Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • İsa Gündoğdu
    • 29.01.2013
    • 807
    • TEKNİKER
    • Kuzey Afrika

İlk olarak besduyu tarafından gönderildi
    Ayrıca ;
    Sadece Kuran yetseydi Peygambere de gerek kalmazdı.

İsa bey, şahsi görüşüm, toplumu, insanlığı, vicdanı, güzellikleri ve yarınları çökerten tohumlar işte tam da sizin yazdığınız kelimeler.
    Yani, nereden başlayım bilemedim.
    Araba alırken, evden çıkarken, yürürken, işe girerken, eş seçerken, her zaman, her yerde aklımızı kullanıyoruz fakat,gelin görün ki, insan için "en önemli" olduğu söylenen konu hakkında "aklımızı kullanmamalıyız", kusura bakmayın ama ayıptır.Siz robotlaşmış olabilirsiniz,şeyhiniz,lideriniz çokoprense tapın derse tapabilirsiniz,ama bu saçmalıkları içinizde yaşayınız.
    Bir inananı yaratan kim? Allah,
    Bir inananı yargılayacak olan kim? Allah,
    Bir inananın özünü,aslını,kalbini bilen kim? Allah,

Siz istiyorsunuz ki insanlar koyunlaşsın,sen düşünme,ben senin yerine düşünürüm,sen okuma,ben senin yerine okurum,hem zaten okusanda anlamazsın!
    Yahu anlamazsa anlamasın kime ne? Karar verici,değerlendirici Allah değil mi? O yaratmadı mı? Siz O'ndan daha mı iyi bileceksiniz?Nasıl O'nun görevini üstlenirsiniz?
    Tutturmuşsunu işin ehli safsatasını yüzlerce yıldır her türlü sapıklığı aşılıyorsunuz, yetmiyor kafa kesiyor ve yakıyorsunuz. Siz benim eğitimime, emeğime laf edemezsiniz.Haddiniz değil.İnanıyorsam, beni yargılayacak tek varlık Allah dır.

Bir de diğer hatanız,peygamberi olduğundan fazla yüceltmek ve aynı zamanda da onun aradan çıkartılmaya çalışıldığı ilizyonunu dayatmak.Beyefendi kimsenin peygamberle derdi yok,dert siz ve sizlersiniz.Sizi aradan çıkartmaya çalışıyor insanlar.

Canım kardeşim abim

benim için söylediklerinde haklıysan Allah beni ıslah etsin.
    1) ilk vahiy neydi '' oku'' okuyor muyuz gerçekten ya da neyi okuyoruz.

2) öldükten sonra dirilmeye ve sonsuz bir hayatın başlayacağına gerçekten inanıyormuyuz ya da imanın şartlarını anlıyormuyuz.

HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR

Yorum

• besduyu
      • 15.08.2009
      • 46
      • Mühendis
      • İzmir

İlk olarak İsa Gündoğdu tarafından gönderildi
      Canım kardeşim abim

benim için söylediklerinde haklıysan Allah beni ıslah etsin.
      1) ilk vahiy neydi '' oku'' okuyor muyuz gerçekten ya da neyi okuyoruz.

2) öldükten sonra dirilmeye ve sonsuz bir hayatın başlayacağına gerçekten inanıyormuyuz ya da imanın şartlarını anlıyormuyuz.

İsa kardeş, oku,okumak vurguladığın gibi o kadar önemli ki, sosyoloji, felsefe,fizik,matematik,sanat... Bence bunları da kapsıyor,peki sence?
      Öldükden sonrası mechul, tamamen tercih veya iman meselesi,kimi gübre olup hayata karışacağına inanır,kimi sonsuz yaşama,kimi sonsuz yaşamda sakinlik diler kimi 72 huri? bilmem anlatabildim mi?
      İmanın şartları nedir güzel kardeşim? Hırsızlık yapmamak, yalan söylememek,tecavüz... bunlar sizin "iman şartları" manifestonuza dahil mi?
      Kim belirlemiş bu şartları? Kim bu görevi ona vermiş?
      Saygı,sevgi.

Yorum

• İsa Gündoğdu
        • 29.01.2013
        • 807
        • TEKNİKER
        • Kuzey Afrika

İlk olarak besduyu tarafından gönderildi
        İsa kardeş, oku,okumak vurguladığın gibi o kadar önemli ki, sosyoloji, felsefe,fizik,matematik,sanat... Bence bunları da kapsıyor,peki sence?
        Öldükden sonrası mechul, tamamen tercih veya iman meselesi,kimi gübre olup hayata karışacağına inanır,kimi sonsuz yaşama,kimi sonsuz yaşamda sakinlik diler kimi 72 huri? bilmem anlatabildim mi?
        İmanın şartları nedir güzel kardeşim? Hırsızlık yapmamak, yalan söylememek,tecavüz... bunlar sizin "iman şartları" manifestonuza dahil mi?
        Kim belirlemiş bu şartları? Kim bu görevi ona vermiş?
        Sayın besduyu ben birşey ispatlamanın derdinde değilim

sadece müslüman ım diyen kardeşlerime bir şeyler anlatmaya çalışıyorum herkes istediği şeye inanmakta özgür

lütfen burada daha tartışmayalım olurmu.
        HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR

Yorum

• Oğuz ZEYTİN
          Yönetim Kurulu
          • 20.08.2009
          • 26212
          • Danışman
          • Kuzey Amerika

TEPAV'dan Dr. Nihat Ali Özcan'ın şu tespitine katılmamak mümkün mü?

"...El Bab’da komutanların öncelikli sorusu, düşmanın nerede olduğu değil, kimin düşman olduğudur. Hatta sabah kahvaltısındaki müttefikiniz, cepheye getirdiğiniz “savaşçı” öğlenden sonra size düşman olabilir."

http://www.tepav.org.tr/tr/blog/s/5775
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• oflubektas
            • 23.02.2005
            • 3494
            • İstanbul

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi
            TEPAV'dan Dr. Nihat Ali Özcan'ın şu tespitine katılmamak mümkün mü?

"...El Bab’da komutanların öncelikli sorusu, düşmanın nerede olduğu değil, kimin düşman olduğudur. Hatta sabah kahvaltısındaki müttefikiniz, cepheye getirdiğiniz “savaşçı” öğlenden sonra size düşman olabilir."

http://www.tepav.org.tr/tr/blog/s/5775
            Daha da ilginci ve kötüsü, ordunun şehitler vererek güç bela aldığı ve Öso'ya teslim ettiği yerleri daha sonra Öso'cular 3-5.000 Dolara İşid'e satıp bölgeden çekiliyorlar. Haberlere bile çıktı.

Hani şu dibindeki yaverinden bile habersiz komutanın kefil olduğu, "namuslu vatansever çocuklar" dediği, 2013'te çok sayıda tugayının Nusra ve İşid'e katıldığı, şimdi de Rusya ve İran'la Suriye'deki iç savaşın bitmesi için anlaşma aşamasındayken masadan çekilen Özgür Suriye Ordusu'ndan bahsediyoruz.
            BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• ESER
              • 20.07.2008
              • 9828
              • Avrupa Diğer

İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi
              Daha da ilginci ve kötüsü, ordunun şehitler vererek güç bela aldığı ve Öso'ya teslim ettiği yerleri daha sonra Öso'cular 3-5.000 Dolara İşid'e satıp bölgeden çekiliyorlar. Haberlere bile çıktı.

Hani şu dibindeki yaverinden bile habersiz komutanın kefil olduğu, "namuslu vatansever çocuklar" dediği, 2013'te çok sayıda tugayının Nusra ve İşid'e katıldığı, şimdi de Rusya ve İran'la Suriye'deki iç savaşın bitmesi için anlaşma aşamasındayken masadan çekilen Özgür Suriye Ordusu'ndan bahsediyoruz.
              Öso da kandirmis,
              Yeni bir kandirilma vakasi

Sent from my VFD 700 using Tapatalk

Yorum

• erolizmts

İlk olarak omondoles tarafından gönderildi
                Konu dönüyor, dolaşıyor siyasal islama geliyor. Bunlar sorgulayan insan hatta sorgulayan müslüman istemezler.

