Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Biz de yıllardır Filistin'e acırız,ağıtlar yakarız,
    gerçekten o coğrafyanın tümü çok kancık ve kalleş,
    ben acıyıp üzülürken sövenlere çok kızardım,artık ben de onlardan biri olacağım,
    Ertan Abi oraları gezsek eminim "israil az bile yapmış bunlara" diyeceğimiz çok şey yaşarız (gitmedim ama gidenlerden çok duydum) ama Filistin davası insanlığın utancı ve ahlak terazisidir. "Güç" ile "hak" arasındaki konumu belirler. İsrail camilerde ezanı yasakladığında Filistinli rahiplerin Kudüs kiliselerinden ezan okuması boşa değildir.
    BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• İlker Başbuğ ve Işık Koşaner'den sonra genelkurmay başkanı olan adamlara bir bakın. Yahu tırsmayın artık. Çıkın delikanlı gibi "bu dış politika cahil işi" deyin.

Bordo bereliler için flaş iddia
      MHP'den ihraç edilen Gaziantep milletvekili Ümit Özdağ önemli bir iddiada bulundu ve Özel Kuvvetler Komutanlığında bazı personelin istifa hazırlığında olduğunu açıkladı. Özdağ ''Özel Kuvvetlere sokaktan adam toplanıyor ve buna tepki olarak istifaların hazırlandığını duydum'' dedi.

Özdağ bu alımları kastederek ”Özel kuvvetlere sokaktan adam toplanıyor. Hem de 50 puan şartı arıyorlar. 50 puan alanı gardiyan bile yapmıyorsunuz ama özel kuvvet subaylığında 50 puanlık bir çizelge koymuşsunuz. Bunun özel kuvvetlerde tepki ile karşılandığını biliyorum. Şimdi de özel kuvvetlerden tepki olarak istifaların hazırlandığını duyuyorum” açıklaması yaptı
      Hükümet yarın öbürgün bir yıldızlar karşılaşması daha organize ettirsin unuturuz olur biter.

Sosyal medyayı yine kapatarak ve interneti yavaşlatarak da ne kadar büyük tepki verdiğimizi dünyaya da ilan ederiz.
      En son erolizmts tarafından düzenlendi; 23.12.2016, 13:44.
      "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu vidyo Kurgu Başka birşey değil Bizim Askerlerimiz öyle konuşmaz son sözleri bu olmaz...
        Ölüm ve iskence tehdidi altinda zorla söyletilmis sözler onlar. Benim icin o sözler yok hükmünde.

Yorum

• Bir aralar eksenimiz kaydi, batili gibi gavurlastik diyenler vardi. Aha da buyurun, eksenimiz ortadoguya kaydi simdi.O batakligin bir parcasiyiz artik.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Öncelikle tek bir kişiden genelleme yapmayı yanlış bulduğumu söylemek istiyorum. Zamanında Trabzon bundan çok çekmiştir. Ancak, arkadaş bizim derdimiz bize yetiyor, bırakın bu ÖSO'yu, Filistin'i falan. Orta Doğu tam bir bataklık, hiçbir zaman kurumayacak bir bataklık. Olaylara insani açıdan bakılsın, birileri istiyor diye ülkelerin siyasetine karışılmasın. Boğazımıza kadar pisliğe gömüldük, şu beş senedeki politikalarımızın acısı kim bilir kaç yıl sonra son bulacak.
            İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ertan Abi oraları gezsek eminim "israil az bile yapmış bunlara" diyeceğimiz çok şey yaşarız (gitmedim ama gidenlerden çok duydum) ama Filistin davası insanlığın utancı ve ahlak terazisidir. "Güç" ile "hak" arasındaki konumu belirler. İsrail camilerde ezanı yasakladığında Filistinli rahiplerin Kudüs kiliselerinden ezan okuması boşa değildir.
            Haklısınız

insan şaşırıp kalıyor,ne diyeceğini,neye tepki vereceğini bilemez hale geliyor,
            tek istediğim Askerimizin o bölgede olmamasıydı,
            inşallah bir an önce ortalık normale döner,
            dönmeyeceğini biliyorum ama inşallah diyorum,inşallah.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Suriyelileri vatan topraklarına sorgusuz sualsiz alanlar savunmasında insanları ölüme terk edemezdik diyordu. Çok doğru bir açıklama. Her insan yaşamayı sonuna kadar hak eder. Fakat o topraklardan insanları kurtarıp kendi evlatlarını orada ölüme terk etmek ihanettir.

Uluslar arası ilişkiler ve siyaset bilimi mezunuyum. Ahmet Davutoğlu'nun kitaplarını ders niyetine yalayıp yuttuk. Orada Ahmet Davutoğlu'nun bahsetmiş olduğu dış politika ile şuan izlenen dış politika birbirinden tamamen zıt bir şekilde. Ahmet Davutoğlu'nun partiden neden gönderildiği şimdi biraz daha açıklık buluyor.
              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

El Bab da askerlerimizi şehit eden FİLİSTİNLİ canlı bomba.

