Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ülker'e Baskı (Sabrımızı Zorlamayın)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• .............................................Edited by: simal yildizi
    Trabzonsporlu olmak...
    Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• futol ticaret siyaset mafya kirlenmisligin tanimi budur.

Peki kim çözecek?

Sedat PEKER e abi diyen Sayin hemsehrimiz Gayseli Haluk ULUSOY mu?

Yada Haluk ULUSOY u koltugundan etmek için her seyi deneyen nasil olursa olsun benden olsun anlasiyisla hareket edip Levent Biçakçi Federasyonunu Türk Futboluna bela eden sonunda muradinaeremeyen sayin Bakan SAHIN mi?

Simdi ÜLKER e kiziyoruz, Tamam Boykot edelim.Ama Adamlarin ticari yaklastiginin farkinda olalim?

Adamlar ÜLKER basketbol takimini kurdular, sampiyon oldular avrupada iyi isler yaptilar kimse tinmadi bile?

Trabzonsporda da Ticaret olmadimi .Örnegin Sayin Erol TUNA nin fly air isindeki ticaretanlayisi yaninda Ülkerinki çamasir suyuyla yikanmis kalir.

Peki bizim Yönetimlerimiz ne yaptilar Bir kaçyil gögüs reklamsiz bile oynadik. Bundan sonra ne yapacaklar bakalim sponsor bulabileceklermi? Yada yapilan sponsorluk anlsmalarindan daha fazla para nasil kazandiracaklar? Hayda yönetimler birde bu yükün alyina giriyorlar.iyi mi?

Hep söylüyorum 2000 yili degisen Futbolda için degisim karari aldigimiz kongredir.Degisecegiz elbette biz olmaktan vaz geçmeden degismeliyiz. Ama 80 li 90 li yillardaki kafa ile gidemeyiz.Yönetim Kurullarimizida Profesyonel yöneticilerimizde degisime göre seçmek ve yapilandirmak zorundayiz.Buna da kurumsallasma diyoruz.

Bu yönetim kurulu kurumsallasma açisindanda sinav veriyor. verecekte.

Peki biz na yapacagiz Elbetteki rakip takimin sponsorunun ürününü de almayacak kadar bilinçli davranmaliyiz. Ben Hastaneye gidecek oldum Memorial e gittim. Acibadem e gitmedim. Belki düzen adil olmayabilir rakip belaltida vurabilir ama biz kim oldugumuzu kimle mücadele ettigimizi asla unutmayalim yeter.

Benim asil kafama takilan su ? Parali baskan istiyenler vardi? Isin içinden gelen Bilgisini koyacak olan Baskan istiyenler vardi.Acaba Sponsorluk parali baskanligin sonumu olacak? Felegin bir oyunu bu olsa gerek.Edited by: smertkan
      Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

• Valla orta fol yok yumurta yok bu öfke niye. Yani adamlar sponsor olmuyoruz demiyorki bazi arkadaslarin yanlis yöne çekmeleri sonucu bu olay bu kadar büyüyor. Ama kabagat yönetimde gibi çik bilgilendir taraftarini aklinda soru kalmasin trabzonspor taraftarinin. Bence bekleyelim ve görelim bakalim neler olacak.
        (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• Bu konuda soz sözüm sudur

ülkere sponsorluk sözlesmesini revize etmeyi basaramazsak bile

yönetime taraftari bilgilendirmek gibi bir prfesyonel çalisma biçimini ögretemezsek bile

düsündüklerimizi trabonspor u yzaktan takip eden sessiz çogunlugun ve türk spor kamuoyunun ögrenmesi gerekir.

derdimiz para pul degildir

derdimiz özünü asagidakisloganin olusturdugu mesaji kamuoyuna vermektir.

eyemse eyem, basin toplantisi ise toplanti

ortak bir bir sonuç çikana kadar yazmayacagim

Sampiyonluk önemli degil. Senin bu adaletsiz arenada verdigin onurlu mücadelen yeter!

Yorum

• Hayirdir kim boykot karari aldi. Ne oldu ne bitti biri yazarsa iyi olur...

Boykot felan yapilacaksa hayde boykot yapiyoruz seklinde degil nedenler ortaya konulur neler yapilacak onlar belirlenir eyleme geçilir. Damdan düser gibi boykot olmaz. Nette fazla gaz ageliyorsunuz hele bir sakin..
            Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Evet beyler, BMN ne zaman böyle bir karar aldi da; bizim haberimiz yok!Boykot kararini kim vermis?neden vermis?buraya yazinda bizde ögrenelim...
              TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak Badaloglu tarafından gönderildi
                Evet beyler, BMN ne zaman böyle bir karar aldi da; bizim haberimiz yok!Boykot kararini kim vermis?neden vermis?buraya yazinda bizde ögrenelim...
                Ben kendime göre aldim
                Kisisel insiyatife göre
                toplu bir karar alinirsa onada saygi duyarim ahmet abi
                ama kisisel olarak ben bu is çözümlenene kadar ülker ürünlerine elimi sürmeyecegim

Yorum

• Nacizane düsüncem;sapla samani karistiriyoruz sanki.Genis kapsamli bir sponsorluk istedikte onlar olmaz mi dedi ? Yoksa bu konuda gerekli girisimleri yapmayan yönetim mi hatali ? Bilgisi olan bizimlede paylasirsa sevinirim.
                  Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi
                    Nacizane düsüncem;sapla samani karistiriyoruz sanki.Genis kapsamli bir sponsorluk istedikte onlar olmaz mi dedi ? Yoksa bu konuda gerekli girisimleri yapmayan yönetim mi hatali ? Bilgisi olan bizimlede paylasirsa sevinirim.
                    kusura bakmayin yönetim dahil kimsenin haberi yok
                    önümüzdeki sezonda boşa geçeceğe benzer

Yorum

• İlk olarak ironmaster tarafından gönderildi
                      İlk olarak Badaloglu tarafından gönderildi
                      Evet beyler, BMN ne zaman böyle bir karar aldi da; bizim haberimiz yok!Boykot kararini kim vermis?neden vermis?buraya yazinda bizde ögrenelim...
                      Ben kendime göre aldim
                      Kisisel insiyatife göre
                      toplu bir karar alinirsa onada saygi duyarim ahmet abi
                      ama kisisel olarak ben bu is çözümlenene kadar ülker ürünlerine elimi sürmeyecegim

Naim,

Iyide ne oldu da boykot ediyorsun Ülker'i? Onu anlamadim!!!Çözülecek is nedir?

Yorum

• 03 Temmuz 2006 Pazartesi
                        Sabri Berkson (Ülker) Ve Bazi Hususlar

Insani ve hayati yorumlarken; ne irk, ne din, ne dil ne de renk ayrimi yapmadigimi, yapanlara karsi mahkemelerle ve kodeslerle yüzlesmek pahasina mücadele ettigimi ve bundan sonra da edecegimi hatirlatarak Ülker grubu ve bu grubun Istanbul?un 3 hacimli kulübüne yönelik ?iyilestirmeleri? üzerine düsüncelerimi paylasmak istiyorum.

Sunu bastan söyleyelim; ekonominin dini imani olmaz. Ülker grubunun Üç Istanbulluya yönelik ?sirinlesme? çabalarinin temelinde ekonomik çikarlar yatmaktadir. Bu bilgi bas ucumuzda dursun ve devam edelim..

SABRI ÜLKER KIMDIR?

Dogrusu ben de siradan her Türk yurttasi gibi Sabri Ülker?i mütevazi bir ?zengin? Müslüman ; etliye sütlüye karismayan ve populer kültüre malzeme olmaktan özenle kaçinan, ve bu durusuyla haliyle sempati toplayan biri olarak algiladim..

Çok degerli arastirmaci yazar Yalçin Küçük?ün Itaki Yayinlarindan çikan ?Tekeliyet-2? adli eserini elime alana dek , Sabri Ülker portresi bellegimde sakin sakin duruyordu. Bu arada Yalçin Küçük hocayi, bu arastirmalarindan sonra yerden yere vuranlarin ve medyaya egemen olan güçlerin ?fotograflariyla?, Sabri Ülker?in fotografinin ayni karede oldugunu fark etmem de, bellegimdeki ?Ülker? fotografini yeniden sorgulama ihtiyacimi tetikledi.

Adi geçen kitaptan bir alinti ile devam edelim.

Alinti bir ölüm ilanidir ve 7 Temmuz 2001 tarihli Hürriyet gazetesindendir.

?Kirim esrafindan, merhum Haci Islam Efendi?nin ve merhume Haci Sakire Hanimefendi?nin evladi; Zehra Ülker?in esi, Selçuk Berksan, Betül Karagöz,ve Faruk Berksan?in babalari; Kamil Karagöz, Tülin Berksan ve Emine Beksan?in kayinpederi; merhume Sidika Dogruöz?ün kardesi; Sabri Ülker?in agabeyi, Ayse Dimen, Aydin Karagöz , Bülent Berksan, Levent Berksan, Sinan Berksan, Zeynep Karagöz, Serra Berksan ve Mehmet Berksan?in dedeleri;; Ahsen Özokur ve Murat Ülker?in amcalari; merhume Havva Karagöz, Atiye ve merhum Ahmet Ramazanogullari, Refia ve merhum Sükrü Anar?in dünürleri ASIM ÜLKER

6 Temmuz Cuma günü Hakk?in rahmetine kavusmustur?

Allah Asim beyin mekanini cennet eylesin, insaniz nihayet..

Aile tarafindan gazetelere verilen bu ilan; Ülker ailesinin aslinda Kirim Yahudilerinden oldugunun da tarihsel belgesidir. Ülker isminin, ibranicede Tevrat anlamina geldigini, yine ayni kitapta belgeleriyle görebiliyoruz. Yani ?has? Müslüman Sabri Berkson; Müslümanliga geçisinde bile Tevrat?a sadik kalmayi seçmistir. Kendi seçimidir ve kimsenin elestirmeye hakki yoktur. Peki bizim derdimiz nedir o halde??

Derdimiz sudur sevgili okuyucu;

Bu ülke, ülkemiz, vatanimiz..Bir kültürler mozayigi ve medeniyetler besigidir. Ve bu ülke, bu vatan neredeyse 10 asirdir Müslüman kimligiyle var ola gelmistir.

Ve benim gibi, benim bes vakit namazini kilan rahmetli dedem, annem ve babam gibi, bu ülkede yasayan milyonlarca Müslüman, benzer birçok konuda oldugu gibi Sabri Ülker konusunda da kandirilmislar ve gerçek kendilerinden saklanmistir.

Sabri Ülker?in aslinda Yahudi kökenli bir aileden geldigi ve sonra Müslümanligi seçtigi herkesçe bilinseydi ne olurdu?

Kanimca hiçbir sey olmazdi, zira bu topraklar asirlardir bir arada yasamanin en güzel örneklerini vermis ve vermeye devam etmektedir. Bu gerçegi benim gibi, okuyucu gibi, elbette sayin Ülker ailesi de bilmektedir.

Peki buna ragmen bu bilgi; sayin Yalçin Küçük?ün arastirmalari yayinlanana kadar neden gizli tutulmustur?

Iste benim yanitini bulamadigim soru budur sevgili okuyucu

Yoksa; o yahudiymis, bu ermeniymis, su rum, su da tükmüs gibi girislerle baslayan hiçbir cümle ; aklimin ve kavrayisimin rutin seyrinde en küçük bir sapmaya bile neden olamaz. Sükür ki; bu tür ayrimlarin zavalliligini asali çok oluyor

Ama iste; koskoca bir Müslüman toplulugun yillardir ?kandirilmasini?, asla kabullenemiyorum.

Ülker ailesi hakkinda daha fazla ve ?sasirtici? bilgi adi geçen kitaptan okunabilir. Bu fasli burada kapatip, geçelim Trabzon cephesinden Ülker grubuna yönelik tepkilere

Biliyorsunuz; Besiktas Arjantinli Delgado?yu transfer etti ve kanimca çok akilli bir adim atti: Geçmis yillarin transfer saskini BJK; Tigana?nin da etkisiyle bu yil ayni hatalara düsmüyor ve üstelik ?nokta atislariyla? da çok basarili isler yapiyor.
                        Delgado?ya yakin zamana kadar Trabzonspor?da talip olmus ancak bu transfer gerçeklesememisti. Besiktas için de bu transferin gerçeklesme sansi fazla degildi, zira Delgado?nun istedigi ücreti vermek hiç de kolay degildi.

Tam transfer tikanmak üzereydi ki, devreye Ülker grubu girdi. Ve Trabzonspor?un ?yapamadigi? transferi, Ülker?in sihirli elinin degmesiyle Besiktas tereyagindan kil çekercesine yapiverdi!

Fotograf bu olunca,

Trabzonspor cephesinden Ülker grubuna sempati duyulmasi beklenebilir mi?

Ayni Ülker grubunun, Basketbol liglerimizin en basarili iki takimindan biri olan Ülker Basketbol takimini bila bedel Fenerbahçe ile birlestirmesini nasil yorumlamamiz gerekiyor?

Herhangi bir sporsever gözüyle bakinca; Ülker grubuna dair neler hissederdiniz?

Ve ayni grubun, diger 2 hacimli kulübe bunca destek verirken, Galatasaray?i unutacagin düsünülemezdi bile. Unutmamis zaten, yakin bir zamanda ?yüklü? bir mali destegin de Florya semalarinda boy göstermesi kimseyi sasirtmayacaktir.

Yillardir Istanbul?un ?devlet destekli? üç hacimli kulübüne karsi ?direnen? Trabzonspor cephesinden bakildiginda; Ülker grubu hakkinda ne düsünürdünüz?

Ya esamesi okunmayan zavalli Anadolu kulüpleri? Ülker bu kulüplerimize de benzer milyon dolarlik? destekler? verebilecek mi?

Devlet destegi yetmedi de Holding destegine mi basladiniz?

Yillardir ?Islam? vurgusuyla sattiginiz ikinci kalite çikolatalardan, sekerlemelerden, hasili; bu Müslüman halkin sirtindan kazandiklarinizi, simdi de devlete milyarlara lira vergi borcu bulunan üç Istanbulluya mi aktarmaya basladiniz??

Neler oluyor bu ülkede, anlayan var mi??

Eski Basbayisi simdinin Basbakani olan bir grup, Ülker; Güzel ülkemiz için yeni planlamalar mi yapmaktadir?

Çalisanlarina yüzde 1 daha az zam yapmak için olmadik isler yapan Ülker grubu; nasil oluyor da bir kalemde 10 milyonlarca dolari gözünü kirpmadan ?ödeyebiliyor?

Son bir soru daha, samimiyetle..

Sayin Ülker;

Adalet duygusu sizce de yara almadi mi?

Yorum

• abi çok açik yillardir anadoludan kazandiklarini hem basketbol hemde futbolu gelistirme (!!!) adi altinda istanbula peskes çeken bu holding neden anadoluya yatirim yapmiyor.

farkindaiseniz onlar çokta para harcamadan amaclarina ulastilar.

basketbol subesini kapattiktan sonra istanbullulara peskes çektikten sonra adlari hep gündemde.

ülker 10 sene üst üste euroleague de sampiyon olsa bu reklami yapamazlardi.

bende boykottayim ve ülkerin çikip trabzon ve trabzonspor bu ülkenin futbolunun besigidir.onlari ayirmamiz ayrim yapmamiz düsünülemez.futbola bu kadar deger kazandirmis bir bölgenin yok sayilmasi gibi birsey kesinlikle olamaz.

gs,bjk,fb ye verdigimiz sponsorluk destegimizi trabzonspor içinde kullanacagiz.trabzonspor ülkemiz için çok degerli ve güzide bir kulübümüzdür.

ben bu sözleri duymak istiyorum çikipta trabzona 10 tirilyon veriyoruz alin size sponsor demelerini degil....

biz burada yapilan bir ayrimciligi tartisiyoruz yoksa umrumda degil isterlerse 10 tene delgado getirsinler....

Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                          İşte BMN!*

Yorum

• ülker bu saatten sonra 100 milyon dolarlik antlasmada yapsa ben artikbu markanin ürünlerini kullanmayacagim.

Yorum

• ülker istanbul takimlarini güclendirmek icin elinden geleni yapsin bende onlara destek oluyum ?

yok bizimde sponsorumuz bunlar ama derseniz, aradaki fark ortaya cikmadimi ?

ancak haklisiniz bmn yazmam hataydi resimlere, erken olmus, yinede düzeltme imkanimiz var degilmi ( firsat bulunca ).
                              "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Yahu arkadaslar, madem bu ülker, bizim sponsorumuz(cola turca)ve bu adamlarda yahudi dönmesi, o zaman bana birisi çiksin Avea'nin %100 Türk sermayeli bir sirket oldugunu...Ya da yahudilikle hiç ilgisi olmadigini ispatlasin.Aksi bir durumdaAvea'yi da, boykot edecekmiyiz?

Ülker'i yemeyen yemesin, ürünlerini almayan almasin kardesim...Bu adamlar Trabzonspor'a sponsor olduktan sonra sorun nerede onu anlamadim!Nedir sikinti?

Bir adam geçmiste yahudi ya da Hristiyan olmazmi?Bir insan hidayete eripgte sahadet getirince Allah indinde müslüman olmuyormu?Daha Kirimdan dedelerinin göç etmesinden bize ne?Bir adam müslüman olduktan sonra yahudiyim dermi?Neden geçmisini saklasinki?Yahudiden haci olurmu?Haci Sabri Ülker...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X