.............................................Edited by: simal yildizi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ülker'e Baskı (Sabrımızı Zorlamayın)
Daraltma
X
-
futol ticaret siyaset mafya kirlenmisligin tanimi budur.
Peki kim çözecek?
Sedat PEKER e abi diyen Sayin hemsehrimiz Gayseli Haluk ULUSOY mu?
Yada Haluk ULUSOY u koltugundan etmek için her seyi deneyen nasil olursa olsun benden olsun anlasiyisla hareket edip Levent Biçakçi Federasyonunu Türk Futboluna bela eden sonunda muradinaeremeyen sayin Bakan SAHIN mi?
Simdi ÜLKER e kiziyoruz, Tamam Boykot edelim.Ama Adamlarin ticari yaklastiginin farkinda olalim?
Adamlar ÜLKER basketbol takimini kurdular, sampiyon oldular avrupada iyi isler yaptilar kimse tinmadi bile?
Trabzonsporda da Ticaret olmadimi .Örnegin Sayin Erol TUNA nin fly air isindeki ticaretanlayisi yaninda Ülkerinki çamasir suyuyla yikanmis kalir.
Peki bizim Yönetimlerimiz ne yaptilar Bir kaçyil gögüs reklamsiz bile oynadik. Bundan sonra ne yapacaklar bakalim sponsor bulabileceklermi? Yada yapilan sponsorluk anlsmalarindan daha fazla para nasil kazandiracaklar? Hayda yönetimler birde bu yükün alyina giriyorlar.iyi mi?
Hep söylüyorum 2000 yili degisen Futbolda için degisim karari aldigimiz kongredir.Degisecegiz elbette biz olmaktan vaz geçmeden degismeliyiz. Ama 80 li 90 li yillardaki kafa ile gidemeyiz.Yönetim Kurullarimizida Profesyonel yöneticilerimizde degisime göre seçmek ve yapilandirmak zorundayiz.Buna da kurumsallasma diyoruz.
Bu yönetim kurulu kurumsallasma açisindanda sinav veriyor. verecekte.
Peki biz na yapacagiz Elbetteki rakip takimin sponsorunun ürününü de almayacak kadar bilinçli davranmaliyiz. Ben Hastaneye gidecek oldum Memorial e gittim. Acibadem e gitmedim. Belki düzen adil olmayabilir rakip belaltida vurabilir ama biz kim oldugumuzu kimle mücadele ettigimizi asla unutmayalim yeter.
Benim asil kafama takilan su ? Parali baskan istiyenler vardi? Isin içinden gelen Bilgisini koyacak olan Baskan istiyenler vardi.Acaba Sponsorluk parali baskanligin sonumu olacak? Felegin bir oyunu bu olsa gerek.Edited by: smertkanAyrıntı meselenin ta kendisidir.
Yorum
-
Valla orta fol yok yumurta yok bu öfke niye. Yani adamlar sponsor olmuyoruz demiyorki bazi arkadaslarin yanlis yöne çekmeleri sonucu bu olay bu kadar büyüyor. Ama kabagat yönetimde gibi çik bilgilendir taraftarini aklinda soru kalmasin trabzonspor taraftarinin. Bence bekleyelim ve görelim bakalim neler olacak.(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-
Bu konuda soz sözüm sudur
ülkere sponsorluk sözlesmesini revize etmeyi basaramazsak bile
yönetime taraftari bilgilendirmek gibi bir prfesyonel çalisma biçimini ögretemezsek bile
düsündüklerimizi trabonspor u yzaktan takip eden sessiz çogunlugun ve türk spor kamuoyunun ögrenmesi gerekir.
derdimiz para pul degildir
derdimiz özünü asagidakisloganin olusturdugu mesaji kamuoyuna vermektir.
eyemse eyem, basin toplantisi ise toplanti
ortak bir bir sonuç çikana kadar yazmayacagim
Sampiyonluk önemli degil. Senin bu adaletsiz arenada verdigin onurlu mücadelen yeter!
Yorum
-
Hayirdir kim boykot karari aldi. Ne oldu ne bitti biri yazarsa iyi olur...
Boykot felan yapilacaksa hayde boykot yapiyoruz seklinde degil nedenler ortaya konulur neler yapilacak onlar belirlenir eyleme geçilir. Damdan düser gibi boykot olmaz. Nette fazla gaz ageliyorsunuz hele bir sakin..Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
-
Naim
Ben kendime göre aldimİlk olarak Badaloglu tarafından gönderildiEvet beyler, BMN ne zaman böyle bir karar aldi da; bizim haberimiz yok!Boykot kararini kim vermis?neden vermis?buraya yazinda bizde ögrenelim...
Kisisel insiyatife göre
toplu bir karar alinirsa onada saygi duyarim ahmet abi
ama kisisel olarak ben bu is çözümlenene kadar ülker ürünlerine elimi sürmeyecegim
Yorum
-
Nacizane düsüncem;sapla samani karistiriyoruz sanki.Genis kapsamli bir sponsorluk istedikte onlar olmaz mi dedi ? Yoksa bu konuda gerekli girisimleri yapmayan yönetim mi hatali ? Bilgisi olan bizimlede paylasirsa sevinirim.Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
kusura bakmayin yönetim dahil kimsenin haberi yokİlk olarak halil ibo tarafından gönderildiNacizane düsüncem;sapla samani karistiriyoruz sanki.Genis kapsamli bir sponsorluk istedikte onlar olmaz mi dedi ? Yoksa bu konuda gerekli girisimleri yapmayan yönetim mi hatali ? Bilgisi olan bizimlede paylasirsa sevinirim.önümüzdeki sezonda boşa geçeceğe benzer
Yorum
-
İlk olarak ironmaster tarafından gönderildiBen kendime göre aldimİlk olarak Badaloglu tarafından gönderildiEvet beyler, BMN ne zaman böyle bir karar aldi da; bizim haberimiz yok!Boykot kararini kim vermis?neden vermis?buraya yazinda bizde ögrenelim...
Kisisel insiyatife göre
toplu bir karar alinirsa onada saygi duyarim ahmet abi
ama kisisel olarak ben bu is çözümlenene kadar ülker ürünlerine elimi sürmeyecegim
Naim,
Iyide ne oldu da boykot ediyorsun Ülker'i? Onu anlamadim!!!Çözülecek is nedir?TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
Yorum
-
abi çok açik yillardir anadoludan kazandiklarini hem basketbol hemde futbolu gelistirme (!!!) adi altinda istanbula peskes çeken bu holding neden anadoluya yatirim yapmiyor.
farkindaiseniz onlar çokta para harcamadan amaclarina ulastilar.
basketbol subesini kapattiktan sonra istanbullulara peskes çektikten sonra adlari hep gündemde.
ülker 10 sene üst üste euroleague de sampiyon olsa bu reklami yapamazlardi.
bende boykottayim ve ülkerin çikip trabzon ve trabzonspor bu ülkenin futbolunun besigidir.onlari ayirmamiz ayrim yapmamiz düsünülemez.futbola bu kadar deger kazandirmis bir bölgenin yok sayilmasi gibi birsey kesinlikle olamaz.
gs,bjk,fb ye verdigimiz sponsorluk destegimizi trabzonspor içinde kullanacagiz.trabzonspor ülkemiz için çok degerli ve güzide bir kulübümüzdür.
ben bu sözleri duymak istiyorum çikipta trabzona 10 tirilyon veriyoruz alin size sponsor demelerini degil....
biz burada yapilan bir ayrimciligi tartisiyoruz yoksa umrumda degil isterlerse 10 tene delgado getirsinler....
Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
ülker istanbul takimlarini güclendirmek icin elinden geleni yapsin bende onlara destek oluyum ?
yok bizimde sponsorumuz bunlar ama derseniz, aradaki fark ortaya cikmadimi ?
ancak haklisiniz bmn yazmam hataydi resimlere, erken olmus, yinede düzeltme imkanimiz var degilmi ( firsat bulunca )."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
Yahu arkadaslar, madem bu ülker, bizim sponsorumuz(cola turca)ve bu adamlarda yahudi dönmesi, o zaman bana birisi çiksin Avea'nin %100 Türk sermayeli bir sirket oldugunu...Ya da yahudilikle hiç ilgisi olmadigini ispatlasin.Aksi bir durumdaAvea'yi da, boykot edecekmiyiz?
Ülker'i yemeyen yemesin, ürünlerini almayan almasin kardesim...Bu adamlar Trabzonspor'a sponsor olduktan sonra sorun nerede onu anlamadim!Nedir sikinti?
Bir adam geçmiste yahudi ya da Hristiyan olmazmi?Bir insan hidayete eripgte sahadet getirince Allah indinde müslüman olmuyormu?Daha Kirimdan dedelerinin göç etmesinden bize ne?Bir adam müslüman olduktan sonra yahudiyim dermi?Neden geçmisini saklasinki?Yahudiden haci olurmu?Haci Sabri Ülker...TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum