Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gaziantepspor - Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben boylemac gormedim neler kacmis ya... bu macin kaybettik cunku sansizdik... kale onunden 3 tane net pozisyon kacmis!! yuhh bee... insallah apoel'e karsi sansimiz doner.
    HERSEY YALAN TEK GERCEK TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ben de sanıyordum ki taraftar zor zamanda destek verir. istanbulda yaşıyorum, çok maç gördüm. istanbul seyircisinin takımına verdiği desteğin otuzmilyonda birini verse köyüm, çok değil yahu otuz milyonda birini verse olay tamamdır.
      bir taraftar ilk maçında yönetimi istifaya çağırır mı yahu?
      yarın istifa etse özkan sümer gelse atay gelse alkışlayacak mı yahu?
      bu nasıl taraftar ki açıkça belli bir skora başka bir takımı tutmakla tehdit ediyor takımını?
      bu nasıl bir taraftar ki başka bir takımı isteyince 'tutabiliyor!'

bana bunlar çok uzak arkadaşlar.. yıllarca gurbette takım tutmanın ne demek olduğunu uzun uzun anlatacak değilim. fındık dallarına asmayın kendinizi, hiç bir fenerlinin olmadığı caddelerinizde gergin gergin surat yapmayın!
      başkana da destek olun, takıma da hocaya da!
      bu işler böyle arkadaşım. sen kendini adam yerine koymazsan kimse seni adam yerine koymuyor!
      marcelinho ayarında topçu her sene gelir gidermiş gibi karşıladınız adamı..
      umutu ilk maçta küstürdünüz!
      elinizden gelse başkana istifa ettirip limanı da sattıracaksınız.. (bir erzurumlu alsa da rahat etsek di mi?)
      brezilyada keyif çatıyor eşinden dostundan ayrı o adam değil mi?
      bir siz biliyorsunuz bu futbolu, geri kalanlar anlamıyor değil mi?
      her sezon santini cuper alıyordunuz ilk defa brezilya milli takımını çalıştırmış dandik bir hoca denk geldi değil mi?
      hepinizin hakkı var ama bir albayrak ın hakkı yok rekor oyla aldığı başkanlığı yapmaya değil mi?
      bu isimlerin de trabzonun iyiliğini istediğine hiç ihtimal veremiyorsunuz değil mi?

allah hayretsin sonumuzu!
      (psst.. sen ne yap biliyor musun.. apoel e yenilirsek yani.. skoru kaldıramazsan felan.. takımı terket ya! ama dur.. terkedersen kurur takım.. acı bize!) hadi arkadaşım, git kimi istersen tut.. gürültü yapma yalnız..
      ben beklerim tek başıma buraları! utanmazsanız..
      ama dostum bundan önceki yönetimler; lampartı, adrianoyu, tottiyi alıyordu bu ne yaptı, marcelinhoyu aldı. Allah'tan reva mı bu, marcelinho da kimmiş!..
      kendini taraftar zanneden bazılarına güzel yazı yazmışsın tebrikler..
      yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

• İlk olarak goldeneye61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ben dusunuyomda atkım ıkı hafata daha bole gıderse besıktasa karsı ne edcek yaa.besıkts bızı yer ya hayatımzızn belkıdwe enfarklı maglubıyetı alırız yaa.bunu bır an once gormelerı gerkır ve ona gore bır an once onlem alınması gerekır yaa.ne haallere dsutuk yavv.
        yaw zaten cimnastiğe karşı almıştık ya 7-1 lik mağlubiyetide..

lazaroni git artıkda sende kurtul bizde...
        O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• burda yemin ediyorum maçtan sonra trabzon kümeye diyen gaziantep kesinlikle ve kesinlikle bu sene küme dişecektir her zaman ole olmuıstur trabzon kumeye dıyemnlerın hepsinin sonunu gorduk ornek geçen yıl samsun

antep hayatının hatasını yaptın trabzon kumeye dıyerek sana gelecek yıl ıkıncılıgde başarılar
          sorma neden...
          hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

• Antep seyircisi yaptıklarıyla kandilde bol bol dua!!! aldılar.Bu dua onları ihya!!! edecektir.
            “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
            Sizler var ya .....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
            Yükleniyor...
            X