Djokaj Sırp, Jun Çek idi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Pletikosa Trabzonspor'da!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
TRT'DE atıyosa vay halimize!!!!!!!!!!!!!!!!İlk olarak rasmuty tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesırp idi hırvat idi...ama ii adamdı saygılı temiz adamdı...
abi şimdi pletikosa geldimi yani..gelmez gelmezz..atıolar
Alper PEKEN
Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı
Yorum
-
tunganyan kardeş trt nin internet sitesine baktım yok haber?İlk olarak tunganyan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTRT'DE atıyosa vay halimize!!!!!!!!!!!!!!!!
abi atarlar yani.. dalga takımı olduk
güne bakışta carlosu alacakmışıs öle yazıodu..herkes sallıo artık..
dediğin gibi vay halimize..
yönetim düşürdü bizi bu hallere..biri çıkıo kaleci
ihtiyacımız yok dio öteki çıkıo alacaz dio...
farukinho kancos dışında kimseye güvenim kalmadı bu yönetimden
O Kupa Buraya Gelecek....
Yorum
-
kafkas kaleci aramadiklarini söyledi dün
Kaleci arayışımız yok’
Kafkas, bir kaleci arayışı içinde olmadıklarını net bir biçimde ifade ederken, “Üç kalecimiz de başarılıdır. Diğer mevkiler konusunda, hocamızın raporu doğrultusunda transfer yapmamız olasılık dahilinde” dedi. Basın Sözcümüz ayrıca, Fatih Tekke’yi transfer eden Zenit kulübünün Hüseyin’le ilgili resmi bir teklif yapmadığını da sözlerine ekledi.ihsanbayran
Yorum
-
petkovic gitti pletikosa geldi demek istedim. ama petkovic hirvat asilli aslinda, austuralya vatandasi o yüzden karismis biraz ;--)İlk olarak rasmuty tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehırvat mı gitti? kim gitti hırvat?"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
Ciddimisin .Çok şaşırdımİlk olarak rasmuty tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleligdede sonuncu sıradayız bu arada
38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
" Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."
Yorum
-
sermin simsir
yönetimde uyum yokki.yönetimden biri ispanyada teknikdirektörle anlaşmak üzereyken,sms le lazaroni haber verilmedimi,yönetimdende biri almıştır(başkan)kafkasa haber vermeden.İlk olarak ihsanbayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekafkas kaleci aramadiklarini söyledi dün
Kaleci arayışımız yok’
Kafkas, bir kaleci arayışı içinde olmadıklarını net bir biçimde ifade ederken, “Üç kalecimiz de başarılıdır. Diğer mevkiler konusunda, hocamızın raporu doğrultusunda transfer yapmamız olasılık dahilinde” dedi. Basın Sözcümüz ayrıca, Fatih Tekke’yi transfer eden Zenit kulübünün Hüseyin’le ilgili resmi bir teklif yapmadığını da sözlerine ekledi.
Yorum
-
bana laf sokmamıydı şimdi bu:Pİlk olarak Semih(TS) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCiddimisin .Çok şaşırdım
abi şaşır tabi..böle ilginç birbiri le uyumsuz yönetim varken haftalarca orda kalabiliriz:P
antepde yer bizi abi
O Kupa Buraya Gelecek....
Yorum
-
Analyzer
İlk olarak canh55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelazaroni kaleciyi de yalnış yerde oynatmasın
Süperdi bu
Yorum
-
icq da bir shaktar donetsk taraftarıyla konuştum.. pletikosa orada istenmiyormuş zaten şuanki çek kalecileri iyiymiş... trabzonsporla ilgili hiç bir haber yokmuş.. pletikosa transferiyle ilgili bir tek fulham haberleri varmış arkadaşlar... o bile kesin değilmiş yani...VERENA (KIRANKAŞ)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum