Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gaziantepspor - Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bende en baştan Vahid Halilhodzic'in gitmesi taraftarıydım.Yerinede Lucescu'yu bize yarar diye görüyordum.Türk futbolunu tanımak yetmiyor bize yararlı olmak için.Biz apayrı bir noktadayız.Bizide tanıması gerek hocanın.

Hodzic korkak futbol oynatıyordu takıma.Şimdi lucescu nasıl oynatıyordu diyeceksiniz.Tamam doğru ama başarı garanti olur onla.Gs'ye 7 tane kiralık futbolcuyla Şampiyonlar liginde çeyrek final oynattı.Başarılarını hepimiz biliyoruz.Belki öyle hababam saldıran bir takımımız olmayacaktı ama bizim en başta istediğimiz başarı kesin gelirdi.

Vahid=Lazaroni benim gözümde.İkisi de aynı.Türk futbolcusunu ve Trabzonspor'un büyüklüğünü tanıyan bir hoca gerekiyor.Şu anda en doğru çözümde bence Giray Bulak'tır.

Yorum

• Tarkan UZEN

Şampiyonluk bir başka bahara!

Trabzonspor yine bilindiği üzere Antep'e de boyun eğdi. Boyun eğmeye alışan Trabzonspor'u kurtarma operasyonu için alınan futbolcularında takıma güç değil, engel olduğunu gördük.

Antep gibi beraberliğe razı olan takıma cesaret veren Trabzonspor, ancak kaçırdığı gollerle avunmayı bildi. Yırtıcı, dik oynayan, gole yakın olacak bir takım oluşturmak için Kral'ı bile gözden çıkaran yönetim yaptığı transferlere rağmen hala Yattara'nın adıyla yürümeye çalışması çok acı bence.
      Yönetim göreve gelirken geçmiş yönetimlerin yaptığı yanlışları yapmama sözü vermişti. Görülen o ki elde edilen başarısızlıkların en büyük nedeni yönetimlerin beceriksiz oluşu. Yönetimlerin futbol adına profesyonelleşememelerin faturasını ödedik ve ödemeye de devam ediyoruz.

Trabzonspor başlattığı transfer atağında ince eleyip sık dokuyacağız demişti. Bunun neticesinde kimsenin içine sindiremediği Lazoroni'ni takımın başına getirmişti. Hani derler ya; Çarşamba'nın gelişi Salı'dan bellidir diye. Bu işte aynı öyle oldu. Hocadan sonra alınan futbolcularında vız vız bal yok misali ancak ahlarla vahlarla geçen karşılaşmalar. Her nedense hep vahlanıyoruz ama galip gelemiyoruz. Bu gidişle de galip geleceğimize inancımı da yitirmeye başladım. Düşüncelerimizin taraftarların düşünceleriyle örtüşmesi dehşetimi daha da arttırdı.

Gelelim Antep maçına.. Oyuna Yattara'sız başlayan Lazoro'ni şuursuz bir şekilde rakibin üzerine gitmeyi denedi. Savunma bloğunu bol tutan Antep, kotra ataklarla vurmayı denedi. Bu şuursuzluk 25.dakika da Antep'in attığı golle biraz sona erdi gibi gözükse de Trabzonspor Yattara'sız etkili olamayacağı kesindi.
      Geçen seneden beri baş ağırıtan Szmek, bu maçta da rakip oyuncudan farksızdı. Aldığı her topu kaybeden Szmek, rakibe de bol pozisyon vererek Trabzonspor'u zor durumlara düşürdü. Bunun üzerine Marcileiyo'nun da kurtarıcı olamayacağı açık seçik görme imkanı bulduk. Fatih Akyel'in ise futbolcu gibi değil de seyirci gibi maçı izlemesi artık sıkmaya başladı.

Gazete olarak lig başından beri yazıp çiziyoruz. Trabzonspor'un en büyük eksiğinin kaleci olduğunu. Bir ara bu yönde bir çalışması oldu gibi olsa da yönetim bu haberi yalanlamıştı. Yenilen 2 golde de kaleci hatasından kaynaklandı. Görülen o ki Trabzonspor'un kalecilerden yana epeyce başı ağrıyacak.
      Bu arada tek sorumlu kaleci değil tabi. Öyle bir defans var ki evlere şenlik. Top kaleyi gördü mü gol olmaması mucize. Ama yönetim bunu da göremiyor maalesef. Yönetim gerçekten bir şeyler yapmak istiyor ama maalesef yönetim düşündüğü işleri vermeyi düşündüğü paralarla yapmasının imkansız olacağını birileri onlara söylemesi lazım.
      Rakipler alıp başını giderken, biz hala kendimizi kandırmaya devam mı edeceğiz?. Antepli futbolcuların hırsı beni oldukça etkiledi. Şampiyonluğu bizden çok onların istediğini gördüm. Demek ki biz hala ligdeki hedefimizi ortaya koyamamışız. Bu saatten sonra da hedefimiz olacağını da düşünmüyorum.

Şimdi Lazoroni gündemi değiştirerek Apoel'e kilitlendiğini falan söyleyecektir. Bu saten sonra Apoel karşısında iyi oynasak ne olur bunu düşünmek lazım. Çünkü Apoel'i yenersek gereksiz bir havaya bürünecek takım. Yani eksiklerimiz görülmeyecek, unutulacak ve önlem alınmayacak. Benim arzum Apoel'i yensek bile gerekli tüm hamleleri hayata geçirilmeli. Vakit çok geç olmadan..

Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı
      "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak b_kartal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ts'nin beni üzdüğü ilk maçtır hiç unutmuyorum 7 yaşındaydım heralde
        hep bjk maçlarında aklıma o skor gelir
        nasıl olsa birgün intikamı alınacaktır diye bekliyorum

Bunu ömrümde ilk defa söylüyorum.

skor yediyi bulduğu an artık bjk taraftarı olurum.

ulan yaşım geldi 23 e o maç kadar ağladığım bi an hatırlamıyorum.hayatımda Bu takım kadar beni üzen başka bir gerçek yok.

rüyalarımın %30 unu oluşturuyor.Odamın tamamını oluşturuyor.hayatımın büyük bir kısmı nnı oluşturuyor.

yok bi 7-1 ben kaldıramam.
        38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
        Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
        " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• eh ne yapalım..

ben de sanıyordum ki taraftar zor zamanda destek verir. istanbulda yaşıyorum, çok maç gördüm. istanbul seyircisinin takımına verdiği desteğin otuzmilyonda birini verse köyüm, çok değil yahu otuz milyonda birini verse olay tamamdır.
          bir taraftar ilk maçında yönetimi istifaya çağırır mı yahu?
          yarın istifa etse özkan sümer gelse atay gelse alkışlayacak mı yahu?
          bu nasıl taraftar ki açıkça belli bir skora başka bir takımı tutmakla tehdit ediyor takımını?
          bu nasıl bir taraftar ki başka bir takımı isteyince 'tutabiliyor!'

bana bunlar çok uzak arkadaşlar.. yıllarca gurbette takım tutmanın ne demek olduğunu uzun uzun anlatacak değilim. fındık dallarına asmayın kendinizi, hiç bir fenerlinin olmadığı caddelerinizde gergin gergin surat yapmayın!
          başkana da destek olun, takıma da hocaya da!
          bu işler böyle arkadaşım. sen kendini adam yerine koymazsan kimse seni adam yerine koymuyor!
          marcelinho ayarında topçu her sene gelir gidermiş gibi karşıladınız adamı..
          umutu ilk maçta küstürdünüz!
          elinizden gelse başkana istifa ettirip limanı da sattıracaksınız.. (bir erzurumlu alsa da rahat etsek di mi?)
          brezilyada keyif çatıyor eşinden dostundan ayrı o adam değil mi?
          bir siz biliyorsunuz bu futbolu, geri kalanlar anlamıyor değil mi?
          her sezon santini cuper alıyordunuz ilk defa brezilya milli takımını çalıştırmış dandik bir hoca denk geldi değil mi?
          hepinizin hakkı var ama bir albayrak ın hakkı yok rekor oyla aldığı başkanlığı yapmaya değil mi?
          bu isimlerin de trabzonun iyiliğini istediğine hiç ihtimal veremiyorsunuz değil mi?

allah hayretsin sonumuzu!
          (psst.. sen ne yap biliyor musun.. apoel e yenilirsek yani.. skoru kaldıramazsan felan.. takımı terket ya! ama dur.. terkedersen kurur takım.. acı bize!) hadi arkadaşım, git kimi istersen tut.. gürültü yapma yalnız..
          ben beklerim tek başıma buraları! utanmazsanız..

