yorum

takım kadrosu buraya yazmayalım arkadaşlar ...

Yorum

BEN SOYLEYİM Şimek gonderilsin yerine kaliteli koşan iyi arqa pas yapan bir on libero alınsın bu sayede 2h den birinden kurtulmuş oluruz. Bunu iyi düşünün 2h den biri oynamıyacak.
                              (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

onun yerine çift ön liberolu sistemden vazgeçsek
                                hiç oyuncu almadan 2h den birinden kurtulsak

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X