Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Pletikosa Trabzonspor'da!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak rasmuty tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bana laf sokmamıydı şimdi bu:P
    abi şaşır tabi..böle ilginç birbiri le uyumsuz yönetim varken haftalarca orda kalabiliriz:P

antepde yer bizi abi
    ''Haftalarca orda kalırız, Antep'te yer bizi'' bunlar ne güzel sözler, içimiz ferahladı, sağolasın

Bu arada bir önceki mesajın da çok ciciydi; ''ligte sonuncu sıradayız bu arada'' hoşuna gitti galiba
    En son Misafir tarafından düzenlendi; 16.08.2006, 20:26.

Yorum

Balon haber.

Daha dün resmi sitede Kafkas'ın açıklamaları vardı. Kaleci arayışında olmadıklarını net biçimde ifade etti. Daha neyin tartışması. Ama eğer doğruysa bu hayra alamet değil. Yönetim içindeki aykırılıkları doğrular sadece.
      Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

Tam aciklansinda ondan sonra bakariz insallah .
        Eger doruysa cok yanlis bir transfer daha yapmis oluyoruz bu sezon icin .
        Aslinda bir transfer tam gerceklesmeden biz bukadar tartisiyorsak vay halimize.

Yorum

Pletikosa'nın PletiKOVA olmamasını dilerim

Yorum

İlk olarak ovacik_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Balon haber.

Daha dün resmi sitede Kafkas'ın açıklamaları vardı. Kaleci arayışında olmadıklarını net biçimde ifade etti. Daha neyin tartışması. Ama eğer doğruysa bu hayra alamet değil. Yönetim içindeki aykırılıkları doğrular sadece.
            Abi o senin dediğin normal yönetimlerde oluyo kafkas bugüne kadar neler söyledii...transferlerin kampa yetişeceğini söyledii olmadı kampın sonuna yetişecek dedii...olmadı kampın sonlarına allınacak dedi jun gidince o bekleniyo dedii...kafkas hala bişeler söylüyoo....ben basının haberlerine bizim basın sözcüsünden daha çok inanıyorum vallaa!!!!!!!
            Alper PEKEN
            Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

Resmi bir açıklama gelene kadar, burada "geldi,gelmedi" diyerek birbirimizi yemememiz için konuyu şimdilik kilitliyorum..Transferle ilgili resmi bir haber, açıklama duyduğumuzda konuyu tekrar açarız..
              Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

Futbola "yabancı" Hüseyin'i Milli Takım'a yolladık ya, kontenjan açıldı herhalde

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                Yükleniyor...
                X