diğer h ye mi bırakacağız önliberoyu tek başına?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Çözüm Önerileri
Daraltma
X
-
İlk olarak YERBORDOGÖKMAVİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülediğer h ye mi bırakacağız önliberoyu tek başına?
en azından bu ligde rahatlıkla oynayabilecek bir oyuncu
ama bu sene çok kötü oynuyor orasına kimse itiraz edemez
ama bu biraz da alışık olmadığı çift ön liberolu sistemden kaynaklanıyor
çünkü geri bölgemiz gereğinden fazla kalabalık
defansı kalabalık tuttuğumuz içinde top genelde bizim defansın olduğu bölgelerde oynanıyor,çıkamıyoruz ki
defans kalabalık ama kimse bu sisteme alışık değil
kim nerede duracağını bilmiyor
kuru bir kalabalık
adamlar bakıyorsun iki kişi geliyorlar
bir bakıyorsun ki 6 trabzonlu var o iki kişiden biri boşta
böyle salak bir defans anlayışı olamaz ki
hele kendisinden küçük takımlara karşı trabzon nasıl çift ön liberoyla oynuyor
sanki karşı takım milan, acaip baskı yapıyor, sahamıza çekilmek zorunda bırakıyor, biz de gol yemeyelim diye çift ön liberoyla oynuyoruz, böyle bir şey yok ki!
küçük takımları bile cesaretlendiren, trabzonun üstüne üstüne gelmelerine neden olan bu çağdışı futbol mantalitesinden bir an önce vazgeçmemiz gerek
o zaman hemen zaten oynayamayan hüseyini kesmiş oluruz hem de yanına konulan hasanla formu iyice düşen hüseyini belki de kazanmış oluruz
baktık senelerdir oynadığı yerde hala kötü oynuyor, o zaman demirbaş malımız değil ya, yerine başkasını oynatırız
Yorum
-
İlk olarak ironmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCoolank
Görüldüğü üzere Trabzonsporun belkide ekonomik eğitim sosyal anlamda diğer kesimlerinden daha gelişmiş olan Taraftar kitlesinin oldğu ortamda dahi yazdığın yazı belkide hiç okunmadan direk takımdan hoca topcu yönetim üçlemesine geçiliyor günübirlik çözümlerin herkes profesoru oluyorsa demekki bu takım için bu tarz yeni ve gerçekci yapılanmaları konuşmak boşa
Yönetimlere kızardım daha önceleri gerçekleri konuşmuyorlar diye
şimdi anlıyorumda Trabzontaraftarının büyük oranı gerçekleri anlama ve hazmetme kapasitesinden yoksun .Acı ama gerçek.
Bana göre bize göreken müthiş yalan söyleyebilen bir başkan ve ekip
Taraftarlara delegeye şampiyonluk masalı söyleyip seçimin bitti gün Delegeye ve nalbur zihniyetine kıçını dönüp yukarıda ki ve benzeri projeleri hayata geçirecek
Bunların hiçbirini Secimden önce ağzına almayacak
çunki Türk insanına özellikle Yalanlar lazımHayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
İlk olarak X-factor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelazaroniyi gönderirsek bişeyler düzelmeye başlar transferde bi kaleci bide santrafor bu iş biter
Yorum
-
İlk olarak rutav0861 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşte çok güzel söylemiş özetlemişsin ama şunuda belirtmek istiyorum bu taraftar o senin söylediğin tarzda başkana iki gün sabretmezler şimdi olduğu gibi hemen istifa diye yaygara koparmaya başlar adamın herşeyine kadar eleştirir sonrada ..... sonrası malüm işte ...Bakın Dün akşam olanlara bıçaklamaya kadar herşey olabilir.Ne diyeyim artık...
tepkisini aldığı eğitim ve bulunduğu sosyal düzey seviseyinde ve ölçüsünde dile getirmek demektir
yoksa yönetimin yaptığı hataları, takımın içinde bulunduğu idari ve teknik çöküşü görmezden gelmek değildir
burada kimse başkana küfür etmiyor
hatta lazaroniye bile
herkes tepkisini dile getiriyor
çünkü takım düşüşte
çünkü takım en vasat takımlara karşı bile direnç gösteremiyor, ezik oynuyor
çünkü taraftar hayal kırıklığı içinde
kimsenin kimseyi itham etmeye, olur olmaz her meseleden sonra taraftarı aşağılamaya hakkı yok
taraftarında sesini meşru platformlarda çıkarmaktan başka bir şeye hakkı yok
biliyoruz ki herkes trabzonun, trabzonsporun şampiyon olmasını, herkesin trabzondan korkmasını,çekinmesini, avni akerde rakip takımın sahasından çıkamamasını istiyor
ama bu sitekleri yerine getirmek için gelenler bu yükün altında eziliyor, takımı da eziyor
istifa sesleri o yüzden yükseliyor
yoksa trabzonun şampiyonluğu kaybettiği fener maçından sonra bile bu sesler bu kadar gür çıkmamıştı
yönetim bunu farketmeli, farkettiğini hissettirmeli
bütün herşey yolundaymış gibi toz pembe bir tablo çizmemeli
Yorum
-
Arkadaşlar burda sanırım baştaki yazıyı hiç okumadan cevaplar yazıyorsunuz;Önce başta coolank arkadaşımızın öneri biçimine bakın bence;
Takımla ilgili günlük problerden bahsetmiyor lütfen en azından konu ile alakalı önerilerimiz arkadaşımızın yazısına itaben eleştiri olabiliri o yazıya öneri olabilir ama önemli olan dikkat ,ciddiyet;ve bence tek Yürek ,Ve Tek Vücut olabilmek dir;ancak bu şekilde çözülebilir sorunlarımız hepsi;
Bu arada yazıda da göreceğiniz gibi Trabzonspor'muz için öneride arkadaşımız kalıcı öneriler kurumsal problemlerden bahsediyor ve bunlara önerileri var ;
Maç topiği değil lütfen veya nasıl bir kadro gibi bir konu da değil?
