Akıl Oyunları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • nakzo
    • 18.11.2006
    • 13213
    • MEMUR
    • Erzurum

İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi
    Konunun Şenol Güneş üzerinden örneklenmesi anlatılmak istenen düşüncenin doğru olduğu gerçeğini zedelese de değiştirmiyor.

Katılıyorum...
    asıl püf nokta burada zaten bize yıllradır efsane hoca diye dikta ettirelen hocanın hiç bir büyük takım tarafından düşünülmemesi.
    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Ender Kuyumcu

Ayrıca insanların baktığı ama görmek istemediği bazı konuları sevgili Metin Mollasalihoğlu'nun bu başlığında http://bordomavi.net/forum/showthread.php?t=40798

ve benin ona ekleme yaptığım aşağıdaki görüşlerde de düşünmek gerekir.

sadri şener kulüpler birliğinin düşme olmasın kararına imza atmış olmasına rağmen YALAN söyleyerek imza atmadım demiştir ama imza atıldığı ortaya çıkmıştır...

sadri şener bütün uyarılara rağmen mehmet ali aydınlar ve yıldırım demirören'i desteklemiş, kendisini uyaran taraftarı da bunlar ince zekâ işidir diyerek aşağılama yoluna gitmiştir...

sadri şener anlaşılmaz bir şekilde 2005'de çalınan şampiyonluğumuzda hakkımızı yiyenlerden biri olan dönemim TFF başkanı levent bıçakçıyı kulüp avukatı yapmıştır...

sadri şener Nihat Özdemir'in şirketi Limak'ın avukatlarından ve Şikecilerin savunucusu olan bir zatı da daha geçenlerde kulübün hukuk kuruluna dahil etmiştir...

sadri şener ŞİKE ile mücadele eder rolü yapmasına rağmen bugüne kadar BİR TANE bile somut adım atmamıştır!!! Açalım konuyu:
      --- görevi kötüye kullanan herhangi bir kişi ve kurum hakkında gerekli suç duyurusunu yapmamıştır.
      --- UEFA'dan randevu almamış, bu yönde çalışma yapılması için bir ekip oluşturmamıştır.
      --- FIFA ve Interpol'ün şike kurultayına davet edilmesine rağmen gitmemiş, tepki görünce hukukçular gidecek YALANINI ortaya atmış am öyle olmadığını anladığımız zaman verdiğimiz tepki üzerine Erden Egemen'den ikinci gün toplantıya katılması rica edilmiştir. Bunun üzerine azalmayan tepkilere bir manevra yaparak yetkililerden randevu alındığı YALANI ortaya atılmıştır.

sadri şener, aziz yıldırım için adam mı öldürdü de bu kadar çok ceza isteniyor, umarım mahkemeden ceza almadan çıkar deme cüretini bile göstermiştir.

sadri şener kendisi ve camiası için birkaç gün önce mahkemede teşvik yolladılar iftirasını atan mecnun odyakmaz ile TFF genel kurulunda yan yana oturmuş, gelen tepki üzerine o yanıma geldi oturdu ben yüz vermedim YALANINI ortaya atmıştır...

sadri şener iki hafta önce oynanan sivas maçı öncesi otelde ve maç günü stadta mecnun odyakmaz ile can ciğer kuzu sarması pozlar vermiş ve bundan da yüzü kızarmamıştır...

sadri şener her fırsatta Selçuk ve Egemen bana söz verdi kalacak demesine rağmen sezon ortasında Selçuk'un Trabzon'da kalmak istemediğini kendisine söylediği gerçeği ortaya çıkmıştır...

sadri şener gelirler üç katına çıkmasına rağmen, eldeki bütün futbolcuları kaçırmasına ve yerlerine sıradan oyuncular almasına rağmen ve de ŞL'nden ve Burak'tan 25 milyon avro gelir gelmesine rağmen kulübün borcunu da 150 milyon liraya dayandırmıştır...

sadri şener ADALETİ engelleyenin RTE olduğunu bildiği halde bırakın bunu dillendiremeyi, bunu ima etme cesareti bile gösterememiştir...

sadri şener bunun yanında atması gereken hiç bir adımı atmayarak, Şike davasında burada yazamayacağım ama süreç sonuçlanın yazmaya söz verdiğim daha bir çok hataya imza atarak hem TS'a hem de davaya büyük zararlar vermiştir...

sadri şener kendini vaz geçilmez göstererek Şike mücadelesinin önünde durmaya devam etmek istemektedir ama şunu bütün samimiyetimle söylüyorum ki gece gündüz çalışan gönüllü insanların önündeki en büyük engel sadri şener ve yönetimidir...
      https://twitter.com/kuyumcuender

2010-2011 Şampiyonu TRABZONSPOR Taraftarı

Yorum

• Cyzio
        Trabzonspor Kongre Üyesi
        • 24.02.2006
        • 6923
        • İstanbul

İlk olarak Ender Kuyumcu tarafından gönderildi

Öncelikle estağfurullah, ustalık durumu söz konusu değil. Bu yazı benim yaklaşık 17 senedir futbola ve Trabzonspor'a bakış açım. Yani 96'da çalınan şampiyonluğumuz sonrası bir tespitim kaleme almak geçen seneye nasip oldu.
        İyice ezin bakalım . Yani "sizin anca son üç ayda görebildikerlinizi ben zaten 17 yıldır biliyordum." diyorsunuz. Öyle olsun .

Şenol Güneş meselesine gelecek olursak; şayet Şenol Güneş de bu işin bir parçası olsa her seferinde bu yapılanlara maruz kalmaz süreçten kendi suçlanarak değil soyutlanarak uzaklaştırılırdı ki bir sonraki gelişi daha kolay olsun.
        Bence Şenol Güneş bu oyunu bilmeden oynuyor. Veya bir başka deyişle oyunun içinde olduğunun farkında değil.

Her seferinde Şenol Güneş'in getirilmesi ise kredisi biten yönetimlerin kendileri gitmemeleri için Şenol Güneş'in kredisinden yararlanma ve saltanatlarını uzatma çabalarıdır.
        O kredi nereden açılıyor, hiç düşündünüz mü? Çünkü takımın başına Şenol Güneş'i getirince İstanbul basını tarafından size çok büyük bir kredi açılıyor. Bugün birkaç ters sonuçla, başkan kendisine haber verme gereği bile duymadan Mustafa Reşit Akçay'ı görevden uzaklaştırıp, yeniden Şenol Güneş'i takımın başına getirse, hiç bir İstanbul basınının buna itiraz edeceğini sanıyor musunuz? Hattâ, adım kadar eminim ki bu hareket alkışlanacaktır.

Hesaba katmadıkları nokta Şenol Güneş'in bu kadar saboteye rağmen takımı şampiyon yapabilme olasılığıdır.
        Evet o olasılık her zaman var.

Bu arada siz de hemfikirsinizdir ki Şenol Güneş 1996,
        "Etik" olarak evet

2005
        İnşaallah gün gelir, o sene de mercek altına alınıp yargılanır

ve 2011 şampiyonudur.
        Kesinlikle.

.
        -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
        -"Burada klima yok mu?"
        -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Cyzio
          Trabzonspor Kongre Üyesi
          • 24.02.2006
          • 6923
          • İstanbul

Ender Bey;

Sadri Şener hakkında harika tesbitlere yer vermişsiniz; bir kere daha tebrik ediyorum.

Müsaadeniz olursa, ben de birşeyler karalamak isterim:

Bu kadar art niyetli bir insanın, takımın başına dördüncü defa aynı teknik direktörü getirmesi hangi tür bir iyi niyetle açıklanabilir?

.
          En son Cyzio tarafından düzenlendi; 27.07.2013, 15:03. Sebep: Harf hatası
          -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Ender Kuyumcu

[QUOTE=Cyzio;1919223422]

O kredi nereden açılıyor, hiç düşündünüz mü? Çünkü takımın başına Şenol Güneş'i getirince İstanbul basını tarafından size çok büyük bir kredi açılıyor. Bugün birkaç ters sonuçla, başkan kendisine haber verme gereği bile duymadan Mustafa Reşit Akçay'ı görevden uzaklaştırıp, yeniden Şenol Güneş'i takımın başına getirse, hiç bir İstanbul basınının buna itiraz edeceğini sanıyor musunuz? Hattâ, adım kadar eminim ki bu hareket alkışlanacaktır.

Şenol Güneş'e sevdiklerinden ya da başarılı olmasını istediklerinden değil önceki mesajda da anlatmaya çalıştığım üzere zaten şike lobisine hizmet eden bir yönetimin devamını sağlamak açısından destek verir gibi görünüyorlar çünkü biliyorlar ki sistem yine Şenol Güneş'in ve Trabzonspor'un şampiyonluğunu çalacak, Trabzonspor yönetimi yine MIŞ gibi yapacak ve kadro yine İstanbul takımlarına peşkeş çekilecek.

Yorum

• Cyzio
              Trabzonspor Kongre Üyesi
              • 24.02.2006
              • 6923
              • İstanbul

Birbirimize bayağı yaklaştık .

.
              -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Ender Kuyumcu

İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi
                Ender Bey;

Sadri Şenel hakkında harika tesbitlere yer vermişsiniz; bir kere daha tebrik ediyorum.

Müsaadeniz olursa, ben de birşeyler karalamak isterim:

Bu kadar art niyetli bir insanın, takımın başına dördüncü defa aynı teknik direktörü getirmesi hangi tür bir iyi niyetle açıklanabilir?

.
                Şenol Güneş'ten nefret eden biri olan Sadri Şener seçeneği kalmadığı ve kendisinin gitmemesi için Hayrettin Hacısalihoğlu'nun zorlamasıyla Şenol Güneş'i getirmiştir.

Sadri Şener'in başkan olduğundaki ekonomik durumu ile görevi bıraktığı dönemdeki ekonomik durumunu değerlendirecek olursanız bırakın Şenol Güneş'i gemisini yürütmesi için beni bile göreve getirmeye razı olacağını kabul edersiniz sanırım
                En son Ender Kuyumcu tarafından düzenlendi; 27.07.2013, 15:18.

Yorum

• Cyzio
                  Trabzonspor Kongre Üyesi
                  • 24.02.2006
                  • 6923
                  • İstanbul

Şenol Güneş'ten nefret eden biri olarak Sadri Şener seçeneği kalmadığı ve kendisinin gitmemesi için Hayrettin Hacısalihoğlu'nun zorlamasıyla Şenol Güneş'i getirmiştir.

Sadri Şener'in başkan olduğundaki ekonomik durumu ile görevi bıraktığı dönemdeki ekonomik durumunu değerlendirecek olursanız bırakın Şenol Güneş'i gemisini yürütmesi için beni bile göreve getirmeye razı olacağını kabul edersiniz sanırım

Keşke öyle olsaydı...

Çünkü sizin de Trabzonspor'u şampiyon yapma olasılığınız var (Rakibi kendi silahıyla vurmak ).

En az Şenol Güneş'in şampiyon yapma olasılığı kadar .

.
                  -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Ender Kuyumcu

Keşke öyle olsaydı...

Çünkü sizin de Trabzonspor'u şampiyon yapma olasılığınız var (Rakibi kendi silahıyla vurmak ).

En az Şenol Güneş'in şampiyon yapma olasılığı kadar .

.

Hocamıza haksızlık etmeyelim, belki mükemmel bir hoca değil ama Trabzon şartlarında Trabzonspor'u çalıştırabilecek en iyi hoca.

Trabzonspor hainlerden kurtulur, doğru bir yapıya kavuşturulabilirse daha iyi ya da daha değişik özelliklerle kulübe artılar katacak hocalar da gelecektir.

Yorum

• Gökhan Koç
                      Trabzonspor Kongre Üyesi

• 22.03.2009
                      • 4725
                      • Mühendis
                      • İstanbul

Cyzio Hocam,

Nedir sizdeki bu dinmek bilmeyen Şenol Güneş mevzusu,

Hocaya gidip kağıt imzalatacağım "birdaha TS'yi çalıştırmayacağım" diye, sırf sizi rahat ettirmek için.
                      StopMatchFixing.Com

Yorum

• Cyzio
                        Trabzonspor Kongre Üyesi
                        • 24.02.2006
                        • 6923
                        • İstanbul

Hocamıza haksızlık etmeyelim,
                        Bence siz kendinize haksızlık ediyorsunuz. Ben sizin futbolu en az Şenol Güneş kadar bildiğinizden eminim.

belki mükemmel bir hoca değil ama Trabzon şartlarında Trabzonspor'u çalıştırabilecek en iyi hoca.
                        Bakın sübliminal çalışmalar nasıl da beyninize bu duyguyu nakış nakış işlemiş. Öğretilmiş çaresizlik.

Trabzonspor hainlerden kurtulur, doğru bir yapıya kavuşturulabilirse daha iyi ya da daha değişik özelliklerle kulübe artılar katacak hocalar da gelecektir.
                        İşte benim mücadelem de bu yönde.

.
                        -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Cyzio
                          Trabzonspor Kongre Üyesi
                          • 24.02.2006
                          • 6923
                          • İstanbul

İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi

Cyzio Hocam,

Nedir sizdeki bu dinmek bilmeyen Şenol Güneş mevzusu,

Hocaya gidip kağıt imzalatacağım "birdaha TS'yi çalıştırmayacağım" diye, sırf sizi rahat ettirmek için.
                          Dima....

