Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Renktaşım seni incitip kırgınlık çıkarmadan nasıl düşüncelerimi yazabilirim bilmiyorum ama deneyim,
    gurbette değilsin olan biteni görüyor biliyorsun, yaş ta ergenliği geçmiş bilinçli bi yaştasın,
    Ordumuzu manevi olarak söylüyorsan haklısın,
    Allah göstermesin bi Kurtuluş savaşı ortamı daha olursa dikiliriz orada da haklısın,
    ama şu an ki durumumuzdan bahsediyorsan ne diyim ben sana,
    hiç bir düşmanın tek başına dikilmiyor senin karşına bunu bilmiyormusun,
    pkk 30 senedir niye yok edilemedi,çünkü arkasında avrupa var,
    tükürsen boğacağın Suyriye niye hala kan döküyor,çünkü arkasında Rusya var, İran var,
    e bunların arkasında bu güçler varken nasıl bu kadar iddalı konuşabiliyorsun hayret.

Muzaffer ordu falan yok,kudret te yok,
    bıçak gerçekten kemiğe dayanır da top yekün bi varoluş mücadelesine girersek ki orda da Rabbim Atatürk gibi bi deha nasip etmeli başımıza,işte o zaman belki ama şu an boş bir çuval gibiyiz,bıraktın mı düşen.
    Sayın abicim napalım? Etrafımızda oluşacak kantonlara çapulculara seyircimi kalalım? Ne yapılması doğru? Ne derseniz deyin bu ordu son ordudur.

Yorum

• Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

Mustafa Kemal Atatürk
      20 Ekim 1927
      HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR

Yorum

• Okadar çok konuşulması . eleştirilmesi gereken şeyler var ki . ama malesef korkudan dolayi hiç birşey yazamaz çizemez olduk . yarın bizide şucu bucu ilan edip içeri tıkarlar diye .. Güzel günler göreceğiz temennimiz bu..

Yorum

• İlk olarak Yektaa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Okadar çok konuşulması . eleştirilmesi gereken şeyler var ki . ama malesef korkudan dolayi hiç birşey yazamaz çizemez olduk . yarın bizide şucu bucu ilan edip içeri tıkarlar diye .. Güzel günler göreceğiz temennimiz bu..
          al benden de o kadar.

Allah dan korkan başka kimseden korkmaz
          Allahdan yeterince korkmadığımız için her şeyden korkar olduk.

bu ülke da cami cemaatine bile sorsan çoğu şeriatı istemez oysa ki şeriat her şeyin çözümüdür.
          ayrıca şeriat Cumhuriyeti destekler Allahın kanunlarını uyguladıkça

Yorum

• Işid denen örgütün piçleri henüz 2.5 sene önce hafta sonları balık tutmaya gittiğim ömerli barajının dibindeki piknik alanında binlerce yanlılarını toplayıp defalarca gövde gösterisi yaptılar.
            O günlerden bugünlere gelineceğini bilmeyen kim olursa olsun ya salaktır ya şerefsizdir, bence şerefsizdir.

Allahsızlık yapmasın kimse, İnsanı salak yerine koymasınlar, Şerefsiz herifler.

Yorum

• İlk olarak Şerafettin Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sayın abicim napalım? Etrafımızda oluşacak kantonlara çapulculara seyircimi kalalım? Ne yapılması doğru? Ne derseniz deyin bu ordu son ordudur.
              Ben son ordu veya değil ona bişi demiyorum,
              ''o coğrafyada ki hiç bir ordu bizim gücümüzün kudretimizin yanına yaklaşamaz'' söylemi garibime gitti.
              Yalnız hükümet te senin gibi çapulcu gözüyle bakıp çok havaya girmişti,
              Emevi camiinde akşam namazı kılacaktı,
              geldiğimiz durum ortada.
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Işid denen örgütün piçleri henüz 2.5 sene önce hafta sonları balık tutmaya gittiğim ömerli barajının dibindeki piknik alanında binlerce yanlılarını toplayıp defalarca gövde gösterisi yaptılar.
                O günlerden bugünlere gelineceğini bilmeyen kim olursa olsun ya salaktır ya şerefsizdir, bence şerefsizdir.

Abi agzina saglik
                u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Işid denen örgütün piçleri henüz 2.5 sene önce hafta sonları balık tutmaya gittiğim ömerli barajının dibindeki piknik alanında binlerce yanlılarını toplayıp defalarca gövde gösterisi yaptılar.

her sakallıyı müslüman sanma

her sakalsızı da kafir sanma.

insanların ne söylediğine değil ne yaptığına nasıl yaşadığına bakacaksın

Yaşamı kuran ve sünnete uyuyormu onu referans alacaksın

Yorum

• İlk olarak Şerafettin Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İslamın son ordusu Türk ordusudur.Bugün bu bataklıklarda mücadele eden, edecek olan Türk ordusudur. Hiçbir müslüman ortadoğu ülkesi bu muzaffer ordumuzun yanına bile yaklaşacak kudrete sahip değildir.

İlk olarak Şerafettin Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tamam o zaman bırakalım abd, nato ve lağım işbirlikçilerinin dibimizdeki çözeceğini sınırlarda yaşayalım. Uyanın artık yahu sıranın bize geldiğini anlayın
                    Fikrinize katılıyorum.

Lakin ne acıdır ki; ordumuz -haklı şekilde potansiyel düşman olarak gösterdiğiniz- NATO üyesi ve ABD de resmi Model Ortağımızdır.
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben son ordu veya değil ona bişi demiyorum,
                      ''o coğrafyada ki hiç bir ordu bizim gücümüzün kudretimizin yanına yaklaşamaz'' söylemi garibime gitti.
                      Yalnız hükümet te senin gibi çapulcu gözüyle bakıp çok havaya girmişti,
                      Emevi camiinde akşam namazı kılacaktı,
                      geldiğimiz durum ortada.
                      Abi şimdi sana soruyorum eğer Rusya Suriye'ye girmeseydi Esad kaldırmıydı kalmazmıydı? Ayrıca benim orda yazdığım ortadoğudaki müslüman devletlerin ordularından yani biz müslümanız diyerek katliama seyirci kalan taşeronlara yöneliktir. Bugün Şia zilleti altında binlerce Sünni'yi katleden İran mı yoksa El Bab'ta yaşayan halka zarar gelmesin diye şehirleri yerle bir etmeyen Türk ordusumu daha muzaffer bence sen karar ver?
                      En son Şerafettin Kara tarafından düzenlendi; 23.12.2016, 15:08.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fikrinize katılıyorum.

Lakin ne acıdır ki; ordumuz -haklı şekilde potansiyel düşman olarak gösterdiğiniz- NATO üyesi ve ABD de resmi Model Ortağımızdır.
                        Düşüncenize katılıyorum elbette bu bir vahamettir

Yorum

• İslam ordusu!!

Şöyle bir haber var biliyorsunuz:

Marmaris'in adı değişiyor... İşte yeni isim önerisi Gazi Marmaris

Akp'li Satır, Cumhurbaşkanı'nın sadece Türkiye Cumhuriyeti'nin değil tüm ümmetin gözünü diktiği bir lider olduğunu belirterek, "Dolayısıyla o gece Cumhurbaşkanımız buradan sağ çıkmasaydı faturası çok ağır olacaktı. Hem Türkiye'ye hem dünyaya. Bu nedenle Marmaris, tarihimizde 15 Temmuz için de çok önemli. Biz komisyon olarak bunun arkasında dururuz." dedi.
                          Atatürk'e karşı Tayyip Erdoğan'dan bir milli kahraman ulusal kahraman çıkarma çabası. Yok Marmaris'e gazi denecek başka bir ilçeye'de şanlı denecekmiş. He birader ikinci kurtuluş savaşı!

Neredeyse peygamber ilan edecekler. Tüm ümmetmiş. Yahu ümmetin sizi tınladığı yok. Sizi tınlayan Suud'lar ve Katar'lılar. Onlarda ülkenin değerli arazilerini sömürüyor oldukları için. Git Katarlılara Suud'lara Mısır'a İran'a Fas'a Tunus'a Cezayir'e deyin bakalım İslam ümmeti Tayyip Erdoğan'dır diye nereleriyle gülecekler. Şimdi de İslam ordusu ayağıyla saçmasapan dış politikalarına kılıf uyduruluyor. Yapmayın gözünüzü seveyim. Ülke direksiyonunda olanlar ülkeyi uçuruma sürüklüyor. Siz halâ "Osmanlıyı yenide kuracak AKp" havasındasınız. Orduyu islamlaştırma ayağına TSK'yı getirdiğiniz yer ortada. Türk ordusudur o. Kurulduğunda İslam yoktu. Zor değil Türk demek.
                          En son erolizmts tarafından düzenlendi; 23.12.2016, 15:35.
                          "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• İlk olarak İsa Gündoğdu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            her sakallıyı müslüman sanma

her sakalsızı da kafir sanma.

insanların ne söylediğine değil ne yaptığına nasıl yaşadığına bakacaksın

Yaşamı kuran ve sünnete uyuyormu onu referans alacaksın
                            Kimsenin sakalıyla sümüğüyle işim yok, halep orda arşın burda, bu itlerinde şekli şemali ve neye hizmetleri belliyken tutacaksın kulak memelerinden yargılayacaksın müebbetle.Gerçi ne anlatıyoruz bundan önceki kiziroğlu Ahmet bu piçler için birkaç kanı kaynayan öfkeli gençler demişti.
                            Bir insan benliğiyle ele alınacaksa (en azından ben böyle düşünüyorum) illa müslüman olmasına gerek yok, ahlâklı olsun hangi dinden olursa olsun bana kâfi.

Yorum

• video sanki baya bir önce cekilmis de sonradan yayina verilmis gibi duruyor.

hava sartlari onu gösteriyor. yani belli ki bir oyun var isin icinde, elde koz olarak sakladiklari belli.

Hükümeti zor durumda birakip Türkiye'yi cekilmeye zorluyorlar.

Yorum

• Çok komedi var burda orduyu sevmek islamın son bayraktarlığını yaptığını düşünmek insanları iktidar yalakası yapıyor öyle mi?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X