Skandal olaylar sonrası yüreklere su serpen(!) o klasik açıklama:

MİLLİ Savunma Bakanı Fikri Işık, 'Şehit vermeyi göze alamazsak hür yaşayamayız'
                Askerimizi infaz eden de bir Türk'tü. Ogün Samast da Trabzonluydu. Gazeteci olacak adamsın yaptığın işe bak. Böyle miyiz biz herkese toptancı mı yaklaşacağız? Işid e katılmak için gelen Japon var. O ne olacak?
                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• hızla ekşi sözlük kıvamına geliyorsunuz
                  HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR

Yorum

• İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ölüm ve iskence tehdidi altinda zorla söyletilmis sözler onlar. Benim icin o sözler yok hükmünde.
                    Pek sanmıyorum reis vidyoyu dikkatlice izlediğiniz zaman belli oluyor zaten kurgu olduğu net belli bu vidyonun bana göre tabi...
                    S.V.A.K.O
                    FATİH TEKKE

Yorum

• Turkiye batakliga dogru gidiyor...

gencler sokakta, kahvede...

yaslilarin dunya umrunda degil, aylik maas yatsin yeter..

anneler kizini evlendirmenin derdinde...

teknoloji uretimi yok, teknoloji gelisimi yok..

herkes birinin adami olmanin derdinde.. herkes yalakalik pesinde

bu ulkenin sonu cok kotu olacak... tahmin ettigimizdende kotu..

birlik
                      beraber likte care olmayacak.

guzelim ulkemi ne hale getirdiler
                      u will need justice at the end..

Yorum

• İslamın son ordusu Türk ordusudur.Bugün bu bataklıklarda mücadele eden, edecek olan Türk ordusudur. Hiçbir müslüman ortadoğu ülkesi bu muzaffer ordumuzun yanına bile yaklaşacak kudrete sahip değildir.

Yorum

• İlk olarak Şerafettin Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İslamın son ordusu Türk ordusudur.Bugün bu bataklıklarda mücadele eden, edecek olan Türk ordusudur. Hiçbir müslüman ortadoğu ülkesi bu muzaffer ordumuzun yanına bile yaklaşacak kudrete sahip değildir.

"Gevşeklik göstermeyin, üzüntüye kapılmayın. Eğer inanmışsanız, üstün gelecek olan sizsiniz."(Âl-i İmran, 3/139)

HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR

Yorum

İslamın son ordusu Türk ordusudur.Bugün bu bataklıklarda mücadele eden, edecek olan Türk ordusudur. Hiçbir müslüman ortadoğu ülkesi bu muzaffer ordumuzun yanına bile yaklaşacak kudrete sahip değildir.
                            Bu fikir işte bizim sonumuzu getirecek olan fikir. İslamın ordusu değiliz. Zira ortada bir İslam yok.

1923'de kurtulduğumuz bu bataklığa bizi tekrar sürükleyecek en tehlikeli cümle budur.
                            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu fikir işte bizim sonumuzu getirecek olan fikir. İslamın ordusu değiliz. Zira ortada bir İslam yok.

1923'de kurtulduğumuz bu bataklığa bizi tekrar sürükleyecek en tehlikeli cümle budur.
                              Tamam o zaman bırakalım abd, nato ve lağım işbirlikçilerinin dibimizdeki çözeceğini sınırlarda yaşayalım. Uyanın artık yahu sıranın bize geldiğini anlayın

Yorum

Renktaşım seni incitip kırgınlık çıkarmadan nasıl düşüncelerimi yazabilirim bilmiyorum ama deneyim,
                                gurbette değilsin olan biteni görüyor biliyorsun, yaş ta ergenliği geçmiş bilinçli bi yaştasın,
                                Ordumuzu manevi olarak söylüyorsan haklısın,
                                Allah göstermesin bi Kurtuluş savaşı ortamı daha olursa dikiliriz orada da haklısın,
                                ama şu an ki durumumuzdan bahsediyorsan ne diyim ben sana,
                                hiç bir düşmanın tek başına dikilmiyor senin karşına bunu bilmiyormusun,
                                pkk 30 senedir niye yok edilemedi,çünkü arkasında avrupa var,
                                tükürsen boğacağın Suyriye niye hala kan döküyor,çünkü arkasında Rusya var, İran var,
                                e bunların arkasında bu güçler varken nasıl bu kadar iddalı konuşabiliyorsun hayret.

Muzaffer ordu falan yok,kudret te yok,
                                bıçak gerçekten kemiğe dayanır da top yekün bi varoluş mücadelesine girersek ki orda da Rabbim Atatürk gibi bi deha nasip etmeli başımıza,işte o zaman belki ama şu an boş bir çuval gibiyiz,bıraktın mı düşen.
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X