Sizde haklısınız Devlet güneydoğuya yatırım yapıyor terör parayı çarçur ediyor misal gap projesi vardı bi aralar ama bu lanet terör örgütü yüzünden temeli atıldığı halde bir türlü icraate geçilmedi güneydoğudaki halk pkk dan çok korkuyor çünkü aşırı derece baskı altında bölgeyi çok tanıyan biri olarak millet pkkyı kurtarıcı olarak görüyor 96 lı yıllarda Hadep e oy verilmesi için pkk köyler bastı binlerce vatandaşımızı tehdit etti dahada geriye gidersek dbakırda 92 93 lü yıllarda Pkk şehre kadar inmiş saat 16 dan sonra dışarı çıkılmıyor pkk bütün dükkanları kapattırıyordu Bugünlerde terör olayların artmasının tek nedeni var güneydoğuda akpnin çok oy toplaması Aponun emriyle ''Nasıl emir veriyorsa o da ayrı bir konu'' kendince bir intikam alma çabasındaydı Terör sadece ülkeyi bölme çabasında değil çünkü pkk güneydoğuda inanılmaz derecede para kaynağı sağlıyor esrar eroin ve kaçakçılıktan güneydoğuda 20 den fazla çocuk yapılıyor neden sizce ? çünkü Kürt nüfusunun artması yolunda kaynak sağlıyor ve 10 yıl sonra Türk nüfusu ve Kürt nüfusunun eşit olması bekleniyor eşit olduktan sonra Kürtler madem nüfusumuz eşit sen yoluna ben yoluma diyip ayrılma çabasında olacaklar Devletin acilen el koyması nüfus planlandırılması lazım Yoksa sonumuz çok kötü şu an farkında değiliz ama inanılmaz boyutlara ulaşacak dikkatli olalım aramızda ilerde öğretmen olacak varsa ve bir gün g.doğuya tayini çıkarsa gitmemezlik yapmasın bu terör askeriye ile çözülmez eğitim ile çözülür G.doğuda yaşamak hayatın gerçeklerini ortaya koyuyor ...
Trabzonumuza gelirsek trabzon ve karadenizin coğrafi yapısı çok elverişsiz ne fabrika kurulur ne alışveriş merkezi yapılır Trabzonun geçim kaynağı tarım bugün trabzonda trabzonlu kalmadı nerdeyse hep göç hep göç ama hayata isyan etmedik çalıştık mücadele ettik hayata karadenizin dalgaları gibi kükredik sonucunda büyük yüzdeyle başarılı olduk diye düşünüyorum vatana ihanet edecek en son il trabzondur bu biline bazıları üzerimizde oyunlar oynamaya çalışsada dimdik ayaktayız varsa gelsin hodrimeydan Türkiyenin T si Trabzonun T sidir
Trabzonumuza gelirsek trabzon ve karadenizin coğrafi yapısı çok elverişsiz ne fabrika kurulur ne alışveriş merkezi yapılır Trabzonun geçim kaynağı tarım bugün trabzonda trabzonlu kalmadı nerdeyse hep göç hep göç ama hayata isyan etmedik çalıştık mücadele ettik hayata karadenizin dalgaları gibi kükredik sonucunda büyük yüzdeyle başarılı olduk diye düşünüyorum vatana ihanet edecek en son il trabzondur bu biline bazıları üzerimizde oyunlar oynamaya çalışsada dimdik ayaktayız varsa gelsin hodrimeydan Türkiyenin T si Trabzonun T sidir

Yorum