*Ben şahsen Trabzonspor taraftarının aslında en büyük problemmiz olan bu konuya daha önem vereceğini düşünüyorum lütfen bu başlık devamlı güncelleşsin sizlerin önerileri ile!!!!
Yorum
-
S&Y REİS 28
öncelikle hassasiyetin için çok tşk ederim evet bu maç topigi değildi ama malesef herkes ( sen dahil bir kaç arkadaş hariç) öle yorumladı ve kaç kez de yazdım kadro yapmayınız diye .. aslında işin bu tarafını yakalasak çok daha iyi olacak am sanırım kimse olayın bu yanına bakmak istemiyor ..
Yorum
-
İlk olarak cipses tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeğitim ve sosyal anlamda gelişmiş demek
tepkisini aldığı eğitim ve bulunduğu sosyal düzey seviseyinde ve ölçüsünde dile getirmek demektir
yoksa yönetimin yaptığı hataları, takımın içinde bulunduğu idari ve teknik çöküşü görmezden gelmek değildir
burada kimse başkana küfür etmiyor
hatta lazaroniye bile
herkes tepkisini dile getiriyor
çünkü takım düşüşte
çünkü takım en vasat takımlara karşı bile direnç gösteremiyor, ezik oynuyor
çünkü taraftar hayal kırıklığı içinde
kimsenin kimseyi itham etmeye, olur olmaz her meseleden sonra taraftarı aşağılamaya hakkı yok
taraftarında sesini meşru platformlarda çıkarmaktan başka bir şeye hakkı yok
biliyoruz ki herkes trabzonun, trabzonsporun şampiyon olmasını, herkesin trabzondan korkmasını,çekinmesini, avni akerde rakip takımın sahasından çıkamamasını istiyor
ama bu sitekleri yerine getirmek için gelenler bu yükün altında eziliyor, takımı da eziyor
istifa sesleri o yüzden yükseliyor
yoksa trabzonun şampiyonluğu kaybettiği fener maçından sonra bile bu sesler bu kadar gür çıkmamıştı
yönetim bunu farketmeli, farkettiğini hissettirmeli
bütün herşey yolundaymış gibi toz pembe bir tablo çizmemeliHayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
su bir gercek huso rus takimlari filan isterken gonderilmeli. saglam bir on libero sart bize. syzmek gitmesin ama.O formda olursa Ts bambaska olur.
Yonetim bu yil gelecek yilida dusunmeli. Gelecek yila hazir bir kadro ile girilmeli. Sakpiyonluk insanllah ama Cl ye hazir olmaliyiz. yani ligi en kotu 2. bitirmeliyiz. Cl ye kalcak bir Ts de bir cok sorun cozulecektir13 Vitor Hugo
Yorum
-
İlk olarak S&YReis28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar burda sanırım baştaki yazıyı hiç okumadan cevaplar yazıyorsunuz;Önce başta coolank arkadaşımızın öneri biçimine bakın bence;
Takımla ilgili günlük problerden bahsetmiyor lütfen en azından konu ile alakalı önerilerimiz arkadaşımızın yazısına itaben eleştiri olabiliri o yazıya öneri olabilir ama önemli olan dikkat ,ciddiyet;ve bence tek Yürek ,Ve Tek Vücut olabilmek dir;ancak bu şekilde çözülebilir sorunlarımız hepsi;
Bu arada yazıda da göreceğiniz gibi Trabzonspor'muz için öneride arkadaşımız kalıcı öneriler kurumsal problemlerden bahsediyor ve bunlara önerileri var ;
Maç topiği değil lütfen veya nasıl bir kadro gibi bir konu da değil?
*Ben şahsen Trabzonspor taraftarının aslında en büyük problemmiz olan bu konuya daha önem vereceğini düşünüyorum lütfen bu başlık devamlı güncelleşsin sizlerin önerileri ile!!!!
Arkadaşlar Lütfen Anlayana.....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum