Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

PFDK'nın Başkan'a Verdiği Cezaya Tepkimizi Koyalım!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• satılmış bir hakemi dahi alt edemeyen bir yönetim kurulu. ve o yönetimin başkanı. yazık çok yazık.
    KAHROLSUN LİG TV !!!

Yorum

• federasyon az verdiğine üzülüyorum teşke şöle 1 sene verseydide istifa ederdi
      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Herzaman haklı çıkıyorum nuri bey bu cezayı hak etmişti keşke fenerasyonun elinde olsa da başkana trabzona girmeme cezası verse...
        UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• tüm yönetimimize ceza versinler bu maçtan sonra..
          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• valla tepki koyacağım varsada koyasım gelmiyor bu başkandan dolayı . tmm oyuncu aldı yapıyor birşeyler ama hep geç yapıyor . geç yapıncada işe yaramıyor büyük kayıplar veriyoruz . onun için tepki konusuna sıcak bakmıyorum

Yorum

• ne tepkisi kardeşim müracaat edelim cezayı 3 yıla uzatsınlarda en azından bu başkanı ekranlarda görmeyelim!!trabzonspora başkan olmadan önce soruyorum kaç trabzonsporlu nuri albayragın ismini simasını biliyordu şimdi trabzonspor sayesinde bedavadan reklam yaparak tüm türkiyede tanınıyor!!yazıklar olsun trabzonsporumuzu kendi reklamları için kullanan zihniyete........şimdi orda sivri beyan burda sivri beyan niçin çünkü kendi başarısızlıgını birilerine fatura etmek için!!
              Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
              Yükleniyor...
              X