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ben de sanıyordum ki taraftar zor zamanda destek verir. istanbulda yaşıyorum, çok maç gördüm. istanbul seyircisinin takımına verdiği desteğin otuzmilyonda birini verse köyüm, çok değil yahu otuz milyonda birini verse olay tamamdır.
            bu nasıl taraftar ki açıkça belli bir skora başka bir takımı tutmakla tehdit ediyor takımını?

bana bunlar çok uzak arkadaşlar.. yıllarca gurbette takım tutmanın ne demek olduğunu uzun uzun anlatacak değilim. fındık dallarına asmayın kendinizi, hiç bir fenerlinin olmadığı caddelerinizde gergin gergin surat yapmayın!
            bu işler böyle arkadaşım. sen kendini adam yerine koymazsan kimse seni adam yerine koymuyor!
            elinizden gelse başkana istifa ettirip limanı da sattıracaksınız.. (bir erzurumlu alsa da rahat etsek di mi?)
            her sezon santini cuper alıyordunuz ilk defa brezilya milli takımını çalıştırmış dandik bir hoca denk geldi değil mi?
            hepinizin hakkı var ama bir albayrak ın hakkı yok rekor oyla aldığı başkanlığı yapmaya değil mi?
            bu isimlerin de trabzonun iyiliğini istediğine hiç ihtimal veremiyorsunuz değil mi?

(psst.. sen ne yap biliyor musun.. apoel e yenilirsek yani.. skoru kaldıramazsan felan.. takımı terket ya! ama dur.. terkedersen kurur takım.. acı bize!) hadi arkadaşım, git kimi istersen tut.. gürültü yapma yalnız..
            Çok duygusal bir yazıydı. Buralarda herkes Trabzonspor taraftarı. Sitemlerinin dozunu ayarlaman lazım. "Utanmazsanız" gibi laflarla konuşman çok yanlış
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• hakikaten ilginç..

sizin yazınız da bana çok garip geldi.. hmm biraz .. evet evet biraz buyurgan bir tavrınız var.
              üstad yazının tamamına alıntı yapıp son kelimesine azar yapıştırmak pek hoş olmuş.. sağolasın.. kendisinden hiç hazzetmem ama şu avatarındaki adamı hatırladım birden.. üstelik o maçta o hareketi direk bana yapıyor yöneticim biliyor musun?.. fener maçı için buralardan gelmiş bana! ne garip o hareketi avatar seçmen!

biz de destek diyoruz hasılı, ötesi yok!

Yorum

• Dostum tasarrufların sana kalmış. Ben yalnızca seni dostça uyarmak istedim. Site yöneticileri bu konularda hassas. Haklı durumda olsan bile haksız durumuna düşmek de var. Yine de sen bilirsin
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

hocam eline sağlık bende seninle beklerim bu takmı küme düşmeye oynasa bile. her zamanda istikrar diye diye dilimizde tüy biti. atay başkan giti, özkan başkan giti, mehmet ali yılmaz başkan giti, faruk başkan giti şimdi nuri başkan gitsin nasıl olsa biz başarıyı böyle yakaladık değilmi. barça'nın ilk sezonunu hatırlıyormusunuz, adamlar ortada bitirmişti hani rüştünün gidipte yedek beklediği sezon. eminim o takım bizde olsaydı biz hocayıda yönetimide göndermiştik. ama adamlar ve futboldan anlamayan taraftarları öyle yapmadı sabreti ve bugünkü barça'ya kavuştu. biz bunu yapabilirmiyiz hiç sanmıyorum, bizde sabır sadece sözde kötü gün taraftarlığı sadece sözde ne o takım kötü oynuyo diye stad dolmaz, marche gibi yıldız istersin alınır hala kombine almasın yüzsüz yüzsüz bir ikinci yıldız istersin yeter hakikaten yeter. sezon başlarken şampiyon olma ihtimalimiz varmı diye düşündüğümde evet var ama ilk sene zor diyordum. ama taraftar olarak böyle devam edersek ikinci, üçüncü, beşinci onuncu senelerde de zor.
                  BIZLEDE AYNI MESAFEYE GELENE KADAR
                  ÜLKERE HAYIR

Yorum

• belki biz kazanamadık ama antepte bu oyunla hic bisey yapamaz
                    Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                    -ismail-

Yorum

• İlk olarak guera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      temmuz nickli arkadas yazmis ki ben bir iki mac yanlis oynadi diye yerli bir oyuncuya yüklenmem! ne demek bu simdi? ynai yabanci oyuncular böyle bir iki mac kötü oynarsa onlara yuklenilebilir ne de olsa onlar sizlerden degil öyle mi`?

böyle mi düsünüyoruz artik? o zaman almayalim yabanci oyuncu biz yahu hasanin yanina bir kereste da buluruz olur biter...
                      Tebrik ederm seni, o yorumdan da ancak bu sonuç çıkar değil mi? Bravo. Dehan hayran bırakıyor...
                      .
                      Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
                      .

Yorum

• İlk olarak melrok tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hocam eline sağlık bende seninle beklerim bu takmı küme düşmeye oynasa bile. her zamanda istikrar diye diye dilimizde tüy biti. atay başkan giti, özkan başkan giti, mehmet ali yılmaz başkan giti, faruk başkan giti şimdi nuri başkan gitsin nasıl olsa biz başarıyı böyle yakaladık değilmi. barça'nın ilk sezonunu hatırlıyormusunuz, adamlar ortada bitirmişti hani rüştünün gidipte yedek beklediği sezon. eminim o takım bizde olsaydı biz hocayıda yönetimide göndermiştik. ama adamlar ve futboldan anlamayan taraftarları öyle yapmadı sabreti ve bugünkü barça'ya kavuştu. biz bunu yapabilirmiyiz hiç sanmıyorum, bizde sabır sadece sözde kötü gün taraftarlığı sadece sözde ne o takım kötü oynuyo diye stad dolmaz, marche gibi yıldız istersin alınır hala kombine almasın yüzsüz yüzsüz bir ikinci yıldız istersin yeter hakikaten yeter. sezon başlarken şampiyon olma ihtimalimiz varmı diye düşündüğümde evet var ama ilk sene zor diyordum. ama taraftar olarak böyle devam edersek ikinci, üçüncü, beşinci onuncu senelerde de zor.
                        Sen bu dediklerine inanıyor musun? Marcelinho'yu 2 ayda bizi fitil ede ede zorla alabildiler. Neden? Bonservisi açıklandı 2,5 milyon € Bunu Trabzonspor ödeyemez miydi? Öderdi. Peki neden transfer gecikti? Çünkü başkan bu futbolcuyu kulübe hediye edecekti. Fiyatı düşsün diye bekledi. Bir de tabi Fatih'ten gelecek olan sıcak parayı bekledi. Sonuçta transfer hazırlık kamplarının bitmesinden, UEFA listesinin verilmesinden 1 gün sonra gerçekleşti. Ne oldu? Ne kıymeti kaldı? Yazık değil mi taraftara, kulübe? Başkanın 2 yıldız sözü hala duruyor. Evet kötü gün taraftarlığı yapmamız gerek daha fazla, ama kötü yönetimlerin cefasını, mesuliyetini üstlenmemizi kimse bizden isteyemez
                        En son Travelair tarafından düzenlendi; 22.08.2006, 11:00.

Yorum

Senin bu yazına katılmıyorum. Yok emek harcamışlar falan. Bu kadar emek harcayıp da bu kadar kötü yönetiyorlarsa takımı bunlar geri zekalı adamlardır o zaman. Trabzonspor'a akıllı adamlar lazım. Salaklarla işimiz yok. Sanki limanı başkan Trabzonspor'un elinden kapmamış gibi konuşuyorsun. Başkan eğer hükümet ile olna ilişkisini kullanıp o limanı almamış olsaydı hiçbir Erzumlu limanı Trabzonspor'un elinden almaya cesaret edemezd,. Bugün takımın durumu ortada sen hala neler diyorsun. Yazık sana.

Yorum

• Bu maçın kaybedilmesinin bi çok nedenei olabilir fakat en önemli nedeni şansızlıktı...
                            Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

• yazık mı bana?

trabzon limanını albayrak almasa kim alacaktı?
                              ihaleye kim ne teklif verdi? nihat özdemir de teklif verdi mi?
                              aynı hükümet neden aynı albayraka çok istemelerine rağmen çimentoyu vermedi öyleyse?
                              çimentoyu kim aldı?
                              nereli?
                              ama olmuyor ki arkadaşım.. bilmeden konuşmak olmuyor ki.. bana yazık günah çekmek sana yakıştı mı şimdi?
                              neyse, canın sağolsun.. köylüm değil misin neticede.. canın sağolsun senin!

Yorum

• Kesin yeniliriz dedim yenildik. Ne şom ağızlıyım ya. Bundan sonra tahmin falan yapmayacam.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X