Koskoca prof çıktı tvlerde "Allah bizi okumuşların şerrinden korusun", "ben cahil halkın ferasetine güveniyorum" dedi.

.
                O profesör Bülent Arı Rte tarafından YÖK Denetleme Kuruluna atandı. Ödülünü aldı..
                "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• omondoles
                  • 10.06.2008
                  • 5199
                  • Avrupa Diğer

"Bana dokunmayan yılan bin yaşasın" mantığı asla bir müslümana yakışmaz. Konumuz müslümanlık değil. Eğer sen bir yılanı (seni sokmayacağını düşünerek) beslersen, elbet gelip seni de ısırır çünkü yılanın tabiatında ısırmak vardır.

Bizim dünya liderimiz ve avaneleri yıllarca işidi, öso'yu ve bilimum örgütleri destekledi. Rüzgar eken fırtına biçer. Bence bunlar daha iyi günlerimiz.

Ek olarak; kimse bunları kandırmıyor, bunlar herkesi kandırıyor.
                  Loading %61..
                  En son omondoles tarafından düzenlendi; 04.01.2017, 16:06.

Yorum

• sakoglu61
                    • 27.05.2014
                    • 508
                    • Öğrenci
                    • İstanbul

İlk olarak omondoles tarafından gönderildi
                    Bizim dünya liderimiz ve avaneleri yıllarca işidi, öso'yu ve bilimum örgütleri destekledi. Rüzgar eken fırtına biçer. Bence bunlar daha iyi günlerimiz.
                    İF-Tİ-RA

Birincisi ÖSÖ terör örgütü değildir. Nasıl ki bugün RTE'ye muhalifler varsa onlar da Esad'ın zulümlerine karşı ortaya çıkmış bir gruptur ki bunların içinde Türkmenler de var.
                    İkincisi Daeş'in RTE'nin ağzından övüldüğü hiç duymadım. CIA bile DAEŞ'le petrol alışverişi yalanından dolayı özür diledi Türkiye'den (https://tr.sputniknews.com/abd/20161...ol-ozur/)Daeş şerefsizlerinin en çok hedef aldığı ülke de ne hikmetse Türkiye(!). O kadar desteklemişiz ki (!)
                    Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• omondoles
                      • 10.06.2008
                      • 5199
                      • Avrupa Diğer

"Veden" sonra Avaneleri dedim. Aveneleri işid için methiyeler düzüyordu. Rtenin muhaliflerinin silah alıp çatışmasını normal görüyorsun yani [emoji3]

RUSLAR dışında kimse Türk Hükümeti’ni DEAŞ’la petrol kaçakçılığı yaptığı için suçlamadı.

Loading %61..

Yorum

• Oğuz ZEYTİN
                        Yönetim Kurulu
                        • 20.08.2009
                        • 26212
                        • Danışman
                        • Kuzey Amerika

İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi
                        İF-Tİ-RA

Birincisi ÖSÖ terör örgütü değildir. Nasıl ki bugün RTE'ye muhalifler varsa onlar da Esad'ın zulümlerine karşı ortaya çıkmış bir gruptur ki bunların içinde Türkmenler de var.
                        İkincisi Daeş'in RTE'nin ağzından övüldüğü hiç duymadım. CIA bile DAEŞ'le petrol alışverişi yalanından dolayı özür diledi Türkiye'den (https://tr.sputniknews.com/abd/20161...ol-ozur/)Daeş şerefsizlerinin en çok hedef aldığı ülke de ne hikmetse Türkiye(!). O kadar desteklemişiz ki (!)
                        RTE'ye muhalifler ile silahlı bir örgütü benzetmenin haklılığını/doğruluğunu sana bırakıyorum Samed.

İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi

İşte buna takıldım ben de Hasan Hocam. Ankara'nın baş rolde olduğu süreçte Suriye'deki resmi müttefikimiz ÖSO neden geri çekildi?

*

Bu arada başbakan dün resmen ABD'yi (Obama Yönetimini) suçlu ilan etti. O HÜSEYİN Obama göreve başladığında, (güya) müslümanlığı (!) üzerinden allanıp pullanıyordu. Meclis kürsüsünde alkışlanıyordu. Giderken ise düşman olduğu anlaşıldı. Zalim Trump'tan beklentiler de pozitif anlaşılan:

"Şimdi dünya, 'DEAŞ' diyor, DEAŞ yatıyor, DEAŞ kalkıyor... Onlar yalandan mücadele ediyor, lafını yapıyor. Mücadeleyi yapan sadece Türkiye. Amerika'nın da bir halt ettiği yok, diğerlerinin de bir şey yaptığı yok. Laftan başka bir şey yok. Yaptıkları bir şey var. YPG'ye PYD'ye açıkça silah veriyorlar, 'Türkiye'de daha fazla anarşi olsun, daha fazla terör olsun' diye. Bu dostluğa sığmaz. Yeni yönetimden beklentimiz artık bu kepazeliğe bir son vermesi. Biz yeni yönetimi sorumlu tutmuyoruz bundan. Çünkü bu Obama yönetiminin marifetidir. Terör örgütünü kullanarak terörle mücadele etmek, mafyayı kullanarak mafyayı alt etmek gibi bir şey. Böyle bir şey olabilir mi, böyle bir devlet anlayışı olabilir mi? Onun için artık gün, dostun, düşmanın ortaya çıkma günüdür."

En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 04.01.2017, 18:32.
                        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• sakoglu61
                          • 27.05.2014
                          • 508
                          • Öğrenci
                          • İstanbul

RTE'ye muhalifler ile silahlı bir örgütü benzetmenin haklılığını/doğruluğunu sana bırakıyorum Samed.
                          RTE'yle Esad bir tutuluyorsa gayette muhalifleri de bir tutulabilir bence. Öyle bakarsak Dhkp-c de silahlı ve muhalif bir örgüt.
                          Silahlı örgüt olmalarının sebebi Esad'ın kendisi. Babasına benzemeyip vatandaşına iyi davransaydı.
                          Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• Oğuz ZEYTİN
                            Yönetim Kurulu
                            • 20.08.2009
                            • 26212
                            • Danışman
                            • Kuzey Amerika

İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi
                            RTE'yle Esad bir tutuluyorsa gayette muhalifleri de bir tutulabilir bence. Öyle bakarsak Dhkp-c de silahlı ve muhalif bir örgüt.
                            Silahlı örgüt olmalarının sebebi Esad'ın kendisi. Babasına benzemeyip vatandaşına iyi davransaydı.
                            1) Ya RTE ile Esad bir tutulmuyorsa?

2) Turkiye'nin yakin geçmişinin en aktif silahli orgutlerinden biri PKK bir digeri 15 Temmuzcu FETO. Degil mi? İkisi de RTE'ye muhalif degil, YOL ARKADAŞIYDI.

Erdogan'in sözlerini kendisine yakin bir kaynaktan aktarıyorum:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör kanlı terör örgütü FETÖ'yü halen destekleyenlere uyarıda bulunarak "Bu salondan ilan ediyorum, şu saatten sonra Pensilvanya'daki şarlatanın, terörist başının hezeyanlarına kulak veren herkes başına gelecekleri kabul etmiş demektir. " dedi.

" (FETO icin) Ayni menzile giden farkli yollardan biri..." şeklinde baslyan cümleyi okuyunuz.

"Ne istediler de vermedik..." artik bir klasik oldu, onu geciyorum.

Digeri PKK. Hani cozum süreci denilen ihanette Oslo, Cukurambar, Dolmabahçe ve İmrali'da ayni masaya oturulan...

3) Ayrica verdigin DHKP-C ornegini anlayamadim. "DHKP-C muhaliftir, silahlidir. Yani terör örgütüdür. ÖSO da muhaliftir, silahlidir. Dolayısıyla terör örgütüdür"e mi cikiyor yol...

4) 2010 referandumu oncesi Eminonu'nde Akp tirindaki bir YALANI oradaki gorevliye sordum diye devletin kolluk guclerinden sopa yedim. Yani Erdogan vatandaşına (bana) iyi davranmadi. Sence silahlanmali miyim? Silahlanip Tayyip'i devirmem mesru mu? Hani demokrasilerde secimle gelen secimle giderdi? Yoksa butun bu durumlar kişiye ve işine gore değişir mi?

5) Esad vatandaşına kotu davraniyorsa, neden ona karsi direnen ÖSO'ya destek veren Ankara, bugun Rusya'nin kanatlari altinda ESAD'LI GEÇİŞİ kabullenmeye hazır?

Nereden nereye geldik ama guzel oldu. Uzerine dusunecek cok sey var...
                            En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 04.01.2017, 20:29.

Yorum

• sakoglu61
                              • 27.05.2014
                              • 508
                              • Öğrenci
                              • İstanbul

1) Ya RTE ile Esad bir tutulmuyorsa?

2) Turkiye'nin yakin geçmişinin en aktif silahli orgutlerinden biri PKK bir digeri 15 Temmuzcu FETO. Degil mi? İkisi de RTE'ye muhalif degil, YOL ARKADAŞIYDI.

Erdogan'in sözlerini kendisine yakin bir kaynaktan aktarıyorum:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör kanlı terör örgütü FETÖ'yü halen destekleyenlere uyarıda bulunarak "Bu salondan ilan ediyorum, şu saatten sonra Pensilvanya'daki şarlatanın, terörist başının hezeyanlarına kulak veren herkes başına gelecekleri kabul etmiş demektir. " dedi.

" (FETO icin) Ayni menzile giden farkli yollardan biri..." şeklinde baslyan cümleyi okuyunuz.

"Ne istediler de vermedik..." artik bir klasik oldu, onu geciyorum.

Digeri PKK. Hani cozum süreci denilen ihanette Oslo, Cukurambar, Dolmabahçe ve İmrali'da ayni masaya oturulan...

3) Ayrica verdigin DHKP-C ornegini anlayamadim. "DHKP-C muhaliftir, silahlidir. Yani terör örgütüdür. ÖSO da muhaliftir, silahlidir. Dolayısıyla terör örgütüdür"e mi cikiyor yol...

4) 2010 referandumu oncesi Eminonu'nde Akp tirindaki bir YALANI oradaki gorevliye sordum diye devletin kolluk guclerinden sopa yedim. Yani Erdogan vatandaşına (bana) iyi davranmadi. Sence silahlanmali miyim? Silahlanip Tayyip'i devirmem mesru mu? Hani demokrasilerde secimle gelen secimle giderdi? Yoksa butun bu durumlar kişiye ve işine gore değişir mi?

5) Esad vatandaşına kotu davraniyorsa, neden ona karsi direnen ÖSO'ya destek veren Ankara, bugun Rusya'nin kanatlari altinda ESAD'LI GEÇİŞİ kabullenmeye hazır?

Nereden nereye geldik ama guzel oldu. Uzerine dusunecek cok sey var...
                              1) Evet Esad'la RTE bir tutulmuyor maalesef birçok muhalifimiz Esadçı şu sıralar. RTE Hitlerle bir tutuluyor. (Nasıl bir mantıksa artık)
                              RTE'yi kimse sevmek zorunda değil. Ama Türkiye'de muhalefet içler acısı durumda ve RTE'ye kazandıran da maalesef büyük oranda bu. Ama şu an hapse atılan sözde gazetecilerin hiçbirinin haksız yere orada olduğunu düşünmüyorum. (Hep bundan dem vurulduğu için değindim.)

2) FETÖ dünün, bugünün örgütü değil teee 60-70'lerin örgütü ve rte seçildiğinde çoktan devletin kademelerine girmiş bir örgüttü bunda hem fikiriz sanırım. Bunlar bilinen şeyler.
                              Ve bence hiçbir aklı başında insan devletin içine yerleşen bir yapılanmaya vaktinden önce ters gitmez gidemez. Bugün her şerden kendileri çıkıyor malum. (Şike hariç. O tamamen gerçek. Fenerbahçeyle olan hesapları beni ilgilendirmez.) O zaman aksi gitse bugün Tayyip diye bir şeyin olacağını hiç sanmıyorum.

