once yenidogan bebek cetesi skandali patladi. Ardindan cete icin arastirma komisyonu kurulsun teklifi mecliste akp ve mhp oylariyla reddildi. Sonrasinda Devlet Bahcelinin Dem partililerle tokalasmasi ve Abdullah ocalan meclise gelsin konussun sozleri. Bunun yaninda Ozgur Ozelin de Abdullah Ocalan ile ilgili benzer aciklamalari. Musavvat Dervisoglunun da hem Bahceliye hem Ozele karsi cikan sozleri falan. En son da Tusaş a yapilan teror saldirisi. Ve simdi de facebook, instagram, twitter, tiktok, twitch ve youtube un kapatilmasi ama vpn ile girilebiliyor buralara.Sanki olay yenidogan bebek skandalinin ucu bir takim insanlara dokunuyor diye gundem degistirmek icin yapilan bir takim calismalar gibi duruyor. Hayir Narin Guran cinayetindeki olaylar havuz medyasinda butun kanallarda konusmacilarin arasinda acik oturumlarda gunlerce konusulurken, nedense bu yenidogan cetesi cok az kanalda konusuldu. Sanki yine birileri bizi koyun gibi guduyor diye dusunuyorum.
Haa tabi terorist basi Fethullah Gulenin olumu icin de bu olay daha onceden biliniyordu kasitli olarak simdi aciklandi diyen de vardi artik bilemiyorum. Tabi ben de yaniliyor olabilirim. Gercekten bu olaylar tesadufi sekilde ust uste gelmis de olabilir. Onun haricinde TUSAS saldirisini birilerinin baska birilerine mesaj verme amaciyla yapildigini savunan da var. Devlet Bahceli icin de birilerinin elinde kendisine ait gay kasedi var, bu yuzden kasetin yayinlanmamasi icin kendisine ne soyleniyorsa yapiyor diyen insanlar var. Neyse saldiri sonrasinda vefat edenlere Allah rahmet eylesin. Yaralilara da Allah sifa versin.
Sosyal medya kısıtlaması
Yeni çözüm süreci mi?
Geri vitesler
Altan tan aciklamasi
edit 1: yenidogan cetesinin arastirilma onerisi mecliste kabul edilmis sanirim. Hakiki trabzon dusmani ibrahim hoskaloglu yalan haber yapmis. Dem partili Altan Tan cozum surecini gerek orgutun icinden, gerekse derin devlet, feto, amerika, kemaliat kadrolar bu sureci baltalamisti ve surec bitmisti dedi. Tusas saldirisi da benzer sekilde dusunen orgut icinden bir grubun isi olabilir.
edit 2: 2014 yilinda 64 yasinda vefat eden eski Mhp milletvekili Ali Gungor ocak 2001 de idi meclisteki terorist basi uzerinden Basbakan Bulent Ecevit hakkindaki suclayici konusmasindan oturu partiden ihrac edilmisti. Oglu Oguzhan Gungor de tipki babasi gibi ayni konuda konusmasindan oturu gecende Mhp den ihrac edildi.
Yorum