Pletikosa Trabzonspor'da!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
trt nin internet sitesinde böyle bi haber yok..yaw doğru olsaydı yazarlardı heralde..yanlışmıyım
trt de dalga gecmeye başladı galiba bizle
En son Bülent Şirin tarafından düzenlendi; 16.08.2006, 19:42.O Kupa Buraya Gelecek....Yorum
-
kaleciye ihtiyacımız var. Ne jef ne de tolga bizim kalecimiz olacak kapasitede değil. Eğer bu haber doğruysa çok iyi bir transfer olmuş derim. Ama biraz dedikodu gibi geliyor.Sahipsiz Vatanın Batması Haktır. Sen Sahip Çıkarsan Bu Vatan Batmayacaktir...
M. Akif ERSOYYorum
-
-
pletikosa transferi elbette iyi olur ama ben mondragona, jefffersona ve tüm yabancı kalecilere olduğu gibi onada karşıyım. türk kalecisi yetişmiyor artık genç kalecilerimize güvenelim diyorum. tolgaya, volkana, aykuta, hakan arıkan'a ve bir çok daha...VERENA (KIRANKAŞ)Yorum
-
Bu haber doğruysa Jefferson'u da kiralayacak biryer buldular demektir..Aksi durumda, başka yabancı hakkı yokken ve takımın acilen sol kanat ihtiyacı varken (ve aynı zamanda ön libero) tek yabancı hakkını kaleye kullanmazlardı.. Başka bir deyişle yedekte kaleci bekletmezler.. İnşallah haber doğrudur..Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!Yorum
-
Umarım doğru bir haberdir de almışızdır, yüreğimiz ağzımıza gelmez bari bazı pozisyonlarda, tabiki alınmışsa yüzde yüz jef i kiralayacak bir takım bulmuşlardır.İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.Yorum
-
-
feffi zamaninda neden yollamadiniz??? ne oldu zaten belliydi..OOOOOOOOOOOOOFFFFFFF OOOOOOOOFFFFFFFFFFFFFF
Amatör Yönetiiiiiiiiimmm beceriksiz Yönetiiiiiiiiimmmm.. bi sezonumuz yine bosa gitti
2 yabanci Kaleci..oooohhhh lükse bak1967den beri Trabzonspor Ezer GecerYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum