bende ha simdi yolladim dedim ki sizin bidaha bi ürününüzü yiyen sizin gibi olsun..[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ülker'e Baskı (Sabrımızı Zorlamayın)
Daraltma
X
-
HELAL OLSUN BMN OLARAK YINE ORTAYA KOYMUS OLDUGUMUZ TEPKI NETICESINDE BELIRLI ASAMALAR KATEDILMIS GÖRÜNÜYOR BUNDAN SONRASI IÇIN ÖNEMLI OLAN BU ANLASMA SARTLARININ DIGER ISTANBUL TAKIMLARININ SARTLARIYLA AYNI OLUP OLMAMASIDIR UMARIM HERSEY ISTEDIGIMIZ GIBI OLUR BU ARADA BENDE 2 TANE MAIL ATTIM MAIL ATMAYA DEVAM
Yorum
-
Ülker'de öyle denge-menge yok kardesim.Varsada dengeleri elinde tutan bir adamla muhatap olmus baskanimiz:Icra Kurulu Baskani Murat Ülker.Su anda sembolik olarak var olan Sabri Ülker'in en büyük varisi yani.Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
kesinlikle katiliyorumülker grubu içinde en aktif kisi ile görüsülmüs bence busözlesme havada kalmaz yakinda meyvelerini verecegini düsünüyorum.insallah sayin baskanimiz bu sözlesmeye göre bi yildiz alinir ise kendine maletmez.sayet bide yildiz sözünüde tutarsa bizi bu sene kimse tutamaz...
önümüzdeki sezonda boşa geçeceğe benzer
Yorum
-
su açiklamalari yaptirmak zorunda birakmak bile büyük basari.. bmn üyesi olmaktan ve sizlerle ayni çatida ayni amaca hizmet etmekten gurur duydum bunu yasatan sizlere sahsim adina çok tesekkür ederim.
tepkiyi bastirmak için yapilan bu görüsme açiklamasinin detaylarini ögrenmek hakkimiz ve bu açiklama bizi tatmin edecek sekilde olana kadar tepkiye (TS yi ve büyük taraftarini hatirlatmaya)devam diyorum.0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum