demedi demeyin o içerdeki köpek i de çıkarıp , milletvekili sıfatıyla meclise sokarlar...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon bir aydır televizyonlardaki pkk propagandasını bu kalleş örgüt 30 sene boyunca yapamamıştı..!!
Yazıklar olsun diyorum...
Ve biliyorumki bu millet bu yapılanları asla unutmaz..!''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCanlı yayınlar eşliğinde pkk’lılar teslim oldu. Binbir izzet ikram, binbir teveccüh..
İlk söz her zaman önemlidir belirleyicidir.
Ne diyorlar ? “barış ve demokrasi için geldik”
Bu ülkede siyasetçisinden karı pezevengine, uyuşturucu satıcısından hırsızına kadar kullanmayan olmadığı için geçiyoruz demokrasi tanımını..
Barış’a kafam takıldı.
Barış elçisi Barış havarileri geldiler. Ana haber bültenleri bangır bangır, dakikalarca... saygısızca... onursuzca...
Meğer onlar gece gündüz demeden evine ekmek götürmeye çalışanlar, biz ise geceyi de gündüzü de hainlik için kullananlar.
Meğer onlar vergilerini verip ay sonu faturalarını nasıl ödeyeceğini düşünenler, biz ise devletin zararına her türlü kaçakcılığı yapanlarmışız.
Meğer onlar bu ülke için çabalayanlar, biz ise 400 milyar doları iç edenlermişiz.
Meğer onlar çocuklarını okutmak için bin türlü sıkıntıya göğüs gerenler, biz ise fareler gibi üreyip silahı eline tutuşturanlarmışız.
Meğer onlar aslan gibi yetiştirdiği evlatlarını vatana kurban verenler, biz ise 20 yaşında hayatlarında bir daha göremeyecekleri yerde onlara pusu atanlarmışız.
Meğer onlar Barış elçisi biz suçluymuşuz.
tebrik ediyorum gözlerim doldu ....
Yorum
-
Türkan Saylan' ı tutuklama istemiyle mahkemeye yollayan, PKK ile savaşan komutanları tutuklu yargılayan aynı yargı, pişman değilim diyen PKK lıyı da serbest bırakan (tutuksuz yargılayan) aynı yargı. Bunun hukuki bir izahını yapabilecek var mı? Şimdi Türkiye'de yargı bağımsız denilebilir mi?
Bir de kutlama yapan insanları gördükçe sinirimden deliriyorum. Neyi kutluyorsunuz geri zekalılar?
Bir "süreç" bu kadar kötü yönetilebilir mi yahu?
Maalesef kötü şeyler olacağından korkuyorum. Allah herkese sabır versin....
Yorum
-
Keşke hepsi dağdan inse ve TÜRK adaletine teslim olsa. Ama inerken şov yapmaları insanın ağrına gidiyor. Kahraman sanıyorlar kendilerini
Lütfen rica ediyorum konuyu mecrasından çıkarıp siyasete kaydırmayalım. Yoksa bu konuda bizde kendi çapımızda her türlü yazabiliriz ama forum kuralları gereği yazmıyoruz. Yoksa bu konulardan anlamadığımızdan değil. Bir siyasi partileri övmekle kötülemek aynı değil mi? Ben aynı diye biliyorum. Forumlarda Hükümetin yararlı bir icraatı yüzünden övmek yasak sayılırken kötülemek serbest galiba gördüğüm kadarıyla..
Yorum
-
İlk olarak littlebighorn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkan Saylan' ı tutuklama istemiyle mahkemeye yollayan, PKK ile savaşan komutanları tutuklu yargılayan aynı yargı, pişman değilim diyen PKK lıyı da serbest bırakan (tutuksuz yargılayan) aynı yargı. Bunun hukuki bir izahını yapabilecek var mı? Şimdi Türkiye'de yargı bağımsız denilebilir mi?
Bir de kutlama yapan insanları gördükçe sinirimden deliriyorum. Neyi kutluyorsunuz geri zekalılar?
Bir "süreç" bu kadar kötü yönetilebilir mi yahu?
Maalesef kötü şeyler olacağından korkuyorum. Allah herkese sabır versin....
Yorum
-
Bu yazacaklarımı siyaset olarak algılamayın. Zaten o partiye oy verdim ama şehitlerimizle ilgili bir durum var bana göre ve bunları konuşmamız lazım forumda.
Birisi profiline bir yazı yazmış internette bir yerde ve şöyle diyor: '' Garipoğlu'nun peşine 197 gün koş,adam askere silah çekiyor,gençlerimizi şehit ediyor, pişmanız deyince serbest bırak. ''En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 21.10.2009, 03:17.
Yorum
-
Şimdi bir dakka duralım.
Terör örgütü üyelerini serbest bırakıyorsun. Peki terör örgütü propagandası yaptığı için cezaevine gönderilenler ne olacak ?
Bütün katillere, kadın ticareti yapanlara, bar pavyon mafyacılığı oynayanlara, eroin esrar ticareti yapanlara, kapkaç yapanlara, ve onun destekçilerine hepsine özgürlük !
Bunları yazarken Güneydoğu'dan ısrarla "kürdistan" diye bahseden şahıs ilk celsede berat ettiğini radyo'dan öğrendim. Neymiş maksadını aşan bir ifade değilmiş ? daha ne desin bilmiyorum.
Bu dönemde TÜRK olanlar Allah'dan heralde başka bela istemezler.En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 21.10.2009, 08:29.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Yahu pkk barış istiyordu he? O zaman pkk'yı engelleyenler yargılansın öyle ya?!!!! Saçmalığa bak!
Dtp barış kardeşlik diyor ama pkk ağzıyla konuşuyor, Milli Marşımızı bile söylemiyorlar.
Belki pkk eritilmeye çalışılıyor, fakat bu yapılırken düşünülmüyor ki örgüt halka yayılmaya çalışılıyor. Hatta pazarlık yapacak ve o cürreti gösterecek duruma geliyor. Allah sonumuzu hayır etsin. Elbette barış ve kardeşlik olsun. Fakat şehitlerimizin kemiklerini sızlatmadan!!!!En son Travelair tarafından düzenlendi; 21.10.2009, 08:51.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Hakim ve savcılar gelenleri tutuklamamak için ellerinden geleni yapmışlar. Gelenlerde bir o kadar pervasızca konuşmaya devam etmişler. Adamlar haklı, davul zurna eşliğinde halaylarla karşılanırsalar herşeyi yaparlar...
Eğer o gelenleri serbest bırakıyorsan, bunu barış ve demekrosi adına yapıyorsan içerdeki pkk sempatizanlarınıda acilen serbest bırakman gerekir...
Bu süreci eleştiren herkeside barış karşıtı ortalığı karıştıran olarak görmemen gerekiyor...
Yorum
-
Hakim : Niçin geldiniz ?
Pkk’lılar : Başkan sayın Öcalan gelin dedi geldik.
Hakim : Eylemlerinizden dolayı pişman mısınız ?
Pkk’lılar : Değiliz.
Bu cevaba rağmen pişmanlık yasasından faydalanıp serbest kalıyorlar.
Bundan sonra olacakları söyleyelim uluslarası savaş kanunu hükümleri uygulanacak. Savaş’da elde edilen ganimetler güvenliği sağlaması koşulu ile o ülkeye ait. Avrupa Birliği ve Amerika’nın % 60’nı geri kalanını Türkiye Cumhuriyeti’nin sağlaması koşulu ile 100 bin doları aşan bir para ve topraklar teslim olmayan pkk’lılara verilecek.
Daha sonra bütün bu gelişmeler Avrupa insan hakları mahkemesine taşınacak. 3 ay bu sürenceme devam ettikten sonra “görüyorsunuz örgüt mensuplarına bir suç istinad edilemiyor bu nedenle örgütün lideri de serbest kalmalı” diyecekler. Ve bence de serbest kalacak.
Terörün askeri ve lojistik kaynaklarının bitme noktasında olduğu bu dönemde pkklılar bir zafer kazanmıştır.
Zordur bu ülkede TÜRK olmak, zor...Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Demokrasi, bilinçsiz toplumlara bol gelen bir gömlektir.. Aysun Kayacı bunu maksadını aşan bir biçimde anlatmış olsa bile, gerçekler ortada..
Dün İstanbul Barosu'nda katıldığım toplantıda 37 yıllık bir avukat aynen şöyle dedi: - Demokrasi ve İnsan Hakları, ABD ve Avrupa'nın ülkemize giydirmeye çalıştığı milliyetsiz ve ılımlı islam modelinin maşasıdır.
Kesinlikle doğru..
Ve bir hukukçu olarak utanarak söylüyorum ki, bu ülke henüz demokrasiye hazır değil..BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum