Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• olmaz diye bişe yok bu amerikadan herşey beklenir.
    Bence doğrudur bu teori.

Diyelim ki İran’a bir ABD müdahalesi söz konusu. İran’a olası bir operasyonda Trabzon son derece jeo-stratejik bir önem taşıyor. Hem Kafkasya hem İran açısından ‘Trabzon’ önemli... Böylesine stratejik yerdeki vatandaş yani Trabzon halkının milli duruşu-mukavemetinin güçlü olduğu hepimizce malum.
    TRabzonu karışıklığa iterek TRabzonun diğer iller gibi olaylar karşısında sessiz kalmasını istiyor da olabilirler.
    Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• sevgili sweetrose sana bu güzel yazıyı bizlerle paylaştığın için binlerce kez teşekkür ederim. çok duygulandım ve kahroluyorum. benliğim türk benliğine armağan olsun. ne mutlu türküm diyene.
      ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.

Yorum

• Ne Ermeniyim nede başka şey. Özmü öz Türk'üm , Müslumanım ve Osmanlı torunuyum.Ve bu vatan için ölen herkeste öyle. hergün işe gelirken önünden geçtiğim şehitliğe bakarken hep üzülürüm onlar çok şey yaptı biz ne yapıyoruz diye.ve NE MUTLU MÜSLÜMAN TÜRKÜM DİYENE.
        İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• At izi, it izine karıştı!

Bu suikast olayına verilen tepkiye lafım yok,insanlar düşünceleri yüzünden öldürmek kimseye bir şey katmaz, haksız oldukları bir konuda onları haklı olarak göstermenin en basit yolu.
          Yapılan işi kimse kabullenmemeli.

Ama özellikle dikkatimi çeken bu olayı sahiplenen kişilerin hiç birini bir şehit cenazesi veya bu ülke halkının kalbinde yer edinmiş bir şahsiyetin cenazesinde göremedik.
          Mesala Yavuz Bingöl,İHD,Mezhepçi görüşlerle öne çıkmış sol fraksiyonlar,PKK destekçisi veya sempatizanları,Orhan Pamuk,'teröristi gerilla yaptık' diyen Yaşar Kemal,Elif Şafak,Eşber Yağmurdereli ve ismi şimdi aklıma gelmeyen garip garip geçmişleri olan şahsiyetler.

Bunun yanında tamamen insani duygularla bu olayı lanetleyenlere lafım yok ama özellikle yukarda saydığım insanların bu olayı sahiplenmesi,cenazede atılan sloganlar PKK'lıların bu işe sarılması.Yani at izi ile it izi bir birine karıştı.
          Özellikle medyanın tavrı CNN Türk ve NTV başta olmak üzere o kadar aşağılık kompleksine kapılmışlar ki:Avrupa ne der?Bunu nasıl anlatırız.

Bugün sevgi kelebeği börtü böceği olanların tavırlarına bakın:En basit örnek olarak hangi şehit yakınını ekranlarına çıkarıp dertleriyle alakadar olmuşlar?
          İnsanların özrgürce istedikleri gibi yaşamalarını savunanların aklına bir gün Yunanistan'da ezilen Türk azınlığı için bir program yapmak gelmiş mi?
          Başları örtülü oldukları için okullardan atılmış en temel hakları olan eğitim hakları elinden alınanlar için gelin derdinizi anlatın,hepimiz Başörtülüyüz diye bağırmışlar mı?Sağ görüşlü partiler kapatılırken,insanlar sadece fikirleri yüzünden ceza alırken bunların hepsini yok edin diye nara atanlar nasıl oluyorda bugün bu kadar insancıl kesiliyor anlamıyorum.

Neden insan hakları hep belli kesimler için geçerli oluyor,burda hiç bir siyasi görüşü savunmak veya başka bir şey için yazı yazmıyorum.Beni hayrete düşüren çifte standartlar.

Ya Kurban Bayramı için yapılan yaygara ile yılbaşında hindi kesimi için yapılan özendirme bile beni dehşete düşürüyor,o kadar diyim gerisini siz anlayın artık.
          Amatör ruh,profosyonel düşünce
          İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• Hepimiz Trabzonluyuz

Hepimiz Trabzonluyuz

...........

Herkes ağlıyor, ama Trabzon bir başka ağlıyor. Ve anlıyoruz ki, Trabzon uzun süredir ağlıyor. Trabzon gözyaşına boğulmuş, kimse de cinayete kadar farkına varamamış. Karadeniz’in hırçın dalgalarına kafa tutan inatçı insanlar, kendi gözyaşlarında boğuluyor.

Barut fıçısına dönmüş bir şehir Trabzon. Sorunlar üs üste binmiş. “Sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için, hiç kimseden hiçbir şey beklemeksizin, bir şarkı söyler gibi ölebilen” insanlar, çaresizlik içinde ne yapacağını şaşırmış.

Hiç kimseden hiçbir şey beklememişler, zaten hiç kimse de onlar için bir şey yapmayı düşünmemiş. Trabzon hep içine atmış. Sonra parça parça patlamaya başlamış.

Aslında çok fazla sosyoljik değerlendirmelere, uzun uzadıya incelemeler yapmaya gerek yok. Durum ortada. Ekonomik sıkıntı almış başını gidiyor. Kente yıllardır hiçbir yatırım yapılmamış. ‘Trabzon Fikir Kulübü’ de bu durumu şöyle özetliyor gönderdiği yazıda: “Hesapsız memleket sevgilerine karşın, ihmal edilmişlik ve yalnız bırakılmışlık duygusuyla yetişen Trabzon gençliği; bu duyguların işsizlikle de beslenmesiyle çıkmaz bir yola sürüklenmiştir.”

İnatçı, gururlu, Karadeniz gibi coşup, Karadeniz gibi içine kapanan Trabzon, bir kapana kısılmış.

Yani dert çok Karadeniz’de. “Nerede yok ki” demeyin sakın. Art arda bu tip olayların Trabzon’dan çıkmasının nedeni iyi düşünülmeli.

Artık anlıyoruz ki, ihmal önümüze kapanması zor yaralar açıyor. Hrant Dink’i koruyamayan yetkililer, Trabzon’a da destek olamıyor. Sonuç Türkiye’yi sarsıyor. Şimdi “Trabzonlu olma zamanı”. Şimdi, “Hepimiz Trabzonluyuz” deme zamanı.

Nasıl ki binlerce, on binlerce insan Hrant’ı son yolculuğuna uğurlarken yalnız bırakmadıysa, şimdi yüz binlerin, milyonların Trabzon’a destek olma zamanı. Çürümüş fikirlerin, 3000 yıllık mirası da kokuşturmasına izin vermeyelim. “Hepimiz Tarbzon’lu olalım.” “Nerede yanlış yapıldı?” diye sormanın, “Sahip çıkmanın” tam zamanı.

Trabzon Fikir Kulübü’nün analizine dönelim yeniden: “Trabzon gençliği, çok sevdikleri kentleriyle birlikte her gün biraz daha küçülmekte ve lümpen kültür kent yaşamına egemen olmaktadır. Lümpen kültür yeni Bedri Rahmiler ve Hasan İzzettin Dinamolar üretemeyeceği için, Polat Alemdarlar üretmektedir.

Türkiye üzerine düşünen ve Trabzon için ahkam kesenler, parçalarda boğulmadan, fotoğrafın bütününü görmek zorundadır
            .”

Trabzon’u ucuz kahramanlara, kokuşmuşluğa kurban vermeyelim.

“Hepimiz Trabzonluyuz!”

Erdoğan Aktaş - Posta

Yorum

• İlk olarak ayse61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ne Ermeniyim nede başka şey. Özmü öz Türk'üm , Müslumanım ve Osmanlı torunuyum.Ve bu vatan için ölen herkeste öyle. hergün işe gelirken önünden geçtiğim şehitliğe bakarken hep üzülürüm onlar çok şey yaptı biz ne yapıyoruz diye.ve NE MUTLU MÜSLÜMAN TÜRKÜM DİYENE.
              bir ermeni için biz de ermeniyiz diyen bir milletin Türklüğün den şüphe duyarım

Yorum

• HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!
                HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!

Yorum

• onlarca buyuk insan vefat etti onlarca adam gibi musluman abilerimiz vefat etti ama hicbirine boyle buyuk bir toren yapilmadi ve katilim olmadi acaba bizde mi bir sorun var yoksa baska yerlerdemi

Yorum

• İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu suikast olayına verilen tepkiye lafım yok,insanlar düşünceleri yüzünden öldürmek kimseye bir şey katmaz, haksız oldukları bir konuda onları haklı olarak göstermenin en basit yolu.
                    Yapılan işi kimse kabullenmemeli.

Ama özellikle dikkatimi çeken bu olayı sahiplenen kişilerin hiç birini bir şehit cenazesi veya bu ülke halkının kalbinde yer edinmiş bir şahsiyetin cenazesinde göremedik.
                    Mesala Yavuz Bingöl,İHD,Mezhepçi görüşlerle öne çıkmış sol fraksiyonlar,PKK destekçisi veya sempatizanları,Orhan Pamuk,'teröristi gerilla yaptık' diyen Yaşar Kemal,Elif Şafak,Eşber Yağmurdereli ve ismi şimdi aklıma gelmeyen garip garip geçmişleri olan şahsiyetler.

Bunun yanında tamamen insani duygularla bu olayı lanetleyenlere lafım yok ama özellikle yukarda saydığım insanların bu olayı sahiplenmesi,cenazede atılan sloganlar PKK'lıların bu işe sarılması.Yani at izi ile it izi bir birine karıştı.
                    Özellikle medyanın tavrı CNN Türk ve NTV başta olmak üzere o kadar aşağılık kompleksine kapılmışlar ki:Avrupa ne der?Bunu nasıl anlatırız.

Bugün sevgi kelebeği börtü böceği olanların tavırlarına bakın:En basit örnek olarak hangi şehit yakınını ekranlarına çıkarıp dertleriyle alakadar olmuşlar?
                    İnsanların özrgürce istedikleri gibi yaşamalarını savunanların aklına bir gün Yunanistan'da ezilen Türk azınlığı için bir program yapmak gelmiş mi?
                    Başları örtülü oldukları için okullardan atılmış en temel hakları olan eğitim hakları elinden alınanlar için gelin derdinizi anlatın,hepimiz Başörtülüyüz diye bağırmışlar mı?Sağ görüşlü partiler kapatılırken,insanlar sadece fikirleri yüzünden ceza alırken bunların hepsini yok edin diye nara atanlar nasıl oluyorda bugün bu kadar insancıl kesiliyor anlamıyorum.

Neden insan hakları hep belli kesimler için geçerli oluyor,burda hiç bir siyasi görüşü savunmak veya başka bir şey için yazı yazmıyorum.Beni hayrete düşüren çifte standartlar.

Ya Kurban Bayramı için yapılan yaygara ile yılbaşında hindi kesimi için yapılan özendirme bile beni dehşete düşürüyor,o kadar diyim gerisini siz anlayın artık.
                    Mehmetim, duygularıma tercüman olmuşsun.Evet aynen bahsettiğin gibi bu insanları şehit cenazelerinde göremezsin!Şehitler ile ilgili tv'lerde saatlerce proğramlar da göremezsin!...Sadece senin tv'lerde göreceğin;bayram sabahları ağlayan anaların, şehit mezarları başındaki manzaralarıdır.

Bu ülkenin kaymağını bu ikiyüzlüler yiyor,hainler istedikleri gibi bu ülkede at koştruyorlar.Bize oynanan bu oyuna dur demek için Trabzon uyanık olmalı...
                    En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 24.01.2007, 18:20.
                    TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak trapezus61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!
                      Zaman dar ama buna pankart yapıp, stada asmalıyız diye düşünüyorum.
                      TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Neden üç beş hain ve onun arkasındakiler bu cinayeti işlediler diye ben suçlu oluyorum ?
                        Neden Türkiye, neden Türk milleti suçlu ilan ediliyor ?
                        Ben mi öldürdüm Dink'i ?
                        Biz mi öldürdük ?
                        Bugün " Hepimiz Hrant'ız…" diye bağıranların acaba kaçı, daha dört gün önce şehit olan Astsubay Kadir Aydın için " Hepimiz Kadir'iz…" diye haykırabilir acaba ?
                        Kadir Aydın, henüz 27 yaşındaydı !..
                        Kadir Aydın'ın cenazesinde kaç kişi yürüdü ?..

Kaç Sivil Toplum Örgütü, kaç parti lideri ya da üyesi " Eğer bu ülkede yaşamanın bedeli oğlum gibi yiğitlerin gitmesiyse gider. Bir oğlum daha var, oluyorsa alın onu da götürün" diyen şehit babasına bir başsağlığı diledi ?

Ben isterim ki ne Hrant ölsün, ne Kadir !.. Silahlar değil, insanlar konuşsun, "yüz çiçek açsın, yüz fikir yarışsın."
                        Ama böyle düşünmek beni Hrant yapmaz, yapamaz.
                        Çünkü Türkiye Cumhuriyetini ortadan kaldırmaya ve bölmeye çalışanlarla ne işim olur, ne işbirliğim…

Türk'üz biz, kavgamız bile sinsice değil açıktan açığa olur. Gizlemeyin kendinizi siz zaten "ermeni" idiniz. Hem de en zehirlisinden.

sen yıkılırsan, bu ülkede durulmaz.

Hainlere inat ! seni yerden yere vurmak isteyenlere inat !

Dayan TRABZON !
                        En son Rutubet tarafından düzenlendi; 24.01.2007, 17:06.
                        62 den tavsan oluyorda w dan taraftar olmuyormus be....

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ahmet abi süper fikir!

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            En azından forumdaki herkesin bu iki kelimeyi imzasının bir yerine yazmasını öneriyorum bende.Ve şimdi değiştiriyorum imzamı.

Yorum

• ya arkadaslar benım pkk ya ve yandaslarına olan hırsım cok fena onları her gördüğümde icimden öldürmek geliyor.Ama bana en cok koyan şey devletin icinde bunlardan oluşuAMA HERKES ŞUNU BİLSİNKİ KİMSE BİZİ YIKAMAZ BAYRAĞIMIZI İNDİREMEZ ve TRABZONA GİREMEZ...GİRMEYE CALIŞIRSLAR NE OLUR BİLİOSUNUZ.......
                              BİZ TÜRK OĞLU TÜRKÜZ CÜNKÜ BİZ TRABZONLUYUZZZZ............
                              tRaBz10SpOr

Yorum

• Maça Türk Bayrakları ile gitmeliyiz diye düşünüyorum.
                                Ne krizler ne oyunlar gördük üzerimizde oynanan. Merak etmeyin sağduyumuzla bunu da aşmasını biliriz. Yönetim bayrak bastırıp ( bir maçta Türk bayrağı formatında olmayan komik bayraklar dağıtmışlardı öyle değil ) esnaflar örgütlenip stadı bayraklarla donatalım.
                                Kocaman Türk bayrakları yeterli bir cevap olur herkese.

Slogan için önerim:
                                Anladın sen onu!

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X