Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ne oldu bize? Değerlerimizi yozlaştırıp içini boşaltırsak başımıza her tür musibet gelir.

Terör için söylemek istediğim; devlet uykudan uyanıp devlet olduğunun bilincine varsın, olaylar azalır. Ama boşluk bırakırsan birileri tarafından doldurulur
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Geçen gün gazete okuyorum. Birinci sayfayı geçtim. Üçüncü sayfayı geçtim. Ekonomiyi geçtim. Siyaseti-gündemi geçtim. Dünya haberlerini geçtim. İlanları geçtim. Kültür Sanatı geçtim. En son bir sayfada altta solda bir haber gördüm. Şehit haberi.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Ulan Dünde Kızılayda İşim Vardı Allahtan Gitmemişim

Çok kötü Oldu
        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Hükümetin politikası çok yanlış terör konusunda o ayrı bir tarafa tutuyoruz.Ancak herşeyide devletden beklenmesine karşıyım birazda halk tepksini koyacak.Yahu kendi vatandaşlarınızda ölüyor öldürüyorlar neden hala göz yumuyorsunuz yardım ve yataklık ediyorsunuz tepki göstermıyorsunuz.Yanlış anlaşılmasın ırkçılık yapmıyorum bir çok arkadaşım var kürt benım gibi düşünen yakın arkadaşlarım var.Hepsini bir kefeye koymuyoruz.
          Terörü halk bitirir yada Sri Lanka modeli ile

Yorum

• "benzine zam geldi" haberi gibi sıradan olmaya başladı ya daha ne diyeyim ne yapayım bilemiyorum. Bu ülkeyi bu duruma sokanların Allah bin bir türlü belalarını versin !

Şehit öğrencimize yüce Allah'dan rahmet, yakınlarına sabırlar dilerim. Başımız sağolsun.
            Trabzonspor √
            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
            İki Renk ve Asalet √
            BordoMavi.Net √

Yorum

• Allah rahmet eylesin , ailesine sabır versin.
              İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız, bordo kanımızla mavi göklere ''ŞAMPİYON TRABZONSPOR'' yazdıracağız.

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hükümetin politikası çok yanlış terör konusunda o ayrı bir tarafa tutuyoruz.Ancak herşeyide devletden beklenmesine karşıyım birazda halk tepksini koyacak.Yahu kendi vatandaşlarınızda ölüyor öldürüyorlar neden hala göz yumuyorsunuz yardım ve yataklık ediyorsunuz tepki göstermıyorsunuz.Yanlış anlaşılmasın ırkçılık yapmıyorum bir çok arkadaşım var kürt benım gibi düşünen yakın arkadaşlarım var.Hepsini bir kefeye koymuyoruz.
                Terörü halk bitirir yada Sri Lanka modeli ile
                Terörü Halk bitirir amenna ama Sri Lanka modeli bize uyar mı tartışılır. Coğrafi koşullar pek aynı değil. Örgütün merkezi yönetiminin durumlarını bilmiyorum oda ayrı bir konu.
                "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                Ali Kemal Denizci

Yorum

• Ey benim ülkem nasılsın ?

Bugün de güne dört ŞEHİT haberi ile başladık haberin var mı ?
                  Trabzonspor √
                  Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                  İki Renk ve Asalet √
                  BordoMavi.Net √

Yorum

• İşin kötü tarafıda şudurki...

Kimse artık şehit haberine tepki vermiyor.... açıkcası çoğu insanında umrunda değil....

Bana dokunmayan yılan bin yaşasın modunda çoğumuz......

Allah sonumuzu hayır etsin.....
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Şöyle "Nefes" gibi bir film daha çıksa da halk ağlayıp ağlayıp vatana borcunu ödese, şehit haberlerine üzülüp üzülmeme kredisi kazansa (!)

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Artık haberlere bakmaya bile korkuyorum. Haber izlemez oldum. Ben açınca annem kapatıyor.
                        Güneşin doğuşu gibi şehit haberleri alıyoruz...
                        Daha kaç can gidecek? Nereye kadar?

Yorum

• İnsanlar çok duyarsız halk böyle olduğu sürece terör devam eder.Ben Hatay'da yaşıyorum.Çaykara'dan göç etdik buralara.Yaşamaya çalışıyoruz işte.Hatay'da bir kaç yer hariç terör yok.Bugün İskenderuna çarşıya çıktım.Çarşının orta yerınde bilbortda pkk yazmış yanınada zafer işaretini koymuş spreyle dakikada yüzlerce insan geçiyor insan ve kimsede tık yok.Bana dokunmaya yılan bin yaşasın mantığı var.Aradım polisi yazıyı yok etdirdim.Halk olarak biz bu kafayla daha çok şehit veririz

Yorum

• Hainler dört kadını öldürmüştü biliyorsunuz. Aşağıda şerefsiz örgütün açıklaması kilit cümleye dikkat.

"Tekrardan yaşanan bu acı, üzücü, duyguları oldukça zorlayıcı kayıplar için halkımızdan, demokratik kamuoyundan ve yaşamlarını yitiren insanlarımızın aileleri ve çevrelerinden özür diliyor olayın sorumluları hakkında gerekli tüm yaptırımların yapılacağına dönük söz veriyoruz"

teröristlerin, terör yandaşlarının ağız birliği ettiği cümle "demokratik düşünce, demokratik kamuoyu vs.vs."

Ulan köpekler ! Ulan Köpekler !

İki satır açıklamanızda bile ne mal olduğunuz ortaya çıkıyor.
                            Belli ki, orda kürtler değilde Türkler ölmüş olsaydı demokratik kamuoyu (!) bundan hoşnut olacaktı.
                            Allah sizi perişan etsin inşallah.
                            Trabzonspor √
                            İki Renk ve Asalet √
                            BordoMavi.Net √

Yorum

• Benim anladigim Türkiye bu isi yavas yavas cözmek istiyor, cünkü izledigi Politika onu gösteriyor. Buda yillar sürebilir.

Oysa daha radikal karar ve adimlar ile demokrasinin disina cikmadan ve uluslar arasi hukuku ihlal etmeden daha hizli bir sekilde de cözülebilir.
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Siirt'te çatışma 5 şehit
                                Jandarma karakoluna düzenlenen saldırının ardından başlayan çatışmada 5 asker şehit oldu.

Siirt'in Pervari ilçesi Belenoluk köyünde bulunan jandarma karakoluna düzenlenen saldırının ardından başlayan çatışmada şehit olan askerlerin sayısının 5'e yükseldiği bildirildi. Çatışmada çok sayıda askerin de yaralandığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, saat 18.00 sıralarında jandarma karakoluna uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırının ardından bölgede çatışma başladı. Çatışmada ilk olarak 1 asker şehit olmuş, 3 asker de yaralanmıştı.

Çatışmada şehit olan askerlerin sayısının 5'e yükseldiği, çok sayıda askerin de yaralandığı bildirildi.

Yaralı askerlerin Şırnak ve Van'a sevk edildiği belirtildi.

Bölgede helikopter destekli operasyonun devam ediyor

Jandarma karakoluna düzenlenen saldırının ardından başlayan çatışmada 6 asker şehit oldu, Hani'de de 2 polis yaralı...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X