Yalnız baştan söyleyeyim sırf bu süreçten sebep yol arkadaşı demek pek hakkaniyetli bir şey değil bence. Çözüm süreci saçmalığın tekiydi bence. Analar ağlamasın diyerek aşırı derecede tavizler verildi. Ne amaçlandı ne denendi neden yapıldı bilmiyorum. "Her insan" gibi ben de her şeyi bilemem.
                              (Oslo vs. gibi konularda bazı şeyler sadece iddiadan öteye gitmiyor.)

3) DHKP-C denen örgüt bir yerlerde üzerlerine bomba atıldığı işkence gördükleri için silahlanmadı. İkisini birbirine karıştırmayalım. Evet ortada bir Batı menşeli sözde Bahar temizliği var. Kendi kontrollerindeki liderleri Arapların geri kalanının da başına geçirme operasyonu da diyebiliriz. Ama bu Esad soyunun halkına eziyet ettiği bombaladığı işkencelere maruz bıraktığı gerçeğini değiştirmiyor.
                              "Halk hareketlerinin büyük devrimlere yol açtığı bu dönemde Suriye’de Dera şehrinde iki bayan doktor telefonla konuşurken; “Hüsnü Mübarek düşmüş, darısı bizim başımıza...” şeklinde niyetlerini dile getirdiler.

Telefonları istihbarat tarafından dinlenen bu iki kadın doktor tutuklanıyor ve ceza olarak saçları sıfıra vuruluyordu. Bunun üzerine, bu kadınlardan birinin akrabası olan 12-13 tane çocuk, duvarlara “Halk, düzenin yıkılmasını istiyor.” sloganını yazıyor.(Sözü edilen slogan Arap dünyasında en çok atılan slogandır.) Okulun müdürü bu çocukları istihbarata şikâyet ediyor. Çocukları içeri alıyorlar ve çok ağır işkencelere maruz bırakılıyor.
                              "

4) Emir direkt olarak Erdoğan'dan mı geldi? Ayrıca bir sopa yemekle üzerine bomba atılması bir mi? Doğru bir şey yok ortada. Sen ne sordun ne yaşandı nasıl gelişti olaylar bilemeyiz ama hiçbir şekilde doğru bir şey yok bu "sopa yeme" olayında.

5) Sonuç olarak Esad görevi bırakacak. Ve Esad'la masaya oturulmayacak. Taraflar masadaki temsilcileriyle anlaşarak kararlarda uzlaşmaya çalışacaklar. Her zaman her şey istenildiği gibi olmaz.Özellikle de devletler arası siyasette.

--
                              Daha dün uçağını düşürdüğümüz Rusya ile müttefik(!) olduk. Bu işler böyle. Türkiye bir süper güç değil ama bölgedeki ağırlığını korumaya ve sıranın kendisine gelmemesi için çalışan bir ülke bence. Hiçbir şey 4x4lük değil. Her şey bittiğinde yaşanabilecek bir Türkiye olur inşallah.

Finallerim ve başlıktan iyice uzaklaşmak sebebiyle daha fazla yanıt veremeyeceğim. Ama fırsatım olsa yazardım çünkü sen tartışılabilecek birisin Oğuz abi.
                              Önemli olan görüşler değil saygı ve insanlık.
                              Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• besduyu
                                • 15.08.2009
                                • 46
                                • Mühendis
                                • İzmir

@sakoglu61
                                Fetö ve akp kardeşliğini bu kadar yüzeysel geçiştirmenizi doğru bulmuyorum.En basitinden,onlarca subay hapislere iftira atılarak,onurlarıyla oynanarak atılırken, ortada suç veya delil olmadan uydurma ithamlarla hayatları kaydırılırken "ben bu davanın savcısıyım" diyenler kimlerdi?
                                Kpss den tutalımda, bir çok kurum ve kuruluşa binlerce ve hatta aileleride katarsak yüzbinlerce vatandaşın hakı yenerek kadrolaşılmasına izin verilirken, tek suçu akp li veya cemaatçi olmayan insanların durumu?
                                Uzatmaya luzüm yok,örnekleri siz de eminim ki biliyorsunuz,hal böyle iken nasıl bunları vicdanınıza bu kadar basitçe sığdırabiliyorsunuz?
                                O çaldı diye çalmak insanı masum yapmaz, hırsız yapar.Bunu unutmamak lazım.
                                Saygı,sevgi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...