Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Özkan
    • 10.03.2007
    • 3200
    • hekim
    • Ankara

İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi
    Şöyle bir şeye dikkat ettim, seçimler yaklaştıkça terör saldırılarının artması tesadüf mü sadece. Garip şeyler dönüyor ortalıkta. Bir koltuk uğruna insanların bu kadar vahşi olabileceklerlerini düşünmek istemesemde bu olayların tesadüf olduğunu düşünecek kadar da saf olmak istemiyorum. Garip şeyler dönüyor. Şehidimin üzerinden siyaset yapmaya çalışan, bin bir türlü komplolarla bu memlette gündemi değiştirmeye çalışan insanların Allah belasını versin.
    Seçim yaklaştıkça terör olaylarını büyük medyada duymaya başladık, yoksa 3-4 yıldır terör yeniden hortlamıştı. Bölge ile irtibâtımız var, yoksa biz de duymayabiliridk bu olayları.
    Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• littlebighorn
      • 12.08.2006
      • 1139
      • endüstri mühendisi
      • İstanbul

Geçen gün bir tarikat baronunun gazetesinde "PKK ile savaşta subaylar nerede?" diye bir yazı çıkmıştı. yazıyı başka bir yerde okumuş ve çok sinirlenmiştim, insanlar küçük çapsız düşüncelerini yayabilmek için nerelere kadar dil uzatma ve iftira atma curetinde bulunabiliyorlar diye.

2 gün sonra 1 yarbay, bir binbaşı ve bir erimizin şehit olduğu haberi geldi. Mekanları cennet olsun.

Şimdi sormak lazım o paralı kalemşorlara "PKK ile savaşta asıl siz nerede(n)siniz ?"

Yorum

• tsurmene61
        • 31.05.2007
        • 48
        • öğrenci

Haİn KÖpeklerrr Sonunuz KÖtÜ Olacakkk. Irak A Bİ Gİrsek Kuveytten Cikariz Bİzİ Kİmse Durduramazzz...bİz TÜrkkÜzzzzzz Bunlar Ne Saniyor Bİzİ.....
        Sürmeneli Prena

Yorum

• Erkut Ay
          • 22.08.2006
          • 3446
          • Giresun

şehitlerimizin üzeriden siyasi rant kazanmaya çalışan zihniyet varsa yazıklar olsun ama illaki savaşmak gerek değilse buna gerek duyulmadıysa en azından sınır kapısı kapatılabilirdi türkiyeyle bütün ilişkileri kesilip amerika ya incirlik konusunda siz bize kolaylık yapmadınız bize ortak olmadınız deyip rest çekilebilirdi bunun içinde siyasi irade gerekir yapabiliyomu...........

Yorum

• Emorfo
            • 31.05.2004
            • 7394
            • Gazeteci
            • İstanbul

İlk olarak Kokturk tarafından gönderildi
            Seçim yaklaştıkça terör olaylarını büyük medyada duymaya başladık, yoksa 3-4 yıldır terör yeniden hortlamıştı. Bölge ile irtibâtımız var, yoksa biz de duymayabiliridk bu olayları.
            Elbette terör hiç bitmemişti. Devlet orduya yetki verir ordu terörle mücadelesini yapar. Son 3 ayda terör saldırılarında gözle görülür bir artış var. 24 senedir o bölgede askerlerimiz ölüyor. Allah'ın bir kulu da demiyor ki yahu kardeşim 24 senedir biz bu çakallarla uğraşıyoruz. Koca devletin gücü üç beş çapulcuya yetmiyor mu. 24 senedir biz kendi toprağımızda yaşayan eli silahlı katilleri dağlardan nasıl oluyor da temizleyemiyoruz. Demekki terörle mücadelede büyük bir sıkıntı var. Bu mücadelede yıllardır şehitler verdik. Ancak seçimler yaklaştıkça daha önce bir dakika bile ayırmadıkları şehit cenazelerini şimdi ilk haber olarak vermeye başladılar. Yani demek istediğim gerek terör saldırılarının artması gerek medyanın daha önceki şehit haberlerine oranla bu cenazeleri manşetten vermesi ve yaklaşan seçimler bana bir şeylerin çokta masum olmadığını söylüyor. Yıllardır bu ülkede birileri din üzerinden, birileri Atatürk üzerinden birileri de şehitlerimiz üzerinden siyaset yaptı. Yıllardır hiç bir şeyin değişmediğini gördük. Orda vatan için canını verenlerin üzerinden siyasi çıkar elde etmek için çırpınanları gördüğümde onlar utanmadı ama ben utandım. Oy uğruna çok pis tezgahlar kuruluyor, kanlı tezgahlar bunlar, Allah hepsinin belasını versin.
            Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• ilhan
              • 21.01.2007
              • 36196
              • İzmir

Paşam! Ölmeye hazırız!!!
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• kutoz

Bugün hainler sadece dağda değil... Her yerde... Bundan iki ay önce, Irak'ta ki Hükümet ve Peşmergeyle gerekirse konuşurum diyenler, Şehitlerimiz Al Bayraklarla evlerine dönerken mi anladılar da, "Çadır lideriyle asla görüşmem" demeye başladı...

Herşeyin farkındayız... Tarih bir gün bu kansızları da yazacak... Ama dal gibi vatan evlatları da öldüğüyle kalacak...

Yorum

• ilhan
                  • 21.01.2007
                  • 36196
                  • İzmir

İlk olarak Yeliz tarafından gönderildi

ALLAH belanızı versin sizin

Az demişsin renkdaşım.

Ocağınız sönsün! Soysuzlar! Dinsiz imansızlar! Sığınıcak vatanı olmayan Köpekler!!!!

Suratlara bak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Şerefsizlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Özkan
                    • 10.03.2007
                    • 3200
                    • hekim
                    • Ankara

Bu resimler anasayfaya konulabilir mi? Belki birilerinin dikkâtini çeker de yakalanırlar.

Yorum

• Emorfo
                      • 31.05.2004
                      • 7394
                      • Gazeteci
                      • İstanbul

Bu terör konusunda hükümetin hataları olmuştur elbet. ancak sorun bana göre hükümet değil. Ordu PKK ile top yekün mücadele etmek istedi de hükümet mi engelledi. Öyle bir şey yok. Türk ordusu bugün o bölgedeki terörü bitirmek istesin bunu başarabilecek güce ve kudrete sahiptir. Ancak nedense bunu 24 senedir yapamadık. O dağları didik edip teröristlerden temizledikten sonra termal kemera ve uydu yardımıyla o dağlarda kuş uçurtmayabilirdik. Kendi topraklarımızdaki çakalları temizleyip ve sınırımızı tam anlamıyla kontrole alamadan Kuzey Irak'a girmek bana çok saçma geliyor. 24 senedir sınırımızı güvene alıp sızmaları engellemeyi becerememişiz, 24 senedir dağlarımızı temizleyememişiz, Kuzey Irak'a gireceğiz. Birileri PKK terörünün bitmesini istemiyor. Birileri bu terörden nemalanıyor. Ordumuz yeniden yapılandırılıp mesleği askerlik olan tecrübeli, profesyonel askerlerin o bölgede görev alması taraftarıyım. Boyuna posuna bakıp 3, 4 aylık eğitimin ardından evlatlarımızı ateşe atan bu sistemi ben sorgularım. Tabir yerindeyse tavuk gibi avlanıyor askerimiz orda. Karşılarında yılları dağlarda geçmiş çok iyi eğitimli ve dayanıklı bir güç var. Bir yerlerde yanlış yapıyoruz diye düşünüyorum. Bu milletin makus talihi değildir PKK terörü ile yaşamak. Ordumuz siyaseti etkilemeye çalışmak ve muhtıra vermek gibi şeyleri bir kenara bırakıp asıl işi olan terörle mücadelede çok daha fazla başarılı olmak zorundadır.
                      En son Emorfo tarafından düzenlendi; 11.06.2007, 22:43.
                      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Adem Erdoğan
                        • 09.03.2005
                        • 21546
                        • Yazılım, Danışmanlık
                        • İstanbul

İlk olarak Yeliz tarafından gönderildi
                        ALLAH rahmet eylesin yakınlarına sabır versin

Bursa’da canlı bomba alarmı

Hüseyin TÜCCAR/BURSA, (DHA) TÜRKİYE’ye gelen 2'si kadın 4 PKK'lı canlı bombanın, Bursa ve Marmara Bölgesi’nde eylem hazırlığında oldukları istihbaratı üzerine güvenlik birimleri alarma geçti. Güvenlik güçleri adları, kod adları ve fotoğrafları bulunan teröristleri her yerde aramaya başladı.

TÜRKİYE’ye gelen 2'si kadın 4 PKK'lı canlı bombanın, Bursa ve Marmara Bölgesi’nde eylem hazırlığında oldukları istihbaratı üzerine güvenlik birimleri alarma geçti. Güvenlik güçleri adları, kod adları ve fotoğrafları bulunan teröristleri her yerde aramaya başladı.
                        Güvenlik güçlerinin yaptığı istihbarat çalışması sonucu Bekir Körcü adına sahte kimlik taşıyan ‘Rojhat’ kod adlı Sadık Kaya, Mustafa Pehlivan adına kimlik düzenlenen ‘Şahan Hizan’ kod adlı Akif Özdemir ile ‘Sözdar’ kod adlı Sakine Aydın ve ‘Rojin’ kod adlı Fatma Geçer’in canlı bomba olarak Bursa veya Marmara Bölgesi'nde eylem yapmak için Türkiye’ye geldikleri bilgisine ulaşıldı. Polis ve jandarma ekipleri, bu teröristlerin yakalanması için geniş kapsamlı araştırma başlattı.
                        Canlı bomba oldukları bildirilen 4 teröristten Fatma Geçer’in iki yıl önce kuzeniyle Van’ın Ercis ilçesinden kaçarak PKK’ya sığındığı, militanlardan bazılarının ise kanser hastası oldukları öne sürüldü. Aranan kişilerin, kamu kurum ve kuruluşları ile alışveriş merkezlerinde eylem yapma hazırlığında oldukları kaydedildi.

ALLAH belanızı versin sizin
                        bunlara okudukalrı yıllarda önlem alınması gerekirdi.
                        karaliste tutmak gerekiyo demekki.
                        Özkan SÜMER

Yorum

• Adem Erdoğan
                          • 09.03.2005
                          • 21546
                          • Yazılım, Danışmanlık
                          • İstanbul

Bu iş dağda bayırda kuzay ırakta bitecek iş değil.gerilla savaşı veriyo şerefsizler..hadi dağları temizledin diyelim ya halk içindekiler ne olacak.
                          Özkan SÜMER

Yorum

• Emorfo
                            • 31.05.2004
                            • 7394
                            • Gazeteci
                            • İstanbul

Sen önce dağları temizle, sınırdan sızmaları engelle, halkın içindekiler zaten korkudan bir şey yapamıyor en fazla kendilerini patlatıyorlar. Onları temizlemekte Polis'in işi.
                            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Özkan
                              • 10.03.2007
                              • 3200
                              • hekim
                              • Ankara

İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi
                              Bu terör konusunda hükümetin hataları olmuştur elbet. ancak sorun bana göre hükümet değil. Ordu PKK ile top yekün mücadele etmek istedi de hükümet mi engelledi. Öyle bir şey yok. Türk ordusu bugün o bölgedeki terörü bitirmek istesin bunu başarabilecek güce ve kudrete sahiptir. Ancak nedense bunu 24 senedir yapamadık. O dağları didik edip teröristlerden temizledikten sonra termal kemera ve uydu yardımıyla o dağlarda kuş uçurtmayabilirdik. Kendi topraklarımızdaki çakalları temizleyip ve sınırımızı tam anlamıyla kontrole alamadan Kuzey Irak'a girmek bana çok saçma geliyor. 24 senedir sınırımızı güvene alıp sızmaları engellemeyi becerememişiz, 24 senedir dağlarımızı temizleyememişiz, Kuzey Irak'a gireceğiz. Birileri PKK terörünün bitmesini istemiyor. Birileri bu terörden nemalanıyor. Ordumuz yeniden yapılandırılıp mesleği askerlik olan tecrübeli, profesyonel askerlerin o bölgede görev alması taraftarıyım. Boyuna posuna bakıp 3, 4 aylık eğitimin ardından evlatlarımızı ateşe atan bu sistemi ben sorgularım. Tabir yerindeyse tavuk gibi avlanıyor askerimiz orda. Karşılarında yılları dağlarda geçmiş çok iyi eğitimli ve dayanıklı bir güç var. Bir yerlerde yanlış yapıyoruz diye düşünüyorum. Bu milletin makus talihi değildir PKK terörü ile yaşamak. Ordumuz siyaseti etkilemeye çalışmak ve muhtıra vermek gibi şeyleri bir kenara bırakıp asıl işi olan terörle mücadelede çok daha fazla başarılı olmak zorundadır.
                              Profesyonel askerlik konusunda size katılıyorum. Yıllardır dağda yaşayan teröristin karşısına köyünden aldığınız ve yalnızca 5-10 mermi sıktırdığınız 20 yaşındaki çocuğu yollayamazsınız.

Öte yandan, bu hükûmetin de terör konusunda yanlışları olmuştur. Önceki hükûmet döneminde çıkmaya başlayan AB'ye uyum yasaları bu dönemde daha da artmıştır. Terör dışındaki suçlarda i'dâm kalkmıştı, bunlar teröristlerin de i'dâmını kaldırdılar. MHP'yi bölücübaşını asmamakla suçlayanlar, onun asılmasını imkânsız hâle getirdiler. Bunun dışında, komandolar vâlilerden izin almadan operasyona çıkamıyorlar artık. Ayrıca, operasyonda yaralanan teröristin tedâvîsini sağlayamazsan yargılanıyorsun. Kamp baskınında üzerinde silâh olmayan terörist ölü bulunursa cinâyetle yargılanıyorsun. Operasyonlarda hava birliklerini kullanımı, "ölçüsüz güç kullanımı" gerekçesiyle yasak gibi. Polis Özel Harekât'ın dağıtılması da cabası. Bir de üstüne üstlük Kuzey I'râk'a ÖTV'sini bizim ödediğimiz elektrik, mazot vs. gidiyor.

Yorum

• Özkan
                                • 10.03.2007
                                • 3200
                                • hekim
                                • Ankara

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.