yattara 11 demi yok yoksa kadrodamı yok.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gaziantepspor - Trabzonspor
Daraltma
X
-
bir takımın maç kazanabilmesi ve bunun sonucundada şampiyon olabilmesi için görevlerini yapması gereken sorumlular vardır bunlar;
1) yönetim şimdiye kadar verdiği sözleri tutmadı
2)teknik direktör şimdiye kadar yaptığı uygulamalarla tam bir hayal kırıklığı
3) kulübün gelir sağlaması için ürün pazarlaması yapan kişiler, kendi resmi sitelerimizi güncellemeye üşenen adamlar bu kulübün yükünü kaldıramıyorlar
kısacası para getirecek projeleri hayata geçirmesi gereken kişiler sıfırrrrrrrrrrr
4)hayatlarında imkanları olmasına TRABZON umun tek maçına gitmemiş, tek lisanslı ürününü almamış taraftarlarımız.herkes keşke BMN, ÇILGINLAR gibi duyarlı olsa..takımının peşinde koşsa ..lisanslı ürün alsa..maçlarda çekirdek yemek yerine 90 dakika takımını desteklese..
değerli arkadaşlarım eminim ki siz bu maddeleri devam ettirseniz bu sayfa almaz, yukardakiler bu problemlerden bazıları
evet antep maçı inşallah kazanırız, fakat bu galibiyet bize eksikliklerimizi unutturmamalı, bir galibiyet bizi bulutların üzerinde uçurmamalı..
Yorum
-
en kötüsüde oya zaten 2 galibiyet alınca herşey yolunda sanıyoruz(sanıyorlar). ve bu zihniyetteki yönetimlerde kendilerinin taraftar nezdinde kredi aldığını sanıyo. aynı tas aynı hamamd evam ediyolar. çünkü küçük düşünüyolar. büyük düşünen yönetim bunca saçmalığın olmasına izin vermezdi.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
ya bu teknik direktör tam öküz.icraatlarını gördükten sonra sinir olmamak elde değil.maçın durumuna göre yattra diyorlar golü yedikten sonra yemişim oyuna alınan yattarayı.allahım çıldıracağım böyle öküzlük olurmu.szymk gökdeniz marce , yattra yanyana oynamayacak mı allahım.oyuncu değiştirirkende görün bakın oyuna bunlardan biriniin yerine alınacak.lazaroni DEFOLLLLLLLLLLLLL.
Yorum
-
slm,
oy ya tam mac saati misafir geliyor patlayrim be keyfim kacti ben nasil trabzonum gol atinca bagiracim,insallah maci alacagiz ben 3-1 diyorum
hepinize sevgiler saygilar
gurban oldum allahim bugün trabzonsporumuzun galib gelmesini nasip eyle yarrabi
aaaaaaaaammmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnInne'd-Dine indAllahi'l ISLAM
Devlet makamı, millet tarafından ehli olmayan kimseye saltanat tahtı yapılıp oturtuldu mu, o millet felaketi gözlemelidir.Ravi: Buhari
Yorum
-
mutlaka galip gelmemiz gereken bir maç.. Umarım teknik heyet bundan önceki yanlışlıklara düşmez ve doğru kadro seçimiyle doğru taktikle doğru adam değişiklikleriyle takımımızın galibp gelmesini sağlar çünkü futbolcuların özverili olacaklarından (!) şüphem yok.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum