Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gaziantepspor - Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yattara 11 demi yok yoksa kadrodamı yok.
    Özkan SÜMER

Yorum

• İlk 11'de yok sadece. Ayrıca hoca Çağdaş'ı yedeğe çekmiş. Geçen seneki gibi Fatih ve Stepanov stoper oynayacak...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• yedeklerde var sadece
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• yattara apoel maçına saklanıyormuş gerekitse oyuna gircekmiş. bi yönden doğru adam pat diye sakatlanır falan UEFAda gider.
          Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• bir takımın maç kazanabilmesi ve bunun sonucundada şampiyon olabilmesi için görevlerini yapması gereken sorumlular vardır bunlar;
            1) yönetim şimdiye kadar verdiği sözleri tutmadı
            2)teknik direktör şimdiye kadar yaptığı uygulamalarla tam bir hayal kırıklığı
            3) kulübün gelir sağlaması için ürün pazarlaması yapan kişiler, kendi resmi sitelerimizi güncellemeye üşenen adamlar bu kulübün yükünü kaldıramıyorlar
            kısacası para getirecek projeleri hayata geçirmesi gereken kişiler sıfırrrrrrrrrrr
            4)hayatlarında imkanları olmasına TRABZON umun tek maçına gitmemiş, tek lisanslı ürününü almamış taraftarlarımız.herkes keşke BMN, ÇILGINLAR gibi duyarlı olsa..takımının peşinde koşsa ..lisanslı ürün alsa..maçlarda çekirdek yemek yerine 90 dakika takımını desteklese..

değerli arkadaşlarım eminim ki siz bu maddeleri devam ettirseniz bu sayfa almaz, yukardakiler bu problemlerden bazıları

evet antep maçı inşallah kazanırız, fakat bu galibiyet bize eksikliklerimizi unutturmamalı, bir galibiyet bizi bulutların üzerinde uçurmamalı..

Yorum

• neyse bizde maça doğru yola çıkalım artık anca yetişiriz.
              Özkan SÜMER

Yorum

• en kötüsüde oya zaten 2 galibiyet alınca herşey yolunda sanıyoruz(sanıyorlar). ve bu zihniyetteki yönetimlerde kendilerinin taraftar nezdinde kredi aldığını sanıyo. aynı tas aynı hamamd evam ediyolar. çünkü küçük düşünüyolar. büyük düşünen yönetim bunca saçmalığın olmasına izin vermezdi.
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• gaziantepe kitlenelim artik yonetim filan 90 dakika sonra konusacaz zaten hergun yaziyoruz zaten...

yuzumuzu bari bugun guldursunler ya...
                  HERSEY YALAN TEK GERCEK TRABZONSPOR

Yorum

• ya bu teknik direktör tam öküz.icraatlarını gördükten sonra sinir olmamak elde değil.maçın durumuna göre yattra diyorlar golü yedikten sonra yemişim oyuna alınan yattarayı.allahım çıldıracağım böyle öküzlük olurmu.szymk gökdeniz marce , yattra yanyana oynamayacak mı allahım.oyuncu değiştirirkende görün bakın oyuna bunlardan biriniin yerine alınacak.lazaroni DEFOLLLLLLLLLLLLL.

Yorum

• yarim saat kaldi mutlak yenmeliyiz.

Yorum

• slm,
                        oy ya tam mac saati misafir geliyor patlayrim be keyfim kacti ben nasil trabzonum gol atinca bagiracim,insallah maci alacagiz ben 3-1 diyorum
                        hepinize sevgiler saygilar

gurban oldum allahim bugün trabzonsporumuzun galib gelmesini nasip eyle yarrabi
                        aaaaaaaaammmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn
                        Inne'd-Dine indAllahi'l ISLAM

Devlet makamı, millet tarafından ehli olmayan kimseye saltanat tahtı yapılıp oturtuldu mu, o millet felaketi gözlemelidir.Ravi: Buhari

Yorum

• Kanca dua ediyodur yenelim diye.. 2 saat sonra tekrar ona konsantre olucaz ama önce bu maç..
                          yattara geçen sene de yedekti.. bitime 2 dakka kala girip golü attırmıştı...
                          inşallah bu sene de yeneriz ama hawa toplarındana korkuyorum...

Yorum

• mutlaka galip gelmemiz gereken bir maç.. Umarım teknik heyet bundan önceki yanlışlıklara düşmez ve doğru kadro seçimiyle doğru taktikle doğru adam değişiklikleriyle takımımızın galibp gelmesini sağlar çünkü futbolcuların özverili olacaklarından (!) şüphem yok.

Yorum

• Golü yedikten sonra Yattara yı alsan ne olacak..Kapalı defansa karşı zaten oynayamaz...Bu adamın Yattara ya bi gıcıklığı mı var nedir?
                              Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
                              Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• Beyler beyler sakin olalım.Hangi şart ve kadroyla olursa olsun alacağız. İşte bu kadar.
                                TRABZONSPOR.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X