.
                          -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Gökhan Koç
                            Trabzonspor Kongre Üyesi

• 22.03.2009
                            • 4725
                            • Mühendis
                            • İstanbul

Dima....

.
                            Trabzonspor'u tutmak sürekli bir ağlamayı gerektiriyor zaten, Şenol Güneş'i özelleştiren nedir onu anlamıyorum

Edit: thnks to google
                            En son Gökhan Koç tarafından düzenlendi; 27.07.2013, 15:25.
                            StopMatchFixing.Com

Yorum

• Ender Kuyumcu

[QUOTE=Cyzio;1919223471]Bence siz kendinize haksızlık ediyorsunuz. Ben sizin futbolu en az Şenol Güneş kadar bildiğinizden eminim.

- futbolu bilmediğimden değil hocalık yapmanın çok farklı olduğunu bildiğimden...

Bakın sübliminal çalışmalar nasıl da beyninize bu duyguyu nakış nakış işlemiş. Öğretilmiş çaresizlik.

- o zaman farklı bir yerden yaklaşayım. Şimdi Trabzonspor'un başına Alex Ferguson, Mourinho ya da Fergusun getirilse ve Şenol Güneş'in uğradığı sabatolere uğrayıp hakları da yenilse meşhur Trabzon şehrinin siz de hocamısınız deyip küfürlerle, hakaretlerle yollamaya çalışmaları ne kadar sürer?

İşte benim mücadelem de bu yönde.

Mücadele tabi ki olmalı ama mevcut şartlar altında da o amaca ulaşana kadar eldeki en iyi ve en güvenilir seçenekle de mücadele güçlendirilmeli. yani Şenol Güneş ile
                              En son Ender Kuyumcu tarafından düzenlendi; 27.07.2013, 15:28.

Yorum

• Cyzio
                                Trabzonspor Kongre Üyesi
                                • 24.02.2006
                                • 6923
                                • İstanbul

Trabzonspor'u tutmak sürekli bir ağlamayı gerektiriyor zaten, Şenol Güneş'i özelleştiren nedir onu anlamıyorum
                                Ben 51 yaşımdayım. Ömrümün yarısına yakın bir kısmı bu adamı seyretmekle geçti. Siz gençler daha ilk senelerinde Janko'ya, Bamba'ya, Emerson'a hakarete varan eleştiriler yöneltirken, biraz empati yapar mısınız ?

Edit: thnks to google
                                Burayı anlayamadım .

- futbolu bilmediğimden değil hocalık yapmanın çok farklı olduğunu bildiğimden...
                                Tamam o zaman. Yani futbolu en az onun kadar bildiğinizi siz de teslim ettiniz sonunda. Ama haklısınız; hocalık zordur .

- o zaman farklı bir yerden yaklaşayım. Şimdi Trabzonspor'un başına Alex Ferguson, Mourinho ya da Fergusun getirilse ve Şenol Güneş'in uğradığı sabatolere uğrayıp hakları da yenilse meşhur Trabzon şehrinin siz de hocamısınız deyip küfürlerle, hakaretlerle yollamaya çalışmaları ne kadar sürer?
                                "Öğretilmiş çaresizlik" mevzusunu ustaca görmezlikten geldiğinize göre , sorunuzu maddeler halinde cevaplayayım:

1-) Verdiğiniz üç yabancı teknik direktör örneğindeki 1'inci ve 3'üncü örnekler arasındaki farkı anlayamadım.

2-) Broos'un yalnızca Trabzon dışı saboteler değil, klüp içinden de "Ulan şu adam yenilip gitse de, gene canımız ciğerimiz, ama ille de öz evlâdımız Şenolumuz Güneşimiz'i Koreler'den mukavelesini bozdurup getirtsek. Bunun için de bir takım oyuncularımıza Kasımpaşa maçında kasten kötü oynamalarını söylesek." diyen yönetcilerimizn varlığını eminim benden daha iyi hatırlarsınız.

3-) Taraftar tarafından küfür ve hakaretle gönderilen bir yabancı teknik direktör hatırlıyor musunuz? Meselâ tribünlerde hiç "Leekens istifa", "Vahid istifa" sesleri duydunuz mu?

Mücadele tabi ki olmalı ama mevcut şartlar altında da o amaca ulaşana kadar eldeki en iyi ve en güvenilir seçenekle de mücadele güçlendirilmeli. yani Şenol Güneş ile
                                Umarım bu sefer gene göz ardı etmezsiniz. Cevap gene aynı: "Öğretilmiş çaresizlik"

.
                                -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...